- 5 Aralık 2015
- 16
- 18
- 38
- 42
Mrb.ilk basta randevu alıyorsunuz.görüşmeye çağırıyorlar.11 tane evrak var onu tamamlamanızı istiyorlar.en uzun suren sağlık raporu oldu.2 ay içinde belgeleri teslim etmek lazim.numuneye gitmiştik ama pişman olduk.2 ay sürekli ertelediler,yanlış yaptık diyerek surekli çağırdılar.tavsiye etmem.evrakları verdik.1 görüşme daha yapicaz.sonrada ev ziyaretine gelecekler.kız bebek istedik.3 yılı bulur dediler.bekleme suresi malesef uzun.hakkımızda hayırlısı.önemli olan karar vermek.umarım hepimiz bebislerimize en kısa surede kavusuruzMerhaba,
Biz de Adana'dayız ve henüz düşünme aşamasındayız. Aslına bakarsanız uzun süredir var aklımda evlat edinmek ama malumunuz enine boyuna düşünmeden alınamayacak kadar zor bir karar. Henüz kesin bir karar vermemiş bile olsak farkında olmadan bazı şeyleri bebeğe göre ayarlamaya başladık. Örneğin klimayla ısınan evimize kalorifer tesisatı kurduruyoruz. Hangi odanın bebek odası olacağına karar verdik vesaire...
Adana'da formaliteler nasıl yürüyor? Hızlı mı? Sağlık raporlarını nereden temin ettiniz? Başvurudan ne kadar sonra ev ziyaretine geliyorlar biliyor musunuz?
Evlatlarını bekleyen herkese Allah bir an önce kavuşmayı nasip etsin.
Ne güzel bir haber
Acaba sadece eskişehir de mi öyle yoksa tüm Türkiye için mi hızla yerleştirme yapılsın denildi
İnşallah tüm Türkiye için dir
Bu haber umut oldu bana
Oyyy Bacım sonuna geldiniz demek
İnşallah tek celsede biter
Darısı başımıza :)
Küçük ablamız inşallah nüfus cüzdanına hemencecik kavuşur
İnşallah kızlarımızın nüfus cüzdanı nı aynı gün alırsınız
Çok merak ediyorum siz bu deneyimi yasmışsınız.ben biraz pimpirikliyimdir.küçücük bebek hastalanır eder acaba bebeğe istemeden yeterli olamazsam diye aklıma geliyor.sizde benim gibimiydiniz.ilk deneyim sonucda.nefes aliyor mu diye bile defalarca kontrol ederim heralde.:)Oyyy Bacım sonuna geldiniz demek
İnşallah tek celsede biter
Darısı başımıza :)
Küçük ablamız inşallah nüfus cüzdanına hemencecik kavuşur
İnşallah kızlarımızın nüfus cüzdanı nı aynı gün alırsınız
Çok merak ediyorum siz bu deneyimi yasmışsınız.ben biraz pimpirikliyimdir.küçücük bebek hastalanır eder acaba bebeğe istemeden yeterli olamazsam diye aklıma geliyor. Sizde benim gibimiydiniz.ilk deneyim sonucda.nefes aliyor mu diye bile defalarca kontrol ederim heralde.:)
Sadece eskisehir icin olabilcegini sanmiyorum turkiye geneli icindir canim.evet busene cok hizli ekimden bu yana bizde 15 sira ilerdi 2 aya yakin surede ve bize artik maksimum 6 ay verdi oda en uzun sure oalrak normalde baska yillarda 2 yada3 senede sira geliyomustu simdi artik o 1 sene ole 1.5 seneye dusdu bu yil.ama tani simdi ellerinde bebek olup olmamasida onemli isallah tez zamnda seninde siran gelirNe güzel bir haber
Acaba sadece eskişehir de mi öyle yoksa tüm Türkiye için mi hızla yerleştirme yapılsın denildi
Bu haber umut oldu bana
İnş arkadaşım ya.bu duyguyu yasayan birileriyle konuşmak beni rahatlattı.Çok sevindim bebisiniz için.güzel haberlerinizi bekliyoruz.umarım bende kızımı bir an önce alırım kucağıma.bu arada benide listeye eklermisiniz.adana kız terk rizaBana sordun sanırım arkadaşım.. İnan benim yeğenlerim falan vardı ama bir kere altını değiştirmiş değildim. Severdim işte ama bakımları konusunda bana ihtiyac olmamıştı hiç açıkcası. Ben de gelmeden önce çekincelerim vardı. Ya anlayamazsam ne istediğini falan diye. Ama sonuçta doğuran kişiler de bunu ilk deneyimliyor. Farkımız yok.. Bebekler bize öğretiyor rahat ol... Annem gelmişti benim ilk. 15-20 gün kalırım diyordu yardım için. 3.gece gitti. Maşallahın var dedi herşeyi beceriyosun dedi :) Sen de öyle olacaksın inşş.. Bir de benim kızım geldiğinde 3 aylıktı ama erken doğmuş. 3 kiloydı 3 aylıkken düşün minicikti.. Parmakları incecik kırılacak gibiydi yavrum... Ama büyüdü şükür. Şimdi göbüş üstü zıplamaca oynuyor üstümde :) Koşturuyorr, bişeyler anlatmaya çalışıyor... Anne olarak tabii ki çocuğumuzla ilgili endişelerimiz olacak ama bunlar çok normal.. Hepsinin üstünden geliniyor hiç merak etme..
