EskisehirMerhaba siz izmirdenmi başvurdunuz.sıra biraz yavaş ilerliyo gibi ama ihşallah hızlanır.bebeğimize çabuk kavuşuruz.
Eskisehirden basvurduk 14 aydir bekliyoruz isallah engec bu onumuzdeki yaz dediler subat mart ayida olebilirmis nasip artik ama artik beklemek yoruyor insani biranonce kavusmak istiyoruzEskisehir
Başvunuz hayırlı olsunGecen sene bizimle ilgilen bsyan gorevli engec subat 2016 yada temmuz 2016da siraniz gelip bebeginizi alirsiniz demisti ama bu ilerleyise gore zor bi ihtimal gibi .gerci belli olmuyormus yanlis biliyo olabilirim ama siran gelmese bile ellerindeki bebek ailenin ozelliklerini tasiyorsa siradan cikilip oncelik verilebiliniyomus bu konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yardimci olursa sevinirm
Tam detayli bilemicem canim ama 1 ay once esim yurdu arayip sira bilgisini ogrenmis ve neden bukadar yavas ilerliuor diye bi soru sorunca yetkili bayan karamsarliga dusmeyin hic belli olmaz 2 ay snra bile siraniz geldi diye arayabilir deyonce biz bole bi dusunceye dusduk neladar dogru bilemicem ama ben biraz arastirma yapmistim nette ve orda verilecek bebegin bazi ozellikleri annebabayi tutmasi gererkiomus ornek lan grubu ten rengi vb mesele esler esmerse onlara sarisin mavi gozlu bebek verilmiyomus buyudugunde ayrim cok olmasin diye.Aramıa tüm yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. inşallah zaman hızla ilerler, sıralar pat pat atıverir ve hepimizin kucağı dolar :)
bir arkadaşımız ailenin özelliklerini taşıyorsa sıradan çıkıp bebek verilebiliyormuş gibi bir şey duymuş sanırım. o şöyle oluyor. Ailenin özelliklerini taşıyan değil o... misal siz hasta bebek de olur dediniz, sıranız örnek veriyorum 15'e düştü. ve rahatsızlığı olan bir bebek geldi. eğer sırada sizden önce hasta bebek kabul eden aile yoksa o zaman sıra size gelmiş oluyor. aynı şekilde şehirdışı terciki, kardeş veya ikiz bebek kabulu gibi durumlarda, sıranız geride bile olsa, "eğer sizden önce aynı şartları taşıyan başka bir aile yoksa" sıra size gelebiliyor... Ama bu bebek sarışın, şu aile de sarışındı hadi onlara verelim veya aa aynı gözleri/çenesi/burnu/kilosu/boyu vs şu aileye benziyor diye yapılan bir yerleştirme değil...
Hayirlisi olsun.hersey birazda nasip vakti saati gelince geliyor bizim tanidiklar biri 3 yil bekledi digeri 1 yilda sirasi geldi isallah seninde hemencecik gelir kavusursunSizin 14 ay olmuş.kısa bir zaman kalmış.ihsallah en kısa zamanda kavuşursunuz .bizim bekleme süreci yeni başladı:)
nazim nerden basvurdunuz.kız erkek- terk -rıza ayrıntılı yazarsan listeye ekliyelim.ayrıca hayırlı olsun ınsallahMerhaba bizde 09.11.2015 tarihinde evraklarimizi teslim edicez insallah
mrb.nerden basvurdunuz.2014 hangi ay.Merhaba ben bugun kayit oldum daha oncr siteyi takip ediordum bizde ekim 2014de kaydimizi yaptirdik subat ayi gibide butun hersey bitip siramiz belli oldu kizda 23 erkekte 15 ama su gecen 1 senede daha kizda 20 erkekte 14 olmusuz cok yavaz ilerliyo bu senemi bizim sansimiza bole oldu bilemiyorum ama beklemek cok zor allah herksein yardimcisi olsun cinsiyetin ne olcaginizi bilemedigimiz icin hic bisy alamiyoruz yapamiyrz ne kadar beklicez bilmiyrm isallah biran once bebegimize kavusurz
Selam aslinda benim nazlım olucakti hatali yaptim duzeltemiyirum istanbul 28.09.2015 basvuru 09.11.2015 evrak teslim tarihi riza bebek kız istiyoruz kısmetsenazim nerden basvurdunuz.kız erkek- terk -rıza ayrıntılı yazarsan listeye ekliyelim.ayrıca hayırlı olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?