Güle güle büyüsün bebeğiniz.
Canım çok sevindim güzel geçmiştir inşallah adım adım ilerliyoruz yavrularımıza diper görüşmelerimde çabuk çabuk güzel bir şekilde geçer umarım bizde sıramızı öğrenmeyi bekliyoruz onay yazımız inşallah biran önce gelirde peş peşe kavuşuruz kuzularımızabugun ev ziyaretimiz oldu cat kapi geldiler birkaç bişey eksik onları tamamlamamizi istediler.insallah diğer aşamalarda guzel geçer
İnsallah canim o kadar panik yaptım ki eksikleri tamamlayinca tekrar bakmaya gelebiliriz dediler.bişey olur mu acabaCanım çok sevindim güzel geçmiştir inşallah adım adım ilerliyoruz yavrularımıza diper görüşmelerimde çabuk çabuk güzel bir şekilde geçer umarım bizde sıramızı öğrenmeyi bekliyoruz onay yazımız inşallah biran önce gelirde peş peşe kavuşuruz kuzularımıza
Hayırlı olsun.. Eksik olarak ne gördüler kiİnsallah canim o kadar panik yaptım ki eksikleri tamamlayinca tekrar bakmaya gelebiliriz dediler.bişey olur mu acaba
Merdivenleri ve merdiven korkuluklarini bide odamızda cam altı hermatik var onu istemiyoruz dedi baska bisey yokHayırlı olsun.. Eksik olarak ne gördüler ki
Petekte var camaltı hermatikte varMerdivenleri ve merdiven korkuluklarini bide odamızda cam altı hermatik var onu istemiyoruz dedi baska bisey yok
yok teşke bursa olsaydı orda çabuk çıkıyor .... tekirdağ dan başvurdum .... hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsinler inşallah bebişlerimiz
En yakin zamanda ksvusursu insallah canim ama Bursa da cabuk diyo herkes ama ben dokuz aydir bekliyorum ve hala beklemekteyim bi farrk yokyok teşke bursa olsaydı orda çabuk çıkıyor .... tekirdağ dan başvurdum .... hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsinler inşallah bebişlerimiz
Canim banada cat kapi gelmislerdi habersiz heyecandan elim ayagima karismisti cok sevindim en yakin zamanda siranida bildirirler insallahbugun evayağaaretimiz oldu cat kapi geldiler birkaç bişey eksik onları tamamlamamizi istediler.insallah diğer aşamalarda guzel geçer
Bacım hermatik nedirMerdivenleri ve merdiven korkuluklarini bide odamızda cam altı hermatik var onu istemiyoruz dedi baska bisey yok
Cam altı doğalgaz sobası canimBacım hermatik nedir
Bilmiyorum da merak ettim
Bizde iptal etcez onu şimdi zaten petrkler varCam altı doğalgaz sobası canim
Evet bu sene sıralar genel olarak çok yavaşEn yakin zamanda ksvusursu insallah canim ama Bursa da cabuk diyo herkes ama ben dokuz aydir bekliyorum ve hala beklemekteyim bi farrk yok
Bacım hermatik nedir
Bilmiyorum da merak ettim[/Hermetik kombi mi demek istediniz acaba?Yaa çok detaya girmeseler keşkeBiz hala klimayla ısınıyoruz.Sitemizde doğal gaz bile yok.Gerçi burası Mersin zaten sıcak ama her ayrıntıya bakarlarsa yandık..
Aaaaaa hiç bilmiyordumCam altı doğalgaz sobası canim
Olmaz inşallah canım sen dediklerini yaptıktan sonra rahat ol diyorum ama bende senin gibiydim herşeyi düşünüyordum Allah hayırlısını versin canım heyecan bu işin olmazsa olmazıİnsallah canim o kadar panik yaptım ki eksikleri tamamlayinca tekrar bakmaya gelebiliriz dediler.bişey olur mu acaba
İnşallah arkadaşım..Bir arkadaşım 9yıl önce evlat edindi.Kapıdan şöyle bi bakıp çıkmışlar.Darısı başımıza..Uzmanına göre değişiyor
Kimine öyle bakıp çıkılıyor
Kimine de dipköşe bakılıyor
Zaten sıcak memleket mersin sorun olacağını sanmıyorum gönlünü ferhat tut
Evet canım yaa bizim 6 ay oldu uzmanımız 1 ila3 yıl arası diyor hayılısı canım bende okuyunca heyecanlanıyordum ama nasipEvet bu sene sıralar genel olarak çok yavaş
Önceden Bursa da 3 ay dedinmi gelirdi
Nazar değdi Bursa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?