eksik yazmisim:)11.2015 adana kız terk rizaİnş arkadaşım ya.bu duyguyu yasayan birileriyle konuşmak beni rahatlattı.Çok sevindim bebisiniz için.güzel haberlerinizi bekliyoruz.umarım bende kızımı bir an önce alırım kucağıma.bu arada benide listeye eklermisiniz.adana kız terk riza
Adana 11.2015 kız terk rizaBacılar listeyi güncelledim
Burdan ve özelden gelen mesajlara göre cevap verenlere dikkat etmeye çalıştım
Yanlışlıkla sildiklerim olabilir belki
Eğer öyle olmuşsa tekrar söylerseniz yazarım
Birde listeye girmek isteyenler olmuş
Sayfalar arasında kaybettim
Kusura bakmayın
Tekrar yazabilir seniz hemen eklerim
Güzel günler yakında cabucak geçsin aylarrr Ne heyecanlı bekleyiş mis kokulu yavrunuza en kısa zamanda kavuşun, kavusalım. ... Müjdeli haberler Alalımmm :)Merhaba kizlar bugun dayanamayip esim yetkilimizle gorustu hem sira hakkinda bilgi almak icin hem biz bebegimizi alinca hemen isten dolayi sehir degiiskligi yapicaz onu sormak icin 27 gunde erkekte 2 sira kizda 3 sira daha gerilemisiz ve erkekte 8 kizda 11 e dusduk ve maksimum 6 ayda siraniz gelecek demis ama tahminimiz bizim mart gibi gelecek ve yetkilimiz siralarin artik hizla ilerlicegini ve adalet bakanliginin onlari sıkistirdigini ve iyi duzenli aileler bulup bebekleri yerlestirin dedigini soyledi sanirim suan yerlestirmeye calistiklari bebekler var ole tahmin ettik
Sizzzz çok isteyin cokkkkkkkkk sonrasında kimse umurunda olmaz olmayacaktır .Etraf çevre eş dost dediklerinizde.... özeliniz e Karışmamalı :) destek olanlar yanınızda olmalı olsun olurlar zatengeri kalanlar baksınlar kendi yoluna sevgilerrrrEvet herkes erkek cocuk sırasının daha hızlı geldiğini söylüyor. .. Umarım bizlerde tez zamanda kesin kararlarımızı verip ona göre hayatımızı planlayabiliriz. İnsanın aklında bir sürü soru oluyor.
Benim bir yıl önce sonlandırılan bir gebeliğim oldu. Oğlumun böbrekleri oluşmamıştı. Genetik testler ve patolojik inceleme yapıldı, neyse ki genetik bir durum olmadığı, daha sonraki gebelikler açısından bir sorun teşkil etmediği anlaşıldı ama çok zor günler geçirdim. Tam da o günlerde uzun zamandır aklımın gerilerinde gizlenen evlat edinsem isteği tekrar su yüzüne çıktı.
Ben en yakın arkadaşıma bile böyle bir karar alma aşamasında olduğumu söylediğimde kendi bebeğini doğur ne gerek var diyor, ki kendisi eğitimli dediğimiz insanlardan...Çevreden daha ne tepkiler gelecek Allah bilir. Çevreden bana ne de diyemiyorum çünkü tüm bu insanların küçücük hassas bir çocuğa karşı nasıl davranacaklarını kestiremiyorum. Kısacası aklım çok karışık.
