Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Hepinize iyi aksamlar, hepinizin yazilarini tek tek omuyorum omudukca heycanim git gide artiyor Bizde bugun hastane islerimizi nihayet heyet gorusmemizle tamamladik cok şükür. Hemen kurumu aradim heyet raporunun sonucunun 20 gun sonra teslim edilecek oldugunu ve kurum araciliğı ile takip etmemiz icin bilgi verldiyini soyledim. Onlarda bize uzmanimizin kim olduğunu soyledi ve ilk kez uzmanimiz ile telefonda goruserek pazartesi sabah icin randevumuzu aldik. Heycan hat saffada bizde. Hepimiz icin hayirlisi olsun. Allahimi hepimizi en kisa zananda yavrularimiza kavustursun insallah. Aminnnn

Basvuru yapan arkadaslara hayirli olsun.
Rabbim kolaylik versin hepimize.
Evrak teslim ettiginiz tarihide burdan bildirin listeye eklenin.
Niyemi; cunku en sondayimmmmm
Bi iki adim ilerliyim dimi ama :)))

Teşekkür ederim.izmirden başvuru yaptım.27 ekimde onaylanmış.erkek ve kız istedik.evrak teslim edildikten sonramı başlıyor.bilginiz varmı bu konuda

benimde onayım geldi .erkekte 56 kızda 83 . 27.10.2015 tarihinde onay geldi.benide sıraya eklermisiniz.5 eylül 2015 te evraklarımı teslim ettim .

Teşekkür ederim.izmirden başvuru yaptım.27 ekimde onaylanmış.erkek ve kız istedik.evrak teslim edildikten sonramı başlıyor.bilginiz varmı bu konuda

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Ben de İzmir'den başvurdum, geçen sene ağustosta evrak teslimi yapıp, kasımda onayımızı almıştık :)

sıranız evrak tesliminden itibaren işlemeye başlıyor :)

Riza terk farketmez dedik.sıra 56 erkek kız 83 .sıra çok muş gibi geldi bana:))))sizin sıranız kaçtı

Riza terk farketmez dedik.sıra 56 erkek kız 83 .sıra çok muş gibi geldi bana:))))sizin sıranız kaçtı

Biz kız demiştik, terk/rıza farketmez, şehirdışı olur dedik. 75le başladık, onay yazımız 52 geldi... ama bu sene sıralar ilerlemiyor ne yazık ki. Geçen sene bebek çoktu çok hızlı attı sıralar, ama şu aralar bebek yokmuş mesela

Biz sadece izmir i seçtik.erkek gelir bize büyük ihtimal.kız için sıra fazla gibi.sıra yavaş ilerliyo .hayırlısı tabi.üzülmeyin bence allah büyük.sıra hızlı ilerleyibilir

Bizi uzun bir sürecin beklediğini biliyorum.ama başa çaremiz kalmamıştı.başarız tüp bebek denemeleri.maddi manevi çok yordu bizi.bekleme süresi uzun olsada beklemeye değer

Merhaba ben bugun kayit oldum daha oncr siteyi takip ediordum bizde ekim 2014de kaydimizi yaptirdik subat ayi gibide butun hersey bitip siramiz belli oldu kizda 23 erkekte 15 ama su gecen 1 senede daha kizda 20 erkekte 14 olmusuz cok yavaz ilerliyo bu senemi bizim sansimiza bole oldu bilemiyorum ama beklemek cok zor allah herksein yardimcisi olsun cinsiyetin ne olcaginizi bilemedigimiz icin hic bisy alamiyoruz yapamiyrz ne kadar beklicez bilmiyrm isallah biran once bebegimize kavusurz

Gecen sene bizimle ilgilen bsyan gorevli engec subat 2016 yada temmuz 2016da siraniz gelip bebeginizi alirsiniz demisti ama bu ilerleyise gore zor bi ihtimal gibi .gerci belli olmuyormus yanlis biliyo olabilirim ama siran gelmese bile ellerindeki bebek ailenin ozelliklerini tasiyorsa siradan cikilip oncelik verilebiliniyomus bu konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yardimci olursa sevinirm

Cok haklisin bizee uc tupbbek ve 3 tese ameliyati yasadik ama 1 tane olumlu oldu onuda doktor hatasundan kaybettk birdahada denemeyi pek dusunmuyrz.suan tek dusuncemiz biran once bebegimizi kucagimiza almak

Merhaba siz izmirdenmi başvurdunuz.sıra biraz yavaş ilerliyo gibi ama ihşallah hızlanır.bebeğimize çabuk kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…