Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

olaya göre kanun maddesi ekleniyor, çıkarılıyor, değiştiriliyor... zaten binbir emekle geldiğimiz günlerde bizleri tedirgin etmek için herşeyi yapıyorlar neredeyse... ama olumlu düşünelim, sonuçta bakıldığı zaman ailelerinden alınan çocuk sayısı yok denecek kadar az... aklımıza kötü şeyler getirmeyelim. herşey güzel olacak :)

selam kızlar bugün moralim çok bozuk sıramızın kaç olduğunu öğrenmek için kurumu aradım sıramız nerdeyse 30 a yükselmiş 20 lerde başlamıştık tahmin ediyordum yükseliceyini ama yine içimde bi umut belki 1 kişi düşmüştür diyordum ama maalesef çıkmış böyle bişey olabiliceğinden uzmanımız bahsetmişti bizden önce başvuru yapanların dosyaları yeni tamamlanmış o yüzden biz geriledik kısmet işte inşallah önümüzdeki ay yerine otururda düşüşe geçebiliriz

Burada kanun hakime yetkiyi veriyor. Hakimde bilirkişiye danışıyor muhtemelen. Geri verilme durumunda çocuğun bundan olumsuz etkileneceğine dair bir kanı oluşursa o zaman davayı reddediyor. Zaten geri isteme oranı 1000 de 3.

Yani canınızı sıkacak bir durum yok, çok çok küçük ihtimalleri düşünmeyin, bebişlerimiz gelince benim tek derdim mümkün olduğunca fazla onlarla vakit geçirmek olacak. Çünkü çabuk büyüyorlar ve malesef zaman ilerledikçe birlikte geçirilen zaman azalıyor.

ya kotkuyorum yılların hasreti ama haklısın bunlarla kafamızı doldurmamamız lazım .. teşekkürler :)

Arkadaaaşlaaaaar :)
Az önce kurumdan referanslardan birini aramışlar. 5 referans vermiştik, diğerleri aranmamış. onları da ararlar mı, tek referans yetiyor mu? sizlerde nasıl oldu :)

ay canım gözün aydın çok sevindim hadi hayırlısı :)

ay canım gözün aydın çok sevindim hadi hayırlısı :)

herşey böyle havada sanki, hani biri çıkıp nasıl başvurdun elinde resmi evrak var mı dese, yok bişey, kanıtlayamam... o yüzden şu dosya resmen onaylanıp elime yazı geçince çok mutlu olucam :) bugün nedense hep gözüm telefondaydı, sanki beni de arayacaklarmış gibi... ama o umut bile öyle güzel ki :)

Arkadaaaşlaaaaar :)
Az önce kurumdan referanslardan birini aramışlar. 5 referans vermiştik, diğerleri aranmamış. onları da ararlar mı, tek referans yetiyor mu? sizlerde nasıl oldu :)
Hayırlısı olsun canım, bizdende beş referans istemişlerdi ikisini aradılar birdaha kimseyi aramadılar. Kısa süre sonra onay Ve sıra yazısı gelir. Bir Aşama daha bitti gelsin kızlarımız .

Arkadaşım mahkemede önemli olan kurumun hazırladığı rapor karşının dava açmasıyla verin çocuğumu olmuyor

Hayırlısı olsun canım, bizdende beş referans istemişlerdi ikisini aradılar birdaha kimseyi aramadılar. Kısa süre sonra onay Ve sıra yazısı gelir. Bir Aşama daha bitti gelsin kızlarımız .

bunlar böyle bir adım daha yaklaştırıyor ya kızlarımza nasıl heyecanlanıyorum anlatamam :) keşke aylarca evrak hazırlasam, ödevler yapsam kompozisyonlar yazsam diyorum bazen, o aşamalar beklemekten daha kolay geliyor. şimdi kızıma günlük tutayım diyorum ama eşimle henüz isim olayında hemfikir olamadım, kızıma ismiyle hitap etmek istiyorum... ama kızım demek bile harika bir duygu

Bugün kızımın kırkını çıkardık teyzeleri çok mutluyum evlat sevgisi nasıl bir duyguymuş ya kelimelerle ifade edilmezmiş hayatım renklendi geride bıraktığım 10 yılı nasıl boş geçirmişim ilk başlarda eşimi ikna etmekte zorlandım ama şimdi kızımın resmi işlemlerinin tamamlanmasını bekliyoruz kızıma kardeş istiyoruz kızımdan önce eşimi can sıkıntısından günde defalarca arardım ama şimdi devir değişti benim tlf susmuyor arada kaçamak yapıyor eşim eve geliyor kızımı sevip öpüp kokluyor Rabbim tez zamanda bu güzel duyguları sizlere de yaşatsın gece gündüz dualarım dasınız bacılarım

Canım güzel haberlerini bekliyoruz benim referansları aramadılar az kaldı sabır

kırkbin kere maşallah inşallah. küçücük bedenler, minnacık eller ile hayatımızda ne kadar kocaman boşlukları dolduruyor, nasıl karı kocayı kocaman bir aile yapıyorlar. küçük mucizeler onlar :) gıdışlarından koklaya koklaya öpüyorum minnak kızı :)

Kızlar canım çok sıkılıyor
Bişey olduğundan değil de işte öyle sıkılıyorum
Yapcak iş yok
İşten çıktım
evde tertemiz örgüden de sıkıldım
Napsam acaba
Ayyy çok sıkılıyorum

Aynı dertten ben de muzdaribim, evde oturunca vakit geçmek bilmiyor bir türlü... Herkes bana bu anların tadını çıkar, sonra sıkılmaya vaktin olmayacak diyor ama ben zaten onu istiyorum :)

Aynı dertten ben de muzdaribim, evde oturunca vakit geçmek bilmiyor bir türlü... Herkes bana bu anların tadını çıkar, sonra sıkılmaya vaktin olmayacak diyor ama ben zaten onu istiyorum :)
Uff ne bileyim iki gündür yapıcak iş yok
İyice sıkıldım dışarı çıksam hava yağmurlu
Örgüden falan da sıkıldım
Aman ne bileyim işte böyle

seni çok iyi anlıyorum bacım malesef hava kapalı içim havadan daha kapalı rabbim biran önce yavrularimiza kavuşmayı nasip etsin.

Uff ne bileyim iki gündür yapıcak iş yok
İyice sıkıldım dışarı çıksam hava yağmurlu
Örgüden falan da sıkıldım
Aman ne bileyim işte böyle

seni çok iyi anlıyorum bacım malesef hava kapalı içim havadan daha kapalı rabbim biran önce yavrularimiza kavuşmayı nasip etsin.

aynı şehirlerde olsaydık keşke kızlar...

Merhaba arkadaslar, yasadigimiz bir suru uzuntu ve sıkıntıdan sonra esimle biz de evlat edinmeye karar verdik. Hepinizin yazdiklarini tek tek okudum ve bunlar bize buyuk moral oldu. Ilk gorusme icin iki hafta sonrasina randevu aldik. Daha simdiden cok heyecanliyiz. Aklimiza takilan sorularda yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

karar vererek çok büyük bir adım atmışsınız zten, ilk görüşmeden çıktığınızda ise tüy kadar hafifleyeceksiniz, sonra koşturmacalar ve bekleme süreci :) ardından hayatınızdaki en büyük mutlulukla buluşacaksınız. şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…