- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
amin arkadaşım inşallah bizim uzmanımız ne böyle bi yazıdan sözetti nede onaylandıktan sonra eve böyle bi yazı geldi kafama takıldı şimdi
aynen arkadaşım şehir uzman bunlar önemli faktörler:) haftaya sıramı öğrenmek için bi arıycam uzmanımızı hemde bu konuyu sorayım diyorum gerçi en son aradığımda uzmanımızla değil başka bi bayanla görüşmüştüm sıramızı ondan öğrenmiştim 2 ay sonra ararsınız demişti hayatta okadar bekleyememBaşvuru aşamasında şehirden şehire nasıl uygulama, bekleme süreleri farkı varsa, bırakın şehiri uzmandan uzmana bile fark oluyor ne yazık kiBir standart yok ki uygulanan... Ama tüm bu çektiğimiz sıkıntıların hepsini bebişlerimizi kucağımıza alınca unutucaz inşşşalllaahhhhh :)
aynen arkadaşım şehir uzman bunlar önemli faktörler:) haftaya sıramı öğrenmek için bi arıycam uzmanımızı hemde bu konuyu sorayım diyorum gerçi en son aradığımda uzmanımızla değil başka bi bayanla görüşmüştüm sıramızı ondan öğrenmiştim 2 ay sonra ararsınız demişti hayatta okadar bekleyemem
Uzmanımızı aradım ulaştım bugün :) Dosyamız onaylanmuış, yazımışı yollamışlar, bugün yarın elinize geçer dediler
gözünaydın bacımmmm.hadi bakalım başla hazırlıklara yavaş yavaş.yavrunun ne zaman gelecegi belli olmaz....tez yavruna kavuşursun inş
Acaba gün gelecek ve ben üst listeye çıkabilecek miyim.. O günleri görecek miyim..
Çok sevindim geçmiş olsun :) bu aşama geçince birkaç ay idare ediyor insan. Tez zamanda kavuşursun inşallahUzmanımızı aradım ulaştım bugün :) Dosyamız onaylanmuış, yazımışı yollamışlar, bugün yarın elinize geçer dediler
Pazartesi basvurumuza gidecegiz. Cok ama cok heyecanliyim. Zaman simdiden gecmek bilmiyor. Gecen hafta ailemize ve yakin cevremize acikladik. Herkes cok iyi karsiladi. Bizimle birlikte duygulandilar, heyecanlandilar. Sadece kafama takilan bir durum var. Esimin ailesiyle gorusmuyoruz. Esim bile cok nadir gorusuyor. Bunu sorun yaparlar mi acaba?
Çok sevindim geçmiş olsun :) bu aşama geçince birkaç ay idare ediyor insan. Tez zamanda kavuşursun inşallah
Yani sosyal hizmet uzmani icin bir sorun olur mu acaba? Biz bebegimizi kaybettigimizde bile umursamadilar arayip sormadilar. O yuzden evlat edinmemize sicak bakcaklarini dusunmuyoruz. Esim ablasina soyledi. O bile cok olumsuz davrandi. Allah'a sukur benim ailemde herkes destek oluyor.Eşiniz bile çok nadir görüşüyorsa sorun bile yapsalar boşverin. onlar sizin ne yaşadığınızı bilmezler, uzaktan eleştirmesi kolay olur. hem kim bilir bebişin belki aranızı bile düzeltir... :)
Uzmanımızı aradım ulaştım bugün :) Dosyamız onaylanmuış, yazımışı yollamışlar, bugün yarın elinize geçer dediler
Hayirlisi olsun. Cok sevindim.
çok teşekkür ederim, inşallah toparlarım en kısa zamanda. Yatışım p.tesiye kaldı.Çok çok geçmiş olsun, biran önce toparlaesın inşallah. Buraya kadarmış diye de düşünme, evladın yine gelecek ve yine senin evladın olacak. pozitiff düşün. herşey biranda olup bitecek ve toparlayacak, ayaklanacaksın hemen inşallah :) tekrar geçmiş olsun
inşallah sağol canım.Çok geçmiş olsun. Ben de ölümden dönmüştüm başka bir sebepten. DoktoruM dedi ki sen artık kötü şans kategorisini doldurdun inşallah bundan sonra mutluluk bekliyor seni.. ben de sana aynı şeyi söylüyorum canım bu son olur inşallah
inşallah. Ben de zaten kızımı düşününce moral buluyorum, onun hayaliyle yaşıyorum. İnşallah bu acılar geçecek ve kızımızla güzel günler bizi bekliyor. İnşallah döndüğümde burda halaylar görürüm. :):)sevgili haticem2014 şimdiden çok geçmiş olsun rabbim biran önce şifa versin herşey buraya kadarmışta nedemek lütfen kötü şeyleri düşünme bundan sonra yeni güzel başlangıçlar seni bekliyor en yakın zamanda tekrar senin burda paylaştığın güzel yazılarını görücez
Teşekkürler güzel dilekleriniz için.Acil şifalar diliyorum. Rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin.
Hemen toparlanırsınız inşallah. Hem fizyolojik, hem de psikolojik olarak.
Duanıza da hepimiz adına Amiiiiiin diyorum.
İnşallah. Geldiğimde seni de bebeğine kavuşmuş bulurum Rabbimin izniyle :)Çok zor haklısın inşallah bu süreçte bitecek
Hem yolun sonu değil buraya kadar da değil
Unutma bir yerlerde vakti gelince koynuna gelmek için bir yavrun seni bekliyor
İnşallah iyi olacaksın
Yani sosyal hizmet uzmani icin bir sorun olur mu acaba? Biz bebegimizi kaybettigimizde bile umursamadilar arayip sormadilar. O yuzden evlat edinmemize sicak bakcaklarini dusunmuyoruz. Esim ablasina soyledi. O bile cok olumsuz davrandi. Allah'a sukur benim ailemde herkes destek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?