Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Mrb.ilk basta randevu alıyorsunuz.görüşmeye çağırıyorlar.11 tane evrak var onu tamamlamanızı istiyorlar.en uzun suren sağlık raporu oldu.2 ay içinde belgeleri teslim etmek lazim.numuneye gitmiştik ama pişman olduk.2 ay sürekli ertelediler,yanlış yaptık diyerek surekli çağırdılar.tavsiye etmem.evrakları verdik.1 görüşme daha yapicaz.sonrada ev ziyaretine gelecekler.kız bebek istedik.3 yılı bulur dediler.bekleme suresi malesef uzun.hakkımızda hayırlısı.önemli olan karar vermek.umarım hepimiz bebislerimize en kısa surede kavusuruz

Ne güzel bir haber
Acaba sadece eskişehir de mi öyle yoksa tüm Türkiye için mi hızla yerleştirme yapılsın denildi
İnşallah tüm Türkiye için dir
Bu haber umut oldu bana

Biz de geçen gün kuruma ugramıstık mahkeme ile ilgili. Oradaki uzman da aynısını söyledi. Çok yoğunuz dedi. Hani yanlış bişey söylemiş olmayım da, daha çok yeni görüşmeler yerine, vaktinizi bekleyenlere ayırıp yerleştirmeleri yapın gibi bişey denmiş sanırım. Öyle bişeyden bahsetti.

İnş arkadaşım inşallah. Halimi bir görseniz. Bir yandan kızımın odasında yeni düzenleme yapıyoruz. Kardeşi ilk etapta yatak odamızda beşikte yatar. Ama dolap ayarlamaya çalışıyoruz. Gömme dolap yaptırıyoruz odada müsait yer vardı. O gelmedi daha. Bütün eşyalar ortalıkta.. Biran önce gelse de yerleştirsem diyorum. Ablasından kalanları da çok ama haliyle yeni bişeyler de alındı. Doktor artık her hafta kontrole çağırıyor. Bursanın ilçesindeyiz biz. Her hafta Bursaya kontrole gidiyoruz.. Doğum nasıl olacak stresi.. Normal mi sezeryan mi? (Sanırım korkuyor muyum ne) :) Rüyalarımda hastaneye yetişemiyoruz yolda doğum yapıyorum falan :) Karnım oldu bir davul... Aslında çok kilo almadım. 8 aylığım 12 kg. aldım. normal ama işte.. Geceler çok zor.. Dönemiyorum sağa solaa. Eşim tutup çekiyor yataktan kalkarken.Dakika başı vc ye git iki damla yap gel.. Gündüzler daha rahat sanki.. Kızımla göbek sevmece oynuyoruz sürekli. Gelip gelip açıyorr "ciccikk kardeşşşş" deyip seviyorr, öpüyorr. Ölürüm ben kızımın kardeşini sevişine yaaa. Ama göbek deliğime parmağını sokmasa olmuycak sanki. Ben güldükçe yapma kızım dedikçe inadına yapıyor gülüyor bide cadı :) Bir de geçenlerde kayınpederimin yanında açmaya çalıştı kardeşş kardeşş diye. Zor kapattık konuyu :) Şimdilik tvdeki reklamlardaki bebeklere bayılıyorr. İnşş kardeşiyle de güzel güzel oynarlar..
Mahkeme stresim var ne olacak ne olacak... Hakimi bile araştırdım kimmiş diye. Buraya yeni atanmış, orta yaşlı bayan bir hakim... Fotosuna baktım netten. Ne anlayacaksam işte :)
Şu büyük kızımın kimliğini bi alsak, bir de minik kızıma sağlıkla kavuşsakk, biraz stresim azalacak sanırım.. Ya da daha mı artacakkk ne dersiniz :):):)
Vesselam hayatımızda hep bir beklenti gidiyorr arkadaşlar... Bunları neden anlatıyorum.. Benim için hayaldi bir zamanlar.. Hayallerimi yaşıyorum çok şükür kızlarım sayesinde.. Eşime diyorum 2 sene önce bekardık. 1 ay sonra kısmetse 2 çocuklu kocaman bi aile olucaz inanabiliyor musun diyorum :) Şükür çok şükür.. Umut her zaman var...
Neyse çarşamba akşam yazarım mahkeme hakkında inş arkadaşlarım...
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...

