Arkadaşlar merhaba,
Facebook ta "Elif Ada'nın annesi" adında bir blog var takip eden varmı acaba." Evlat edinmede bir çocuk doğurma şeklidir ve yüksek sesle konuşulmalıdır . "Sloganıyla bizim süreçlerimizden geçmiş ve ELif Adasına kavuşmuş bir annenin kaleminden, bizim gibi birçok kişininde buluşma Noktası olan bir sayfa takip etmenizi Israrla tavsiye ediyorum
Sabaha kadar sürmüyo canım. Bir solukta okuyup bitireceksin emin ol :) Bende bu sayfayı bayramdan önce keşfetmiştim. Millet bayramda el öpmeye misafirliğe filan gider , bende oturdum Elif Ada'nın annesini okudum :) Anne kız çok tatlılar maşallah :)evet buldum sayfayı, bugeceyi nasıl geçireceğim belli oldu, sabaha kadar okurum artık :)
EVLAT edinirken, evet kurum çocuğa yaşı geldiğinde söylenmesini istiyor. saklamak zaten çok doğru değil...
Sabaha kadar sürmüyo canım. Bir solukta okuyup bitireceksin emin ol :) Bende bu sayfayı bayramdan önce keşfetmiştim. Millet bayramda el öpmeye misafirliğe filan gider , bende oturdum Elif Ada'nın annesini okudum :) Anne kız çok tatlılar maşallah :)
Evet bencede mutlaka söylenmeli yaşı geldiğinde ama kurumun istemesine rağmen söylemeyen aileler var mıdır yani.Ya da açıkladık biz çocuğumuza diyip kuruma yalan söyleyenler ? bunları bir denetleyen var mı
ileride siz benim gerçek anne babam değilsiniz onlar olsaydı şu isteğimi yapardı diye bu durumu kullanma korkusu...
siz hiç çocukken anne babanız birşeyinize hayır demedi mi, hayır dediklerinde tepki vermediniz mi? çocuk bu elbette tepki verecektir bazı şeylere... ama vereceği tepkileri siz yönlendireceksiniz... çocuk ne görürse onu yapar... eğer siz ona kızdığınızda durumla ilgili yorum yaparsanız, o da size kızdığında aynı şeyi yapar...
Teşekkürler canım
bu perşembe Allahın izniyle başvurumuza gidiyoruz :)) ilk defa kızıma bu kadar yaklaştığımı hissediyorum. Tanrım kimsenin kaçağını boş bırakmasın
Canım ne yaptınız? gittiniz mi, nasıl geçti :) haber bekliyoruz senden
rıza bebekte sınırı neden kaldırdılar bu çok saçma değilmimerhaba canım :) kuruma gittik çok şükkür iyi geçti hoş daha çok evrak düzenleme ve gelecek olacak prosedürleri anlattılar. detaylı görüşme evraklar tamam olunca anlatacaklar.kafama tek takılan bu rıza bebek olayında artık sınırı kaldırmışlar biolojik anne istediği zaman geri almak için dava açarmışo yüzden terkmi istesek diye eşimle düşünüyoruz ama ondada çok bekleme var
Arkadaşlar siz tercihlerinizi neye göre yaptınız? ve neden? belki bize yardımcı olursunuz
rıza bebekte sınırı neden kaldırdılar bu çok saçma değilmi
çok kötü bir şey
okadar sev bak büyüt hop ben geldim olurmu öyle şey[/QUOTE
sorma canım öyleymiş artıktamam kurum mahkemede hep bizi koruyormuş ama yinede üzücü bir durum
çok iyi yapıyorsun bibikaç parça kıyafetten başka bişey almadıkya ben anne bebek çantasından aldım, dayanamadım yine :) biliyorum hazırlık yapmak için çok erken... ama madem kılık kıyafet alamıyorum böyle şeyler alıyorum ben de :)
