Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin

Başınız Sağolsun

Başınız sağolsun Allah sabır versin

Elif Adanın Annesinin açtığı site

http://birevlatedindik.biz/

Bir evlat edindik biz
yaşanmışlıklarla şekillenen, evlat edinme hakkında her şey

sanırım o sayfayı yazan Elif Adanın Annesi değil, çünkü Elif Ada kurum başvuru ile değil, bireysel arası işlemle kavuşmuş ailesine. birevlatedindik.biz'de kurum başvurusu, ilk buluşmaları vs anlatılıyordu yanlış hatırlamıyorsam..

canım başın sağolsun, sabırlar diliyorum...

Canım uzun zamandır girmiyorum keyifsiz im diye ama senin yazını görünce dayanamadım benim de yüreğim acidi üzüntünü paylaştığımı yazmak istedim. Allah sabırlar versin sana en çok da halana. Bana da yaşı bizlerden çok büyük tanıdıklarım hep söylüyor yeğen de olsa olmaz senin olsun evinin içinde olsun yaş ilerleyince zor oluyor diyorlar ki eşimizi allah gecinden versin kaybetmek düşününce bile içimi parcaliyor. Rabbim yardımcınız olsun. Dualarım sizinle.

Elif Adanın Annesini Face den takip ediyorum, bu siteyi paylaşıp "Yakında güzel projelerle el ele..." yazmış. Bu sitede yazı vs paylaşacak o zaman, şimdi oldu

Elif Adanın Annesini Face den takip ediyorum, bu siteyi paylaşıp "Yakında güzel projelerle el ele..." yazmış. Bu sitede yazı vs paylaşacak o zaman, şimdi oldu

ElifAdanınAnnesi geçen gün EflatunA'nın hikayesini paylaşmış. orada tabi EflatunA diye geçmiyor. okumuşsunuzdur bbelki de :) hikayeden tanıdım hemen kim olduğunu :) kendimizi bir şekilde ele veren o kadar az kişiyiz ki, böyle ortak platformlar bulunca hepimiz takibe geçiyoruz :)

İkizler Belgeselini izlemeyenler varsa, bu akşam trt belgesel kanalında saat 22:30 da tekrar yayınlanacak.

Çinde evlat edinen iki aile, biri amerikalı biri norveçli, tesadüfen tanışıyorlar ve çocukların benzemesi üzerine araştırma yapıyorlar ve kızların ikiz olduğu ortaya çıkıyor.

çekimleri 7 yıl süren gerçek bir hikaye, ödüllü bir belgesel.

Tavsiye olunur.

merhaba arkadaşlar, sizlere iki sorum olacak, konular çok alakasız ama :)

ilk olarak kolaydan başlayayım :) şu oyun halısı denen şey, işlevsel mi? çevremde kullanan anne olmamış hiç, ama bbakıyorum heryerde onlardan var. sizce alınmalı mı, yoksa sadece resim çektirmeye yarayan boşa bir masraf mı? ilk olarak bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.

ikinci sorum özellikle evlatlarına şehir dışından kavuşmuş annelere... uzmanımızın bize dediği arka sıralarda bile olsanız, şehirdışına evet dediğimizde ummadığımız bir anda sizi arayabiliriz. gerçekten öyle mi oluyor? atıyorum ilk 10'a düşmüş müydünüz veya kaçlı sıralardaydınız şehirsdışı için arandığınızda? özelden de cevap verebilirsiniz dilerseniz.

şimdiden teşekkür ediyorum :)

merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı.evlat edındme bırımındekı bayanla bır gorusme yaptım. bana davası devam eden bebek alırsanız sıra cabuk gelır ama davası bıten cocuk olursa 3 sene falan bekleyebılırsınız dedi. davası bıten bebek veya davası devam eden bebek ne anlama gelıyor.davası bıten bebek tamamen terk edılen manasında mı.hiçbir bılgım yokta bılgı verırsenız sevınırım.tesekkurler

Ben oyun halısı aldım çok da güzel oynadı kızım hala da oynuyor canım tavsiye ederim.. Ama her çocuk farklı bazısı oynamıyormuş..

merhaba, bebekler evlat edinilmek üzere kuruma verildikten sonra rıza davası süreci başlıyor. mahkeme kararıyla çocuğun evlat edinilebilir olduğu kararı veriliyor. bu genelde biyolojik tarafın rızasının mahkemede de kanıtlanıp davanın sonuçlanması ya da biyolojik tarafa ulaşılamıyorsa-başkaca nedenler oluştuysa rızanın aranmaması davası şeklinde oluyor. adliyelerdeki yoğunluk ve tarafların duruşmada hazır olması-olmaması durumuna bağlı olarak bu iş bir yıla yakın ya da daha fazla sürebiliyor.. ancak bu süre zarfında bebeklerin kurumda kalması yerine yeni ailelerine kavuşturulması seçiliyor. uzmanlar kuruma biyolojik tarafça verilen rıza dilekçesini baz alarak işlemi yapıyorlar. çocuk sizinleyken yasal süreç işliyor ve dava bitiyor. bizim uzmanımız genelde davası süren bebekleri yeni evlerine göndermiş olduğunu, davası biten bebek istememizin pratikte bir anlamı olmadığını söylemişti. kızımın davası da bize geldikten hemen sonra sonuçlandı..

TE="EflatunA, post: 39959120, member: 488632"]merhaba, bebekler evlat edinilmek üzere kuruma verildikten sonra rıza davası süreci başlıyor. mahkeme kararıyla çocuğun evlat edinilebilir olduğu kararı veriliyor. bu genelde biyolojik tarafın rızasının mahkemede de kanıtlanıp davanın sonuçlanması ya da biyolojik tarafa ulaşılamıyorsa-başkaca nedenler oluştuysa rızanın aranmaması davası şeklinde oluyor. adliyelerdeki yoğunluk ve tarafların duruşmada hazır olması-olmaması durumuna bağlı olarak bu iş bir yıla yakın ya da daha fazla sürebiliyor.. ancak bu süre zarfında bebeklerin kurumda kalması yerine yeni ailelerine kavuşturulması seçiliyor. uzmanlar kuruma biyolojik tarafça verilen rıza dilekçesini baz alarak işlemi yapıyorlar. çocuk sizinleyken yasal süreç işliyor ve dava bitiyor. bizim uzmanımız genelde davası süren bebekleri yeni evlerine göndermiş olduğunu, davası biten bebek istememizin pratikte bir anlamı olmadığını söylemişti. kızımın davası da bize geldikten hemen sonra sonuçlandı..[/QUOTE]
Tese
Oncelikle tesekkur ederim... gorevli arkadas soyle dedi:davasi devam eden bebekleri dava sonuclanmadigi icin ailesi geri alabilirler.bana verilecek düşünun tam alistik deyince bebek geri alinacak...bilmiyorum cok mu detay dusunuyorum daha herseyin başındayken.

merhaba size bir sorum olacakti ben evlat edinmek istiyorum sosyal hizmetlere istedigimiz zaman gidebiliyormuyuz yoksa randevu mu almam lazim ilk gorusme icin

merhaba size bir sorum olacakti ben evlat edinmek istiyorum sosyal hizmetlere istedigimiz zaman gidebiliyormuyuz yoksa randevu mu almam lazim ilk gorusme icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…