Ben de bir zamanlar en alttaydım şimdi en üstteyim inşallah kısa sürede üst listeye çıkmak nasip olurBir zamanlar sıranın en altındayken sırayı ortalamışız:)) buna da şükür.
Ayy en alttayım yaaBen de bir zamanlar en alttaydım şimdi en üstteyim inşallah kısa sürede üst listeye çıkmak nasip olur
Başka şehirden başvuramıyoruz ama tüm Türkiye de sıradayız.Gerekirse başka şehirden de bebek verebiliyorlar.Selam herkese ben bartındayim burda evlat edinmeye insan arıyorlar hani ayni sehirmi olmak zorunda sosyal hizmetlerin başındaki kişi velim ben öğretmenim acaba başka şehirden evlat edinemiyomusunuz boyle sırayı görünce şaşırdım
Hımm anladım bian önce kavuşursunuz yavrularınıza inşallahBaşka şehirden başvuramıyoruz ama tüm Türkiye de sıradayız.Gerekirse başka şehirden de bebek verebiliyorlar.
Amin teşekkürler:)Hımm anladım bian önce kavuşursunuz yavrularınıza inşallah
Hayır olsun inşallah.Bilinç altımızda hep bebek var doğal olarak.Hem rüyalarımız hem hayatımız ona endeksli.Ben de hem rüyada hem gerçekte başka birşey düşünemez oldum.Bi kavuşsaydık...kızlar iki akşamdır rüyamda bebek görüyorum.bir akşam rüyamda kızımızı bize vermişler çok zayıf bir bebekmiş. bize geldikten sonra ise çocuk göbek yapmıştı.boynuma öyle bir sarıldı ki annem der gibiydi. dün akşamda daha yeni doğmuş bir bebeği verdiler.çok etkilendim
Canım benimm bende karar verdikten sonra defalarca rüyamda gördüm küçük halini 3yaşında dünyalar güzeli bir kız verdiklerini neler neler hemde çünkü sürekli düşünüyorum eşimle sohbetlerimiz bile bu konu üzerine inşallah rüyalarımızı en yakın zamanda hayırlısıyla gerçeğinide yaşarız canımkızlar iki akşamdır rüyamda bebek görüyorum.bir akşam rüyamda kızımızı bize vermişler çok zayıf bir bebekmiş. bize geldikten sonra ise çocuk göbek yapmıştı.boynuma öyle bir sarıldı ki annem der gibiydi. dün akşamda daha yeni doğmuş bir bebeği verdiler.çok etkilendim
inşallah canım en yakın zamanda kavuşuruzCanım benimm bende karar verdikten sonra defalarca rüyamda gördüm küçük halini 3yaşında dünyalar güzeli bir kız verdiklerini neler neler hemde çünkü sürekli düşünüyorum eşimle sohbetlerimiz bile bu konu üzerine inşallah rüyalarımızı en yakın zamanda hayırlısıyla gerçeğinide yaşarız canım
Hepimiz bir kez en altta olduk:))) inan geçecek.Ayy en alttayım yaaİnşallah çok çabuk ilerler...
Oyy çok yaşayın:)Çok güldüm valla:)))Teşekkür ederim..Hepimiz bir kez en altta olduk:))) inan geçecek.
Oyyy kuzumKızlar haberlerde okudum dün yeni doğan bir kız çocuğu Antalyada çöp kutusuna bırakılmış ama çok şükür şimdi iyiymiş Allah bundan sonra yavrumun yolunu bahtını açık etsin yeni ailesiyle birlikte güzel bir geleceği olsun inşallah
Hayırlı olsunMerhabalar biz de sonunda başvurduk, pazartesi günü evrakları teslim ettik. Ankara terk/rıza kız:) şimdi beklemek zamanı.. Allah hepimize bu süreçte kolaylık versin.
Hayırlı olsunnn sıranız hemen ilerlesin ins bol şans canimMerhabalar biz de sonunda başvurduk, pazartesi günü evrakları teslim ettik. Ankara terk/rıza kız:) şimdi beklemek zamanı.. Allah hepimize bu süreçte kolaylık versin.
Hayırlı olsun canım tez zamanda kavuşursun inşallahMerhabalar biz de sonunda başvurduk, pazartesi günü evrakları teslim ettik. Ankara terk/rıza kız:) şimdi beklemek zamanı.. Allah hepimize bu süreçte kolaylık versin.
Güle güle büyüsün bebeğiniz.Bayanlar ben kendi çocuğumu 5 ay önce kucağıma aldım. Dikkatimi çekti sizin konunuz, evlat edinerek harika bir olaya imza atıyosunuz. Allah evlatlık edşnşp de o minicik evlatlardan şefkatini sevgisini esirgemeyen ailelerden razı olsun. Allah hepinizi cennetine kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?