Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Silik çizgi çıkması demek henüz hamileliğinizin çok erken döneminde olduğunuz ve hamilelik hormonlarının az salgılanıyor olması demektir. Aynısını ben yaşadım. Kızım şimdi 8 yaşında maşallah.
Sağ salim doğmak nasip olsun.

Amin inş çok teşekkürler

Ayyyy Bacım hadi inşallah bu sefer sımsıkı tutunur minik kızının bereketi olucak
İnşallah bu sefer abla olucak

Zamancım bacım her topiye girdiyimde senden bi haber varmı diye bakıyorum sıranız da ilerleme oldumu? inşallah rabbim seni ve senin gibi bekleyen arkadaşları bir an önce kuzucuklarına kavuştursun...

Zamancım bacım her topiye girdiyimde senden bi haber varmı diye bakıyorum sıranız da ilerleme oldumu? inşallah rabbim seni ve senin gibi bekleyen arkadaşları bir an önce kuzucuklarına kavuştursun...
Yok Bacım hala aynı sıradayız
Bekliyoruz inşallah bir gün gelir

Renklay hayırlı olsun başvurunuz darısı evladınıza kavuşmaya olsun inşallah
amin çok teşekkür ederim. da

bakırköyde çok yoğunluk oluyormuş. uzmanımız sağolsun hem çok serin hemde anlayışsız. ev ziyaretine gelmemiz aylar alabilir dedi.

Yoruldum galiba
Beklemekten
Çalan her telefon da heyecan yaşamaktan
6 ay oldu yarım yıl ve bir sıra ilerlemedi
Artık bıraktım geceleri uyumak için hep hayal kurmayı
Binbir kavuşma anlarını
Zaten telefon da artık heyecanlı çalmıyor
Şimdi bana kimse yok daha dur vakti var zaten terk bekliyorsun falan demesin
Sadece halimden anlasın yeter
Yoruldum beklemekten
Anne olmak bir hayal di
Galiba ben o hayali kaybediyorum
İşte ondan korkuyorum

lutfen birakmayin kendinizi en zifiri karanliktan sonra gunes dogar unutmayin bebeginizi kucaginiza alacaksiniz en kisa zamanda inaniyorum umutlu olmak zorundayiz bu gunlerde gececek herseyi unutturacak o minik el size ümidinizi taze tutun ki meleginizde size kavusmak icin can atsin iyi geceler...

Biz ilk zamanlar golden goat verdik keci sutlu anne sutune en yakin o oldugu icin gaz kabiz olmadi cok sukur besleyici ve degerleri oldukca yuksek bi mama simdi hipp kullaniyoruz combiyotik olani cok memnunuz sabah kahvaltisi icin milupa 8 tahilli balli kahvaltisi var gece icin tabi bunlar ileriki aylar icin hipp gece tahili ara ogunlerde hipp 7 tahilli

Hipp kavanoz mamalari da iyi tabi mevsimine gore sizde yapabilirsiniz biz kirmizi erik havuc kayisi alirdik ama sebzeli tavuklu filan onlardan almayin kendiniz yapin

zamancım.......senden başka senin haberini bekleyen bizler de varız..l.ütfen heyecanını ve ümidini kaybetme...sabır...lütfen sabır...az daha......sevgi ile...

ve....ve bir gün gelecek...yavrucun annecim iyi ki buradasın diyecek sana...sen de ona ...sen de diyeceksin ......

Malesef kaybettim
Önceden düşünmek bile heyecan verirken şimdi hiçbirşey hissetmiyorum
Buda beni korkutuyor

Malesef kaybettim
Önceden düşünmek bile heyecan verirken şimdi hiçbirşey hissetmiyorum
Buda beni korkutuyor

uzun zamandır beklemenin bezginliği...geçici..
inşallah müjdeni de okuyacağız buradan...bu günleri hatırlamayacaksın .fırsatın,zamanın bile olmayacak .

denizin yaptığı bir resmi senin için kopyalayacağım buraya....sevgi ile..

Hakkımızda neyin hayırlı olduğunu biz bilemiyoruz, Allah sabrını artırsın, beklediğine değecek hayırlı bir evlat nasip etsin. Burda bekleyen bütün arkadaşlarımıza bize de inşallah.

Rabbim hayırlı haberler aldırsın, inşallah bebeğine kardeş geliyordur:)

Sağol verdiğin bilgiler için, araştıracam. Bizim de zaman yaklaştıkça araştırmam lazım, mama- biberon araştırması yapmadım hiç, eşim gelince hallederiz diyorda. Yaşayanlardan gördüğümüz kadarıyla gelişleri çok heyecanlı oluyor, elimiz ayağımıza dolaşmadan sakin sakin araştırsak iyi olacak. :)

Rabbim hayırlı haberler aldırsın, inşallah bebeğine kardeş geliyordur:)

Kan testinde de çıktı fakat 2 gün sonrakinde değerim düştü. Sanırım kimyasal gebelikti... Kızımın kardeşi bi ceee dedi gitti heyecan yaratıı bize napalım :):):) Minnoşum biraz büyüsün çok ufak zatenn şuan...
Mamaya gelince ben de yavrum geldiğinden beri Golden Goat mama kullanıyorumm tavsiye ederim...

Hakkında hayırlısı olsun, bende o golden goatı araştırıyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…