Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Evet durumun biraz farklı,anneni babanı tanıyıp birlikte olup sonradan ayrılmak farklı,neyseki yuvalara düşmemişsin,bir aile ortamında büyümüşsün,sana sahip çıkmışlar.Bizler de vakti gelince öleceğiz.İnşallah sevdiklerimizle orada tekrar kavuşacağız.İnşallah bu dünyada da Allah seni hep iyi insanlarla karşılaştırsın,mutlu bir evlilik yap ve iyi bir anne ol;böylee içindeki sevgi yavruna,eşine ve tüm insanlara aksın.Herşey gönlünce olsun.

Bu ay bitmeden güzel bir haber alsak kızlar hadi :)

Hazancım ilk haber senden gelecekmiş gibi bir his var içimde :)

Bu ay bitmeden güzel bir haber alsak kızlar hadi :)

Hazancım ilk haber senden gelecekmiş gibi bir his var içimde :)

tşkler cnmm.kasım ayında evlendik eşimle.inş.23 senemizde yavrumuza kavuşuruz...
anneligi yaşamak için sabırsızlanıyorum...Rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin inş...KUCAKLARIMIZ DOLSUN.

Amin inşallahhh....

Belki evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelecektir :) ay ay çok heyecanlandım :) uzman birşey söyledi mi; tahminen bir süre verdi mi size?

senin adına sevindim inşallah tez zamanda kavuşursunuz.

Merhaba kızlar. Ben de zaman gibi kızıma birşeyler yapmaya çalışıyorum. Zaman senin süslerin de pek güzel olmuş. Biz daha o aşamaya gelmedik. Dün 6 ayımızı doldurduk, tahminen yolu yarıladık.

Amin inşallahhh....

Belki evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelecektir :) ay ay çok heyecanlandım :) uzman birşey söyledi mi; tahminen bir süre verdi mi size?
ev ziyaretine geleceklerini sölediler sadece..ne zaman gelirler bilemiyorum.en kısa zamanda arıcaz dediler..bende çok heyecanlıyım

ev ziyaretine geleceklerini sölediler sadece..ne zaman gelirler bilemiyorum.en kısa zamanda arıcaz dediler..bende çok heyecanlıyım
İnşallah en kısa sürede gelir
Çok bekledin artık Son bulsun
Evlilik yıldönümü hediyesi olsun
Sürekli senden haber var mı diye bakıyorum
İnşallah hayırlısıyla gelir

merhaba arkadaşlar ben bu sayfanın 2011den beri takipçisiyim okuyup kaçıyordum:) herkezi tanıyor sayılırım yani :) ben 10 yıllık evliyim ve geçen yıl kasım da başvurduk ve başvuruda bu sayfanın sayesinde diyebilirim kafamda çok sorular varken hep şöyleydi 1 dakika önce hemen başvurmalıyım diyodum sonraki dakika korkularım yüzünden vaz geçiyodum kararsızlık bu sayfadakilere hiç yabancı değil biliyorum ama başvuru yaptıktan sonra rahatladım hereşey düzene girdi fikren artık yakındım kızıma hayallerime iyileşicekti yaram ve arkadaşlar kızım yanımda artık artık dediğimde 8 aydıryani süpriz şuki kızım 3 ayda geldi bana ve doğumgünümde en güzel hediyem benim ilk gördüğümüzden beri aşığız ona biz okadar tatlı zeki ki inanamıyoruz kve kızlar kızım 3 aylıktı aneee diyodu geldiğinde çok güzel bi duygu sizede nasip olsun inş bolbol duysun kulaklarınız size birde tavsiyede bulunmak isterim isim konusunu çok düşünün biz kızımıza hiçbir ismi yakıştıramadık erken geldiği içinde bekleme aşamasındaydık biraz isimsiz kaldı sonra bulduk ama siz önceden bulun derim çok zor isim koymak şimdi beklemek zor sonrada gelince düşünüp duruyosunuz ne kadar mama yediğine kilosuna yemek yememesine takıyosunuz kafayı beklemenize değecek inanın hayatınız değişecek evlat yokluğunun çok daha büyükbir boşluk olduğunu anlıcaksınız çabamız boşuna değil yanihayyaleriniz dünyanız eviniz onunla dolucak bu yola başvuranlara en hayırlısı sağlıklı mutlu gönlünüzce bir evlat nasip etsin inş rabbim

canım sıkkın
bu hafta da bitti
bizim kız gelmedi
biliyorum sıra daha var da işte beklemeden de olmuyor
önceden her gece uyumak iç'n hamile olduğumu hayal ederdim
ne doğumlar yapmadım ki :) ne senaryolar
şimdi ise her gece kızıma kavuşma anı var
sıra azaldıkça insanın sabrı da azalıyor muş
önceden de sıradaydık bu kadar artık gelsin diye bellemiyorduk
sıra düştükçe artık gelsin diyoruz
biliyorum daha var
daha doğmadın ama şunu bil yavrum
ben her gün sana dualar ettim
her gece seni düşünüp uyudum
belki karnım da taşıyamadım ama canım da taşıdım
artık gelsen kollarım da olsan
ben de anne olsam kokunla dolsam
olmaz mı yavrum
olurda vakti var dimi annem
bu zamana kadar sabır düştü bize
artık gelmek de sana düşse
düşse de hanemize şenlik olsan
gel be kızım gel artık

Öutluluğunuz daim olsun inşallah, kızınızın da ailenizin de yüzü hep ve kocaman kocaman gülsün darısı da biz bekleyenlere olsun :)

üç ayda kavuşmuşsunuz ne büyük mutluluk. Bursa'dan mı başka bir yerden mi başvurmuştunuz?

yüreğine, kalemine sağlık ne de güzel yazmışsın öyle... canparelerimiz ah ah bayramı yaşatsalar bize...

amin inş canım bursa değil ben iç anadoludan desem yeterli olurmu ama özelden yazarım küçük bie şehir ama hızlı biraz normalde 8,9 aydan dediler bize ama kısme işte

selam kızlar beklemenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ama şunu da bilin evladınıza kavuştuğuuzda herşeyi unutursun kızımız bize geleli 1ay oldu kızımdan önce dakikalar biri geçmiyordu ama şimdi zamana yetişemiyorum sadece sabra ihtiyaç var hazan abla düzcede ne zaman ne olacağı belli olmuyormuş bence ev ziyaretinden sonra en kısa sürede inşallah sende yavruna kavuşursun kızım artık yüzümüze gülmeye başladı göz takibi ile bizi takip ediyor karnı doyduğunda mamayı ağzında biriktirip tükürüyor ve ardından bana gülüyor kızım babasında ağladığında ben kucağıma aldığımda susuyor inşallah bu güzel duyguları sizlerde en kısa zamanda yaşarsınız

en güzel hayallerin gerçekleşebildiğini sayenizde öğreniyoruz. beklemek gerçekten çok zor, ama değecek biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…