Listeye eklemek için soruyorum terk Rıza kız erkek hangisini seçtinizİlginize çok teşekkür ederim, ne kadar sevgi dolu bir forum olmuş..Hepiniz çok tatlısnız.. :) Bence de, baştan olmaz derlerdi, sorun değil dediler, hayırlısı artık.. Sabırsızlıkla bekliyorum..
Selam arkadaşlar, ne güzel bir platform bu böyle.. Evladına kavuşmak için bekleyen herkese sabır diliyorum, umarım en kısa sürede kucağınıza alırsınız.
Yalnız bir sorum olacak, yazılanları elimden geldiğince okumaya çalıştım, ama çok fazla sayfa olmuş, kaçırmış olabilirim diye soruyorum, içinizde bekar olup ta başvuran var mı?
Ben bekarım ve ön başvurumu 1 ay önce yaptım, yarın da resmi başvuru için kurumla randevum var, evraklarımı teslim edeceğim, ama daha hiç bekar olup başvuranla karşılaşmadım. Merak ediyorum doğrusu.. Hepinize umut dolu günler diliyorum.. :)
Terk rıza farketmez 0-1 yaş kız bebek Denizli. İnşallah sorun olmayacak, ben inanıyorum.. :)Listeye eklemek için soruyorum terk Rıza kız erkek hangisini seçtiniz
İlin de deniz liydi dimi
Merak etme inşallah bir sorun olmayacaktır
acaba bekar birinin başvuru şartları neler ben de merak ediyorum. yani ilerde tek başıma başvuru yapmak zorunda kalırsam.ön fikrim olsun. tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. Bir de ben şuanki halimle aradım sordum.bana direk üniversite diplomanı ve maaş bordronuzu alın gelin dediler. tek başına olunca kabul etme şartları daha mı katı acaba
Bebek arabası konusunda ben de kararsızım.Kullanışlı olması önemli ilk etapta tabi ama denemeden bilemeyiz ki.Bir de bebek arabaları arasında müthiş fiyat farkları var.Kendi adıma söylüyorum elbette bir bebek arabasına milyarlar veremem.Orta halli,güvenli ve kullanışlı birşeyler bakacağım.İnternette seçenekler çok.Morhipodan alırım diye düşünüyorum.
Evet evet internetten çok daha uygun fiyata aldım. Hatta bazı ürünler için hiç kullanılmamış ikinci ürün bebek eşyaları satan sayfalar bile var. Ben çoğu ürünü aliexpress'ten de aldım. Ama gelme süresi çok uzun(
Arkadaşım ben Chicco lite way plus kullanıyorum.. Hatta içindeki anakucağını , burdan tanıştığım, benden önce kızına kavusmuş bir arkadaşım vermişti sağolsun. Biz de arabasını aldık.. Memnunujn kullanıyorum. Diğer bahsettiğin hakkında bilgim yok fakat görsellerden baktım da şimdi. Sürme yeri bütünmüş. Çanta, poşet vs asmak için ikili tutma yeri çok iyi oluyor canım aklında olsun. Çocukla alışverişe gezmeye vs çıkınca elinde bir de çanta, poşet vs. taşımak zor oluyor. Hemen asıveriyorsun önüne.. Aklında olsun...
