İnşallah kısmet olurArkadaşlar başvuru yaptığınızda hastaneden alkol, uyuşturucu bağımlılığı ve psikometrik testlerle ilgili rapor olabilmemiz için bir yazı veriyorlar ya hani kurumdan, onunla birlikte randevu almadan mı hastaneye gidiyoruz? Öyleyse hangi birime başvuruyoruz?
Randevu alıp gidiyorsak da hangi bölümden randevu almamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Süreci unuttum çünkü ben....
Zamancım çok sevindim senin adına. Yavrunu gönlünce emzirebilirsin inşallah
Mutlaka randevu alın hangi il bilmiyorum ama İstanbul'da iseniz bakırköy mazhar osman ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ndenArkadaşlar başvuru yaptığınızda hastaneden alkol, uyuşturucu bağımlılığı ve psikometrik testlerle ilgili rapor olabilmemiz için bir yazı veriyorlar ya hani kurumdan, onunla birlikte randevu almadan mı hastaneye gidiyoruz? Öyleyse hangi birime başvuruyoruz?
Randevu alıp gidiyorsak da hangi bölümden randevu almamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Süreci unuttum çünkü ben....
Slm İstanbul'da iseniz 1780 .sayfada yazmıştım mutlaka randevu alınız .ruh sağlığı bölümünden randevu almak gerek Hatta benim aldığım Dr Huriye Ersen veya Özlem Zekiye Çetinkaya idi mhrs veya tel den 182 den alabilirsiniz.Arkadaşlar başvuru yaptığınızda hastaneden alkol, uyuşturucu bağımlılığı ve psikometrik testlerle ilgili rapor olabilmemiz için bir yazı veriyorlar ya hani kurumdan, onunla birlikte randevu almadan mı hastaneye gidiyoruz? Öyleyse hangi birime başvuruyoruz?
Peki illa akciger filmi cektirmek gerekiyor mu? Gereksiz yere ışın almak o kadar saçma ve zararlı ki. Zırt pırt istiyorlar bu filmleri yok işe başvururken, yok evlat edinirken...
Evet bunu bende çok araştırdımHanimlar ben bi arkadastan duydum kendisi oyle yapmis igneyle prolaktin hormanlari yukselip sut geliyormus bebegini o sekilde emzirmis gelen sutu sagmis hep o igneyi arastirdim gercektende varmis oyle bisey
aynen dogru arastirmak lazimEvet bunu bende çok araştırdım
Fakat bunu Dr hiç önermedi
Beyin de su toplanması yapma gibi bir yan etkisi varmış
Çok riskli diye bunu önermedi
Endokrinolog A git dedi haplarla yükselir dedi
Sonra ben bu iğneyi yazdırmak için kardeşime söyledim
Onun hastanesinde ki Dr da aynı şeyi söylemiş
Doğru olmayada bilir iyi araştırmak lazım
Aaa cok faydali bi paylasim olmus.Allah razi olsun senden.Evet gerçekten geldi
Öncelikle uzun bir süre uğraşmak gerekiyor
İyi çeken bir pompa lazım
Çift başlı olursa daha iyi olur
Ben lanshinoh diye bir marka kullanıyorum
Yaklaşık bir aydan fazla günde en az 5 defa önce 3 dk ile başladım sonra arttırdım
Canın acıyor biraz sabretmek lazım
Zamanla alışıyorsun
İkinci ayda artık sarı bir su gelmeye başladı toplam günde 15 damla kadar
Ama buda sütmüş Marmara Üniversitesi ilahiyat profesör ü olan birine sordum da
Sürekli abdest alıyordum süt gelmişti o zaman gerçi oda abdesti bozmadığını o gelen sıvının da aslında süt olduğunu söyledi
Yani keşke bilseydim onu biriktirirdim
Neyse sonra zamanla bir değil en az 3 delik açıldı Gögüslerim de
Gelen koyu sıvının içinde artık azcık da olsa beyaz renkler görmeye başladım
2 kasımdan itibaren bir ilaç almaya başladım
Bir hafta sonra artık tamamen beyazlaştı ama nasıl desem böyle açık sanki süte su katılmış gibi beyaz öyle koyu bir beyaz değil
Birkaç gün sonra tamamen süte dönüştü
Günde 1 ml çok az ama geliyor
Şırınga aldım gelen damlaları şırınga ile çektim
Tabiki iğneli ucu kullanmadan
Sonra derindondurucu ya koydum öyle iğne ile poşete koyarak
Bu süt gelmesi 1ay kadar sürdü en son 5 ml kadar çıktı
Son iki gündür nerdeyse hiç yok
İlaca yeniden başladım
İlacıda 1 ay kullandım bırakmıştım bırakınca gitti
İlacıda mutlaka bir dr eşliğinde kullan
İlaç motilium adında
Mide ilacı
Bunu drlar yeni doğum yapmış ve sütü gelmeyenlere veriyor
Yan etkisi süt yapmak
Zaten ilacın prospektüsün de yazıyor
Gögüsten süt boşalması yapıyor diye
Günde 3 defa aç karnına kullandım
Dediğim gibi mutlaka bir dra gidip kullan
Gerçi ben gitmedim burdan başka sütü gelen bir arkadaş önermişti
İnşallah seninde gelir
Bacım bizim sıramız Eylül ayından beri aynı
İlk.beş içindeyiz
Peki ignenin adi neymisHanimlar ben bi arkadastan duydum kendisi oyle yapmis igneyle prolaktin hormanlari yukselip sut geliyormus bebegini o sekilde emzirmis gelen sutu sagmis hep o igneyi arastirdim gercektende varmis oyle bisey
Sudecede soylemis.randevu almadan gitmeniz cok riskli.hastane kuruma bagli degil sonucta.kurumdan randevu almayin derler ama gidince dr bakmaz bosa gitmis olursunuz.dedigim gibi bakirkoy zorluyo biraz.temkinli gidin.
