Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Bende aynı senin gibiyim bu yaz kesin gelir diyordum degil gelmek ilerlemedik bile bende bugün çok kötüyüm çalışıyorum ama hiç bir şey yapmak istemiyor canım

Arkadaslar psikometri testi sonucu kaç günde çıkıyor biz diğer işlemleri yaptırdık bu gün idrar ve kan verdik amatem de haftaya randevu alıp sonuçlarla birlikte heyet raporu alinacak psikometri için randevu kaydımız var kuruma onu vereceğim birde psikometri sözlü mü yazılımı bire bir mi eşle birlikte mi merak ediyorum nasıl bir test kısaca tecrübeleriniz lütfen

yanlış hatırlamıyorsam 566 sorudan oluşan bir test, bir soru kitağçığı ve bir de çözüm anahtarı var. cümlenin size uymasına göre doğru veya yanlış şıklarından birini işaretliyorsunuz. bizde, eşimle beni bir odaya aldılar, soruları çözerken yanımızda kimse yoktu. yaklaşık 1 saat falan sürüyor. sonucunu da 15 dk sonra almıştık.

566 soru deyince gözünüz korkmasın, okuması zaman alıyor sadece. Ahirete inanır mısınız, kendi cinsinizden hoşlanır mısınız, kimse görmeden birşey çalar mısınız, hayvanlara işkence eder misiniz, cinayet haberi okumayı sever misin vs tarzı çok soru var.

İnternete MMPI testi diye yazarsan bilgi bulabilir ve hatta soruları görbilirsin sanırım. korkulacak bişey değil yani. bence son derece de yetersiz bir test. test dışında bazı illerde psikologlarla da görüşmeler yapılıyormuş, bazen beraber bazen ayrı ayrı. bizim eşimle beraber soruları almadan ayak üstü 3-5 cümlelik görüşmemiz oldu sadece.

şimdiden kolay gelsin

Çok teşekkür ederim.

Herkese Merhabalar,
Formun eski üyelerindenim. Eski arkadaşlar tanır. Çok zamanım olamadığı için sesizce okuyup takip etmeye çalışıyorum. Yavrusuna kavuşan anne varmı diye girip ara sıra bakıyorum. Güzel haberler gelmedi epeydir. İnşallahh yakında gelir.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş. Herkese bol şans, biran önce gelsin kuzucuklar.
Benim oğlumda 21 aylık oldu. Artık biraz biraz konuşuyor. Allah herkese versin, anne diye seslendiklerinde herşey bitiyor zaman duruyor.
Geçenlerde effsa yazmıştı onunda oğlu büyüş maşallah. Eski arkadaşlardan (bebeğine kavuşan yani, yeni arkadaşlar alınmasın :) ) haberler almak güzel oluyor. 5059 ve otuznisan arkadşlar arasıra sizde okuyor iseniz, umarım iyisinizdir.

Herkese selamlar, güzel haberler almak dileğiyle.

sevgiler,
Limony

Limony, ben de sayfaları en baştan en sona kadar okuyan biri olarak seni sanki şöyle hatırlıyorum. Sıranı beklerken gebe olduğunu öğrenmiş ve ne yapacağını şaşırmıştın... Yanlış mı hatırlıyorum acaba???

Ama bahsettiğin isimleri hep hatırlıyorum. En başta Lee ler, Denizgeldi lerr vss :) Yazışmaları okurken tanış oluyoruz çok güzel.. Aynı anda beklerken yazışmak , destek olmakkk çok güzel... Bizler yavrularımıza kavuştuktan sonra daha az yazar olduk belki ama, bu forum gerçekten harika.. Kafasında soru işareti olan birçok arkadaşımıza karar vermelerinde etkili oluyor.. Yol yordam öğreniyoruzz birbirimizden vss... Ben geçen sene ilk başvurumu temmuzun ilk günlerinde yapmıştım.. Şimdi kızımla beraberim çok şükür..
Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma sabır versin.... Biran önce yavrularına kavuştursun..
Kuzularımıza da sağlık güzellik versin...

Merhaba Baharım,

senden haber almak ne güzel. Allah kızınla mutluluğunu bozmasın inşallah. Evet doğru hatırlıyosun. Sıramı beklerken hamile kalıp şoka girdim :). Hamile kaldığım halde hiç gebelik forumlarına girmedim, hep burayı takip ettim, kader birliği yaptık çünkü dediğin gibi burda. Zaman su gibi geçiyor. Oğlum 21 aylık oldu bile.

Şimdide okuyorum acaba bir haber alırmıyım diye. Hem eski arkadaşlardan hem yeni arkadaşlardan. Evet denizgeldi vardı, destina, lee, damlaumut, sen, effsa, sima, otuznisan, 5059, ve adını yazamadığım diğer arkadaşlar. Herkes okuyorsa herkese tekrar selam. Birde zaman arkadaşımız var tabii o günlerden.

Allah isteyen herkese evlat versin, kalbinde veya karnında büyüterek, orası Allah'ın bileceği şey. Bana karnımda büyüterek nasip etti. Evlat bambaşka, burdaki bekleyen tüm anne adaylarıda evlatlarına kavuşunca bu günlerini unutacak ve anneliğin tadını çıkaracak.

Baharım1 yeni güzel haberler almak dileğiyle,

sevgiler,
Limony

Bugün sürekli elim telefona gitti
Daha erken biraz daha bekleyim öyle arayim diye avuttum kendi mi
Buarada bebek ürünlerine araba puset falan otarz ürünlerde en az %50 zam geliyor muş
Aktif haber de okudum

herkese çokkkk selam.........yazmasam da hepinizi okuyorum..kalbim sizlerle.......bekleyenlere zaman su gibi geçsin...hepinizin evlat hasreti sona ersin ...en yakın an da.çook sevgiler

bu arada:deniz okullu oluyor .......diplomasını daa görürüm inşallah.

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde tarlaya terk edilmiş 1 haftalık erkek bebek bulunmuş arkadaşlar, şansı bol olsun. çok güzel bir ailesi olsun inşallah, inşallah bir ev şenlenecek ilerleyen günlerde...

Bebek esyalsrina ozellikle ithal olanlara zam gelecek...cunku vergi artisi var...tutumlu anne diye site var ikinci el hic kullanilmamamis esyalar alinip satiliyor oraya bakabilirsiniz

Cok pahali marka urunler almaniza gerek yok derim...isinizi gorsun yeter...150 tl mama sandalyesi var 350 ye de ama 150 de is goruyor...

[QUOTE
Onay yazısı valilikten geliyor :)

tisiltisi, post: 41600815, member: 616057"]Onay yazısı valilikten geliyor :)[/QUOTE]
Çok tşk ederim, ben de çook uzun süredir forumun takipçisiyim, müjdeli haberi sizden almak varmış :) , beklediğimiz müjdeli haberlerin tümü en kısa zamanda
bize ulaşır inşallah. .

[QUOTE

tisiltisi, post: 41600815, member: 616057"]Onay yazısı valilikten geliyor :)
Çok tşk ederim, ben de çook uzun süredir forumun takipçisiyim, müjdeli haberi sizden almak varmış :) , beklediğimiz müjdeli haberlerin tümü en kısa zamanda
bize ulaşır inşallah. .[/QUOTE]

İlk aşama bitti, hayırlısıyla kucağınıza aldığınızın haberini de alalım inşallah :) Gözünüz aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…