İnşallah Bacım kolay geçerİnşallah arkadaşım..Bir arkadaşım 9yıl önce evlat edindi.Kapıdan şöyle bi bakıp çıkmışlar.Darısı başımıza..
Dediğin gibi nasipEvet canım yaa bizim 6 ay oldu uzmanımız 1 ila3 yıl arası diyor hayılısı canım bende okuyunca heyecanlanıyordum ama nasip
Canim biz zaten ilk görüşmeye gittiğimizde soba istemiyoruz mutlaka kombi olcak zaten demislerdi.bizde zaten kızımız gelince onu kullanmiycaz dedik ama yinede istemiyoruz dediler
İnşallah canımm benim güzel haberlerini dört gözle bekliyorum gerçektende heyecan verici bir durum herşey hönlünce olsun arkadaşımİnşallah Bacım kolay geçer
Çabucak bitsin tüm işleriniz
Gelsin artık bebişler
Dediğin gibi nasip
Kısmetimiz geldimi oluyor
Bazen düşünüyorum acaba bizim kız nerde
Belki doğmadı
Heyecan verici bir şey
Kimbilir nasıl müthiş dir anne olmak
İnşallah en kısa sürede yaşarız
Biz de görüşmeler sırasında kirada oturuyordur. Ve klozet yoktu evimizde. Uzmanımız onu biraz sorun etti. Çocuk tuvalet egitimi sırasında klozet lazımmış falan :) Dedik şimdi kiralık evde normal tuvaleti kırdırıp klozet mi takalım. Evsahibiyle görüşelim falan dedik. Ben, köydeki evlere bile klozet koyduruyorum dedi :) Ama yakında ev almayı düşünüyoruz dedik. Kızımız gelene kadar ve tuvalet cağına kadar kesin klozetimiz olur dedik :) Bi şekilde ikna ettik. Not aldı yine de klozet eksik diye. Yeni evinizde bakarız dedi. Çok şükür kızım geldikten birkaç ay sonra da evimizi alıp taşındık... Hem de klozetli, dermişimm :) Aslında her evde var artık da işte kiralık evimizde yapmamışlar nedense... Kızım da yaza başlayacağız inşallah tuvalet egitimine ama eski usülle. Lazımlıkla yaniii :):):) Şimdilik sadece yaptıktan sonra "anniiiiii" deyip bez çekmecesini gösteriyor minnoşum :)
Bu arada hayırlı olsun ev ziyaretiniz de Bursalı arkadaşım :)
Aman Bacım çok geçmiş olsunArkadaslar slm.nezamandir yazmiyodum firsat bulamadim ama okuyodum arada.
Mutfagi yaktimda :))
Bu arada bizde ev ziyaretini bekliyoruz.uzmanimiz haberlesicez bi tarih belirlicez dedi.
Simdi burda catkapi gelenler olmus endiselendim.
Evde tamamlamam gereken seyler var cunku.
Mutfakta yandi ustune ustluk.perdem bile yok orda.
Ev almis basini gidiyo haliyle.
Cat kapi gelirlerse kesin bune hal derler :))
İstanbulda boyle haber vermeden ev ziyareti olan oldumu aranizda.
Aaa çok geçmiş olsun arkadaşım.Arkadaslar slm.nezamandir yazmiyodum firsat bulamadim ama okuyodum arada.
Bu arada bizde ev ziyaretini bekliyoruz.uzmanimiz haberlesicez bi tarih belirlicez dedi.
Hiç bilgim yokZaman arkadaşım. Listede İstanbul'a bakıyordum:)) nenef14 isimli arkadaşın yazılarına rastlamadım hiç. Bir de Emet43Endrose83 geçen Şubat'tan beri yazmamış. Belki bebeklerine kavuşmuşlardır. Bilgin var mı acaba?
Ben telefondan sayfada arama yaptım o yüzden de görmemiş olabilirim belki.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah beterinden esirgesin..Arkadaslar slm.nezamandir yazmiyodum firsat bulamadim ama okuyodum arada.
Cok gecmis olsunÇok geçmiş olsun arkadaşım.Allah beterinden esirgesin..
Canim biz ekimde 1 de aradik sira 3 kisi kizda ilerlemisti snra biz dayanamayip kasim 10 gibi aradik 40 gun icinde erkekde 4 sira kizda 6 sira ilermis cok sasirmistik bu zmanlarda hizla ilerliyor ocak ayinda zaten yazili bildiri gelcek bole giderse yakinda siramiz gelir diye umuyoruz erkekte 10 kizda 13 e dusduk ama eskisehirde bu ist.bilemicem ama bu aylarda genel olarak hizli ilerliyor diye duydumMerhaba arkadaşlar, ay başında aradığımda istanbul da sıraların bu ara çok yavaş ilerlediğini söylemişlerdi. Aralık başı tekrar aramayı düşünüyorum, yakın zamanda arayanınız var mı:)
Canim birde bu sira neye gore ilerliyor tam olarak bilemiyrm cunku bizim siramiz belli oldugunda hemen hemn bi 6 ay hic ilerleme yok dediler ondan snra senemiz dolunca birden iki ayda toplam kiz erkek 15 sira ilerledi yariladik sayilir bole giderse dioru herhalde subat mart bize sira gelir ama bazi arastirmalarimda 1 siraya dussen bile 3 ay beklyenler olmus hatta ailenin yazinini okumustum 4 .siraya geldiniz iki hafta snta siraniz gelcek demisler iki hafta sonra bebeklerini almislar nasip iste vakti saati gelince hemencecik oluyor isallah bekleyenler daha fazla beklemeden kavusurlarMerhaba arkadaşlar, ay başında aradığımda istanbul da sıraların bu ara çok yavaş ilerlediğini söylemişlerdi. Aralık başı tekrar aramayı düşünüyorum, yakın zamanda arayanınız var mı:)
Ben Kasım başı gibi aramıştım. Aralık'ı bekliyorum şimdi:)) sıraların ilerleme hızını sormak aklıma gelmemişti heyecandan. Bir dahakine mutlaka sorarım:))Ben ist da kasım başı görüşmüştük, bu ara sıralar, mahkemeler çok yavaş ilerliyor, yuvalarda bekleyen kaç bebek var bilemiyoruz demişlerdi. Ben de tekrar sormak istemedim, 1 aralık ı arama günü seçtim içimden:) seçim sonrası falan derken hızlanmıştır belki . Neyse aradığımda bilgi veririm, sizlerden de arayan olursa bilgi paylaşımında bulunalım, teşekkürler
Aa sizin de mi Kasım2014 başvuru tarihiniz. İnşallah arka arkaya kavuşuruz bebeklerimize. Listede göremedim isminizi.İnşallah arkadaşım. Uygulamalar çok farklı. Bizim başvuralı 1 yıl oldu. Geçen ay daha sıra ile ilgili yeni bilgi verdiler. Niye bu kadar uzun sürdü diye stres yaptık biraz ama biz de sıra düşme stresini az yaşamış olduk, sıramız biz haberdar olana kadar ilerlemiş oldu zaten . Tahminimce 1- 2 aya kalmaz gelir bebeğimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?