- 24 Temmuz 2009
- 326
- 183
- 123
Ne kadar güzel. Adınıza çok sevindimmm. Mutlu sonlar biten bir hikaye :)Kizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
Canim benim cok sevindim.hayırlısıyla bebeginide kucağına alirsin.bundan sonra sağlık nese mutluluk içinde guzel yuvanizda yaşarsınızKizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
Gozun aydin canim senin adina cok sevindim rabbim bizlere de nasip etsin bu mutlulugu..bisey sorucam seninki riza mi terkmiydi birde bu dosya olayi varmid bebegimizi gormeden once bi dosya verilcekmis incelememiz icin o dosyaa neler yazioKizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
Aminnnmnnnn tekrar gözünüz aydın sevgilerKizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
Canım gözünüz aydın çok mutlu oldum rahatlamışsındır ayy biz bile rahatladık valla çok merak ediyordum çok şükür darısı başımızaKizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
hayırlı olsuun cook cook sevındıım . kızınız cok guzel bır abla olcak ıns mınık kardesıne :)Kizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
Kizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
Harika haberrrrr çoook sevindim.Kizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
cok sevindim musmutluuu olunn insallah arkadasim :) :)Kizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
Anadolu yakasındaysan Erenköy ruh ve sinir hastanesine başvurman gerekiyor. Orası biraz daha rahat. Biz işlemlerimizde çok zorlanmamıştık.alt paragraf bernim yazdığımdı beceremedim alıntı yapmayı ama
ne güzel burdada inşallah hızlı gider uzmanımız çok yavaş bu sene demiştiSadece eskisehir icin olabilcegini sanmiyorum turkiye geneli icindir canim.evet busene cok hizli ekimden bu yana bizde 15 sira ilerdi 2 aya yakin surede ve bize artik maksimum 6 ay verdi oda en uzun sure oalrak normalde baska yillarda 2 yada3 senede sira geliyomustu simdi artik o 1 sene ole 1.5 seneye dusdu bu yil.ama tani simdi ellerinde bebek olup olmamasida onemli isallah tez zamnda seninde siran gelir
Kavusanlar burayi unutuyolarmi acabayaaaa bebeğine kavuşan yokmu her gün umutla giriyorum kavuşan olmuştur diye ama yok bizede umut oluyor moral buluyorum kavuşan birini okuyunca benim yolum uzun
Canm ven erenkoyu bilmiyorum ama citlenbik soylemis.ordan daha kolaymis.alt paragraf bernim yazdığımdı beceremedim alıntı yapmayı ama
Hayirli olsunn.cok sukur atlattiniz.darisi basimizaaaaKizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
Arkadaşım Merhaba bizimde yaş grubumuza çok uzun bir süreçten bahsttiler 1_5yas grubundayız sanıyorum sende aynı durumdan koruyucu aileye de basvurduk korkularım var biraz ya geri alırlar diye anneligin tadını çıkarıyorum demişsin ya çok hoşuma gitti.Koruyucu ailede ne kadar sürede geldi evladın ben ankaradayım heyecanla bekliyorum sen neler hissettin koruyucu aile olmak nasıl biyolojik ailesi görüyormu kızını nasıl oluyor yardımcı olurmusun
canim allah daha mutlu etsin bebeginle hic ayirmadin yarabbim senin adina cok sevindim darisi biz bekleyenlerin basina..canim sen demissin ya tel geldi ertesi gun gorup aldik diye ondan once bebegin dosyasini gorup kabul edersen bebegi gormuyomusun siz direk bebegimi gordunuz sanki uzmanimiz bize ole demisti birde demissin ki il disi siraniz 2 demis ga bizde il disi olabilir dedik ama simdiye kadar hic il disi siramizi soylemedilerMerhaba kızlar herkes iyidir inşaallah ben size kavuşma hikayemi anlatayım kurumu arıyım bir ay olmuştu kurumu aradım 3. Sırada olduğumu il dışında 2. Olduğumuzu söyledi uzmanımız neyse ben işe gittim akşam üstü uzmanımız aradı ben şok dedim 2. sıradayız dedim il dışında ben bir bebek var diye düşünüyorum şaşkınlıkla bebek 2 tane demesini ben kaldım neyse akşam uyuyamadım ertesi gün tabi düştük yollara baya uzun bir yolculuktan sonra kuruma geldik uzmanı bekledik uzman geldi hadi bebeği görelim deyince çok heyecanlandım neyse beklemeye başladık ama benim gözüm kapıda eveeeeet prensesim aşkım geldi kucağıma aldım bana öyle boncuk boncuk baktıki gözlerini gözlerimden ayırmayı bitanem ordan işlemleri hallettik eve döndük iyiki geldi bekleyenler için diyorum gerçekten iyiki beklemişim diyorum şimdi 2.5 aylık görsen annesine oyunlar yapıyor yatağına yatıyorum bazen gözlerini masuscuktan kapatıyor anneciğim deyip saçını okşayınca nasıl gülüyo kuzum benim bir mama içi var gözünü gözümden ayırmıyo bitanem geceleri uyanmıyan ben gecede 3_4 defa kalkıyorum onunla konuşuyoruz oynuyoruz bekleyenler bende ogünler gelmiycek diyordum ama geldi darısı bekleyenlere inşaallah herkes bu muhteşem duyguyu yaşasın iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?