- 19 Ağustos 2015
- 246
- 448
- 23
Hayırlısı olsun sıranız kaç acaba canımKurumu aradım sıramızı öğrenmek için (İstanbul) sıralar nerdeyse hiç oynamamış. Hatta kızda gerileyeceğine ilerlemiş:) hayırlısı
Genel sırada kız erkek 20'li sayılardayız.Hayırlısı olsun sıranız kaç acaba canım
Genel sırada kız erkek 20'li sayılardayız.
Siz?Hayırlısı olsun sıranız kaç acaba canım
Off içim yandı.Aynı yollardan geçtik çoğumuz.Allah sabır versin.Şuan ağlıyorum niye onuda bilmiyorum
Nasıl bir müjde oldu göz aydınlığı oldu
Çok yoruldum beklemekten
Ocak ayı başında dolu dolu 3 yıl olacak
Tamam biliyorum terk istedik
Çok beklemeyi göze aldık
İlerlemeyen sıralar aylarca aynı sayıda kalmak ve bunu yıllarca yaşamak
Önceden tedavisi olumlu gidenlere imrenirdim acaba bize nasip olsa nasıl bir duygudur diye merak ederdim
Şimdi her evladına kavuşana imreniyorum
Bir gün gelecek olacak diye avutuyorum yıllarca bekliyorum o gün gelmiyor
Hep hayaller de kaldı doğumlar kavuşmalar
Bazen düşüyorum yüreğim kanıyor
En ufak bir şey umut olsun diye bekliyorum
Bugün bu duyduklarım umut oldu
Sonra her umut artmayan sıralar la yıkılıyor
İnşallah bu ay ilerlemiş olur
Artık gelsin
Sütüm geldi ama kucağım boş
Bunları yaşamaktan yoruldum
Ördüğüm patikler yelekler boş
Evim boş
Yetmedimi diyorum bunca yıl beklemek
Demekki yetmemiş
Biliyorum gelecek gününü bekliyor
Bizde bekliyoruz
Her ay yılmadan bir umut arayıp bekliyoruz
Hiç gelmeyecek misin bilmiyorum
Bu aralar böyleyim gene İlerlemeyen sıralar azalan sabırlar
Gün gelir bende yazarmıyım böyle paylaşırmıyım kızımın tatlılığını
Çok uzak hemde çok uzak geliyor
9 yıldır bekliyoruz bir türlü gelmedi
Evet arkadasim. 2 sahit goturduk. Zaten bbizden çok onları konusturdular. Darısı basiniza insHayırlı olsun arkadaşım nasıl sevindim anlatamam rabbim bizede bu sevinci nasip etsin. sizden şahit istedilermi ? Bizde ocak sonu mahkemeye için gün alıcaz inşallah bizde ilk duruşmada sonucu alırız
Ben unutmuyorum hep bakıyorum bir gelişme var mı diye :) diğer arkadaşlar da bakıyordur muhakkak ama. Bebisler den çok da vakit kalmıyor açıkçası :)Kavusanlar burayi unutuyolarmi acaba
Bizim rıza canım. Dosya falan da koymadilar önümüze. Bi bebek var dediler bizz hemen tamam dedik :) birkaç kısaca özel durumundan bahsettiler ama açıkçası çok da merak etmedik. Ama bu forumda okuduğum kadarıyla bazılarının önüne 3 dosya koyup birini seçmesi istenebiliyormus. Çok zor olsa gerek bu. Biz eşimle daha ilk basvurur ken, önerilen ilk bebeği alıcaz demiştik birbirimize..Gozun aydin canim senin adina cok sevindim rabbim bizlere de nasip etsin bu mutlulugu..bisey sorucam seninki riza mi terkmiydi birde bu dosya olayi varmid bebegimizi gormeden once bi dosya verilcekmis incelememiz icin o dosyaa neler yazio
Bizim rıza canım. Dosya falan da koymadilar önümüze. Bi bebek var dediler bizz hemen tamam dedik :) birkaç kısaca özel durumundan bahsettiler ama açıkçası çok da merak etmedik. Ama bu forumda okuduğum kadarıyla bazılarının önüne 3 dosya koyup birini seçmesi istenebiliyormus. Çok zor olsa gerek bu. Biz eşimle daha ilk basvurur ken, önerilen ilk bebeği alıcaz demiştik birbirimize..
