Allah analı babalı büyütsün, hepiniz çok çok mutlu yaşayın...kızlaaarrrr çokkkk şükürler olsun ki biz kızımıza kavuştukdarısı sizin başına inşallllahh 4 aylık dünyalar tatlısı, biraz hasta hırıltısı var ama annesi çok iyi bakıyor ona, RABBİM bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın.
maşallah Rabbim hayırlı uğurlu etsinkızlaaarrrr çokkkk şükürler olsun ki biz kızımıza kavuştukdarısı sizin başına inşallllahh 4 aylık dünyalar tatlısı, biraz hasta hırıltısı var ama annesi çok iyi bakıyor ona, RABBİM bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın.
hayırlı olsun rabbim ömür boyu mutluluğunuzu eksik etmesin .kızlaaarrrr çokkkk şükürler olsun ki biz kızımıza kavuştukdarısı sizin başına inşallllahh 4 aylık dünyalar tatlısı, biraz hasta hırıltısı var ama annesi çok iyi bakıyor ona, RABBİM bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın.
hayırlı olsun hep mutlu olun ınsallah kızınızla:) bu guzel haberlerı gormek cok mutlu edıyor ınsanıkızlaaarrrr çokkkk şükürler olsun ki biz kızımıza kavuştukdarısı sizin başına inşallllahh 4 aylık dünyalar tatlısı, biraz hasta hırıltısı var ama annesi çok iyi bakıyor ona, RABBİM bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın.
bence hemen basvurun ıkılıge dusmeyın.4 yıllık evlıyım ve yakın zamanda gıttım gorustum uzmanla prosedurlere takıldık ama 3 ay sonra basvuru yapabılecegım ınsallah vakıt kaybetmeye gerek yok dıye dusunuyorum.hele buradakı arkadasların bebeklerı ıle kavustuklarını gorunce kararımın ne kadar dogru oldugunu anladım.sevgıler9 senedir evliyım bende alıp almama içinde gıdıp geliyorum çıkmazdayım
canim iyi aksamlar biz henuz iki bucuk yillik evliyiz nemzan basvuru yapabilirim yani tam bes yil mo dolmasi gerkioo dolu dolu siz basvuru yapan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim tesk.bence hemen basvurun ıkılıge dusmeyın.4 yıllık evlıyım ve yakın zamanda gıttım gorustum uzmanla prosedurlere takıldık ama 3 ay sonra basvuru yapabılecegım ınsallah vakıt kaybetmeye gerek yok dıye dusunuyorum.hele buradakı arkadasların bebeklerı ıle kavustuklarını gorunce kararımın ne kadar dogru oldugunu anladım.sevgıler
biz basvuru yaptik evet dolu dolu bes yil evli olmaniz gerekiyor zaten basvuru yaptiginizda size evlat edinme tuzugu ve evlat edinme yonergesini okuyup biolgi edinin sonra tekrar goruselim diyorlar biz su anda onlari okuyoruzcanim iyi aksamlar biz henuz iki bucuk yillik evliyiz nemzan basvuru yapabilirim yani tam bes yil mo dolmasi gerkioo dolu dolu siz basvuru yapan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim tesk.
biz ikimizde 30 yasindayiz esimleDesert_rose06 Eğer eşiniz ve siz 30 yaşından büyük iseniz 5 yıl evlilik şartı aranmıyor
evet dolu dolu 5 yıllık evlılık gerekıyor ya da esınız yada sızın 30 yasında olması gerekıyor... bız bu sebeple yası beklıyoruzcanim iyi aksamlar biz henuz iki bucuk yillik evliyiz nemzan basvuru yapabilirim yani tam bes yil mo dolmasi gerkioo dolu dolu siz basvuru yapan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim tesk.
Anladim canim benim esim azospermi suan tedavudeyiz yani bir yil icinde mikro tese ve ins.tup bebek denenelerimiz olur olmasa kanimozdan degilde canimizdan yavrumuz olsun istiom yani iki yillik evliyoz esim yirmusekiz yasinda olucak ben yirmi alti beklenemiz lazim bizim hepimize mutlu gunler olur ins.evet dolu dolu 5 yıllık evlılık gerekıyor ya da esınız yada sızın 30 yasında olması gerekıyor... bız bu sebeple yası beklıyoruz
Rabbim bu mutlulugunuza mutlulukkatsin bizede yasatsin ins.canimMerhaba guzel anneler ve anne adayları biz prensesimize geçen hafta kavustuk. Ilk günler cok yoğun geciyormus gercekten anca fırsat bulup yazabiliyorum. Bekleyen annelerimiz en kisa zamanda bebeklerinin o mis kokusunu içlerine cekerler insallah. Hala ruyada gibiyim kızım pamuk elleriyle yanagimi sikmasa gercek olduguna inanamayacagim kadar guzel bir ruyada
Ozaman 5 yıllık evlilik şartını beklemenize gerek yokbiz ikimizde 30 yasindayiz esimle
Çok güzel bir haber buMerhaba guzel anneler ve anne adayları biz prensesimize geçen hafta kavustuk. Ilk günler cok yoğun geciyormus gercekten anca fırsat bulup yazabiliyorum. Bekleyen annelerimiz en kisa zamanda bebeklerinin o mis kokusunu içlerine cekerler insallah. Hala ruyada gibiyim kızım pamuk elleriyle yanagimi sikmasa gercek olduguna inanamayacagim kadar guzel bir ruyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?