- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
Merhaba, bu hafta evlat edinme başvurumuzu yaptık. Daha yolun çok başındayız. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Sevgiler.
Günaydın bacılar
Bugece sürekli uzmanımızı gördüm
Eve gazete göndermiş böyle içinde matematik soruları var
Telaşla uzmanı arıyorum
Yaşlı bir adam açıyor x hanım az önce çıktı
Dişi kırıldı diyor
Kızlar çok huzursuzum acaba bir terslik mi var
Günaydın bacılar
Bugece sürekli uzmanımızı gördüm
Eve gazete göndermiş böyle içinde matematik soruları var
Telaşla uzmanı arıyorum
Yaşlı bir adam açıyor x hanım az önce çıktı
Dişi kırıldı diyor
Kızlar çok huzursuzum acaba bir terslik mi var
hayrolsun, hayırlara çıksın. bebişin geliyoraz kaldı demekki :) sen hazırlıkları hızlandır
İnşallah öyle olurHayra yor Zamancım, güzel gelişmelerin işareti olsun inşallah :)
İnşallah öyle olur
Çok huzursuzum acaba gene bişey mi oldu
İnşallah bişey yoktur
Hayırlara dönsün
Canım hayırlı olsun evladının sevincini de tez vakitte yaşarsın inşallahArkadaşlar,
Yazımız sonunda elimize ulaştı az önce :) Buradaki canım arkadaşlarım sayesinde takip ettiğim sıra numaram ile geldi kağıt, ama yazı tarihi 15 gün öncesine ait. Kimbilir belki 1-2 sıra atmışızdır :)
ortalama bekleme süresi 3 yıl yazıyor, belki burası sizler olmasaydınız, bu mektup sevincim değil gözyaşım olacaktı... Ama diyorum ki şimdi yemeeezleeerr :) İyiki varsınız, iyiki burası var
Teşekkür ederim.hayırlı uğurlu olsun. aramıza hoşgeldin
Hoşgeldin bacımArkadaslar mrb.konu aktif oldugu icin size danismak istedim.
27yasindayim.esim 32. 7senelik evliyiz.4kere tup bebek denedik.bu yaz 5.yi denicez.
Ama evlat edinmeyi hep istemisimdir.cocugum kendiliginden olsaydi bile hep aklimda olan bi konuydu.
Bu forumu gorupte yazdiklarinizi okuyunca cok heycanlandim.
Hayal ettim.duygulandim.
Tabi bir suru sorularda geldi aklima.
Evlat edinirsem ya sevemezsem ya icim isinmazsa sabir gosteremezsem diye.
Ama evde bi bebek olmasi ona bakmak falan beni ciddi ciddi dusundurdu.
Amaa herseyden once bi sorum olacak.ben 27yasinda oldugumdan dolayi verirlermi.yani basvuru hakkim varmi.
En bastaki yazilari okudum ama onlar 2010da yazilmislar.
Kanun degistimi.
Yani 7senelik evli oldugumuz icin yas siniri kalkarmi ortadan.
Cvp verirseniz eger daha bicok sorum var cunku.
Okadar takildimki bu soruya sabah olacak uyku girmedi gozume.
Bacılar ben gene rüyalar gördüm
Uyuyamadım
Rüyamda kucağım da kızım var böyle minnacık dişleri çıkıyor muş sahil kenarındayız hatta üstünde ördüğüm yeleği var sonra denizden bir sürü yosun çıkıyor kızım la Kum tepesine çıkıyorum böyle üstüne gelmesin diye korumaya çalışıyorum ama ben uğraştıkça denizden daha çok yosun fışkırıyor
Enson kocaman bir yosun üstümüzden geçerken uyandım
Acaba ne demek
İnşallah ters giden bişeyler yoktur
Korkum dan kurumuda arıyamıyorum
Canım belki sen de biliyorsundur gördüğümüz rüyaların çok azı haberci ruyadir geri kalanlar bizim korkularimiz dusuncelerimizdir. Haberci rüyalar genellikle sabah namazından sonra gorulenlerdir diye de söylenir. Hiç yüreğini sıkma. Hayra yor Hayır olsun. Bir de rüyanın anlatıldığı kişi çok önemlidir. Anlattığın kişinin pozitif yorumlamasi esastır. Her şey guzel olacak mücadele edeceksin ama yavruna kavuşacaksın inşallah. :)Bacılar ben gene rüyalar gördüm
Uyuyamadım
Rüyamda kucağım da kızım var böyle minnacık dişleri çıkıyor muş sahil kenarındayız hatta üstünde ördüğüm yeleği var sonra denizden bir sürü yosun çıkıyor kızım la Kum tepesine çıkıyorum böyle üstüne gelmesin diye korumaya çalışıyorum ama ben uğraştıkça denizden daha çok yosun fışkırıyor
Enson kocaman bir yosun üstümüzden geçerken uyandım
Acaba ne demek
İnşallah ters giden bişeyler yoktur
Korkum dan kurumuda arıyamıyorum
Biz de benzer şartlarda başvurduk problem olmaz. Bu düşünme aşamasında kendinize zaman verin ve bol bol bu sayfaları evlat edinen aileleri okuyun dinleyin. Hatta Nihat Hatipoğlu nun bir konuşması var onu mutlaka dinleyin. Bir hadisi Şerif anlatır; peygamber Efendimiz öbür dünyada biz ve yetime bakanlar iki parmak gibi yanyana olacağız demiştir. Emin olun bu aşama geçince rahatlayacaksiniz. Ben suan adını bile seslenerek seviyorum yavrunu evde düşünun daha gelmeden seslenerek seviyorum onu :)Arkadaslar mrb.konu aktif oldugu icin size danismak istedim.
27yasindayim.esim 32. 7senelik evliyiz.4kere tup bebek denedik.bu yaz 5.yi denicez.
Ama evlat edinmeyi hep istemisimdir.cocugum kendiliginden olsaydi bile hep aklimda olan bi konuydu.
Hayal ettim.duygulandim.
Amaa herseyden once bi sorum olacak.ben 27yasinda oldugumdan dolayi verirlermi.yani basvuru hakkim varmi.
Kanun degistimi.
Arkadaslar mrb.konu aktif oldugu icin size danismak istedim.
Hayal ettim.duygulandim.
Kanun degistimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?