Çoğumuz bu durumu yaşadıkacaba bekar birinin başvuru şartları neler ben de merak ediyorum. yani ilerde tek başıma başvuru yapmak zorunda kalırsam.ön fikrim olsun. tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. Bir de ben şuanki halimle aradım sordum.bana direk üniversite diplomanı ve maaş bordronuzu alın gelin dediler. tek başına olunca kabul etme şartları daha mı katı acaba
Merhaba bu arada kalmislik çelişki ne nasıl olcak düşünce uykusuz geceler inan bizde çok yaşadık üzenler laf sokanlar ahhhhh ahhhhh bilirim. ..Ama bu karar öncelikle sen ve eşiniz i ilgilendirir rabbim nasip etmemiş se karnında buyutmeyi kalbinde buyutttugun yavrun için çok mücadele ...Babası ailesi aileleriniz ne kadar karşı çıksa larda her kez evine kapandığında evinizde siz başbaşa kalıyorsunuz o sessizlikkkkk çok büyük eksiklik. ..Arkadaşım tedavinizi deneyin yapilcak ne varsa elinizden geldiğince yapın olmuyorsa da hiç beklemeden acil müracaat et tek siz değilsiniz evladı olamayan güçlü ve kararlı ol eşine bu konuyu araştırmasını hatta bu sitede yazılanları kavusanların o muhteşem duygularını oku .sana destek olsun ... benim bu kararı vermemdeki ve beni derinden etkileyen elifada nın annesi face de ekle ve orda kavusanlarin paylasimlarini mutlaka eşine oku oku derim ve minicik bir elin elinizi tuttuğu anı düşünsün esin ve hatta dede ve ailelere de oku dinlensinler bi düşünsün ler silip atmak la olmuyor inan duacinizim inşallah burdan müjde verirsin su akar yolunu bulur inannnnn arkadaşım varya ben 15 yıl bekledim oluuuur diye olmayınca hayat bitti dedim ama nezaman ki müracaat ettim kuş gibi oldum şimdi 1 yıl 2 yıl beklemek hiç zor gelmiyor artık biliyorum kızım olacak ve yeniden doğacağiz evimizde minigimizin sesi kokusu olacak .....sabır .. sevgilerMerhaba kızlar
bayağıdır girmiyorum. Günlerdir kafamdan bazı şeyleri atmaya çalıştım ama olmadı. Şubatta kısmet olursa tedaviye başlayacağım. ama iki tedaviden sonra bir parça umudum kalmadı. O sebeple tedaviden önce başvuru yapıp kafam rahat tedaviye girmek istedim. Eşim baştan kabul etti. Sonra vazgeçti. babası öyle birşey yaparsanız bir daha beni silin demiş. bugün de babasıyla konuşmayı denedim. Hala dediğinde diretiyor. ve dolayısıyla eşim inkar etse de onun bu sözünün de etkisi olmuştur diye düşünüyorum. Kendi kendime çok sorguladım. çocuksuz bir hayat düşünürmüsün diye. ama evet diyemedim. bu konuda beni ancak siz anlarsınız. imkansız bir şey değilki. sizler buna birer örneksiniz. Günlerdir susuyorum sonra birden ağlama geliyor. olmadık yerde ağlıyorum. gece uyku arasında,işyerinde... insanlar neden bu kadar yüreksiz anlayamıyorum. istediğim mutlu bir aile.çok mu zor. acaba çocuk olmadan ve buna en yakınımdaki insan engelse bu evlilikte mutlu olunurmu. Hergün üzülürken, yanındaki bile bunu anlayamıyorsa ilersi en olur bilemiyorum. kafam çok karışık. inşallah gün gelir ben de sizler gibi bebeğime kavuşurum. yalnız veya bir aile olarak..
