Isyan etme lütfen bir anda geçecek hepimizin ki bebeklerimiz bir yerlerde bizi bekliyor eminim Canını sıkma neseli neseli bekliyorum kuzularimizi ilk evimize girerken hayal edelim bana çok iyi geliyor.Bir kez daha hayal kırıklığı. 10 un altına düşmüştü malesef tekrar yükselmiş. Nasil is anlamadım. 1.5 yılı geçti hala oturmayan bir sıra. Isyan etme de dur..
Bir kez daha hayal kırıklığı. 10 un altına düşmüştü malesef tekrar yükselmiş. Nasil is anlamadım. 1.5 yılı geçti hala oturmayan bir sıra. Isyan etme de dur..
Bir kez daha hayal kırıklığı. 10 un altına düşmüştü malesef tekrar yükselmiş. Nasil is anlamadım. 1.5 yılı geçti hala oturmayan bir sıra. Isyan etme de dur..
Bacılar ocak ayında sıralar güncellenince galiba artış oldub
Çok can sıkıcı bende gecen hafta aradım 22 olan sıra 38 olmuss bende anladım çok sinirlendim ama beklemekten başka care yok..
bacım inşallah vardır hayrı ne diyimYa haziranda 16 ile başladık mektup geçen hafta yazılmış ve daha yarilamamisiz bile sıramızı. Bu nasıl bir mekanizma anlamadım. Insallah dediğin gibi bir hayrı vardır zaman cim.
Bacım çok sevindimKızlaaaaaaaarrr size müjdem var minicik bir kızımız oldu o kadar tatlı ki teyzeleri ayrıntıları merak ediyorsunuz biliyorum ilk fırsatta paylaşıcam
Anne ile hiç karşılaşmadan bu işi hallede bilirsinizbeni bugun bi akrabam aradi.bi kac ay sonra dogacak bi kiz bebek varmis.bana alirmisin dedi.annesi 45 yasindaymis.mevlam o yasta bile vermis ama o istemio.ben 4 yildir bekliyorum.esimin durumu cok vahim.hic bi iylesme göstermiyo.esim alalim diyo.kafam karisik ama.nolur yardim edin.
Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla büyüsün, gözünüz Aydın olsun kızınızı çok öpüyorumKızlaaaaaaaarrr size müjdem var minicik bir kızımız oldu o kadar tatlı ki teyzeleri ayrıntıları merak ediyorsunuz biliyorum ilk fırsatta paylaşıcam
Kızlaaaaaaaarrr size müjdem var minicik bir kızımız oldu o kadar tatlı ki teyzeleri ayrıntıları merak ediyorsunuz
Çok tebrik ediyorum çok mutlu olun inşallah bebeğiniz evinize bereket mutluluk sağlık getirsin inşallah hayırlı bir evlat olsun Sizlere sevgiyle kalin
Aman Bacım o kapı kapanınca nerdeleramin ins.hakkimizda hayirlisi.annemler razi diil bu duruma.bagirip duruyo olmaz diye.4 yillik evliyiz.daha erkenmis.ama boyle bi firsat bidâ ne zaman gelirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?