Çok acı bir gündü
İkinci babam hatta babam dan görmediğim ilgiyi bana verendi
Belki çocukları olmadığı için bukadar
Üstüme titredi
Elimden tutar pazara giderdik
Görenlere kızım derdi
Kaybettim vefat etti
Canım yanıyor çok acıyor
Halamın eşiydi belki ama babaydı bana
Bugün halamı en iyi ben anladım
Aynıyız halamla
Halam ben seni bırakmadım
Sen beni niye bıraktın dedi
Bana da yüzüne bakamıyorum canım kuzum dedi
Halimiz aynı ondan acısının yükünün nekadar ağır olduğunu biliyorum
Halam varsın evlatlık desinler bir tas su veren olur kapını bir açan olur diyip ağladı
Çok üzülüyorum Rabbim sabır versin
Canım yanıyor
Keşke görebilseydi kuzumu kucağım da
Keşke kucağına vermek nasip olsaydı
Yanıyorum bacılar
Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versinÇok acı bir gündü
Üstüme titredi
Görenlere kızım derdi
Kaybettim vefat etti
Canım yanıyor çok acıyor
Aynıyız halamla
Halam varsın evlatlık desinler bir tas su veren olur kapını bir açan olur diyip ağladı
Canım yanıyor
Yanıyorum bacılar
Çok acı bir gündü
Üstüme titredi
Görenlere kızım derdi
Kaybettim vefat etti
Canım yanıyor çok acıyor
Aynıyız halamla
Canım yanıyor
Yanıyorum bacılar
Çok acı bir gündü
Üstüme titredi
Görenlere kızım derdi
Kaybettim vefat etti
Canım yanıyor çok acıyor
Aynıyız halamla
Canım yanıyor
Yanıyorum bacılar
Başınız sağolsun Allah sabır versinÇok acı bir gündü
Üstüme titredi
Görenlere kızım derdi
Kaybettim vefat etti
Canım yanıyor çok acıyor
Aynıyız halamla
Canım yanıyor
Yanıyorum bacılar
Elif Adanın Annesinin açtığı site
http://birevlatedindik.biz/
Bir evlat edindik biz
yaşanmışlıklarla şekillenen, evlat edinme hakkında her şey
Çok acı bir gündü
Üstüme titredi
Görenlere kızım derdi
Kaybettim vefat etti
Canım yanıyor çok acıyor
Aynıyız halamla
Canım yanıyor
Yanıyorum bacılar
Canım uzun zamandır girmiyorum keyifsiz im diye ama senin yazını görünce dayanamadım benim de yüreğim acidi üzüntünü paylaştığımı yazmak istedim. Allah sabırlar versin sana en çok da halana. Bana da yaşı bizlerden çok büyük tanıdıklarım hep söylüyor yeğen de olsa olmaz senin olsun evinin içinde olsun yaş ilerleyince zor oluyor diyorlar ki eşimizi allah gecinden versin kaybetmek düşününce bile içimi parcaliyor. Rabbim yardımcınız olsun. Dualarım sizinle.Çok acı bir gündü
Üstüme titredi
Görenlere kızım derdi
Kaybettim vefat etti
Canım yanıyor çok acıyor
Aynıyız halamla
Canım yanıyor
Yanıyorum bacılar
sanırım o sayfayı yazan Elif Adanın Annesi değil, çünkü Elif Ada kurum başvuru ile değil, bireysel arası işlemle kavuşmuş ailesine. birevlatedindik.biz'de kurum başvurusu, ilk buluşmaları vs anlatılıyordu yanlış hatırlamıyorsam..
Elif Adanın Annesini Face den takip ediyorum, bu siteyi paylaşıp "Yakında güzel projelerle el ele..." yazmış. Bu sitede yazı vs paylaşacak o zaman, şimdi oldu
merhaba arkadaşlar, sizlere iki sorum olacak, konular çok alakasız ama :)
ilk olarak kolaydan başlayayım :) şu oyun halısı denen şey, işlevsel mi? çevremde kullanan anne olmamış hiç, ama bbakıyorum heryerde onlardan var. sizce alınmalı mı, yoksa sadece resim çektirmeye yarayan boşa bir masraf mı? ilk olarak bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.
ikinci sorum özellikle evlatlarına şehir dışından kavuşmuş annelere... uzmanımızın bize dediği arka sıralarda bile olsanız, şehirdışına evet dediğimizde ummadığımız bir anda sizi arayabiliriz. gerçekten öyle mi oluyor? atıyorum ilk 10'a düşmüş müydünüz veya kaçlı sıralardaydınız şehirsdışı için arandığınızda? özelden de cevap verebilirsiniz dilerseniz.
