Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
selam dostlar bende listede en son sırada oldugum da ne zaman üst sıraya çıkarım diyordum.bakın üst sıralardayım ama hala beklemekteyim onun için takmayın listede üst sırada olmaya.benden daha alt sırada olan arkadaşlarım yavrularına kavuştular bile.
koruyucu ailede durumum aynı haftaya sanırım dosyamız kurula girecek .saten onaylanmaması için hiç bir neden yok.uzmanımız sadece biraz bekleticem sizi dedi..acele etmeyelimki uzun yıllar yanınızda kalabilecek bir çocugu sizin yanınıza yerleştirmek istiyorum dedi...bakalım hayırlısı.....
.RABBİM hayırlı evlatlar nasip eylesin inş cümlemize.sevgiyle kalın...

Çok haklısın bacım
Üst sıraya demirbaş olduk

Daha aylar var ama oğlum için ilk alışverişi bugün internetten yaptım. Tabii bir baba olarak teknik konular benim önceliğim, diğerleri ile hanım uğraşsın

Bir video kamera aldım, onun büyümesini arşiv yapacağım, özellikle ilk kavuşmamız nasıl olacak heyecanla bekliyoruz , o anı kayda almak istiyorum.

Hadi hayırlısı olsun, güzel haberler almamız yaklaşıyor inşallah :)

canım çok geçmiş olsun vardır bunda da bi hayır muhakkak senin yazdıklarını öyle dikkatli okuyorum ki içimden allahım bizede bu günleri göster diyorum rabbim mutluluğunu huzurunu hiç bozmasın inşalalh ... umarım ziyaret güzel geçmiştir

uzun zamandır ilk kez foruma girdim ismimin yanında görmek kadar da tatlı bir şeymiş. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına. biliyorum forumun ''başlığı evlat edinenler duygularınızı bizimle paylaşın'' ama ben hala yaşadıklarımın ve mutluluğumun ayrıntılarını sizinle paylaşmadım. aklımdakileri ve yüreğimdekileri kelimelere döküp en kısa zamanda bekleyen arkadaşlarımla paylaşacağım söz. ama şimdilik şunu bilin böyle bir mutluluk yok. biliyorum çok beklediniz (22 ay bekledim ama şu an o zamanları hatırlamıyorum bile) 6 haziran sabahı başlayan ve her gün biraz daha artan sevgi, mutluluk dolu hayatımızın ayrıntılarını en kısa zamanda paylaşacağım. şimdilik herkese sevgiler
bu arada sorularınız varsa severek yanıtlarım

Merhabalar, bebişiniz hayırlı uğurlu olsun, hep yüzünüz gülsün ve mutluluğunuz daim olsun öncelikle :)

Aslında özelden mesaj atmaya çalıştım ama öyle bir seçenek çıkmıyor profilinizde. Biz de İzmir'den kız bebiş için başvurduk. Tabloya bakınca terk/rıza ayrımı yapmadığınızı gördüm. biz şehirdışına da evet dedik. Size sormak istediğim, İzmir için sanki 22 ay uzun gibi geldi bana. Sizin sıra ilerleyişiniz vs nasıl oldu? O dönemle mi alakalıydı acaba dedim. Ya da şehirdışına ne demiştiniz? bunun etkisi olur değil mi :)

Bir de İzmir'de başvuru yerimiz, uzmanımız vs hepsi kurumun içinde. Yani bebişimizi uzmanın yanından çıkıp hemen görme, tanışma şansımız olacak. İzmir'de yeniyim ve şehri çok bilmediğim için onu da sormak istedim. Bebişimizle tanıştıktan sonra bu valilik imza vs işleri ne kadar zaman alıyor?