Bence tutma yerinin tek tek olması o kadar da elzem değil. Bütün olanlar için de askı aparatı var. Yani elinize hangisi daha kolay geliyorsa onu tercih edin bence:)İnternet ten bakıyorum bende ama mutlaka görmemde gerekiyor
Netten araştırıp mağazada bakıp sonra da netten alıyorum
Araba benim için çok önemli
Hafif ve kolay katlanır olması lazım bagajda yer kaplamaması lazım
Tutma yerlerinin ayrı olmasının gerekli olacağını düşünmemiştim
Çok mantıklı
Okadar çok arabaya baktım ki
Baston tipi ve anakucaklı olanlar da karar kıldım da hangisi
Casual i hiç denemedim
Ya kızlar İstanbul da e bebek ve joker haricinde nerden bakıyorsunuz
Şöyle sadece araba satan içinde çeşit çeşit arabalar olan bir dükkana ihtiyacım var :)
Evde ki tek gündem benim sürekli araba arayışım
Başvuruda rahatlıyor insan ama hele dosya onaylanınca kuş gibi oluyor:)))Merhaba bu arada kalmislik çelişki ne nasıl olcak düşünce uykusuz geceler inan bizde çok yaşadık üzenler laf sokanlar ahhhhh ahhhhh bilirim. ..Ama bu karar öncelikle sen ve eşiniz i ilgilendirir rabbim nasip etmemiş se karnında buyutmeyi kalbinde buyutttugun yavrun için çok mücadele ...Babası ailesi aileleriniz ne kadar karşı çıksa larda her kez evine kapandığında evinizde siz başbaşa kalıyorsunuz o sessizlikkkkk çok büyük eksiklik. ..Arkadaşım tedavinizi deneyin yapilcak ne varsa elinizden geldiğince yapın olmuyorsa da hiç beklemeden acil müracaat et tek siz değilsiniz evladı olamayan güçlü ve kararlı ol eşine bu konuyu araştırmasını hatta bu sitede yazılanları kavusanların o muhteşem duygularını oku .sana destek olsun ... benim bu kararı vermemdeki ve beni derinden etkileyen elifada nın annesi face de ekle ve orda kavusanlarin paylasimlarini mutlaka eşine oku oku derim ve minicik bir elin elinizi tuttuğu anı düşünsün esin ve hatta dede ve ailelere de oku dinlensinler bi düşünsün ler silip atmak la olmuyor inan duacinizim inşallah burdan müjde verirsin su akar yolunu bulur inannnnn arkadaşım varya ben 15 yıl bekledim oluuuur diye olmayınca hayat bitti dedim ama nezaman ki müracaat ettim kuş gibi oldum şimdi 1 yıl 2 yıl beklemek hiç zor gelmiyor artık biliyorum kızım olacak ve yeniden doğacağiz evimizde minigimizin sesi kokusu olacak .....sabır .. sevgiler
canım benim inşallah sende en kısa zamanda başvurunuzu yaparsınız.bizimde annem ve kardeşim biliyorlarlar fakat daha kayınvalidem ve kayınpederime söyleyemedik.eşim işlemlerimiz bitsin öyle söyleriz dedi.karşı çıkcaklarını sanmıyorum.ama yinede eşimin canını sıkarlar diye de korkuyorum.annem ve kardeşim daha gelmeden deli oluyorlar.gelince nasıl olur merak ediyorum.benim eşim kabul etmesi için 2 yıl geçti.bizde tedavilerimizi oluyorduk ve sürekli olumsuz ve maddi manevi çöküş.o zamanlar bizde başvuralım dedikçe daha düşünüyorum diye geçiştiriyordu.şuan ise başvurduk ev ziyaretine bekliyoruz.kızımıza inşallah bir aksilik olmadan kavuşuruz.kızımız için sürekli konuşuyoruz.inşallah canım sizde biran önce başvuruda bulunursunuz.allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin.hayırlı zamandaMerhaba kızlar
bayağıdır girmiyorum. Günlerdir kafamdan bazı şeyleri atmaya çalıştım ama olmadı. Şubatta kısmet olursa tedaviye başlayacağım. ama iki tedaviden sonra bir parça umudum kalmadı. O sebeple tedaviden önce başvuru yapıp kafam rahat tedaviye girmek istedim. Eşim baştan kabul etti. Sonra vazgeçti. babası öyle birşey yaparsanız bir daha beni silin demiş. bugün de babasıyla konuşmayı denedim. Hala dediğinde diretiyor. ve dolayısıyla eşim inkar etse de onun bu sözünün de etkisi olmuştur diye düşünüyorum. Kendi kendime çok sorguladım. çocuksuz bir hayat düşünürmüsün diye. ama evet diyemedim. bu konuda beni ancak siz anlarsınız. imkansız bir şey değilki. sizler buna birer örneksiniz. Günlerdir susuyorum sonra birden ağlama geliyor. olmadık yerde ağlıyorum. gece uyku arasında,işyerinde... insanlar neden bu kadar yüreksiz anlayamıyorum. istediğim mutlu bir aile.çok mu zor. acaba çocuk olmadan ve buna en yakınımdaki insan engelse bu evlilikte mutlu olunurmu. Hergün üzülürken, yanındaki bile bunu anlayamıyorsa ilersi en olur bilemiyorum. kafam çok karışık. inşallah gün gelir ben de sizler gibi bebeğime kavuşurum. yalnız veya bir aile olarak..
