Adresi: Çatma Mescit Mah. Akarca Sok. No:33 Tepebaşı-Şişhane
İlk görüşmede size süreçle ilgili genel bilgiler verecekler, bazı evraklar dolduracaksınız, size gerekli evrakların listesini verip, tamamlamanız için süre verecekler.Çok teşekkürler arkadaşım :)
Bugün aradım bu hafta başvuru için gideceğiz ay çok heyecanlıyım :)
Bizden şimdilik kimlik ve diploma fotokopisi istediler acaba başka ne isteyebilirler bir bilginiz var mı? Yoksa ilk görüşmedemi diğer evrakları istiyorlar? vesikalık resim lağzım mı?
İlk görüşmede size süreçle ilgili genel bilgiler verecekler, bazı evraklar dolduracaksınız, size gerekli evrakların listesini verip, tamamlamanız için süre verecekler.
Merhaba kızlar :) bir süredir çok bakamadım foruma.
Zamancım kızının cicişleri çok güzel olmuş, eline, emeğine sağlık. onları giymek de nasip olsun innnşşallah :)
Sunita sen de aramıza hoşgeldin. başvurun hayırlı olsun inşallah. önümüzdeki süreci beraber takip edicez :)
Hazan'cım sen de iyice yaklaşmışsın çok az kalmış. en kısa zamanda bekliyorum ben senden kavuşma hikayesi, hayırlısıyla kucağın dolacak en taze annemiz sen olacaksın :)
bademir, sen de son görüşmeyi atlatmışsındır şu saat itibariyle, hadi geçmiş olsun. geriye beklemek kalıyor :)
zaman hepimiz için çok çabuk geçsin inşallah kızlar
Teşekkür ederim cnm atlattım boşa stres yapmışım çok rahat geçti artık beklemeye geçtik hayırlısı olsun hepimiz için...Bu yolda Allah kimseyi çaresiz bırakmasın..
Bugün sabah çok mutlu heyecanlı uyandım
Hayırdır inşallah acaba dedim
Bakalım belli mi olur belki bugün kurum dan ararlar
Gerçi sıramıza bakarsan baya var da işte ne bileyim kısmet ya olursa
Hayır olur inşallah böyle bir heyecan kelebekler uçuyor içimde
Çok da mutluyum
bu kızıma yaptığım kapı süsü
cnm hepsi çok güzeller kzıın şanslı hamarat annesi olucak ne zaman geliyor kızın.. bunlarda kızım için yaptığım mevlüt hediyelikleri
Bugün çok bekledimcnm hepsi çok güzeller kzıın şanslı hamarat annesi olucak ne zaman geliyor kızın..
yok cnm ben başvurmadım senin yaptıklarını tesadüf gördüm yazmak istedim sanaBugün çok bekledim
Ama saat 5 oldu arayan olmadı
Artık kasım ayında arıcam
Bakalım sıramız kaç oldu
Sen aradın mı kurumu Sıranız düştümü

Kusura bakma cansunida ile karıştırdımyok cnm ben başvurmadım senin yaptıklarını tesadüf gördüm yazmak istedim sana
inşlh kızın bi an önce gelir yuvana...
evlatlık alındığında çocuk büyüdüğünde söyleme zorunluluğu var mı acaba kurum böyle bir şart koşuyor mu evlatlık verirken ??
görüşmeler oyalıyormuş bizi bir şekilde, şimdi beklerken yapıcak birrşeyler bulmak biraz daha zor... ben ha bire alışveriş sitelerine giriyorum, dünya kadar şey atıyorum sepete, sonra almadan çıkıyorum :)
sıra ile ilgili bilgi verdiler mi? hayırlısıyla şu günler de geçecek inşallah biz de yazıcaz kızım/oğlum geldi diye buralarda :)
Cnmmm en kısa zamanda inşallah kavusursunn..Yaptıkların gerçekten cok güzell bende sıramız yaklaşınca başlıcam hazırlıklara..:):)Bugün çok bekledim
Ama saat 5 oldu arayan olmadı
Artık kasım ayında arıcam
Bakalım sıramız kaç oldu
Sen aradın mı kurumu Sıranız düştümü

We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?