Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Hayırlı olsun
İnşallah okadar uzun sürmez
Çok beklemeden kavuşursunuz
Ben de diyordum acaba günün birinde bu bekleyiş bitecek sıram düşecek ve kızım gelecek mi diye inan zaman geçiyor inşallah sende yaşayacaksın

Hayırlı olur inşallah.Bize de 3-4yıl dediler ama buradaki liste beni umutlandırdı.Çok daha kısa sürede bebeğine kavuşanlar var.Belki de kriterlerimizle alakalıdır bilemiyorum.İnşallah hemenn kavuşuruz bebeklerimize:)

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah gönlüne höre versin tez zamanda kavuşursun inşallah zaman çabucak geçsin inşallah hepimiz biran önce kavuşalım kuzucuklarımıza hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz inan sabırsızlık açısından hepimiz için su gibi akıp geçsin

Arkadaşlar kadınlar kulübünün telefonlar için uygulaması var mı? web den girmek zor geliyor. Uygulama olsa daha rahat olurdu.

Arkadaslar ben yeni kayit oldum ama daha onceden hep takip ediyorum sizi mart in 16sinda basvurmustum Bursa dan biray once siram geld postayla 13. siradayim simdi bekliyorum heycanla benide listeye eklermisiniz
Hayırlı olsun canım bende Bursadan başvurdum sıramı bekliyorum benimde başvurum haziran 9 aramız çok az peş peşe kavuşacağız inşallah senin tercihin nedir canım kız mı erkek mi

Hayırlı olsun canım bende Bursadan başvurdum sıramı bekliyorum benimde başvurum haziran 9 aramız çok az peş peşe kavuşacağız inşallah senin tercihin nedir canım kız mı erkek mi
Insallah canim benim tercihim kiz gecen hafta aradim bir ay oldu diye ama hic sira ilerlememis en yakin zamanda kavusuruz insallah beklemek zor ama heycanli

Ev ziyaretine gelindimi seninsiran bellimi canim
Amin inşallah canım evet bizim ev ziyaretimizde oldu diğer görüşmelerimizde oldu şu anda postayı bekliyorum canım onay yazısını o zaman sıramızı öğreneceğiz inşallah çok heyecanlıyım Allah tez zamanda kavuştursun inşallah hepimizi yavrularımıza

Ev ziyaretine gelindimi seninsiran bellimi canim
Amin canim onay yazisiicinde birayi gecik bekledim ben en
Amin canim en yakin zamanda onay yazin gelir insallah yazi icinde epey bekledim ben de bende cok heycanliyim cok guzel bi bekleyis bizimkisi sabir gerektiren ama sonunda mutluluk var

Onay yazisini beklemeden tel edipte ogrenebilirsin onay yazisi gec geliyor biz telle ogrenmistik

Çok sevindim senin için.ekim ayından bu yana çok fazla ilerlemiş.şu an sıranız kaç oldu.ben eylulde evraklari verdim.sıram 56 erkek te kızda 83 seni görünce umudum arttı.ihsallah en yakın zamanda kavuşursun ihşallah.

Onay yazisini beklemeden tel edipte ogrenebilirsin onay yazisi gec geliyor biz telle ogrenmistik
Evet canım duymuştum aradım ama öğrenemedim önümüzde 2 dosya varmiş onlarında işlemleri bittikten sonra sıramız belli olacakmış eve posta geldiğinde öğrenebilirsiniz dedi uzmanımız genede sağol düşündüğün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…