Şuan ağlıyorum niye onuda bilmiyorumBiz de geçen gün kuruma ugramıstık mahkeme ile ilgili. Oradaki uzman da aynısını söyledi. Çok yoğunuz dedi. Hani yanlış bişey söylemiş olmayım da, daha çok yeni görüşmeler yerine, vaktinizi bekleyenlere ayırıp yerleştirmeleri yapın gibi bişey denmiş sanırım. Öyle bişeyden bahsetti.
İnş arkadaşım inşallah. Halimi bir görseniz. Bir yandan kızımın odasında yeni düzenleme yapıyoruz. Kardeşi ilk etapta yatak odamızda beşikte yatar. Ama dolap ayarlamaya çalışıyoruz. Gömme dolap yaptırıyoruz odada müsait yer vardı. O gelmedi daha. Bütün eşyalar ortalıkta.. Biran önce gelse de yerleştirsem diyorum. Ablasından kalanları da çok ama haliyle yeni bişeyler de alındı. Doktor artık her hafta kontrole çağırıyor. Bursanın ilçesindeyiz biz. Her hafta Bursaya kontrole gidiyoruz.. Doğum nasıl olacak stresi.. Normal mi sezeryan mi? (Sanırım korkuyor muyum ne) :) Rüyalarımda hastaneye yetişemiyoruz yolda doğum yapıyorum falan :) Karnım oldu bir davul... Aslında çok kilo almadım. 8 aylığım 12 kg. aldım. normal ama işte.. Geceler çok zor.. Dönemiyorum sağa solaa. Eşim tutup çekiyor yataktan kalkarken.Dakika başı vc ye git iki damla yap gel.. Gündüzler daha rahat sanki.. Kızımla göbek sevmece oynuyoruz sürekli. Gelip gelip açıyorr "ciccikk kardeşşşş" deyip seviyorr, öpüyorr. Ölürüm ben kızımın kardeşini sevişine yaaa. Ama göbek deliğime parmağını sokmasa olmuycak sanki. Ben güldükçe yapma kızım dedikçe inadına yapıyor gülüyor bide cadı :) Bir de geçenlerde kayınpederimin yanında açmaya çalıştı kardeşş kardeşş diye. Zor kapattık konuyu :) Şimdilik tvdeki reklamlardaki bebeklere bayılıyorr. İnşş kardeşiyle de güzel güzel oynarlar..
Mahkeme stresim var ne olacak ne olacak... Hakimi bile araştırdım kimmiş diye. Buraya yeni atanmış, orta yaşlı bayan bir hakim... Fotosuna baktım netten. Ne anlayacaksam işte :)
Şu büyük kızımın kimliğini bi alsak, bir de minik kızıma sağlıkla kavuşsakk, biraz stresim azalacak sanırım.. Ya da daha mı artacakkk ne dersiniz :):):)
Vesselam hayatımızda hep bir beklenti gidiyorr arkadaşlar... Bunları neden anlatıyorum.. Benim için hayaldi bir zamanlar.. Hayallerimi yaşıyorum çok şükür kızlarım sayesinde.. Eşime diyorum 2 sene önce bekardık. 1 ay sonra kısmetse 2 çocuklu kocaman bi aile olucaz inanabiliyor musun diyorum :) Şükür çok şükür.. Umut her zaman var...
Neyse çarşamba akşam yazarım mahkeme hakkında inş arkadaşlarım...
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...
AMİNNNN.... GÜZEL haberlerini bekliyoruz.... heyecanlanmamak ne mumkun Allah yardımciniz olsun.Biz de geçen gün kuruma ugramıstık mahkeme ile ilgili. Oradaki uzman da aynısını söyledi. Çok yoğunuz dedi. Hani yanlış bişey söylemiş olmayım da, daha çok yeni görüşmeler yerine, vaktinizi bekleyenlere ayırıp yerleştirmeleri yapın gibi bişey denmiş sanırım. Öyle bişeyden bahsetti.