Çok merak ediyorum siz bu deneyimi yasmışsınız.ben biraz pimpirikliyimdir.küçücük bebek hastalanır eder acaba bebeğe istemeden yeterli olamazsam diye aklıma geliyor.sizde benim gibimiydiniz.ilk deneyim sonucda.nefes aliyor mu diye bile defalarca kontrol ederim heralde.:)

Bana sordun sanırım arkadaşım.. İnan benim yeğenlerim falan vardı ama bir kere altını değiştirmiş değildim. Severdim işte ama bakımları konusunda bana ihtiyac olmamıştı hiç açıkcası. Ben de gelmeden önce çekincelerim vardı. Ya anlayamazsam ne istediğini falan diye. Ama sonuçta doğuran kişiler de bunu ilk deneyimliyor. Farkımız yok.. Bebekler bize öğretiyor rahat ol... Annem gelmişti benim ilk. 15-20 gün kalırım diyordu yardım için. 3.gece gitti. Maşallahın var dedi herşeyi beceriyosun dedi :) Sen de öyle olacaksın inşş.. Bir de benim kızım geldiğinde 3 aylıktı ama erken doğmuş. 3 kiloydı 3 aylıkken düşün minicikti.. Parmakları incecik kırılacak gibiydi yavrum... Ama büyüdü şükür. Şimdi göbüş üstü zıplamaca oynuyor üstümde :) Koşturuyorr, bişeyler anlatmaya çalışıyor... Anne olarak tabii ki çocuğumuzla ilgili endişelerimiz olacak ama bunlar çok normal.. Hepsinin üstünden geliniyor hiç merak etme..

Ne güzel bir haber
Acaba sadece eskişehir de mi öyle yoksa tüm Türkiye için mi hızla yerleştirme yapılsın denildi
Bu haber umut oldu bana
Sadece eskisehir icin olabilcegini sanmiyorum turkiye geneli icindir canim.evet busene cok hizli ekimden bu yana bizde 15 sira ilerdi 2 aya yakin surede ve bize artik maksimum 6 ay verdi oda en uzun sure oalrak normalde baska yillarda 2 yada3 senede sira geliyomustu simdi artik o 1 sene ole 1.5 seneye dusdu bu yil.ama tani simdi ellerinde bebek olup olmamasida onemli isallah tez zamnda seninde siran gelir

İnş arkadaşım ya.bu duyguyu yasayan birileriyle konuşmak beni rahatlattı.Çok sevindim bebisiniz için.güzel haberlerinizi bekliyoruz.umarım bende kızımı bir an önce alırım kucağıma.bu arada benide listeye eklermisiniz.adana kız terk riza

eksik yazmisim:)11.2015 adana kız terk riza
Adana 11.2015 kız terk riza

[QUO16.11.2015 tarihinde kız 0-1 yaş için başvuruda bulunduk, bir kısım evrakları teslim ettik, bugün verem Savaş ve enfeksiyon hastalıkları raporları ni hallettik, yarın amatem ve Psikoloji testi için Bakırköy hast. Gideceğiz, eğer ki ilk başvuru ve dilekçe doldurma tarihini dikkate aliyirkarsa bizi de listenize ekleyebilir misiniz?

="zaman, post: 43950862, member: 116971"]Bacılar listeyi güncelledim
Burdan ve özelden gelen mesajlara göre cevap verenlere dikkat etmeye çalıştım
Yanlışlıkla sildiklerim olabilir belki
Eğer öyle olmuşsa tekrar söylerseniz yazarım
Birde listeye girmek isteyenler olmuş
Sayfalar arasında kaybettim
Kusura bakmayın
Tekrar yazabilir seniz hemen eklerim[/QUOTE]
Biz 16

Güzel günler yakında cabucak geçsin aylarrr Ne heyecanlı bekleyiş mis kokulu yavrunuza en kısa zamanda kavuşun, kavusalım. ... Müjdeli haberler Alalımmm :)

Sizzzz çok isteyin cokkkkkkkkk sonrasında kimse umurunda olmaz olmayacaktır .Etraf çevre eş dost dediklerinizde.... özeliniz e Karışmamalı :) destek olanlar yanınızda olmalı olsun olurlar zatengeri kalanlar baksınlar kendi yoluna sevgilerrrr

