Biz izmir merkeze yakın bir ilçedeyiz. Devlet hastanesinde kurul bölümüne bilgi almak için sordum , eşiniz ve sizin için toplam 400 tl civarı tutar 2 resim ve kimlik ile sabah erken gelin dediler.
Bizde eşimin izin aldığı gün vezneye gidip başvurduk ödeme için, siz bekleyin bir arkadaş gelecek sizinle ilgilenecek dediler, diğer iş için rapor isteyenlerde ödeme alındı, bizimle ilgilenen kişi bizi odasına götürüp bilgisayardan birşeyler yaptı, hocam tüm işlemlerinizi yaptırın ücretsiz olacak dedi. Herhangi bir tanış vs yok sadece evlat edinme ile ilgili bir uygulamaymış. O gün 565 soruluk test hariç tüm doktorları gezdik hepsi bitti, 4 gün sonra test için randevu verdiler. 2-3 gün sonra sonra test sonucunu alıp öğleden sonra imzaları tamamladık ve akşam raporu aldık. Toplam 1 hafta sürdü, ve 3 günümüzü aldı. İzmirden rapor almak için hastane adını isteyen özelden yazabilir.
Masal 2004, bir soru daha sorabilir miyim? Rapor icin Alsancak devlet hastanesinde bir ucret odediniz mi acaba?Hastahanenin Bahçesinde küçük bir bölüm var, ana binada sağlık kurulundan raporu neden istediğinizin yazılı olduğu bir dilekçe doldurup bu bölüme başvuruyorsun.Dilekçe işini bir öğleden sonra halledip ertesi gün sabahtan kan tahlillerini halletmek daha iyi olur. RApora imza atan tüm doktorlar o bölümde bir arada oluyor, ilgili sonuçlara bakıp raporu imzalıyorlar. Psikiyatrist benim raporumu imzaladı, eşimden Kişilik testi istedi onuda aynı gün hastahanede doldurup sonucu aldık.Bir günün sonunda ikimizinde raporu hazırdı.
canım yaaa her topiğe girerken zamanın kızı geldi mi diye açıyorum bilgisayarı, kızının gelişini hepimiz candan bekliyoruz. ben çok yoğunum ama boşta kalınca bende bunalıyorum... inşallahhh en yakın zamanda kavuşursun bebişine:))Bugün bunaldım iyice
Aslında bir neden yok
Keşke işe devam edebilsem en azından meşgul oluyordum
Bizim kız geldi gelicek diye galiba erkenden işten çıkmış oldum
Akşam aldım arabayı ergenler gibi bağır çağır şarkı söyleye söyleye bir tur atim rahatliyim dedim sonra da 1 saat trafikte kaldım bende şans olsa zaten neyse ordan da anneciğime geçtim iyi geldi
Gelirken tabii ki rahatlamıştım bu sefer trafik yoktu :)
Bu hafta da bitti
Bir sıra ilerlemiş sıramız
Lafta bu ay odasını falan hazırlıcaktık böyle giderse daha 3 ay sonra ancak hazırlarız
Ondan sonra ki 2 ayda ha geldi ha geliyor diye bekleriz
Gene de benim umudum var
O kadar sürmicek
Merhaba, ablamla bu konuyu araştırıyorduk. Kendisi 44 yaşında ve iki kız çocuğu sahibi. Bir bebek evlat edinmek istiyor. Bu konuları araştırırken siteyi bulduk. Ablam 1 yaşına yaklaşmış kız bebek istiyor. Kızları ablamdan daha çok istiyor :) Fakat internetten çocukla en fazla 40 yaş aralığı bulunmak zorundaymış. Doğru mu? Şimdiden teşekkür ediyorum
Eğer kendiniz hazırlayacaksanız Eva süngeri var onunla yapmanızı öneririm, harfleri bilgisayardan çıktı alabilirsiniz ya da internetten. Eva süngerleri çok çeçitli simlisi- kalplisi çok çeşitli...Ay kafamızı uzaklaştıralım bu konudan evet benim de içim sıkılyor...
Güzel şeylerden bahsedelim :)
Zamancım ben sana ne sorucam :) kapı süsünü yaparken keçe kullanmışsın. o harfleri sen elinle mi kestin hazır mı aldın? elinle kestiysen kalıp vs nasıl çıkardın :) ben de yapmak istiyorum, gerçi bizim isim belli değil hala eşimle savaş halindeyiz ama ismini belli olunca ekleri dedim :) kalıp nasıl çıkarıyorsun onu sormak istiyorum :)
Tesekkur ederim. Hoş bulduk bakalim ilk gorusmemizi yapalim da hayirlisiyla. Sizin de hayirlisi olsun. Koruyucu aile olmak icin mi beklemedesiniz?
hayır cnm aramadım en son 1 ay önce aradığım için bilgi vermezler diye düşünüyorum.. aralık başı belki ararım... sen aradınmı bugün naptın varmı haberArayacagim ya kurumu dayanamiyorum isterlerse kizsinlar valla çok merak ediyorum sıramızı çok ve hatta aramadikca sanki ilgilenmiyorlar gibi geliyor. Cansunida sen aradin mi bu yakinlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?