Acaba sehirden sehire degisiyomu acaba bizim uzmanimiz ilk basvurdugumuzda islem sirasini anlatirken siraniz geldiginde once bebeginizin dosyasini gorup inceliceksiniz snra dosyadakileri kabul ederseniz bebeginizi gorceksiniz ve alip almamaya karar verceksiniz dedi hatta dosyayi gorup bebeginizi gormeyi kabuletmezseniz 3 hakkiniz var hakkiniz gitmicek bidaki sirayi bekliceksiniz eger dosyayi gorup bebegide gorup istemzseniz bir hakkiniz gidecek ve geriye 2 hak kalacak o 2 haktata istemzseniz dosyaniz kapancak demisti oyuzden dikkatimi cekti cunku aysen arkadasimizlada ayni sehirdeyiz oda dosya falan verilmemis direk gidip bebegini almis acaba sonradan mi degisti diye merak ettim
Acaba sehirden sehire degisiyomu acaba bizim uzmanimiz ilk basvurdugumuzda islem sirasini anlatirken siraniz geldiginde once bebeginizin dosyasini gorup inceliceksiniz snra dosyadakileri kabul ederseniz bebeginizi gorceksiniz ve alip almamaya karar verceksiniz dedi hatta dosyayi gorup bebeginizi gormeyi kabuletmezseniz 3 hakkiniz var hakkiniz gitmicek bidaki sirayi bekliceksiniz eger dosyayi gorup bebegide gorup istemzseniz bir hakkiniz gidecek ve geriye 2 hak kalacak o 2 haktata istemzseniz dosyaniz kapancak demisti oyuzden dikkatimi cekti cunku aysen arkadasimizlada ayni sehirdeyiz oda dosya falan verilmemis direk gidip bebegini almis acaba sonradan mi degisti diye merak ettim.aynen bizde ilk nasibimizdeki bebegimizi almak istioruzoyuzden sanki dogurmusum gibi nasil hamile kalindiginda cinsiyeti bilmeyip allah neyi nasip ederse o olur diye cinsiyet ayrimi yapmadan kiz erkek tercihinde bulunduk artik nasibimizdeki bebegimiz olsun istiyrz.Bizim rıza canım. Dosya falan da koymadilar önümüze. Bi bebek var dediler bizz hemen tamam dedik :) birkaç kısaca özel durumundan bahsettiler ama açıkçası çok da merak etmedik. Ama bu forumda okuduğum kadarıyla bazılarının önüne 3 dosya koyup birini seçmesi istenebiliyormus. Çok zor olsa gerek bu. Biz eşimle daha ilk basvurur ken, önerilen ilk bebeği alıcaz demiştik birbirimize..
Aynen bizim uzmanımız da dosyadan bahsetti.Önce dosyayı inceleyin sonra kabul ederseniz görürsünüz bebeği dedi.Gerçekten il il ve uzmandan uzmana değişiyor işlemler.Acaba sehirden sehire degisiyomu acaba bizim uzmanimiz ilk basvurdugumuzda islem sirasini anlatirken siraniz geldiginde once bebeginizin dosyasini gorup inceliceksiniz snra dosyadakileri kabul ederseniz bebeginizi gorceksiniz ve alip almamaya karar verceksiniz dedi hatta dosyayi gorup bebeginizi gormeyi kabuletmezseniz 3 hakkiniz var hakkiniz gitmicek bidaki sirayi bekliceksiniz eger dosyayi gorup bebegide gorup istemzseniz bir hakkiniz gidecek ve geriye 2 hak kalacak o 2 haktata istemzseniz dosyaniz kapancak demisti oyuzden dikkatimi cekti cunku aysen arkadasimizlada ayni sehirdeyiz oda dosya falan verilmemis direk gidip bebegini almis acaba sonradan mi degisti diye merak ettim.aynen bizde ilk nasibimizdeki bebegimizi almak istioruzoyuzden sanki dogurmusum gibi nasil hamile kalindiginda cinsiyeti bilmeyip allah neyi nasip ederse o olur diye cinsiyet ayrimi yapmadan kiz erkek tercihinde bulunduk artik nasibimizdeki bebegimiz olsun istiyrz.