Sabrinizi sonuna kadar deniyolar.
Eksik soyluyolar yanlis yonlendiriyolar cok bekletiyolar hicbi sekilde kolaylik saglamiyolar.
Rabbim kolaylik ve sabir versin simdiden.
işten izin alıp başvuruya gidemedik daha bütün bunlara nasıl izin nasıl ayarlarız bilmiyorum( hastanede uğraşmak zor olacak allah güç versin hepimize merak ettiğim şu ben istanbul anadolu yakasındayım bakırkörkeny yerine erenköye gidilebiliyormuyuz
Merhaba arkadaşlar. Çarşamba günü kızımın mahkemesi var. Çok heyecanlıyım. En baştan beri farklı heyecanlar yaşıyoruz. Başvuru, bekleme, kavuşma ve şimdi mahkeme... Sukur bu gunlerimize. İnşallah bi aksilik yaşamadan alırız Kimliği mızı. . Sonra da kızımıza yaşına uygun şekilde yavaş yavaş durumu anlatma.. o da ayrı bir heyecan. Ama kızımın annemmm deyip boynuma sarılmayı dünyalara bedel.. düşünme aşamasında yiz diyen arkadaslara sesleniyorum.. hayatınızın en güzel şeyini yapmış olacaksınız. Bence hiç vakit kaybetmeyin. Bekleyen arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve ben heyecandan oluyorum. Çarşamba sabah mahkeme.. heyecandan erken doğum yapmasam iyidir. (Bilmeyenler için, kızımın şansına kardes geliyor ins ocak ayinda) hepinize sevgiler. Selamlar.
Merhaba arkadaşlar. Çarşamba günü kızımın mahkemesi var. Çok heyecanlıyım. En baştan beri farklı heyecanlar yaşıyoruz. Başvuru, bekleme, kavuşma ve şimdi mahkeme... Sukur bu gunlerimize. İnşallah bi aksilik yaşamadan alırız Kimliği mızı. . Sonra da kızımıza yaşına uygun şekilde yavaş yavaş durumu anlatma.. o da ayrı bir heyecan. Ama kızımın annemmm deyip boynuma sarılmayı dünyalara bedel.. düşünme aşamasında yiz diyen arkadaslara sesleniyorum.. hayatınızın en güzel şeyini yapmış olacaksınız. Bence hiç vakit kaybetmeyin. Bekleyen arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve ben heyecandan oluyorum. Çarşamba sabah mahkeme.. heyecandan erken doğum yapmasam iyidir. (Bilmeyenler için, kızımın şansına kardes geliyor ins ocak ayinda) hepinize sevgiler. Selamlar.[/QUOTE hayırlısıyla mahkemenizin sonuçlanmasını diliyorum bizde ocak ayının sonunda mahkeme için başvuru yapıcaz şuan benide heyecanlandıran konu bu rabbim kuzucuklarımızın nüfus cüzdanlarında kendi isimlerimizi de görmeyi bizlere nasip etsin . sizden şahit istedilermi?mahkemenizin güzel sonucunu merakla bekliyorum dualarım sizinle yeni doğacak olan yavrunuzu hayırlısıyla kucanıza almanızı dilerim. minik kuzu abla olucak ne güzel sizden gelicek güzel haberi heycanla bekliyorum.
Şuan ağlıyorum niye onuda bilmiyorum
Nasıl bir müjde oldu göz aydınlığı oldu
Çok yoruldum beklemekten
Ocak ayı başında dolu dolu 3 yıl olacak
Tamam biliyorum terk istedik
Çok beklemeyi göze aldık
İlerlemeyen sıralar aylarca aynı sayıda kalmak ve bunu yıllarca yaşamak
Önceden tedavisi olumlu gidenlere imrenirdim acaba bize nasip olsa nasıl bir duygudur diye merak ederdim
Şimdi her evladına kavuşana imreniyorum
Bir gün gelecek olacak diye avutuyorum yıllarca bekliyorum o gün gelmiyor
Hep hayaller de kaldı doğumlar kavuşmalar
Bazen düşüyorum yüreğim kanıyor
En ufak bir şey umut olsun diye bekliyorum
Bugün bu duyduklarım umut oldu
Sonra her umut artmayan sıralar la yıkılıyor
İnşallah bu ay ilerlemiş olur
Artık gelsin
Sütüm geldi ama kucağım boş
Bunları yaşamaktan yoruldum
Ördüğüm patikler yelekler boş
Evim boş
Yetmedimi diyorum bunca yıl beklemek
Demekki yetmemiş
Biliyorum gelecek gününü bekliyor
Bizde bekliyoruz
Her ay yılmadan bir umut arayıp bekliyoruz
Hiç gelmeyecek misin bilmiyorum
Bu aralar böyleyim gene İlerlemeyen sıralar azalan sabırlar
Gün gelir bende yazarmıyım böyle paylaşırmıyım kızımın tatlılığını
Çok uzak hemde çok uzak geliyor
9 yıldır bekliyoruz bir türlü gelmedi
Hayırlı olsun arkadaşım nasıl sevindim anlatamam rabbim bizede bu sevinci nasip etsin. sizden şahit istedilermi ? Bizde ocak sonu mahkemeye için gün alıcaz inşallah bizde ilk duruşmada sonucu alırızKizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?