- 30 Eylül 2014
- 203
- 265
- 23
- 50
siz bizim baya önümüzdesiniz. Biz mayısta başvurmuştuk. Siz nereden başvurmuştunuz. Çok merak ediyorum kusura bakmayın ama heyecanıma verin.benim dosyam 1 ay önce onaylandı uzmanımıza sordum 7. sıradaydım şimdi ne durumda bilmiyorum ama . ben 2014 ocak da başvuru yaptım şimdilik durumum bu .. benim merak ettiğim ayda kaç çocuk yerleştiriliyo bilgisi olan varmı :)
haticem2014 MerhabaUmut siz kız-erkek farketmez mi demiştiniz. Biz de Ankara'dan başvurduk Kasım ayında sıranız 27 demişlerdi biz kız istemiştik, Nisanda başvurduk. Tahmini 1 yılda gelir demişlerdi.
Bak şimdi tekrar umutlandım acaba güncel listelerde bizimhaticem2014 Merhaba
Bende şaşırdım burdaki arkadaslara göre baktığımda ocak
ayında erkek bebek gelmesi lazım ama bana erkek bebek gelecek gibi fakat Mart ayını bulur dedi bir kaç aydan tabiki bir şey olmaz ama çok sabırsızlandik artık yani başvuru tarihimle bir yıl oluyor Mart ayi. allahım herkesin gönlüne göre versin tez zamanda kucagimiza almayi nasip etsin insallah bu durumda senle aynı anda gelecek sanirim
biz istanbul dan başvuru yaptık dün kurumu aradım 6 sıraya kadar düşdük ..ama beklemek zor listeye bakıyorum benim gibi tercih yapanlar 11 ayla 13 ay arasında kavuşmuşlar yavrularına bizde kavuşruz inşalah :)siz bizim baya önümüzdesiniz. Biz mayısta başvurmuştuk. Siz nereden başvurmuştunuz. Çok merak ediyorum kusura bakmayın ama heyecanıma verin.
Aramızda 1 ay var seninle, ama siz kız-erkek farketmez demişseniz bence de daha erken gelir. Seni gereksiz yere umutlandırmak istemem ama Ankara'da erkek 10 ayda gelebiliyor.Bak şimdi tekrar umutlandım acaba güncel listelerde bizim
Sıranız daha one gelirim çok heycanlandim
Hadi inşallah zaman, sen çok bekledin. Yeni yılda evlerimiz çocuk sesleriyle çınlasın artık:)nasılsınız bacılar
kızıma günlük tutmaya başladım
onun için eski yazdıklarımı okuyorum
burayı bir günlük niyetine yazmışım
tarihlere bakıyorum nezaman sağlık raporu vermişiz ne zaman ev ziyareti olmuş gibi
şunu fark ettim 2013 yılından beri cansunida ve ben kalmışım
o dönem den herkes kavuşmuş
haziran ayından sonra listeler güncellenince sıralar birden ilerlemiş peşpeşe bebek haberleri gelmiş
aynı şey ocak ayında da olmuş
darısı bu ocak ayında güncellenince listeler
cansunida ve bana olsun
çok beklemişiz 500. sayfalardan beri burdayız
Bende eşimle ilk tanıştığımda günlük tutmaya başlamıştım, sonra bıraktım. Aslında ben de düşünüyorum epeydir, günlüğe kaldığım yerden başlasam diye.nasılsınız bacılar
tarihlere bakıyorum nezaman sağlık raporu vermişiz ne zaman ev ziyareti olmuş gibi
haziran ayından sonra listeler güncellenince sıralar birden ilerlemiş peşpeşe bebek haberleri gelmiş
cansunida ve bana olsun
Erkek miydi sizin?biz istanbul dan başvuru yaptık dün kurumu aradım 6 sıraya kadar düşdük ..ama beklemek zor listeye bakıyorum benim gibi tercih yapanlar 11 ayla 13 ay arasında kavuşmuşlar yavrularına bizde kavuşruz inşalah :)
500.sayfalarda mınasılsınız bacılar
cansunida ve bana olsun
Sizin uzmanınızla en son görüşmenizle dosyanızın onaylanması arası ne kadar sürdü hatırlayabiliyor musunuz? Bizim uzmanımızla en son görüşmemizin üzerinden 1 ay geçti ama ses seda yokErkek miydi sizin?