merhaba canım :) kuruma gittik çok şükkür iyi geçti hoş daha çok evrak düzenleme ve gelecek olacak prosedürleri anlattılar. detaylı görüşme evraklar tamam olunca anlatacaklar.kafama tek takılan bu rıza bebek olayında artık sınırı kaldırmışlar biolojik anne istediği zaman geri almak için dava açarmışo yüzden terkmi istesek diye eşimle düşünüyoruz ama ondada çok bekleme var
Arkadaşlar siz tercihlerinizi neye göre yaptınız? ve neden? belki bize yardımcı olursunuz
ay bacım Allah razı olsunselam :)
can dostlar,kader arkadaşlarım sıranız su gibi hızlı geçer bir an önce bebeklerinze kavuşursunuz inşallah.Beni sorarrsanız tatlı yorgunluk ve yıllardır özlemini çektiğim yoğun günler geçiriyorum,gün saatleri adeta yetmiyor :)oğlum çok zor diş çıkarıyor o yüzden birgün tatlı diğer 5 gün huzursuz geçiyor geceleri bazen saatte bir bazen yarım saatte bir uyandığı zamanlar oluyor ben artık zombi işe gidiyorum.Şikayetim asla yok iyiki gelmiş iyiki onu beklemişiz:)bekleyen arkadaşlar şunu unutmayın eninde sonunda bebeğiniz gelecek sadece zamanı süpriz(dosya onayımı beklerken oğlum gelmişti)tüm aşamalar bitipte beklemek zor ama bebek gelince iyiki beklemişim bu tatlı varlığı diyeceksiniz.Hepinizi öpüyorum.ZAMANCIM GÖZÜM KULAĞIM SENDE MÜZDELİ HABERİNİ EN KISA ZAMANDA ALIRIZ İNŞALLAH :)
ben de kıyafet alamıyorum, yaz mı gelecek kış mı kaç aylık olacak bilemediğim için... eşim oda hazırlığı için de erken diyor. anca böyle şeyler alıyorum :) emzik askısı, havlu, tırnak makası falan :) napiim böyle mutlu oluyorum :)))çok iyi yapıyorsun bibikaç parça kıyafetten başka bişey almadık
nasıl toparlıcam onu düşünüyorum
bence yavaştan başla sonra benim gibi seçenekler arasın da boğuluyorsun
bende bugün ana dizine baktım omu bumu kullanışlımı derken alamadan çıktım
haftaya annem geliyor teçrübeli olarak yanımda götürcem hiç değilse park yatağını falan bakalım dedik
evet bu durum hiç hoş olmadıYa bu olayı bir yerde daha okudum ama inanmak istememiştim, defalarca soruluyor bu insanlara zaten her seferinde vazgeçiyorlar... sonra kafalarına göre istedikleri zaman dava açma hakkı, oldu ya ne alaAllah'ım kimseyi onlarla uğraştırmasın inşallah...
ben terk/rıza farketmez dedim, şehirdışına da ok dedim... zaten kız dediğimiz için süremiz uzuyor, bari oralardan vakit kazanalım dedik :)
mesela son görüşmemizde uzmanımız dedi ki, dün sıranın çok gerilerinde bir anneyi aradık bugün yolda kızını almaya gidiyor. nasıl oldu dedik. şehirdışında bir rıza bebekmiş... sıra dosyasını almışlar. terk isteyenler, yaşı beklerken kırkın üstüne çıkanlar ve şehirdışına hayır diyenler atlana atlana sıra pat diye bu anneye gelivermiş. biz daha önce şehirdışına hayır demiştik, gidemez edemzsek diye ama o gün onu da evete çevirdik mesela bunu duyunca :) en azından uzak mesafeler olmasa da belki 5-6 saatlik yolu gidip gelebiliriz diye düşündük.
böyle olunca ne bileyim ummadığım bir anda sıra bana gelebilecekmiş gibi düşünüyorum şimdi... gerçi daha o ummadığım sıralara bile çok var ama umut işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?