Cok sevindim ya neguzel.hepimiz bekliyoruz bian once kavusmak icin.cok merak ediyorum o duygulari.biran once yasariz insallah.saglikli hayirli omru olsun kizinizinda gule gule buyutun.ne guzeldir o simdi.Merhaba kızlar herkes iyidir inşaallah ben size kavuşma hikayemi anlatayım kurumu arıyım bir ay olmuştu kurumu aradım 3. Sırada olduğumu il dışında 2. Olduğumuzu söyledi uzmanımız neyse ben işe gittim akşam üstü uzmanımız aradı ben şok dedim 2. sıradayız dedim il dışında ben bir bebek var diye düşünüyorum şaşkınlıkla bebek 2 tane demesini ben kaldım neyse akşam uyuyamadım ertesi gün tabi düştük yollara baya uzun bir yolculuktan sonra kuruma geldik uzmanı bekledik uzman geldi hadi bebeği görelim deyince çok heyecanlandım neyse beklemeye başladık ama benim gözüm kapıda eveeeeet prensesim aşkım geldi kucağıma aldım bana öyle boncuk boncuk baktıki gözlerini gözlerimden ayırmayı bitanem ordan işlemleri hallettik eve döndük iyiki geldi bekleyenler için diyorum gerçekten iyiki beklemişim diyorum şimdi 2.5 aylık görsen annesine oyunlar yapıyor yatağına yatıyorum bazen gözlerini masuscuktan kapatıyor anneciğim deyip saçını okşayınca nasıl gülüyo kuzum benim bir mama içi var gözünü gözümden ayırmıyo bitanem geceleri uyanmıyan ben gecede 3_4 defa kalkıyorum onunla konuşuyoruz oynuyoruz bekleyenler bende ogünler gelmiycek diyordum ama geldi darısı bekleyenlere inşaallah herkes bu muhteşem duyguyu yaşasın iyi akşamlar...
Listeye baktimda siz erkek istemissiniz.kizami cevirdiniz isteginizi sonraMerhaba kızlar herkes iyidir inşaallah ben size kavuşma hikayemi anlatayım kurumu arıyım bir ay olmuştu kurumu aradım 3. Sırada olduğumu il dışında 2. Olduğumuzu söyledi uzmanımız neyse ben işe gittim akşam üstü uzmanımız aradı ben şok dedim 2. sıradayız dedim il dışında ben bir bebek var diye düşünüyorum şaşkınlıkla bebek 2 tane demesini ben kaldım neyse akşam uyuyamadım ertesi gün tabi düştük yollara baya uzun bir yolculuktan sonra kuruma geldik uzmanı bekledik uzman geldi hadi bebeği görelim deyince çok heyecanlandım neyse beklemeye başladık ama benim gözüm kapıda eveeeeet prensesim aşkım geldi kucağıma aldım bana öyle boncuk boncuk baktıki gözlerini gözlerimden ayırmayı bitanem ordan işlemleri hallettik eve döndük iyiki geldi bekleyenler için diyorum gerçekten iyiki beklemişim diyorum şimdi 2.5 aylık görsen annesine oyunlar yapıyor yatağına yatıyorum bazen gözlerini masuscuktan kapatıyor anneciğim deyip saçını okşayınca nasıl gülüyo kuzum benim bir mama içi var gözünü gözümden ayırmıyo bitanem geceleri uyanmıyan ben gecede 3_4 defa kalkıyorum onunla konuşuyoruz oynuyoruz bekleyenler bende ogünler gelmiycek diyordum ama geldi darısı bekleyenlere inşaallah herkes bu muhteşem duyguyu yaşasın iyi akşamlar...
