- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
merhaba arkadaslar ben evlatlik icin basvurdum istenilen belgeler arasinda 5 adet aile resmi isteniyor bu resmi 5 adet ayri ayri mi yoksa 1 tanesini cogaltip da mi veriyoruz birde bu resmi studyodami cekilecek yoksa evde cekimde olur mu?aydinlatirsaniz sevinirim
merhaba nasılsınız sizi merak ediyordum ne yaptınız evladınız geldimii..5 farklı resim isteniyor. sizin ve ailenizin günlük ve sosyal yaşantınızı görmek istiyorlar. A4 kağıda yapıştırılıp her resmin altına ufak bir de resimle ilgili yazı yazacaksınız. Bize en az 5, daha fazla da ekleyebilirsiniz demişlerdi. ben eşimle çıkmaya başladığımız dönem nişan evlilik vsleri koydum, kalabalık resimlerden seçtim mesela.
cok tesekkur ederim5 farklı resim isteniyor. sizin ve ailenizin günlük ve sosyal yaşantınızı görmek istiyorlar. A4 kağıda yapıştırılıp her resmin altına ufak bir de resimle ilgili yazı yazacaksınız. Bize en az 5, daha fazla da ekleyebilirsiniz demişlerdi. ben eşimle çıkmaya başladığımız dönem nişan evlilik vsleri koydum, kalabalık resimlerden seçtim mesela.
cok tesekkurlerbeş tanesi ayrı ayrı olacak canım hatta her resim için küçük bir hikayede istemişlerdi bizden
merhaba nasılsınız sizi merak ediyordum ne yaptınız evladınız geldimii..
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun, kolayca atlatır gelirsin inşallah. Bende 3-4 ay önce rahim ameliyatı için gitmiştim, sonra vazgeçip çıkmıştım hastanedenMerhaba arkadaşlar, haftaya hastaneye yatacağım, yumurtalığım alınacak... Çevrem üzülme nasıl olsa başvurunu yaptın diyor. Aklıma o konu gelmiyor bile benim. ben zaten evladımı bekliyorum, doğumum benim kurum vasıtasıyla olacak. Hatta ertelenebilir bir ameliyat şuan için, ben kızım geldiğinde iyi olabilmek ve onunla ilgilenebilmek için hemen olsun bitsin istiyorum... bu da kızıma bir hazırlık, o geldiğinde iyi olmak ve ondan başka hiçbişeyle ilgilenmemek istiyorum...
ama yine de ameliyat işte ufak da olsa, içerikle değil ama ameliyatla ilgili endişelerim var. atıyorum minisküs ameliyatı da olsam olabilecek endişeler...
dua eder misin benim için, kızıma kavuşmama mani bişey olmasın...
rabbim yar ve yardimcin olsun canim şafii isminin yuzusuyu hurmetine sifa ihsan etsin dualarim seninleMerhaba arkadaşlar, haftaya hastaneye yatacağım, yumurtalığım alınacak... Çevrem üzülme nasıl olsa başvurunu yaptın diyor. Aklıma o konu gelmiyor bile benim. ben zaten evladımı bekliyorum, doğumum benim kurum vasıtasıyla olacak. Hatta ertelenebilir bir ameliyat şuan için, ben kızım geldiğinde iyi olabilmek ve onunla ilgilenebilmek için hemen olsun bitsin istiyorum... bu da kızıma bir hazırlık, o geldiğinde iyi olmak ve ondan başka hiçbişeyle ilgilenmemek istiyorum...
ama yine de ameliyat işte ufak da olsa, içerikle değil ama ameliyatla ilgili endişelerim var. atıyorum minisküs ameliyatı da olsam olabilecek endişeler...
dua eder misin benim için, kızıma kavuşmama mani bişey olmasın...
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun, kolayca atlatır gelirsin inşallah. Bende 3-4 ay önce rahim ameliyatı için gitmiştim, sonra vazgeçip çıkmıştım hastanedenZor tabiki buna karar vermek. Ben de senin gibi yavrum geleceği için o yönde bir beklentim yoktu ama, erken yaşta menapoza girme endişesiyle vazgeçmiştim. Şimdi daha iyiyim şükür.
rabbim yar ve yardimcin olsun canim şafii isminin yuzusuyu hurmetine sifa ihsan etsin dualarim seninle
Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim bizim için biryerlerde bekletiyor o bebekleri. Hangisi hangimize nasip olacak biz bilemeyiz, Rabbim daha iyi bilir. :)Topik çok sessiz
Kimseler uğramaz oldu
Bizim durum aynı
Sıralar dondu kaldı
Buaralar biraz yoğunluğumuz var
Bitirince inşallah eğer ilerleme olmazsa rızaya geçmeyi düşünüyoruz
Önümüzde var bu işler için en az 8_9 ay
Ne zamanlar geçti bu da geçer inşallah
Anlamadığım nasıl oluyor da ay da 1_2 olan bazen 3 olan terk bebek bulunması yerleştirmesi ne oldu da 7_8 aydır durdu
Topik çok sessiz
Kimseler uğramaz oldu
Bizim durum aynı
Sıralar dondu kaldı
Buaralar biraz yoğunluğumuz var
Bitirince inşallah eğer ilerleme olmazsa rızaya geçmeyi düşünüyoruz
Önümüzde var bu işler için en az 8_9 ay
Ne zamanlar geçti bu da geçer inşallah
Anlamadığım nasıl oluyor da ay da 1_2 olan bazen 3 olan terk bebek bulunması yerleştirmesi ne oldu da 7_8 aydır durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?