- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
umut000 bebeğine kavuşunca ben de heyecanlandım. Aramızda 1 ay var. Onlar bizden 1 ay önce başvurmuşlardı onlarınki erkek bizimki kız. İkimiz de Ankara'dan başvurduk. Erkekte daha hızlı ilerliyor, bizimde 1 yıl olacak bu ay. Eşime bir ara sor diyorum sıramızı daha vardır diyor. Sürpriz yaparmış bir de. Daha pek bir hazırlığımız yok, beşik, biberon çanta vs hiç bir şey yok. Odası bile hazır değil. Eşim dur hele yaparız, bir gelsin de hallederiz diyorHayırlısı olsun bakalım napalım, alırız herhalde :))
zamancım içini ferah tut... herşey alın yazısı... topikde bir aile vardı ismini hatırlamıyorum, terkte 1. sırada aylarca bekleyip rızayı seçen ve evladına öyle kavuşan... size ilk etapta rıza diyip şuan terki düşündüren o alın yazısı... kızın daha doğmamış, daha bir fasulye tanesi bile olamamış belki... onu bekleyebilmen için geçiyor böyle zaman... düşün ki minnacık elleriyle yanağına dokunacak ve gülücükler atacak sana alın yazın... nasıl zorluklardan geçersek geçelim, o ana yaşadığımız tüm sıkıntılar değmez mi be zamancım :)
ben bir yandan odasını hazırlayayım istiyorum kızımın, diğer yandan o oda hazır ve içinde kızım yokken daha çok acı verir diye düşünüyorum. erkekler bizim gibi değil, hem kendi acılarını susturmak, hem de bizi teselli etmek durumunda kalıyorlar... o yüzden herşeyi son dakikaya erteliyorlar.... yatak dediğin dolap dediğin en geç 10 güne gelir, diğerleri 1-2 günlük iş... kızlarımız-oğullarımız, can parçalarımız gelsin, o zaman geçsin de herşey gelir, herşey alınır içini rahat tut sen :)
Haklısın tabiki, şimdilik park yatak alalım diyoruz, dolabını filan sonra da alırız. Dediğin gibi hazır edince her gördüğümüzde içimiz cız ederben bir yandan odasını hazırlayayım istiyorum kızımın, diğer yandan o oda hazır ve içinde kızım yokken daha çok acı verir diye düşünüyorum. erkekler bizim gibi değil, hem kendi acılarını susturmak, hem de bizi teselli etmek durumunda kalıyorlar... o yüzden herşeyi son dakikaya erteliyorlar.... yatak dediğin dolap dediğin en geç 10 güne gelir, diğerleri 1-2 günlük iş... kızlarımız-oğullarımız, can parçalarımız gelsin, o zaman geçsin de herşey gelir, herşey alınır içini rahat tut sen :)
iyi aksamlar arkadaslar bir sorum olacakti sosyal esirgeme kurumundan eve bakmak icin gelen uzmanlar evde ne gibi kriterlere bakiyorlar ne olmasi gerekiyor veya ne olmamasi gerekiyor merakimi giderirseniz cok sevinirim
iyi aksamlar arkadaslar bir sorum olacakti sosyal esirgeme kurumundan eve bakmak icin gelen uzmanlar evde ne gibi kriterlere bakiyorlar ne olmasi gerekiyor veya ne olmamasi gerekiyor merakimi giderirseniz cok sevinirim[/QUO
tesekkur ederim canim cok yardimci oldun cok sagolMerhaba
Bizim ev ziyareti kısa sürmüştü. Yaklaşık 15 dakika. Evi gezdiriyorsunuz. Mutfakta dolaplara bakıyorlar. Çatal bıçak, ilaç ve deterjanların olduğu dolaplara kilit takmanızı öneriyorlar. Yine banyoda da aynı şey. Deterjanlar, klozet güvenli olmalı. Çocuk odasını inceliyorlar. Bizde oda boş zaten. Bir de pencerelere güvenlik alınmasını söylüyorlar. Bebek güvenlik setleri her yerde satılıyor zaten. Rahat geçecektir. Endişeniz olmasın. Sevgiler.
