Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Off içim yandı.Aynı yollardan geçtik çoğumuz.Allah sabır versin.

Hayırlı olsun arkadaşım nasıl sevindim anlatamam rabbim bizede bu sevinci nasip etsin. sizden şahit istedilermi ? Bizde ocak sonu mahkemeye için gün alıcaz inşallah bizde ilk duruşmada sonucu alırız
Evet arkadasim. 2 sahit goturduk. Zaten bbizden çok onları konusturdular. Darısı basiniza ins

Gozun aydin canim senin adina cok sevindim rabbim bizlere de nasip etsin bu mutlulugu..bisey sorucam seninki riza mi terkmiydi birde bu dosya olayi varmid bebegimizi gormeden once bi dosya verilcekmis incelememiz icin o dosyaa neler yazio
Bizim rıza canım. Dosya falan da koymadilar önümüze. Bi bebek var dediler bizz hemen tamam dedik :) birkaç kısaca özel durumundan bahsettiler ama açıkçası çok da merak etmedik. Ama bu forumda okuduğum kadarıyla bazılarının önüne 3 dosya koyup birini seçmesi istenebiliyormus. Çok zor olsa gerek bu. Biz eşimle daha ilk basvurur ken, önerilen ilk bebeği alıcaz demiştik birbirimize..

valla kızlar eylül ayından beri ilk sıradayım ama henüz bi gelişme yok kaç gündür krurumu arıyorum uzamanımızada ulaşamıyorum ulaşsamda bilkide size uygun henüz yok diyip kapıtıcak ama bi umut işte yarın bi daha arıcam..
baharım hayırlı olsun mahkemeniz tamamen bitti sanırım darısı bizlere inş.
dışarıdan devamlı takipteyim kavuşuncada gelip yazıcam nasipse kızlar...

Acaba sehirden sehire degisiyomu acaba bizim uzmanimiz ilk basvurdugumuzda islem sirasini anlatirken siraniz geldiginde once bebeginizin dosyasini gorup inceliceksiniz snra dosyadakileri kabul ederseniz bebeginizi gorceksiniz ve alip almamaya karar verceksiniz dedi hatta dosyayi gorup bebeginizi gormeyi kabuletmezseniz 3 hakkiniz var hakkiniz gitmicek bidaki sirayi bekliceksiniz eger dosyayi gorup bebegide gorup istemzseniz bir hakkiniz gidecek ve geriye 2 hak kalacak o 2 haktata istemzseniz dosyaniz kapancak demisti oyuzden dikkatimi cekti cunku aysen arkadasimizlada ayni sehirdeyiz oda dosya falan verilmemis direk gidip bebegini almis acaba sonradan mi degisti diye merak ettim.aynen bizde ilk nasibimizdeki bebegimizi almak istioruzoyuzden sanki dogurmusum gibi nasil hamile kalindiginda cinsiyeti bilmeyip allah neyi nasip ederse o olur diye cinsiyet ayrimi yapmadan kiz erkek tercihinde bulunduk artik nasibimizdeki bebegimiz olsun istiyrz.

Aynen bizim uzmanımız da dosyadan bahsetti.Önce dosyayı inceleyin sonra kabul ederseniz görürsünüz bebeği dedi.Gerçekten il il ve uzmandan uzmana değişiyor işlemler.

Cok sevindim ya neguzel.hepimiz bekliyoruz bian once kavusmak icin.cok merak ediyorum o duygulari.biran once yasariz insallah.saglikli hayirli omru olsun kizinizinda gule gule buyutun.ne guzeldir o simdi.
Bu arada kac aylikti size geldiginde

Listeye baktimda siz erkek istemissiniz.kizami cevirdiniz isteginizi sonra

Ben unutmuyorum hep bakıyorum bir gelişme var mı diye :) diğer arkadaşlar da bakıyordur muhakkak ama. Bebisler den çok da vakit kalmıyor açıkçası :)
Yok cnm zaten sen unutmuyosun bi bizi.ayrica takdir ediyorum.hamilelik forumlarina girmek yerine bizi yalniz birakmiyosun cok saol.
Boyle diyorum ama benimde bebegim gelince vakit bulup girebilirmiyim acaba foruma girmeye.valla kavusma hikayemi yazar kacarim.senelerin acisini yavrumla doya doya cikaririm telde neymis :))
Bebegim geldiginde bi 10 sene beklemis olucam kolay degil.herkeside anliyorum tabi.kimbilir neler yasadi insanlar simdi musmutlulardir insallah.olsun herkes yavrusuyla zaman gecirsin.
Darisi basimiza :))

Kizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
Çok sevindim çok şükür artık tüm süreçler sizin için bitti darısı bizlerin başına

Kurumu aradım sıramızı öğrenmek için (İstanbul) sıralar nerdeyse hiç oynamamış. Hatta kızda gerileyeceğine ilerlemiş:) hayırlısı
Evet İstanbul da sıralar hiç ilerlemiyor
Terk rıza fark etmiyor
Durdu artık ama neden
Hazan cansunida ve ben
Zaten üçümüz çok bekledik
Demirbaş olduk :)
Artık bizede sıra gelse şöyle düğün bayram olsa

Arkadaslar ozel sektorde calisipta bebegini alinca dogum izni gibi izinden yararlanan arkadaslar varmi varsa kacgun kullaniliyo benim arastirmalarimda ocak 2015de yururluge giren kanunda 118 gun evlat edinen kadin dogum izni olarak izne ayriliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…