Yok cnm zaten sen unutmuyosun bi bizi.ayrica takdir ediyorum.hamilelik forumlarina girmek yerine bizi yalniz birakmiyosun cok saol.Ben unutmuyorum hep bakıyorum bir gelişme var mı diye :) diğer arkadaşlar da bakıyordur muhakkak ama. Bebisler den çok da vakit kalmıyor açıkçası :)
Amin canimKizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
Evlatlarinla bir omur boyu mutlu olursun ins cok sevindim bizde bu heycanlari yasariz insKizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
Genel sıra ne demek anlayamadım canım bizim sıramız ocak ayında net belli olacak öğrendiğimde hemen yazarımGenel sırada kız erkek 20'li sayılardayız.
Canım genel sıra demek.. Örneğin içinde terk rıza olan örneğin 3 yaşında çocuk bekleyende olan sıra demekGenel sıra ne demek anlayamadım canım bizim sıramız ocak ayında net belli olacak öğrendiğimde hemen yazarım
Çok sevindim çok şükür artık tüm süreçler sizin için bitti darısı bizlerin başınaKizlaaaarrr, cok sukurrr davamız sonuclandiiiiii. Ölecek tim heyecandan nn. Hakim "evlat edinilmesi ne karar verilmistir" dediği an koptum ağladım çokçok. Darısı basiniza inşallah.
merhaba ...bizim yaş grubumuz 6 .....3 senedir beklemekteyiz.yaşadıgım ilden kaynaklanan bir sıkıntı yaşıyoruz.aslında il içinde ilk sıradayım .erkek yada kız fark etmez dedik.
koruyucu aile olmamıza yine bir uzman vesile oldu.ALLAH razı olsun ondan .ben kızıma 2 ay sonra kavuştum.ben uzmana bazı isteklerimi söyledim.bir sene yada iki sene sonra benden alıcaksanız koruyucu aile olmam dedim.uzun yıllar bizimle kalacak bir çocuk istiyorum dedim .çünki ben 3 gebelik yaşadım ve yavrularımı kucagıma alamadım.üç gün sonra ailesine vericez çocugu derseniz, depresyona girerim dedim.açık açık söledim.onlarda sagolsunlar bize 18 yaşına kadar kalabilecek bir kız çocugunu yanımıza verdiler.isterse 18 yaşından sonrada bizde kalabilir.reşit oldugu zaman kendi kararlarını kendi verecek .temennim bizle kalması..şimdilik zamanı yaşıyoruz.ilersini pek düşünmüyoruz.evt biyolojik ailesini ayda bir görüyor.yarım saat oda.kızım bize çok baglandı kendi öz ailesini pek anmıyor.ocak 20 de bir sene olucak... diyebilirimki bir tek dogurmadım.ama yüregimde kocaman sevgisi var.herşeyimiz kızımız oldu.hele eşim çok degişti.anne sözünü duymak okadar güzelki.rabbim tez zamanda sizede yaşatsın...herşey gönlünüzce olsun arkadaşım.
Evet İstanbul da sıralar hiç ilerlemiyorKurumu aradım sıramızı öğrenmek için (İstanbul) sıralar nerdeyse hiç oynamamış. Hatta kızda gerileyeceğine ilerlemiş:) hayırlısı
Hazan cansunida ve benvalla kızlar eylül ayından beri ilk sıradayım ama henüz bi gelişme yok kaç gündür krurumu arıyorum uzamanımızada ulaşamıyorum ulaşsamda bilkide size uygun henüz yok diyip kapıtıcak ama bi umut işte yarın bi daha arıcam..
baharım hayırlı olsun mahkemeniz tamamen bitti sanırım darısı bizlere inş.
dışarıdan devamlı takipteyim kavuşuncada gelip yazıcam nasipse kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?