Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
bugun ev ziyaretimiz oldu cat kapi geldiler birkaç bişey eksik onları tamamlamamizi istediler.insallah diğer aşamalarda guzel geçer
Canım çok sevindim güzel geçmiştir inşallah adım adım ilerliyoruz yavrularımıza diper görüşmelerimde çabuk çabuk güzel bir şekilde geçer umarım bizde sıramızı öğrenmeyi bekliyoruz onay yazımız inşallah biran önce gelirde peş peşe kavuşuruz kuzularımıza

İnsallah canim o kadar panik yaptım ki eksikleri tamamlayinca tekrar bakmaya gelebiliriz dediler.bişey olur mu acaba

yok teşke bursa olsaydı orda çabuk çıkıyor .... tekirdağ dan başvurdum .... hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsinler inşallah bebişlerimiz
yok teşke bursa olsaydı orda çabuk çıkıyor .... tekirdağ dan başvurdum .... hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsinler inşallah bebişlerimiz
En yakin zamanda ksvusursu insallah canim ama Bursa da cabuk diyo herkes ama ben dokuz aydir bekliyorum ve hala beklemekteyim bi farrk yok

Canim biz zaten ilk görüşmeye gittiğimizde soba istemiyoruz mutlaka kombi olcak zaten demislerdi.bizde zaten kızımız gelince onu kullanmiycaz dedik ama yinede istemiyoruz dediler

Uzmanına göre değişiyor
Kimine öyle bakıp çıkılıyor
Kimine de dipköşe bakılıyor
Zaten sıcak memleket mersin sorun olacağını sanmıyorum gönlünü ferhat tut

İnsallah canim o kadar panik yaptım ki eksikleri tamamlayinca tekrar bakmaya gelebiliriz dediler.bişey olur mu acaba
Olmaz inşallah canım sen dediklerini yaptıktan sonra rahat ol diyorum ama bende senin gibiydim herşeyi düşünüyordum Allah hayırlısını versin canım heyecan bu işin olmazsa olmazı

Uzmanına göre değişiyor
Kimine öyle bakıp çıkılıyor
Kimine de dipköşe bakılıyor
Zaten sıcak memleket mersin sorun olacağını sanmıyorum gönlünü ferhat tut
İnşallah arkadaşım..Bir arkadaşım 9yıl önce evlat edindi.Kapıdan şöyle bi bakıp çıkmışlar.Darısı başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…