şimdi sizler evlat istiyorsunuz ve bu kadar bekliyorsunuz öylemi şaşılacak bişi o kadar çocuklar per perişankenn şaştım kaldımm bu devlet kafayı yemişşş.. mülteci kampları var oradan alsanıza evlatlık ve hiç böyle sorunlarla karşılaşmıyorsunuzzz..O kadar ıssız kaldıkki birkaç zamandır. Aramızdan bir kişi bile kavuşsa biz de kendimize geliriz inşallah. Geçen gun uzmanımız bir şey sormak için aradı daha sesini duyar duymaz dizlerimin bağı çözüldü yerimden bile kalkamadim. Gerçekten aradığı gün anladım ki hiçbir şey yapamayacağım. Neyi ne kadar hazirlayabiliriz ki hem. Yürekte bir tarafta sabretmekten yorulmuş umutlar bir tarafta ya bir aksilik olursa korkuları. Icimizden her şeyi hazırlamak geliyor ama olmuyor iste olmuyor bir sebepten. Rabbim yol göstersin umut versin hepimize.
koruyucu annelik nedir oda sizdemi kalıyorr..Merhaba inşallah en kısa zamanda kavusursunuz yavrularınıza biz subat ayında evlat edinmek için başvurmustuk ama o kadar beklemek istemedik ramazanın son haftası koruyucu ailelik için basvırduk ve bayramdan hemen sonra oglumuz bizimleydi o kadar mutluyuz ki anlatamam bir masumun yüzündeki gülücükler annecim askım annem demesi okadar sevgiye ilgiye mıhtackı yavrum 2 yasında daha geleli üç ay oldu hayatımız değişti şimdi kızımızı bekliyoruz subatta basvurduk sıramız hiç ilerlemedi iyiki oğlum yanımda sizde bir an önce kavusursunuz inşallah
koruyucu annelik nedir oda sizdemi kalıyorr..
benim 5 yaşın içinde bir oğlum varr her zaman düşünmüşümdür oğluma bir kardeş olsun diye sizlerin topiğinizi okudum ve çok şaşırdım çok zormuş evlatlık almak..koruyucu aile olununca daha çabukmu geliyor hem oğluma kardeş hem o yavruya sıcak bir yuva istemişimdir kii bu aralar bunun araştımasını yapıyordumm .bilemedim şimdii..7/24 sizde kalıyor, tüm ihtiyaçlarını siz karşılıyorsunuz. ancak kimliğinde biyolojik ailenin bilgileri yazıyor. masraflarını da belli ölçüde devlet üstleniyor. hani yukarda demişsiniz ya, o kadar çocuk varken neden bu kadar bekleme. çünkü anne babalar kuruma çocuklarını bırakırken, belki birgün geri alabilirim umudu ile evlat edindirilmemek koşuluyla bırakıyor. geri de alınmıyor bunların çoğu. bu duruda evlat edindirilemeyen bu çocuklar aile ortamında, sevgiyle büyüsün diye, koruyucu ailelik sistemi getirilmiş.
kız yada erkek farketmez dedik 0-1yaş arasıErkek miydi sizin?
bizim dosyamız haftasına onaylandı ama arayıp söylemediler görüş bittikden sonra onaylandı bi eksiğiniz yok sıranızı bekleyin dediler bende 1 hafta sonra arayıp sıramı sordum ...sizde arayıp sıranızı öğrenebilirisiniz ..Sizin uzmanınızla en son görüşmenizle dosyanızın onaylanması arası ne kadar sürdü hatırlayabiliyor musunuz? Bizim uzmanımızla en son görüşmemizin üzerinden 1 ay geçti ama ses seda yokAcaba olağan mı bu yoksa ağırdan mı gidiyor anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?