Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Şimdi işlemlerin detayını soran arkadaşlar olunca hatirlamaya çalışıyorum ama 1.5 yıl olacak neredeyse unutmuşum diye düşündüm sonra da bunu unuttuguma sevindim dedim ki bir gün şu geçmeyen günleri sıkıntıları da unutacağım demekki :)

ah keşke daha önceden haberimiz olsaymış :) kızımız için herşeye değer ama insan böyle kaz muamelesi görünce sinir oluyor :)

Masal 2004, bir soru daha sorabilir miyim? Rapor icin Alsancak devlet hastanesinde bir ucret odediniz mi acaba?

Bugün bunaldım iyice
Aslında bir neden yok
Keşke işe devam edebilsem en azından meşgul oluyordum
Bizim kız geldi gelicek diye galiba erkenden işten çıkmış oldum
Akşam aldım arabayı ergenler gibi bağır çağır şarkı söyleye söyleye bir tur atim rahatliyim dedim sonra da 1 saat trafikte kaldım bende şans olsa zaten neyse ordan da anneciğime geçtim iyi geldi
Gelirken tabii ki rahatlamıştım bu sefer trafik yoktu :)
Bu hafta da bitti
Bir sıra ilerlemiş sıramız
Lafta bu ay odasını falan hazırlıcaktık böyle giderse daha 3 ay sonra ancak hazırlarız
Ondan sonra ki 2 ayda ha geldi ha geliyor diye bekleriz
Gene de benim umudum var
O kadar sürmicek

canım yaaa her topiğe girerken zamanın kızı geldi mi diye açıyorum bilgisayarı, kızının gelişini hepimiz candan bekliyoruz. ben çok yoğunum ama boşta kalınca bende bunalıyorum... inşallahhh en yakın zamanda kavuşursun bebişine:))

Merhaba, ablamla bu konuyu araştırıyorduk. Kendisi 44 yaşında ve iki kız çocuğu sahibi. Bir bebek evlat edinmek istiyor. Bu konuları araştırırken siteyi bulduk. Ablam 1 yaşına yaklaşmış kız bebek istiyor. Kızları ablamdan daha çok istiyor :) Fakat internetten çocukla en fazla 40 yaş aralığı bulunmak zorundaymış. Doğru mu? Şimdiden teşekkür ediyorum

evet 40 yaş sınırı var. yani şimdi başvursa, 1 sene beklese 5 yaşından küçük vermezler. bir de bazı illerde çocuğu olan kişileri evlat edinmeden ziyade koruyucu aileliğe yönlendiriyorlar;orada öyle bir yaş sınırı da yok.

Merhabalar =) yazilarinizi disardan okuyorum ve oncelikle hepiniz icin dileginizin hayirli olmasini diliyorum. size birsey danismak istiyorum. Biyolojik cocugu olanlarin evlat edinemeyecegini okudum fakat sitedeki bazi annelerimizin biyolojik cocuklari olmasina ragmen 2. cocuklarini evlat edindiklerini okudum. Acaba yanlis mi anladim nasil oluyor siz sevgi dolu anne ve anne adaylari beni bilgilendirirseniz sevinirim

Eğer kendiniz hazırlayacaksanız Eva süngeri var onunla yapmanızı öneririm, harfleri bilgisayardan çıktı alabilirsiniz ya da internetten. Eva süngerleri çok çeçitli simlisi- kalplisi çok çeşitli...

Gözbaşı çifti diye bir aileyi az önce haberler de izledim yıllarca çocukları olmuyor sonra da evlat ediniyorlar
Gelgörki evlatları şimdi ermenekte göçüğün altın da
Baba bu zamana kadar onun için yaşadık şimdi napalım diyor
Çok acı Rabbim den umut kesilmez
İnşallah hepsi sağsalim çıkar

deneme,

lilypie imza kısmına bakalım eklenecekmi

( imza kısmına eklenmedi, mesajın içine ekleyince göründü )

Gitaro, ben de çok uğraşmıştım imza kısmına o çizelgeyi eklemek için olmamıştı :) halbuki eklense ne güzel olur

yeni bir hafta... hadi güzel haberler alalım biranönce

Arayacagim ya kurumu dayanamiyorum isterlerse kizsinlar valla çok merak ediyorum sıramızı çok ve hatta aramadikca sanki ilgilenmiyorlar gibi geliyor. Cansunida sen aradin mi bu yakinlarda?

Arayacagim ya kurumu dayanamiyorum isterlerse kizsinlar valla çok merak ediyorum sıramızı çok ve hatta aramadikca sanki ilgilenmiyorlar gibi geliyor. Cansunida sen aradin mi bu yakinlarda?
hayır cnm aramadım en son 1 ay önce aradığım için bilgi vermezler diye düşünüyorum.. aralık başı belki ararım... sen aradınmı bugün naptın varmı haber

forumda bir değişiklikler olmuş, bir an sizlerin kimlik kartı mı oluyo o ne oluyo :) kara kara görünce nooluyor dedim...

evet Zaman ya bu aralar sessiz, bekleyişler uzadı. güzel haberler gelse de biran önce, buralar şenlense :)

Merhaba güzel anneler.Henüz bebeğinizi kucağınıza almamış olabilirsiniz ama aklınıza, kalbinize düştüğü andan itibaren o'nun annesi sizsiniz.Nereden mi biliyorum yaklaşık 3 yıl önce aynı forumu baştan sona okumuş,başvurma,evrak hazırlama sürecini,kızıma kavuşma sevincimi heyecanla buradan paylaşmıştım.Ne kadar stresli,sıkıntılı,sabır sınayan bir süreç olduğunu biliyorum.Zor kabul ediyorum.Ama bebeğinizi kucağınıza aldığınızda,O'nunla birbirinden eşsiz deneyimler yaşadığınızda değermiş diyeceksiniz güzel anneler.Herşeye hepsine değer inanın.Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün,kuzularınıza yavrularınıza biran önce kavuşun inşallah.
Ada'nın annesinden sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…