Özelden veya buradan azıcık bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

merhaba,
iyi dilekleriniz için teşekkürler, terk/rıza ayrımı yapmadık, şehir içi ya da şehir dışı bize sorulmadı diye hatırlıyorum. evet çok uzun bekledik. neden bilmiyorum benden önce 9 ayda kavuşmuşlardı bebeklerine ama.. aslında neden biliyorum çünkü kızımı beklemişiz, dünyanın en tatlı kuzusunu beklemişiz:) sıramız bir anda ilerledi, bir-iki ay kadar önce önümüzde 8 kişi varken bir gün aniden telefon geldi ve yarın kuruma gelmemizi söylediler.
biz başvuruyu çankayaya yapmıştık sonrasında kurum taşındı, sosyal hizmet uzmanımız değişti... belki bunlar da süreci aksattı bilemiyorum. ama 6 haziran sabahı önce karşıyakaya gittik. biraz bekledikten sonra kızımızla tanıştık. sonra onu kurumda bırakıp çankayaya, sonra valiliğe sonra tekrar çankayaya gittik, tabi öğle arasına denk geldik, imza için vali yardımcılarını bekledik vs. vs., kuruma döndük, evrakların onayını bekledik. zaman geçmek bilmedi inanın. sabah en fazla 15-20 dakika görmüştük ama o işlemler sırasında kızımızı çok özledik. ondan ayrı zaman çok yavaş geçti ama şöyle söyliyim, evraklar elimizde, kızımız kucağımızda eve gitmek için arabaya bindiğimizde saat 15.40 civarıydı:))

bilgiler için çok teşekkür ediyorum :) bunları okurken aynı koşturmacayı yaşarken hayal ettim kendimi, heyecanlandım inanın :) darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah... bakalım bizim kısmetlerimiz ne zaman gelecek :)

minişi çok öpüyorum, sevgilerimle

şuan sarhoş gibiyim arkadaşlar... evde olma tv birleşimi sonucu az önce evim şahane programını izledim. aparman görevlisi bir aile... bebekleri 2 yaşında havale geçirmiş ve boyundan altı felç olmuş... zamanla fizik tedavi, ameliyat kısıtlı imkanlarla denen herşeye rağmen konuşma vs tüm yeteneklerini kaybetmiş. şuan 26 yaşında... gözleri ile iletişim kurabiliyor... konuşulan herşeyi anlıyor, kendince zevkleri var. sadece bedenini kullanamıyor...

onun için hazırlana oda karşısında gösterdiği sevinci algılayamayan, buna duygulanmayan insan değil bence...

Tüm bölümü dua ederek izledim, evlerimizden ırak olsun dedim. Allah'ım kimseye dermansız dert vermesin dedim... sonra bu durumda olup da devlet korumasındaki çocuklar geldi aklıma... Onların da sevgiyle büyüme ihtiyacı... Allah'ım hepimize bebeklerimize hayırlı yazılar yazsın inşallah...

gunaydın kızceler nasılsınız bakalım benim miniğim uyurken şöyle bi bakım dedim nasılsınız yeni katılanlar olmuş epeyden beri giremedim nete yeni gelenler hoş gelmişler

bacılar aşağıda ki mesajı listede olupta gelmeyen kim varsa arkadaşlara ulaşabilmek için özel den mesaj attım
belki okurlar ve geri dönüş yaparlar diye
sırasıyla gönderdim
topikten kaydını sildiren sedenaz ve kardelengül adlı arkadaşları listeden çıkardım

şimdi de özel mesaj attığım kişiler ;
eslu , tenarrr , mesban , aysen30 ,myangels , masal2004 , umut000 , emet43endrose83 , aysen30 , unab ,eyar81 , scuba

attığım özel mesaj

nasılsınız
topikte listenin yeniden güncellenmesi konusun da istekler var
sizde uzun süredir topiğe gelmediniz
acaba durumunuz da bir değişiklik varmı

işte böyle eğer geri dönüş yapan olursa ona göre listeyi yeniden düzenleriz

öncelikle ellerine ve emeğine sağlık demek istiyorum. listemiz için gösterdiğin özen için teşekkür ediyorum :)

mesaj attıklarından birtek masalı biliyorum. henüz bebişi gelmedi ama sırası ilerliyor :) diğerlerinden de cevap alırı inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…