aynen bizde başvurunca bende rahatladım.birde diğer aşamalarıda halletsek o zaman daha da rahatlıycam.ister istemez dosyam onaylanmazsa diye korkum var.Başvuruda rahatlıyor insan ama hele dosya onaylanınca kuş gibi oluyor:)))
Hayırlı olsun tez zamanda yavruna kavuşursun inş. Forumda bekar olup yavrusuna kavuşan bir annemiz mevcut hatta oğlu rahatsızdı o yüzden kavuşmaları hızlı oldu başka bir bekar arkadaş ise red cevabı almıştı ama onda neden aileden uzak olmasıydı. Yanlış hatırlamıyorsam fillo arkadaşımızdı bekar olup oğluna kavuşan baya geriye gidersen yazılarını bulabilirsinSelam arkadaşlar, ne güzel bir platform bu böyle.. Evladına kavuşmak için bekleyen herkese sabır diliyorum, umarım en kısa sürede kucağınıza alırsınız.
Yalnız bir sorum olacak, yazılanları elimden geldiğince okumaya çalıştım, ama çok fazla sayfa olmuş, kaçırmış olabilirim diye soruyorum, içinizde bekar olup ta başvuran var mı?
Ben bekarım ve ön başvurumu 1 ay önce yaptım, yarın da resmi başvuru için kurumla randevum var, evraklarımı teslim edeceğim, ama daha hiç bekar olup başvuranla karşılaşmadım. Merak ediyorum doğrusu.. Hepinize umut dolu günler diliyorum.. :)
İnşallahhh o gunleride görcez :).uçariz artık her aşamasında heyecan full ...Onay son görüşmë bittikten sonra mı geliyorBaşvuruda rahatlıyor insan ama hele dosya onaylanınca kuş gibi oluyor:)))
Her aşama ayrı heyecanlı. Canınızı sıkmadan, kendinize stres yapmadan tadını çıkarın derim:)) hepsi bebeğinize yaklaştırıyor sizi.aynen bizde başvurunca bende rahatladım.birde diğer aşamalarıda halletsek o zaman daha da rahatlıycam.ister istemez dosyam onaylanmazsa diye korkum var.
Evet son görüşmeden sonra onay yazısını bekliyorsunuz artık:)) zaten son görüşmede söylerler onay yazınız gelecek diye ya da hissedersiniz:)))İnşallahhh o gunleride görcez :).uçariz artık her aşamasında heyecan full ...Onay son görüşmë bittikten sonra mı geliyor
Evet bir sürü kriter var. Hafiflik, tek elle katlama, tek hareketle tekerlekleri kilitleme, bebeğin size dönük ve dışa dönük yatabilmesi, tentenin şeffaf penceresinin olması, puset üzerinde katlayabilme, küçük-büyük tekerlek, tam yatma özelliği, ileride baston puset gibi kullanma durumu, uzun boylular için tutma yerinin uzaması, kg kapasitesi gibi:)) benim çok zor olmadı tercihim. İlk kriterim puset üzerindeyken katlanabilme olduğu için zaten 3-4 seçeneğe otomatik düştü:)) sonra da tek elle katlama-hafiflik, renk derken bir tane aldım. Ana kucağı almadım henüz, çünkü 6 aya kadar kullanılıyor ve bebeğimin kaç aylık geleceği belli değil:)Bebek arabası konusu benim için de tam bir açmaz araştırdıkça fikir değişiyor. Nette araştırırken kraft ın sitesinde bir ürün karşılaştırma tablosu buldum. Bu markaya ait tüm bebek arabalarını özelliklerine, ağırlıklarına göre falan katagorize etmişler. Çift yönlü kullanım, tek elle açıp kapama gibi...bunlar daha önce hiç aklıma gelmemişti.En azından bu tablodan ürün özellikleri hakkında bilgi edinerek farklı markalarda bu özellikleri arayabilir ya da kıyaslama yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?