İnş arkadaşım inşallah. Halimi bir görseniz. Bir yandan kızımın odasında yeni düzenleme yapıyoruz. Kardeşi ilk etapta yatak odamızda beşikte yatar. Ama dolap ayarlamaya çalışıyoruz. Gömme dolap yaptırıyoruz odada müsait yer vardı. O gelmedi daha. Bütün eşyalar ortalıkta.. Biran önce gelse de yerleştirsem diyorum. Ablasından kalanları da çok ama haliyle yeni bişeyler de alındı. Doktor artık her hafta kontrole çağırıyor. Bursanın ilçesindeyiz biz. Her hafta Bursaya kontrole gidiyoruz.. Doğum nasıl olacak stresi.. Normal mi sezeryan mi? (Sanırım korkuyor muyum ne) :) Rüyalarımda hastaneye yetişemiyoruz yolda doğum yapıyorum falan :) Karnım oldu bir davul... Aslında çok kilo almadım. 8 aylığım 12 kg. aldım. normal ama işte.. Geceler çok zor.. Dönemiyorum sağa solaa. Eşim tutup çekiyor yataktan kalkarken.Dakika başı vc ye git iki damla yap gel.. Gündüzler daha rahat sanki.. Kızımla göbek sevmece oynuyoruz sürekli. Gelip gelip açıyorr "ciccikk kardeşşşş" deyip seviyorr, öpüyorr. Ölürüm ben kızımın kardeşini sevişine yaaa. Ama göbek deliğime parmağını sokmasa olmuycak sanki. Ben güldükçe yapma kızım dedikçe inadına yapıyor gülüyor bide cadı :) Bir de geçenlerde kayınpederimin yanında açmaya çalıştı kardeşş kardeşş diye. Zor kapattık konuyu :) Şimdilik tvdeki reklamlardaki bebeklere bayılıyorr. İnşş kardeşiyle de güzel güzel oynarlar..
Mahkeme stresim var ne olacak ne olacak... Hakimi bile araştırdım kimmiş diye. Buraya yeni atanmış, orta yaşlı bayan bir hakim... Fotosuna baktım netten. Ne anlayacaksam işte :)
Şu büyük kızımın kimliğini bi alsak, bir de minik kızıma sağlıkla kavuşsakk, biraz stresim azalacak sanırım.. Ya da daha mı artacakkk ne dersiniz :):):)
Vesselam hayatımızda hep bir beklenti gidiyorr arkadaşlar... Bunları neden anlatıyorum.. Benim için hayaldi bir zamanlar.. Hayallerimi yaşıyorum çok şükür kızlarım sayesinde.. Eşime diyorum 2 sene önce bekardık. 1 ay sonra kısmetse 2 çocuklu kocaman bi aile olucaz inanabiliyor musun diyorum :) Şükür çok şükür.. Umut her zaman var...
AMİNNNN.... GÜZEL haberlerini bekliyoruz.... heyecanlanmamak ne mumkun Allah yardımciniz olsun.Biz de geçen gün kuruma ugramıstık mahkeme ile ilgili. Oradaki uzman da aynısını söyledi. Çok yoğunuz dedi. Hani yanlış bişey söylemiş olmayım da, daha çok yeni görüşmeler yerine, vaktinizi bekleyenlere ayırıp yerleştirmeleri yapın gibi bişey denmiş sanırım. Öyle bişeyden bahsetti.
Bacılar listeyi güncelledim
Kusura bakmayın
Bacılar listeyi güncelledim
Kusura bakmayın
Zaman senin siran nasil gidiyo.kacinci siradaymissinNe güzel bir haber
Bu haber umut oldu bana
Evet gerçekten geldiZamancım inşallah tez zamanda gelir yavrun ve bekleyen tüm anne adaylarının yavruları... Yazında paylaştığın bir şey aklıma takıldı da onu sormak istedim. Sütüm geldi demişsin, mecazi mi gerçek anlamda mı sormak istedim. Bu süt işi benim de çok aklımda, gelir diyorlar ama bu öylesine bişey mi gerçekten geliyor mu, ne gibi bi tedavi yada hazırlık yaptın sormak istedim. Belki benim gibi bununla ilgilenen arkadaşlar vardır. Şimdiden teşekkür ederim. Sıranın ilerleyecek olmasına da ayrıca sevindim, şu ana kadar ist da bir ilerlemeden bahsetmek pek mümkün değil, önceki yıllara bakılırsa. Hele kasımda hiç olmamıştı, aralık inşallah hepimize uğur getirir...
Bacım bizim sıramız Eylül ayından beri aynıZaman senin siran nasil gidiyo.kacinci siradaymissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?