Hayırlı olsunResmi olarak başvurumu yaptım bugün, önümde 3-4 senelik bir sürecin olduğunu söylediler, Allah bana sabır ve güç versin.. Daha doğrusu hepimize.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..Çok uzun bir süreç beni bekliyor..Sırası az kalmış veya bebişini almış olanlara o kadar imreniyorum ki..Allah biz bekleyenlere de tez zamanda göstersin inşallah..
Hayırlı olur inşallah.Bize de 3-4yıl dediler ama buradaki liste beni umutlandırdı.Çok daha kısa sürede bebeğine kavuşanlar var.Belki de kriterlerimizle alakalıdır bilemiyorum.İnşallah hemenn kavuşuruz bebeklerimize:)Resmi olarak başvurumu yaptım bugün, önümde 3-4 senelik bir sürecin olduğunu söylediler, Allah bana sabır ve güç versin.. Daha doğrusu hepimize.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..Çok uzun bir süreç beni bekliyor..Sırası az kalmış veya bebişini almış olanlara o kadar imreniyorum ki..Allah biz bekleyenlere de tez zamanda göstersin inşallah..
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah gönlüne höre versin tez zamanda kavuşursun inşallah zaman çabucak geçsin inşallah hepimiz biran önce kavuşalım kuzucuklarımıza hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz inan sabırsızlık açısından hepimiz için su gibi akıp geçsinResmi olarak başvurumu yaptım bugün, önümde 3-4 senelik bir sürecin olduğunu söylediler, Allah bana sabır ve güç versin.. Daha doğrusu hepimize.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..Çok uzun bir süreç beni bekliyor..Sırası az kalmış veya bebişini almış olanlara o kadar imreniyorum ki..Allah biz bekleyenlere de tez zamanda göstersin inşallah..
Hayırlı olsun.Arkadaslar ben yeni kayit oldum ama daha onceden hep takip ediyorum sizi mart in 16sinda basvurmustum Bursa dan biray once siram geld postayla 13. siradayim simdi bekliyorum heycanla benide listeye eklermisiniz
Teşekkürederim citcitlenbikHayırlı olsun.
Hayırlı olsun canım bende Bursadan başvurdum sıramı bekliyorum benimde başvurum haziran 9 aramız çok az peş peşe kavuşacağız inşallah senin tercihin nedir canım kız mı erkek miArkadaslar ben yeni kayit oldum ama daha onceden hep takip ediyorum sizi mart in 16sinda basvurmustum Bursa dan biray once siram geld postayla 13. siradayim simdi bekliyorum heycanla benide listeye eklermisiniz
Insallah canim benim tercihim kiz gecen hafta aradim bir ay oldu diye ama hic sira ilerlememis en yakin zamanda kavusuruz insallah beklemek zor ama heycanliHayırlı olsun canım bende Bursadan başvurdum sıramı bekliyorum benimde başvurum haziran 9 aramız çok az peş peşe kavuşacağız inşallah senin tercihin nedir canım kız mı erkek mi
Ev ziyaretine gelindimi seninsiran bellimi canimInsallah canim benim tercihim kiz gecen hafta aradim bir ay oldu diye ama hic sira ilerlememis en yakin zamanda kavusuruz insallah beklemek zor ama heycanli
Amin inşallah canım evet bizim ev ziyaretimizde oldu diğer görüşmelerimizde oldu şu anda postayı bekliyorum canım onay yazısını o zaman sıramızı öğreneceğiz inşallah çok heyecanlıyım Allah tez zamanda kavuştursun inşallah hepimizi yavrularımızaEv ziyaretine gelindimi seninsiran bellimi canim
Ev ziyaretine gelindimi seninsiran bellimi canim
Amin canim onay yazisiicinde birayi gecik bekledim ben enAmin inşallah canım evet bizim ev ziyaretimizde oldu diğer görüşmelerimizde oldu şu anda postayı bekliyorum canım onay yazısını o zaman sıramızı öğreneceğiz inşallah çok heyecanlıyım Allah tez zamanda kavuştursun inşallah hepimizi yavrularımıza
Amin canim en yakin zamanda onay yazin gelir insallah yazi icinde epey bekledim ben de bende cok heycanliyim cok guzel bi bekleyis bizimkisi sabir gerektiren ama sonunda mutluluk varAmin inşallah canım evet bizim ev ziyaretimizde oldu diğer görüşmelerimizde oldu şu anda postayı bekliyorum canım onay yazısını o zaman sıramızı öğreneceğiz inşallah çok heyecanlıyım Allah tez zamanda kavuştursun inşallah hepimizi yavrularımıza
Hayirli olsun canim tez zamanda hepimix kavusuruz isallah bebeklerimizeArkadaslar ben yeni kayit oldum ama daha onceden hep takip ediyorum sizi mart in 16sinda basvurmustum Bursa dan biray once siram geld postayla 13. siradayim simdi bekliyorum heycanla benide listeye eklermisiniz
canım hayırlı olsun bizde bursadan basvurduk.Arkadaslar ben yeni kayit oldum ama daha onceden hep takip ediyorum sizi mart in 16sinda basvurmustum Bursa dan biray once siram geld postayla 13. siradayim simdi bekliyorum heycanla benide listeye eklermisiniz
Sagol canim seninde hayirli olsun ne zaman basvurmustun Bursa dan bbasvuranlar cogaldik ne guzelcanım hayırlı obasvuranle bursadan basvurduk.
Onay yazisini beklemeden tel edipte ogrenebilirsin onay yazisi gec geliyor biz telle ogrenmistikAmin inşallah canım evet bizim ev ziyaretimizde oldu diğer görüşmelerimizde oldu şu anda postayı bekliyorum canım onay yazısını o zaman sıramızı öğreneceğiz inşallah çok heyecanlıyım Allah tez zamanda kavuştursun inşallah hepimizi yavrularımıza
Sizdemi Bursa dan basvurmustunuzÇok sevindim senin için.ekim ayından bu yana çok fazla ilerlemiş.şu an sıranız kaç oldu.ben eylulde evraklari verdim.sıram 56 erkek te kızda 83 seni görünce umudum arttı.ihsallah en yakın zamanda kavuşursun ihşallah.
Evet canım duymuştum aradım ama öğrenemedim önümüzde 2 dosya varmiş onlarında işlemleri bittikten sonra sıramız belli olacakmış eve posta geldiğinde öğrenebilirsiniz dedi uzmanımız genede sağol düşündüğün içinOnay yazisini beklemeden tel edipte ogrenebilirsin onay yazisi gec geliyor biz telle ogrenmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?