Şuan ağlıyorum niye onuda bilmiyorum
Nasıl bir müjde oldu göz aydınlığı oldu
Çok yoruldum beklemekten
Ocak ayı başında dolu dolu 3 yıl olacak
Tamam biliyorum terk istedik
Çok beklemeyi göze aldık
İlerlemeyen sıralar aylarca aynı sayıda kalmak ve bunu yıllarca yaşamak
Önceden tedavisi olumlu gidenlere imrenirdim acaba bize nasip olsa nasıl bir duygudur diye merak ederdim
Şimdi her evladına kavuşana imreniyorum
Bir gün gelecek olacak diye avutuyorum yıllarca bekliyorum o gün gelmiyor
Hep hayaller de kaldı doğumlar kavuşmalar
Bazen düşüyorum yüreğim kanıyor
En ufak bir şey umut olsun diye bekliyorum
Bugün bu duyduklarım umut oldu
Sonra her umut artmayan sıralar la yıkılıyor
İnşallah bu ay ilerlemiş olur
Artık gelsin
Sütüm geldi ama kucağım boş
Bunları yaşamaktan yoruldum
Ördüğüm patikler yelekler boş
Evim boş
Yetmedimi diyorum bunca yıl beklemek
Demekki yetmemiş
Biliyorum gelecek gününü bekliyor
Bizde bekliyoruz
Her ay yılmadan bir umut arayıp bekliyoruz
Hiç gelmeyecek misin bilmiyorum
Bu aralar böyleyim gene İlerlemeyen sıralar azalan sabırlar
Gün gelir bende yazarmıyım böyle paylaşırmıyım kızımın tatlılığını
Çok uzak hemde çok uzak geliyor
9 yıldır bekliyoruz bir türlü gelmedi

Baharım1

İnş arkadaşım inşallah. Halimi bir görseniz. Bir yandan kızımın odasında yeni düzenleme yapıyoruz. Kardeşi ilk etapta yatak odamızda beşikte yatar. Ama dolap ayarlamaya çalışıyoruz. Gömme dolap yaptırıyoruz odada müsait yer vardı. O gelmedi daha. Bütün eşyalar ortalıkta.. Biran önce gelse de yerleştirsem diyorum. Ablasından kalanları da çok ama haliyle yeni bişeyler de alındı. Doktor artık her hafta kontrole çağırıyor. Bursanın ilçesindeyiz biz. Her hafta Bursaya kontrole gidiyoruz.. Doğum nasıl olacak stresi.. Normal mi sezeryan mi? (Sanırım korkuyor muyum ne) :) Rüyalarımda hastaneye yetişemiyoruz yolda doğum yapıyorum falan :) Karnım oldu bir davul... Aslında çok kilo almadım. 8 aylığım 12 kg. aldım. normal ama işte.. Geceler çok zor.. Dönemiyorum sağa solaa. Eşim tutup çekiyor yataktan kalkarken.Dakika başı vc ye git iki damla yap gel.. Gündüzler daha rahat sanki.. Kızımla göbek sevmece oynuyoruz sürekli. Gelip gelip açıyorr "ciccikk kardeşşşş" deyip seviyorr, öpüyorr. Ölürüm ben kızımın kardeşini sevişine yaaa. Ama göbek deliğime parmağını sokmasa olmuycak sanki. Ben güldükçe yapma kızım dedikçe inadına yapıyor gülüyor bide cadı :) Bir de geçenlerde kayınpederimin yanında açmaya çalıştı kardeşş kardeşş diye. Zor kapattık konuyu :) Şimdilik tvdeki reklamlardaki bebeklere bayılıyorr. İnşş kardeşiyle de güzel güzel oynarlar..
Mahkeme stresim var ne olacak ne olacak... Hakimi bile araştırdım kimmiş diye. Buraya yeni atanmış, orta yaşlı bayan bir hakim... Fotosuna baktım netten. Ne anlayacaksam işte :)
Şu büyük kızımın kimliğini bi alsak, bir de minik kızıma sağlıkla kavuşsakk, biraz stresim azalacak sanırım.. Ya da daha mı artacakkk ne dersiniz :):):)
Vesselam hayatımızda hep bir beklenti gidiyorr arkadaşlar... Bunları neden anlatıyorum.. Benim için hayaldi bir zamanlar.. Hayallerimi yaşıyorum çok şükür kızlarım sayesinde.. Eşime diyorum 2 sene önce bekardık. 1 ay sonra kısmetse 2 çocuklu kocaman bi aile olucaz inanabiliyor musun diyorum :) Şükür çok şükür.. Umut her zaman var...
Neyse çarşamba akşam yazarım mahkeme hakkında inş arkadaşlarım...
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...[/QUOTE]

Tüm işlerin rast gitsin arkadaşım.

Ayy metinler karışmış sanırım, neyse:))

AMİNNNN.... GÜZEL haberlerini bekliyoruz.... heyecanlanmamak ne mumkun Allah yardımciniz olsun.

AMİNNNN.... GÜZEL haberlerini bekliyoruz.... heyecanlanmamak ne mumkun Allah yardımciniz olsun.