şimdiden teşekkür ediyorum :)
merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı.evlat edındme bırımındekı bayanla bır gorusme yaptım. bana davası devam eden bebek alırsanız sıra cabuk gelır ama davası bıten cocuk olursa 3 sene falan bekleyebılırsınız dedi. davası bıten bebek veya davası devam eden bebek ne anlama gelıyor.davası bıten bebek tamamen terk edılen manasında mı.hiçbir bılgım yokta bılgı verırsenız sevınırım.tesekkurler
Oncelikle tesekkur ederim... gorevli arkadas soyle dedi:davasi devam eden bebekleri dava sonuclanmadigi icin ailesi geri alabilirler.bana verilecek düşünun tam alistik deyince bebek geri alinacak...bilmiyorum cok mu detay dusunuyorum daha herseyin başındayken.merhaba, bebekler evlat edinilmek üzere kuruma verildikten sonra rıza davası süreci başlıyor. mahkeme kararıyla çocuğun evlat edinilebilir olduğu kararı veriliyor. bu genelde biyolojik tarafın rızasının mahkemede de kanıtlanıp davanın sonuçlanması ya da biyolojik tarafa ulaşılamıyorsa-başkaca nedenler oluştuysa rızanın aranmaması davası şeklinde oluyor. adliyelerdeki yoğunluk ve tarafların duruşmada hazır olması-olmaması durumuna bağlı olarak bu iş bir yıla yakın ya da daha fazla sürebiliyor.. ancak bu süre zarfında bebeklerin kurumda kalması yerine yeni ailelerine kavuşturulması seçiliyor. uzmanlar kuruma biyolojik tarafça verilen rıza dilekçesini baz alarak işlemi yapıyorlar. çocuk sizinleyken yasal süreç işliyor ve dava bitiyor. bizim uzmanımız genelde davası süren bebekleri yeni evlerine göndermiş olduğunu, davası biten bebek istememizin pratikte bir anlamı olmadığını söylemişti. kızımın davası da bize geldikten hemen sonra sonuçlandı..
merhaba size bir sorum olacakti ben evlat edinmek istiyorum sosyal hizmetlere istedigimiz zaman gidebiliyormuyuz yoksa randevu mu almam lazim ilk gorusme icinmerhaba, bebekler evlat edinilmek üzere kuruma verildikten sonra rıza davası süreci başlıyor. mahkeme kararıyla çocuğun evlat edinilebilir olduğu kararı veriliyor. bu genelde biyolojik tarafın rızasının mahkemede de kanıtlanıp davanın sonuçlanması ya da biyolojik tarafa ulaşılamıyorsa-başkaca nedenler oluştuysa rızanın aranmaması davası şeklinde oluyor. adliyelerdeki yoğunluk ve tarafların duruşmada hazır olması-olmaması durumuna bağlı olarak bu iş bir yıla yakın ya da daha fazla sürebiliyor.. ancak bu süre zarfında bebeklerin kurumda kalması yerine yeni ailelerine kavuşturulması seçiliyor. uzmanlar kuruma biyolojik tarafça verilen rıza dilekçesini baz alarak işlemi yapıyorlar. çocuk sizinleyken yasal süreç işliyor ve dava bitiyor. bizim uzmanımız genelde davası süren bebekleri yeni evlerine göndermiş olduğunu, davası biten bebek istememizin pratikte bir anlamı olmadığını söylemişti. kızımın davası da bize geldikten hemen sonra sonuçlandı..
merhaba size bir sorum olacakti ben evlat edinmek istiyorum sosyal hizmetlere istedigimiz zaman gidebiliyormuyuz yoksa randevu mu almam lazim ilk gorusme icinmerhaba, bebekler evlat edinilmek üzere kuruma verildikten sonra rıza davası süreci başlıyor. mahkeme kararıyla çocuğun evlat edinilebilir olduğu kararı veriliyor. bu genelde biyolojik tarafın rızasının mahkemede de kanıtlanıp davanın sonuçlanması ya da biyolojik tarafa ulaşılamıyorsa-başkaca nedenler oluştuysa rızanın aranmaması davası şeklinde oluyor. adliyelerdeki yoğunluk ve tarafların duruşmada hazır olması-olmaması durumuna bağlı olarak bu iş bir yıla yakın ya da daha fazla sürebiliyor.. ancak bu süre zarfında bebeklerin kurumda kalması yerine yeni ailelerine kavuşturulması seçiliyor. uzmanlar kuruma biyolojik tarafça verilen rıza dilekçesini baz alarak işlemi yapıyorlar. çocuk sizinleyken yasal süreç işliyor ve dava bitiyor. bizim uzmanımız genelde davası süren bebekleri yeni evlerine göndermiş olduğunu, davası biten bebek istememizin pratikte bir anlamı olmadığını söylemişti. kızımın davası da bize geldikten hemen sonra sonuçlandı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?