[/QUOTE]tesekkur ederim uyarilarinizi dikkate alacagimBizim ev ziyaretimiz de kısa sürmüştü. İllere göre değişiyordur tabiki de, bize 2 kişi geldiler. Bütün evi gezdiler bizim odanın birinde kütüphanemiz var, zengin sayılabilecek bir kütüphane. Onu inceledi kitaplara baktı, bunların hepsini okudunuzmu dedi. Bazı dolapların içine bile baktı, Allahtan evim düzenliydi. Balkonda oturdular, evin manzarasını çok beğendiler. Bir sürü hazırlık yapmıştım, yemediler pek sadece çay içtiler. Korkulduğu gibi bir sıkıntı olmuyor, bizim uzmanlar anlayışlı insanlardı. onlar anlıyor zaten kim doğal davranıyor, kim yapmacık. Doğal olun bence kasmayın kendinizi:)
Davanız tez zamanda güzelce sonuçlansın inşallah.arkadaşlar merhaba benim dava sürecim başlamış bulunmakta aranızda benım gibi bu dönemı geçirenlerden bılgi almak istiyorum şimdi bıtnesi sulh hukuk mhkmsı diğeri ise aile mahkemsi süreç nasıl işliyor neler yapılması gerek çok meraklı ve heyecanlıyım canlarım şimden teşekkürler allah herkesi en kısa zamanda yavrusuna kavuşturur inşaallah
merhaba arkadaşlar, kızıma kavuşalı yarın 1 ay olucak:) ne güzel bir duyguymuş bu, hayatımız o kadar güzelleşti ki meğer yaşamıyormuşuz biz şimdi aile olduk. sana bakan o gözler, elini tutuşu, agu agu sesleri, onun nefesini hissetmek, kokusu, gülmesi, ağlaması, evin dağınıklılığı bile güzelbaşvurup isteyipte karar veremeyenler ufacık bir şüpheniz olmasın yavrunuzu öyle seveceksiniz ki niye bu kadar beklemişim diye düşüneceksiniz 12 senemi harap etmişim diye düşünüyorum. günlerimiz çok yoğun ve güzel geçiyor benim bazı ortapedi rahatsızlığım vardı zorlanacağımı düşünüyordum ama RABBİM öyle güç veriyor ki kendime şaşıyorum:) gece uykusuz kalmalar, yorgunluk, hayatınızda kısıtlamalar, evinin işi bitmemesi, aç kalmalar, kendinize vakit ayıramamak hepsi hepsi ama hepsine değer. her gün şükrediyorum RABBİME bana bu duyguyu yaşattıığı için:) inşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza RABBİM bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah...
inanin yazdiklarinizi okuyunca icim urperdi siz meleginize kavustunuz dilerim bu ani bekleyen ben ve diger anne adaylarimizada zaman su gibi aksin ve bizde cennet kokulu yavrularimiza doya doya sarilalim meleginizi benim icinde opunmerhaba arkadaşlar, kızıma kavuşalı yarın 1 ay olucak:) ne güzel bir duyguymuş bu, hayatımız o kadar güzelleşti ki meğer yaşamıyormuşuz biz şimdi aile olduk. sana bakan o gözler, elini tutuşu, agu agu sesleri, onun nefesini hissetmek, kokusu, gülmesi, ağlaması, evin dağınıklılığı bile güzelbaşvurup isteyipte karar veremeyenler ufacık bir şüpheniz olmasın yavrunuzu öyle seveceksiniz ki niye bu kadar beklemişim diye düşüneceksiniz 12 senemi harap etmişim diye düşünüyorum. günlerimiz çok yoğun ve güzel geçiyor benim bazı ortapedi rahatsızlığım vardı zorlanacağımı düşünüyordum ama RABBİM öyle güç veriyor ki kendime şaşıyorum:) gece uykusuz kalmalar, yorgunluk, hayatınızda kısıtlamalar, evinin işi bitmemesi, aç kalmalar, kendinize vakit ayıramamak hepsi hepsi ama hepsine değer. her gün şükrediyorum RABBİME bana bu duyguyu yaşattıığı için:) inşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza RABBİM bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah...
Maşallahmerhaba arkadaşlar, kızıma kavuşalı yarın 1 ay olucak:) ne güzel bir duyguymuş bu, hayatımız o kadar güzelleşti ki meğer yaşamıyormuşuz biz şimdi aile olduk. sana bakan o gözler, elini tutuşu, agu agu sesleri, onun nefesini hissetmek, kokusu, gülmesi, ağlaması, evin dağınıklılığı bile güzelbaşvurup isteyipte karar veremeyenler ufacık bir şüpheniz olmasın yavrunuzu öyle seveceksiniz ki niye bu kadar beklemişim diye düşüneceksiniz 12 senemi harap etmişim diye düşünüyorum. günlerimiz çok yoğun ve güzel geçiyor benim bazı ortapedi rahatsızlığım vardı zorlanacağımı düşünüyordum ama RABBİM öyle güç veriyor ki kendime şaşıyorum:) gece uykusuz kalmalar, yorgunluk, hayatınızda kısıtlamalar, evinin işi bitmemesi, aç kalmalar, kendinize vakit ayıramamak hepsi hepsi ama hepsine değer. her gün şükrediyorum RABBİME bana bu duyguyu yaşattıığı için:) inşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza RABBİM bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?