Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
amin arkadaşım inşallah bizim uzmanımız ne böyle bi yazıdan sözetti nede onaylandıktan sonra eve böyle bi yazı geldi kafama takıldı şimdi

Başvuru aşamasında şehirden şehire nasıl uygulama, bekleme süreleri farkı varsa, bırakın şehiri uzmandan uzmana bile fark oluyor ne yazık ki Bir standart yok ki uygulanan... Ama tüm bu çektiğimiz sıkıntıların hepsini bebişlerimizi kucağımıza alınca unutucaz inşşşalllaahhhhh :)

aynen arkadaşım şehir uzman bunlar önemli faktörler:) haftaya sıramı öğrenmek için bi arıycam uzmanımızı hemde bu konuyu sorayım diyorum gerçi en son aradığımda uzmanımızla değil başka bi bayanla görüşmüştüm sıramızı ondan öğrenmiştim 2 ay sonra ararsınız demişti hayatta okadar bekleyemem

Onlara iki ay azmış gibi geliyor da bize 2 gün geçmek bilmiyor işte... Haftaya inşallah süpriz bir sıra numarası ile karşılaşırsın, yüzünde güller açar inşallah :)

gözünaydın bacımmmm.hadi bakalım başla hazırlıklara yavaş yavaş.yavrunun ne zaman gelecegi belli olmaz....tez yavruna kavuşursun inş

Evet sıra belli olmuyor ama daha bana gelmesine elli küsür kişi var, Masal benden önde, önce ondan güzel haber alıcaz, sonra hazırlıklara başlamayı planlıyorum ben :)

Ama en önce Zaman ve senden bekliyoruz bomba haberleri :) Sen naaptın, hazırlık falan... Kız mı erkek mi bir de koruyucu ailelikte başvurunuz? Ay çok heyecanlı ya :)

Acaba gün gelecek ve ben üst listeye çıkabilecek miyim.. O günleri görecek miyim..

Ne kadar uzak geliyor değil mi? Hele ben bir de listenin en altındayım. Ama eminim üst listeye geçenler de bu duygularımızı yaşadılar. Biz şimdilik sabır kısmındayız. Tek tek çıkıcaz üst listeye :)

Pazartesi basvurumuza gidecegiz. Cok ama cok heyecanliyim. Zaman simdiden gecmek bilmiyor. Gecen hafta ailemize ve yakin cevremize acikladik. Herkes cok iyi karsiladi. Bizimle birlikte duygulandilar, heyecanlandilar. Sadece kafama takilan bir durum var. Esimin ailesiyle gorusmuyoruz. Esim bile cok nadir gorusuyor. Bunu sorun yaparlar mi acaba?

Eşiniz bile çok nadir görüşüyorsa sorun bile yapsalar boşverin. onlar sizin ne yaşadığınızı bilmezler, uzaktan eleştirmesi kolay olur. hem kim bilir bebişin belki aranızı bile düzeltir... :)

Scuba diye bir arkadaşımız varmış, o da kasım 2013 de İzmir'den başvurmuş. Yani tam 1 yıl. temmuzdan beri de foruma girmemiş. Durumunu bilen var mı arkadaşlar, bebişine kavuştu mu acaba?

Eşiniz bile çok nadir görüşüyorsa sorun bile yapsalar boşverin. onlar sizin ne yaşadığınızı bilmezler, uzaktan eleştirmesi kolay olur. hem kim bilir bebişin belki aranızı bile düzeltir... :)
Yani sosyal hizmet uzmani icin bir sorun olur mu acaba? Biz bebegimizi kaybettigimizde bile umursamadilar arayip sormadilar. O yuzden evlat edinmemize sicak bakcaklarini dusunmuyoruz. Esim ablasina soyledi. O bile cok olumsuz davrandi. Allah'a sukur benim ailemde herkes destek oluyor.

çok teşekkür ederim, inşallah toparlarım en kısa zamanda. Yatışım p.tesiye kaldı.

inşallah sağol canım.

inşallah. Ben de zaten kızımı düşününce moral buluyorum, onun hayaliyle yaşıyorum. İnşallah bu acılar geçecek ve kızımızla güzel günler bizi bekliyor. İnşallah döndüğümde burda halaylar görürüm. :):)

Çok zor haklısın inşallah bu süreçte bitecek
Hem yolun sonu değil buraya kadar da değil
Unutma bir yerlerde vakti gelince koynuna gelmek için bir yavrun seni bekliyor
İnşallah iyi olacaksın
İnşallah. Geldiğimde seni de bebeğine kavuşmuş bulurum Rabbimin izniyle :)

Bu durumdan başvuru aşamasında bahsetmek zorunda değilsiniz. Tutup zaten çevrenizdekileri falan araştırmıyorlar. Benim referanslarımdan bile sadece 1 kişi ile görüştüler. o yüzden hayatınızda sizi etkilemeyecek bu tarz olumsuzlukları anlatmak zorunda değilsiniz bence. Ne olursa olsun bebişinizi, sizi, ilişkinizi, sevginizi kayınvalideniz belirlemeyecek... eminim ki şuan tek korkunuz başvuru aşamasında başvurunuzu olumsuz etkileyebilecek şeyler.... bende de olmuştu. misal benim 2 köpeğim var, ve uzmanımız köpeklerden çok korkuyor, evde beslenmesine falan da karşı... bir de başvuru aşamasında benim babam olaya tamamen karşıydı, o dönem yaşadıklarımı düşünmek bile itemiyorum. (şuan torununa oda takımı bakmaya başladı, onu kabullenmezse beni kaybedeceğini anladı) ama bu durumlar bizde sorun yaratmadı. sizdeki hevesi ve isteği görsünler, evet belki arada onların duymak istedikleri cevapları verin. korkmayın, herşey güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…