Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Şu müge anlı iyice sinir etmeye başladı
Tamam kayıpların bulunması güzel cinayetlerin çözülmesi de güzel ama şu evlat edinilen çocukların sürekli aranması kabus gibi
O programlar sanki insan psikolojisini bozmak için özellikle yapılıyor sanki. Rayting uğruna birde iyice acitasyon yapıyorlar

Oda tam saçmalık
Nasıl oluyor anlamadım
Kız adını biliyor annesinin babasının adını biliyor
Kurumda ki kimliği tc numarası bile aynı
Sonra kurum da kaldığı yer biyolojik ailesine çok yakın
Kurumda evlat edindirilirken ki annesine okunan dosyada ki bilgiler de ailesini anlatıyor
Şimdi nasıl oluyorda aile arayıp bulamıyor
Lafta verdik diyemiyorlar sonra da yok ben bırakmazdım neler çektim neler muhabbeti

ya ben kendime tutamadım ki, 2 yorgan, 2 yastık, 3 de nevresim takımı aldım kıza :) biliyorum geldikten sonra hepsi 10 dk lık iş halledilir ama bişeyler yapmak istiyorum. sıra yavaş atıyor kabul ama o geldikten sonraya da az işim kalsın istiyorum. eşim daha çok var diye sürekli erteliyor birşeyler alma isteğimi ama dayanamadım napayım :

sizler kaçıncı sıraya düştükten sonra hazırlıklara başladınız veya başlamayı planlıyorsunuz

Hayırlı olsun güle güle kullan inşallah
Aslında çok haklısın böyle şeyleri alıp koymak lazım
Buarada bizim sıramız düşmüş
Artık tekli basamaktayız
Sıralar yavaş ilerliyor da gelincede bir anda nasıl yapılır diye düşünüyorum
Hem bakımı alışması geleni gideni derken hangi ara yapıcaz
Kısmet olursa bayramdan sonra bende başlıcam
Bi kaç parça kıyafetten başka bişey yok
Ne iyi yapmışsın
Aldığın yorgan yün mü pamuk mu

Zamancım sıranın ilerlemesine çok çok sevindim, artık gelsin kızın ya hayırlısıyla inşallah :)

Gelecek ayını ve mevsimini bilmediğim için kıyafet alamıyorum ben sadece bir tane 1 yaş için elbisesi var o kadar :)

yorganı chicconun yorganı var onu aldım, dış kumaşı %100 pamuklu, içi boncuk silikon diyor. yün yorganı düşündüm aslında ama hem ben bize de kullanmıyorum fazla geliyor diye, hem de temizliği vs zor olur dedim, çişi geçer, kusar kolay yıkanabilecek birşey olsun dedim :)

hızımı alamadım biraz önce burun aspritörü, yedek ucu, 5 önlük, banyo bebek süngeri, bebek deterjanı (hacı şakirin 1700 g matik deterjanı ebebekde indirimde bilginiz olsun, dışarda 25-30 tl falan 19'a aldım) bir de yastıklı alt açma havlusu aldım :) böyle indirimde buldukça ıvırzıvırları aradan çıkarmalı galiba...

ya alışverişi kızım gelmeden bile zevkli, bir de gelse ahhh

Sıranızın ilerlemesine çok sevindim. İnşallah peş peşe gelecek kızlarımız. Benim bir tane nakışlı bebek nevresim takımım vardı hayır kermesinden almıştım yıllar önce, onları yıkadım ütüledim, yün minderim vardı yıkadım havalandırdım 2 tane yastık yaptım. Yorganı da yünden yaptırmayı düşünüyorum, onu da anneannesinden isteyecem ama henüz bilmiyorlar diyemedim, biraz sırası yaklaşsında söylerim o zaman. Hazır yorgan yastık düşünmüyorum ben, alerji yapabiliyor, her ne kadar antialerjik deselerde Bu arada tamamen doğal malzemelerden deterjan ve bakım ürünleri yapan bir yer keşfettim, bazı ürünlerini kullanmaya başladım. İncelemenizi tavsiye ederim(Naturalive.com)
Kızıma biraz kıyafet aldım hazır olsun dedim. Bizim arabamız yok geldiğinde hemen gidip alamayız. Biberon, tırnak makası, şampuan, sabun, pişik kremi, önlük, badi, çorap, havlu, pijama, vs. fazla değil birer tane bazılarından 2 tane aldım. Bolca yeleği oldu, bir arkadaşım da örecek 2 tane. Olmayan kıyafetler sorun değil etrafımızda hamile olan bir sürü kişi var hediye götürürüz, hiç sorun değil yavrularımız gelsin de.
Ayrıca burda bebeği alan anneler paylaşmıştı bebeğinizi almaya giderken fazla kıyafet götürün ordaki bebeklerin ihtiyacı var demişlerdi hatırlarsanız.

canım bellimi ne zaman geliyor yavrunn takipyeydim seni şimdi görünce sormak istedimm ..

