Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Eşim az önce uzmanla görüşmüş. Ocak 2015 de listeler güncellenecek o zaman ara demiş. Biz kız dediğimiz için en erken 1 yıl demişlerdi. Hayırlısı olsun bakalım, beklemek bile güzel :)

siz bizim baya önümüzdesiniz. Biz mayısta başvurmuştuk. Siz nereden başvurmuştunuz. Çok merak ediyorum kusura bakmayın ama heyecanıma verin.

nasılsınız bacılar
kızıma günlük tutmaya başladım
onun için eski yazdıklarımı okuyorum
burayı bir günlük niyetine yazmışım
tarihlere bakıyorum nezaman sağlık raporu vermişiz ne zaman ev ziyareti olmuş gibi

şunu fark ettim 2013 yılından beri cansunida ve ben kalmışım
o dönem den herkes kavuşmuş
haziran ayından sonra listeler güncellenince sıralar birden ilerlemiş peşpeşe bebek haberleri gelmiş
aynı şey ocak ayında da olmuş
darısı bu ocak ayında güncellenince listeler
cansunida ve bana olsun
çok beklemişiz 500. sayfalardan beri burdayız

Umut siz kız-erkek farketmez mi demiştiniz. Biz de Ankara'dan başvurduk Kasım ayında sıranız 27 demişlerdi biz kız istemiştik, Nisanda başvurduk. Tahmini 1 yılda gelir demişlerdi.
haticem2014 Merhaba
Bende şaşırdım burdaki arkadaslara göre baktığımda ocak
ayında erkek bebek gelmesi lazım ama bana erkek bebek gelecek gibi fakat Mart ayını bulur dedi bir kaç aydan tabiki bir şey olmaz ama çok sabırsızlandik artık yani başvuru tarihimle bir yıl oluyor Mart ayi. allahım herkesin gönlüne göre versin tez zamanda kucagimiza almayi nasip etsin insallah bu durumda senle aynı anda gelecek sanirim

Bak şimdi tekrar umutlandım acaba güncel listelerde bizim
Sıranız daha one gelirim çok heycanlandim

siz bizim baya önümüzdesiniz. Biz mayısta başvurmuştuk. Siz nereden başvurmuştunuz. Çok merak ediyorum kusura bakmayın ama heyecanıma verin.
biz istanbul dan başvuru yaptık dün kurumu aradım 6 sıraya kadar düşdük ..ama beklemek zor listeye bakıyorum benim gibi tercih yapanlar 11 ayla 13 ay arasında kavuşmuşlar yavrularına bizde kavuşruz inşalah :)

Bak şimdi tekrar umutlandım acaba güncel listelerde bizim
Sıranız daha one gelirim çok heycanlandim
Aramızda 1 ay var seninle, ama siz kız-erkek farketmez demişseniz bence de daha erken gelir. Seni gereksiz yere umutlandırmak istemem ama Ankara'da erkek 10 ayda gelebiliyor.

Hadi inşallah zaman, sen çok bekledin. Yeni yılda evlerimiz çocuk sesleriyle çınlasın artık:)

Bende eşimle ilk tanıştığımda günlük tutmaya başlamıştım, sonra bıraktım. Aslında ben de düşünüyorum epeydir, günlüğe kaldığım yerden başlasam diye.

500.sayfalarda mı
Rabbim sabırlar versin. Biz 7 ay oldu başlayalı geçiremiyoruz vakitleri. Siz ne durumdasınız allah bilir. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Rabbim 2015 yılında hepimize güzel ve hayırlı haberler almayı nasip etsin:)

şimdi sizler evlat istiyorsunuz ve bu kadar bekliyorsunuz öylemi şaşılacak bişi o kadar çocuklar per perişankenn şaştım kaldımm bu devlet kafayı yemişşş.. mülteci kampları var oradan alsanıza evlatlık ve hiç böyle sorunlarla karşılaşmıyorsunuzzz..

koruyucu annelik nedir oda sizdemi kalıyorr..

koruyucu annelik nedir oda sizdemi kalıyorr..

7/24 sizde kalıyor, tüm ihtiyaçlarını siz karşılıyorsunuz. ancak kimliğinde biyolojik ailenin bilgileri yazıyor. masraflarını da belli ölçüde devlet üstleniyor. hani yukarda demişsiniz ya, o kadar çocuk varken neden bu kadar bekleme. çünkü anne babalar kuruma çocuklarını bırakırken, belki birgün geri alabilirim umudu ile evlat edindirilmemek koşuluyla bırakıyor. geri de alınmıyor bunların çoğu. bu duruda evlat edindirilemeyen bu çocuklar aile ortamında, sevgiyle büyüsün diye, koruyucu ailelik sistemi getirilmiş.

Hımmm anladımmm evlatlık alınınca ailesinin bilgilerii olmuyormu.. koruyucu aile olunca daha çabukmu geliyor aileye. sıra pek beklenmiyor galibaa..

benim 5 yaşın içinde bir oğlum varr her zaman düşünmüşümdür oğluma bir kardeş olsun diye sizlerin topiğinizi okudum ve çok şaşırdım çok zormuş evlatlık almak..koruyucu aile olununca daha çabukmu geliyor hem oğluma kardeş hem o yavruya sıcak bir yuva istemişimdir kii bu aralar bunun araştımasını yapıyordumm .bilemedim şimdii..

bizim dosyamız haftasına onaylandı ama arayıp söylemediler görüş bittikden sonra onaylandı bi eksiğiniz yok sıranızı bekleyin dediler bende 1 hafta sonra arayıp sıramı sordum ...sizde arayıp sıranızı öğrenebilirisiniz ..
haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…