Mayista basvurduk
Kırklareli kız -erkek-ikiz-kardes fark etmez dedik ( terk veya Rıza diye sormadilar )^

16.11.2015 tarihinde kız 0-1 yaş için başvuruda bulunduk, bir kısım evrakları teslim ettik, bugün verem Savaş ve enfeksiyon hastalıkları raporları ni hallettik, yarın amatem ve Psikoloji testi için Bakırköy hast. Gideceğiz, eğer ki ilk başvuru ve dilekçe doldurma tarihini dikkate aliyirkarsa bizi de listenize ekleyebilir misiniz?

Zamancım inşallah tez zamanda gelir yavrun ve bekleyen tüm anne adaylarının yavruları... Yazında paylaştığın bir şey aklıma takıldı da onu sormak istedim. Sütüm geldi demişsin, mecazi mi gerçek anlamda mı sormak istedim. Bu süt işi benim de çok aklımda, gelir diyorlar ama bu öylesine bişey mi gerçekten geliyor mu, ne gibi bi tedavi yada hazırlık yaptın sormak istedim. Belki benim gibi bununla ilgilenen arkadaşlar vardır. Şimdiden teşekkür ederim. Sıranın ilerleyecek olmasına da ayrıca sevindim, şu ana kadar ist da bir ilerlemeden bahsetmek pek mümkün değil, önceki yıllara bakılırsa. Hele kasımda hiç olmamıştı, aralık inşallah hepimize uğur getirir...

Ne güzel bir haber
Bu haber umut oldu bana
Zaman senin siran nasil gidiyo.kacinci siradaymissin

Evet gerçekten geldi
Öncelikle uzun bir süre uğraşmak gerekiyor
İyi çeken bir pompa lazım
Çift başlı olursa daha iyi olur
Ben lanshinoh diye bir marka kullanıyorum
Yaklaşık bir aydan fazla günde en az 5 defa önce 3 dk ile başladım sonra arttırdım
Canın acıyor biraz sabretmek lazım
Zamanla alışıyorsun
İkinci ayda artık sarı bir su gelmeye başladı toplam günde 15 damla kadar
Ama buda sütmüş Marmara Üniversitesi ilahiyat profesör ü olan birine sordum da
Sürekli abdest alıyordum süt gelmişti o zaman gerçi oda abdesti bozmadığını o gelen sıvının da aslında süt olduğunu söyledi
Yani keşke bilseydim onu biriktirirdim
Neyse sonra zamanla bir değil en az 3 delik açıldı Gögüslerim de
Gelen koyu sıvının içinde artık azcık da olsa beyaz renkler görmeye başladım
2 kasımdan itibaren bir ilaç almaya başladım
Bir hafta sonra artık tamamen beyazlaştı ama nasıl desem böyle açık sanki süte su katılmış gibi beyaz öyle koyu bir beyaz değil
Birkaç gün sonra tamamen süte dönüştü
Günde 1 ml çok az ama geliyor
Şırınga aldım gelen damlaları şırınga ile çektim
Tabiki iğneli ucu kullanmadan
Sonra derindondurucu ya koydum öyle iğne ile poşete koyarak
Bu süt gelmesi 1ay kadar sürdü en son 5 ml kadar çıktı
Son iki gündür nerdeyse hiç yok
İlaca yeniden başladım
İlacıda 1 ay kullandım bırakmıştım bırakınca gitti
İlacıda mutlaka bir dr eşliğinde kullan
İlaç motilium adında
Mide ilacı
Bunu drlar yeni doğum yapmış ve sütü gelmeyenlere veriyor
Yan etkisi süt yapmak
Zaten ilacın prospektüsün de yazıyor
Gögüsten süt boşalması yapıyor diye
Günde 3 defa aç karnına kullandım
Dediğim gibi mutlaka bir dra gidip kullan
Gerçi ben gitmedim burdan başka sütü gelen bir arkadaş önermişti
İnşallah seninde gelir
Zaman senin siran nasil gidiyo.kacinci siradaymissin
Bacım bizim sıramız Eylül ayından beri aynı
İlk.beş içindeyiz

Arkadaşlar başvuru yaptığınızda hastaneden alkol, uyuşturucu bağımlılığı ve psikometrik testlerle ilgili rapor olabilmemiz için bir yazı veriyorlar ya hani kurumdan, onunla birlikte randevu almadan mı hastaneye gidiyoruz? Öyleyse hangi birime başvuruyoruz?

Randevu alıp gidiyorsak da hangi bölümden randevu almamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Süreci unuttum çünkü ben....

Zamancım çok sevindim senin adına. Yavrunu gönlünce emzirebilirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…