Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Selam herkese ben bartındayim burda evlat edinmeye insan arıyorlar hani ayni sehirmi olmak zorunda sosyal hizmetlerin başındaki kişi velim ben öğretmenim acaba başka şehirden evlat edinemiyomusunuz boyle sırayı görünce şaşırdım

Başka şehirden başvuramıyoruz ama tüm Türkiye de sıradayız.Gerekirse başka şehirden de bebek verebiliyorlar.

kızlar iki akşamdır rüyamda bebek görüyorum.bir akşam rüyamda kızımızı bize vermişler çok zayıf bir bebekmiş. bize geldikten sonra ise çocuk göbek yapmıştı.boynuma öyle bir sarıldı ki annem der gibiydi. dün akşamda daha yeni doğmuş bir bebeği verdiler.çok etkilendim

Hayır olsun inşallah.Bilinç altımızda hep bebek var doğal olarak.Hem rüyalarımız hem hayatımız ona endeksli.Ben de hem rüyada hem gerçekte başka birşey düşünemez oldum.Bi kavuşsaydık...

Canım benimm bende karar verdikten sonra defalarca rüyamda gördüm küçük halini 3yaşında dünyalar güzeli bir kız verdiklerini neler neler hemde çünkü sürekli düşünüyorum eşimle sohbetlerimiz bile bu konu üzerine inşallah rüyalarımızı en yakın zamanda hayırlısıyla gerçeğinide yaşarız canım

inşallah canım en yakın zamanda kavuşuruz

Oyyy kuzum
Onu çok sevecek bir ailesi olacaktır
Darısı başıma
Ne güzel bir aile daha kavuşacak

Merhabalar biz de sonunda başvurduk, pazartesi günü evrakları teslim ettik. Ankara terk/rıza kız:) şimdi beklemek zamanı.. Allah hepimize bu süreçte kolaylık versin.
Hayırlı olsun
İnşallah en kısa sürede kavuştursun

Bayanlar ben kendi çocuğumu 5 ay önce kucağıma aldım. Dikkatimi çekti sizin konunuz, evlat edinerek harika bir olaya imza atıyosunuz. Allah evlatlık edşnşp de o minicik evlatlardan şefkatini sevgisini esirgemeyen ailelerden razı olsun. Allah hepinizi cennetine kabul etsin.

Güle güle büyüsün bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…