Geçen gün bir arkadaş aldı eskişehirden.. Daha doğrusu eskişehirden başvurmuştu (ama sanırım şehir dışı da olur demiş) ondan dolayı başka şehirden kavuştu bebişine.. Bi kaç sayfa geriye gidersen görürsün cnmEskisehirden basvurup sira bekleyen yada bebegini alan yokmu hic aranizda ☺
Siz bebeğinize kavuşmak için hangisini tercih ettiyseniz o şekilde olur. Sadece kendi ilinizi seçebilir yanda diğer illerden de kabul ediyorum diyebilirsiniz. Başka ilden sıra gelirse 24 saat içinde belirtilen ildeki kuruma gitmeniz gerekiyor. Ancak bize denmişti ki büyük iller küçük illere destek veriyor. Yani İstanbul'dan başvuru yaptıysanız başka il de olur deseniz de bir fark yok gibi. Ama biz her ihtimale karşı tüm Türkiye dedik. Sevgiler.Arkadaşlar bu başka şehir de olur ne anlama geliyor acaba?Bizler şehir şehir mi sıradayız yoksa Türkiye geneli sırası mı bu?
Tüm türkiye olur dedik:)Teşekkürler arkadaşım.Mersin de bu işler nasıl işliyor hiç bilmiyorum.Bu sitede de yok Mersin den.Zamanla anlayacağız bakalım hayırlısı:)Siz bebeğinize kavuşmak için hangisini tercih ettiyseniz o şekilde olur. Sadece kendi ilinizi seçebilir yanda diğer illerden de kabul ediyorum diyebilirsiniz. Başka ilden sıra gelirse 24 saat içinde belirtilen ildeki kuruma gitmeniz gerekiyor. Ancak bize denmişti ki büyük iller küçük illere destek veriyor. Yani İstanbul'dan başvuru yaptıysanız başka il de olur deseniz de bir fark yok gibi. Ama biz her ihtimale karşı tüm Türkiye dedik. Sevgiler.
Evet onu biliyorum canim o 2013 12 ayinda basvuru yapmisti ama o erkek isteyip snra kiza cevirmisler tercihini ben 2014 10 ayda yaptik suan kizda 13 erkekte 10.siradayim dusuncemiz 3 yada4 aya kadar kavusmamiz ama dahada gec olabilir tabiki nasip artik.o arkadasa yazdim ama donmedi suan sanirim bebegine kavustugu icin zamn bulup giremiuorGeçen gün bir arkadaş aldı eskişehirden.. Daha doğrusu eskişehirden başvurmuştu (ama sanırım şehir dışı da olur demiş) ondan dolayı başka şehirden kavuştu bebişine.. Bi kaç sayfa geriye gidersen görürsün cnm
olmaz merak etmeyin bi arkadaşında eşi öyleydi kabul oldu sıkıntı yapmayıneşim hepatit b taşıyıcısı, bu bir sorun olur mu başvuruda
hayırlı olsun canım benim de sıram 12 hala bekliyorum bir ilerleme yokArkadaslar ben yeni kayit oldum ama daha onceden hep takip ediyorum sizi mart in 16sinda basvurmustum Bursa dan biray once siram geld postayla 13. siradayim simdi bekliyorum heycanla benide listeye eklermisiniz
Slm.Bulaşıcı hastalıklar sorun olur dediler.Çok detaylı bilgim yok ama..Taşıyıcı olursa bulaşıyor mu?Bulaşıcıysa olmayabilir.eşim hepatit b taşıyıcısı, bu bir sorun olur mu başvuruda
Forumda daha önce bir arkadaş yazmıştı. Bebeğe hepatit aşısı yapılması koşuluyla onay almışlardı.eşim hepatit b taşıyıcısı, bu bir sorun olur mu başvuruda
Tam olarak bilemicem canim ama olabilir sonucta bulasici bi hastalik diye biliuorum bebege bulusma riski var diye sikinti cikarabilir ama birazda dosyaniz kurula girdigin kuruldaki yetkililerin dusunceleri mesela benim gozumdede nr yukselmesi cikti 050 ama hic onemsenmedi snra esimde hepatit vucudu karsi savunmali benimkisi savunmasiz cikti onuda sikinti etmedilereşim hepatit b taşıyıcısı, bu bir sorun olur mu başvuruda
Nerden basvuruyosun nezamn siraya girdin canim nekadar zamandir ilerleme olmadi bende erkekte 10 kizda 13 siradayimhayırlı olsun canım benim de sıram 12 hala bekliyorum bir ilerleme yokkızımız bizi bekletecek
Hayırlı olsun. Uzmandan uzmana değişiklik olabiliyor. Bir sonraki görüşmede sormazsa siz konuyu açabilirsiniz:))Iyi akşamlar, ilk gorusmemizi bugün gerçekleştirdik 16.11.2015. Nüfus Kayıt örneği, diploma vb.saglik raporları haricindeki evrakları da teslim ettik. Sağlık raporlarını da hazırlayıp teslim edeceğiz. Ilk görüşmede Rıza, terk vb. Kriter haricinde sadece kız-ekek ve yaş tercihi için evrak doldurttular. Rıza , terk şehir Dışı olup olmayacağı konusunda tercihimizi sormadilar. Bu sonraki aşamada mi olur acaba. Teşekkürler ♡♥♡
Tam cevap yazmaya başlıyordum ki senin yazdıklarını gördüm arkadaşım. Her kelimesine katılıyorum. Aslında söylenecek çok lafım var da...Ha bu arada bizler sevap kazanmak için evlat edinmiyoruz.. ANNE BABA olmak için evlat ediniyoruz.. Sevabını da günahını da Allah bilir ne siz nede biz bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?