Bizim yorganımız da yıllarca silikondu bu sene yün ama ince makinada yıkanıyor english home dan aldım çok memnun kaldım
Bulsam kızım içinde alırım
Gerçi chicco da iyi marka
Bak işte insan karar veremiyor
Şu burun aspiratörü ney oluyor
Ne için kullanılır

Hay maşallah
Anam Bacım ben öyle oturmuşum
Ne yatak yorgan nede şampuan ı falan var
Bir iki takım kıyafet var okadar
Bir de işte ördüklerim var

o minik burundaki sümükleri temizlemek için kullanılıyor :) eşimin yeğeni bebekken nezle oluyordu sürekli, onlarda görmüştüm. acayip işe yarıyor demişlerdi. inşallah kullanmak gerekmez ama hastalık halinde el altında olsun dedim

Merhabalar en güzel anne adayları ve anneler.... Ben belkide bus sitenin en eskilerinden biriyim yıllardır sizin en yakın sessiz takipçilerinizdendim. Sizlerle güldüm, sizlerle ağladım, bebeğine her kavuşan anneyle bende kavuştum bebeğime....Benim hikayemde az çok sizler gibi ... yıllarca süren ilaçlar tedaviler... Bizim sorunumuzda sorunsuzluktu aslında konulan teşhis açıklanamayan infertilite yani bir sorun yok ama olmayınca olmuyor.Rabbimden geldi .... zor zamanlar dı... tedaviler, her tedavide bir umut sonrası maalum... bir de baktık ki yıllar geçmiş.. ben hep bir çocuğum olsun istedim yıllar önce burasıyla tanıştım evldını bekleyen annelerle evladına kavuşmuş annelerle... eşimle arasıra konuşurduk oda bu olaya sıcak bakıyordu.. benimde forumu takip ettiğimin farkındaydı ve bir gün bana hadi artık bir görüş sosyal hizmetlerle basvurumuzu yapalım dedi ve başvurduk... her süreci bu forumla aştım sizlerden öğrendiklerimle Allah hepinizden razı olsun... Zaman cığım bende terk kız bebek bekledim çoookkk uzun bir süre.. ama sizlerle bekledim her gün ... aylarca aynı sıradaydım ve benim için zaman önemliydi çünkü yaş sınırını doldurmaya az kalmıştı biraz daha bekleyim eğer olmazsa tercihimi değiştirecektim Rabbim sana binlerce şükürler olsun ..... şimdi kollarımda canımda benliğimde bir kızım var teyzeleri... Rabbim en kısa sürede bu duyguyu sizlere de yaşatsın... şu an hissettiklerinizi o kadar iyi biliyorum ki..... tatlı bir telaş bir heyecan ve en önemlisi bekleyiş hepside güzel arkadaşlar ... evladına kavuşan annelerin dediklerinin hepsi doğruymuş.. acaba derdim bunları bende böyle yaşayabilecekmiyim nasıl olacağim neler olacak derken dahada fazlasını yaşadım... sizlerde bir an önce yaşarsınız inşallah sizlere birgün kızımla kavuşma hikayemide anlatacağım... biraz kıdemli biraz detaycı bir anne olarak artık burdayım. eğer sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim . kızımın mama saati geldi teyzeleri inşallah yarın tekrar görüşürüz hazırlıklarınız konusunda nacizane tavsiyelerim olabilir .....

Ooo terk ve kız
Çok sorularım var
Özelden yazıcam
Ayyy nasıl heyecanlandım
Çok mutlu oldum

Özellikle göğüs pompası kullanmış kişilere bir sorum olacak arkadaşlar.

Bugün göğüs pompası aldım, basit manuel olanlardan, deneme amaçlı. Daha ilk kullanımda bir göğsümden yeşilimsi, diğerinden şeffaf birkaç damla geldi. İlk kullanımda bu şekilde mi oluyor, bu belli bir dönem sonra süte mi dönüşecek?

İlk kullanımda böyle birşey yaşayan oldu mu?

slm arkadaşlar sizleri hep takipteyim.. sizlerele hüzünlenip sizlerle seviniyorum..

bence ufak ufak alış veriş yapın.. zira sonra ufak bebkle zor olur : ) zorluğu da ayrı güzelde..

hem sizde umutsuzluğa düşmezsiniz o küçücük kıyafetleri eşyaları alırken aşka gelirsiniz tekrar tekrar..

biberon alın, çorap alın bol bol, önlük alın, battaniye alın, yorgan yastık, nevresim, küvet, kova-tas, alt açma minderi, puset-bebek arabası, yelek, bebek eşyaları için çanta, termos mama suyu için, birkaç oyuncak.. bakın bunlarda yaş sınırı yok. 0-2 yaşa sabit kullanılır..

bitkisel şeyler almayın. şampuan, krem vs.. zira onların kullanma tarihleri vardır..

Evet ben de de öyle geldi
Hala yapsam öyle geliyor
Ama yeşilimsi sıvı ben de gelmedi
krem rengi yoğun kıvamlı bir sıvı
Hadi inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…