En fazla 1.5_2 yıl zaten bunun yaklaşık 8 ayı evrak işleriyle geçiyorBaşvuru sonrası bekleme süresi ortalama ne kadar oluyor?
kızlar çok daralmış durumdayım 2 gündür. elim kolum hiç birşeye kalkmıyor, ordan kalkıp oraya yatıyorum. bu ayı da boş geçirdik, sıralar durmuş durumda. tamam sıram daha gerilerde, bugün gelsin demiyorum ama böyle boş geçince de aylar, canım acayip sıkılıyor. bir ara hızlı atıyordu dedim temmuz bilemedin ağustosa gelir, kızımla giderim tatile, ilk denizine sokarım. sonra bir yavaşlamaya başladı, dedim, ekim, bilemedin kasım gibi kesin gelir, dedim taş atarız biz de kızımla denize... şimdi böyle sıralar durunca hesap bile yapamıyorum. anca ordan kalkıp oraya yatıyorum... dışarısı günlük güneşlik, gökyüzü aydınlık... ama benim içim kapkara bulut dolu, dokunmaya bile gerek yok ağlamam için
Bende aynı senin gibiyim bu yaz kesin gelir diyordum degil gelmek ilerlemedik bile bende bugün çok kötüyüm çalışıyorum ama hiç bir şey yapmak istemiyor canımBende se'nin gibiyim sanki zaman geçmiyo hiç evde tek başıma canım biryere gitmek istemio geçcek cnm inş bu gunler sonuna geldiğini düşünüyorum artık 5 yıl tedavi tup bebek derken yorgunluk artık sonucunu bildiğin bir yol bu daha bnm dosyam ankaraya gitmedi onaylanırmı bilmiyrum onaylanmasa çökerim umudum kalmaz artık iyi şeyler düşünmek istiyorum biran önce bu sıkıntılarımız biter inşallah
Onceki yorumunda gelmis gibi yazmistin acikcasi cok sevinmistim...uzun zamandir bekliyorsun galiba o yuzden sordum...neyse assolistler hep bekletirmis...kiz mi istemistin sen yoksa...Bizim sıramız tekli basamaklar da
Hayırdır Bacım neden sordun
Bişeyler mi duydun
Evet KızOnceki yorumunda gelmis gibi yazmistin acikcasi cok sevinmistim...uzun zamandir bekliyorsun galiba o yuzden sordum...neyse assolistler hep bekletirmis...kiz mi istemistin sen yoksa...
Arkadaslar psikometri testi sonucu kaç günde çıkıyor biz diğer işlemleri yaptırdık bu gün idrar ve kan verdik amatem de haftaya randevu alıp sonuçlarla birlikte heyet raporu alinacak psikometri için randevu kaydımız var kuruma onu vereceğim birde psikometri sözlü mü yazılımı bire bir mi eşle birlikte mi merak ediyorum nasıl bir test kısaca tecrübeleriniz lütfen
Çok teşekkür ederim.yanlış hatırlamıyorsam 566 sorudan oluşan bir test, bir soru kitağçığı ve bir de çözüm anahtarı var. cümlenin size uymasına göre doğru veya yanlış şıklarından birini işaretliyorsunuz. bizde, eşimle beni bir odaya aldılar, soruları çözerken yanımızda kimse yoktu. yaklaşık 1 saat falan sürüyor. sonucunu da 15 dk sonra almıştık.
566 soru deyince gözünüz korkmasın, okuması zaman alıyor sadece. Ahirete inanır mısınız, kendi cinsinizden hoşlanır mısınız, kimse görmeden birşey çalar mısınız, hayvanlara işkence eder misiniz, cinayet haberi okumayı sever misin vs tarzı çok soru var.
İnternete MMPI testi diye yazarsan bilgi bulabilir ve hatta soruları görbilirsin sanırım. korkulacak bişey değil yani. bence son derece de yetersiz bir test. test dışında bazı illerde psikologlarla da görüşmeler yapılıyormuş, bazen beraber bazen ayrı ayrı. bizim eşimle beraber soruları almadan ayak üstü 3-5 cümlelik görüşmemiz oldu sadece.
şimdiden kolay gelsin
Herkese Merhabalar,
Formun eski üyelerindenim. Eski arkadaşlar tanır. Çok zamanım olamadığı için sesizce okuyup takip etmeye çalışıyorum. Yavrusuna kavuşan anne varmı diye girip ara sıra bakıyorum. Güzel haberler gelmedi epeydir. İnşallahh yakında gelir.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş. Herkese bol şans, biran önce gelsin kuzucuklar.
Benim oğlumda 21 aylık oldu. Artık biraz biraz konuşuyor. Allah herkese versin, anne diye seslendiklerinde herşey bitiyor zaman duruyor.
Geçenlerde effsa yazmıştı onunda oğlu büyüş maşallah. Eski arkadaşlardan (bebeğine kavuşan yani, yeni arkadaşlar alınmasın :) ) haberler almak güzel oluyor. 5059 ve otuznisan arkadşlar arasıra sizde okuyor iseniz, umarım iyisinizdir.
Herkese selamlar, güzel haberler almak dileğiyle.
sevgiler,
Limony
Limony, ben de sayfaları en baştan en sona kadar okuyan biri olarak seni sanki şöyle hatırlıyorum. Sıranı beklerken gebe olduğunu öğrenmiş ve ne yapacağını şaşırmıştın... Yanlış mı hatırlıyorum acaba???
Ama bahsettiğin isimleri hep hatırlıyorum. En başta Lee ler, Denizgeldi lerr vss :) Yazışmaları okurken tanış oluyoruz çok güzel.. Aynı anda beklerken yazışmak , destek olmakkk çok güzel... Bizler yavrularımıza kavuştuktan sonra daha az yazar olduk belki ama, bu forum gerçekten harika.. Kafasında soru işareti olan birçok arkadaşımıza karar vermelerinde etkili oluyor.. Yol yordam öğreniyoruzz birbirimizden vss... Ben geçen sene ilk başvurumu temmuzun ilk günlerinde yapmıştım.. Şimdi kızımla beraberim çok şükür..
Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma sabır versin.... Biran önce yavrularına kavuştursun..
Kuzularımıza da sağlık güzellik versin...
Herkese mrb..evlat edinmenin herhangi bir aşamasında valilikten mektup alan oldu mu acaba..yrd olursanız sevinirim
Onay yazısı valilikten geliyor :)
Çok tşk ederim, ben de çook uzun süredir forumun takipçisiyim, müjdeli haberi sizden almak varmış :) , beklediğimiz müjdeli haberlerin tümü en kısa zamanda[QUOTE
tisiltisi, post: 41600815, member: 616057"]Onay yazısı valilikten geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?