O konuda bende araştırmıştımGUNAYDINN Zaman cım iyi diyelim iyi olsun :) duşüncelerrrrrr bekleyişşş ne zaman ,nasıl bıtmeyen sorular benim tarafımda gunler geciyor oyle veya boyle Ocak ta kurum ile son gorüşme var sonra uzunnnn bekleyiş şimdı acaba son gorüşme nasıl gececek konu cocugunuza cınsellik ve cınsel istismar ile ilgili bilgileri nasıi verırsınız ? biraz o konuda konusacagız demişti okuyorrrr ve arastırıyorum Sen nasılsın cok az kaldı ınsallah şu sıralar ilerlesinnnnn müjdeli haberlerrrr alalım artıkEn kısa zamandaaaaa Sız sevinin alın kucağınıza bizde sizle mutlu olalım sevgiler
Oyy güle güle kullanınBu arada bebek odamız geldi geçen hafta. Epey hazırız artık:)))
Okadar haklısınız kiArkadaslar mrb evlat edinme ve izin haklarindan net bilgi almak icin dun brn sgk ya gittim hic bir bize karsi izin hic bisey yok illaki dogum yapmamiz gerekiyormus inanmadim 170 yi aradim daha detayli bilgi icin ve sanirim aldim ordaki beyfendi suan herhangi bi izin olmadigino sadece devlet dogum yapanlara cocuk parasi veriomus ilk cocuk 100kudir ikinci 300 kusur falan ondan yararlanabiliyormusuz ve birde babalik izni oluyomus babalar izne ayrilabiliyomus birde devlete sigorta anlaminda borclaniyormusuz emekli oluncagi zman iste calismaadan bebegi gosterip sigortan isleniyomus o kadar baska bisy yok bize cok sinirlenip uzuldum aslinda bize daha cok avantajlar olmasi gerekirdi illa dogurmakmi sart bizim bebeklerimiz can degil mi adeletsizlik ben sahsen iste calisiurm bebegim icin isi birakcam artik..
Çok teşekkür ederimDışardan her gün yazılarınızı okuyorum bilmiyorum nedendir her gün sizden gelecek güzel bir haberi bekliyorum.. Özellikle zaman ablacım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.. hepiniz dualarımdasınız
Canim ben suan sadece besik alacgim oda icin cok erken 4 yasindan snra genc odasi yapmayi dusunuyorum bebegim bizim odamizda yatacak besiginde...simdiden almaak istemiyrm cunku hersene yeni modeller cikiorKızlar biley sormak istiyorum bebişlerin odalarını benek odasımı yoksa genç odası olarak mı almayı düşünüyorsunuz yatak odasında zatdn beşik olacağı için genç odalarına bakıyorum ben siz ne düşünüyorsunuz merak ettim
Ben bebek odası aldım. İleride bebek karyolasını tek kişilik yatağa çevirip kullanmaya devam edebiliyoruz.Canim ben suan sadece besik alacgim oda icin cok erken 4 yasindan snra genc odasi yapmayi dusunuyorum bebegim bizim odamizda yatacak besiginde...simdiden almaak istemiyrm cunku hersene yeni modeller cikior
Canım biz beşik aldık gardropla şifonyerde eşyalarını koymak için istiyorum bi tek yatağı kaldı oda takımı bozulmasın diye almayı düşünüyorum yatak odasında beşiği olacağı için genç odası beğendim gardrobu filan büyük ben biraz erken davrandım galiba bursada erken geliyor fikrinden dolayı ana nasipCanim ben suan sadece besik alacgim oda icin cok erken 4 yasindan snra genc odasi yapmayi dusunuyorum bebegim bizim odamizda yatacak besiginde...simdiden almaak istemiyrm cunku hersene yeni modeller cikior
Güle güle kullansın minik:)))Canım biz beşik aldık gardropla şifonyerde eşyalarını koymak için istiyorum bi tek yatağı kaldı oda takımı bozulmasın diye almayı düşünüyorum yatak odasında beşiği olacağı için genç odası beğendim gardrobu filan büyük ben biraz erken davrandım galiba bursada erken geliyor fikrinden dolayı ana nasip
Teşekkür ederiz teyzesi:)) seninkide inşallahGüle güle kullansın minik:)))
Canım biz beşik aldık gardropla şifonyerde eşyalarını koymak için istiyorum bi tek yatağı kaldı oda takımı bozulmasın diye almayı düşünüyorum yatak odasında beşiği olacağı için genç odası beğendim gardrobu filan büyük ben biraz erken davrandım galiba bursada erken geliyor fikrinden dolayı ana nasip
Evet yaa kıyafet alamamak çok zor. Nefis şeyler var:))) çok aklım kalıyor. onun haricinde her şeyi tamam bizde de:)) ben de odaya tek kişilik koltuk aldım. Yatak olabilen. Yanında yatarım gerekirse diye.ben kızıma park yatak aldım, gerekirse odasında gerekirse yatak odamızda gerekirse tatilde vs kullanılabilir sonçta. odasına tek kişilik yatak koydum, eşim uyurken rahatsız etmemek için yanında uyumak adına. 4 kapılı bir dolap, üstü ddolaplı bir de şifonyer aldım. bir de 3 çekmeceli komodin... ileride altı yavru yataklı ir yatak almayı düşünüyorum odasına, bir de çalışma masası falan. dolap dayandığı kadar gider sonuçta, şifonyer de öyle. ben birşeyi alırken iş görmesiylew ilgili baktım hep. aylardır hazır kızım odası, bir t5ek perdesi kaldı geriye... sıra atmadıkça alacağım çok bişey kalmadı gibi geliyor, perdeyi de son döneme bırekyım. sonuçta camda perde var, perde dedğin en fazla 1 hafta-10 güne geliyor zaten.
avizesini, priz kapaklarını, ışık için düğmeyi de aldım ama daha takdırmadım, sıram hala çift basamakta, biraz daha düşsün diye bekliyorum.
diş kaşıyıcıdan, çıngırağına, ateş ölçerinden dönencesie, bnyo küvetiden ana kucağına, pusetinden salıncağına hepsini aldım. yorgan (yedekli), yastık, termos, nevresim, uyku tulumu (büyük aldım her şekilde kullanır, gerekirse küçüğünü yine alırım), anne bebek çantası, bebek bakım ürünleri (şampuan, pudra, yağ vs) hazır. acil durum için 3 biberon aldım dr browns'ın gaz önleyicilerinden.
ben şahen kanguru da düşünüyıırum almak için. çok araştırdım. momfort baby uygun geldi (chicco dahil bir çok ürün içinde şikayet olarak inceledim ürünü, alan annelerle görüştüm) , bir anne üretmiş. onun da yeni doğan aparatlı hali de var, bekletiyorum o yüzden, ama kesin onu alacağım. 4 yaşa kadar kullanılabiliyor, dayanamazsam alırım onu daa
kıyafet adına birkaç örgü yelek hırka ve 2-3 body dışında birşeyim yok henüz. onları almak için sıramı bekliyorum. yaza gelir diye plan yapıyordum önceleri, sonrası yılbaşı öncesi oldu, şimdi inşallah bahara diyorum. o yüzden kıyafet almadım hala... bir de battaniye alacağım 1-2 daha...
bu arada butikbebe de dün indirim vardı. prima bebek bezleri 1 TLye düşmüştü 50 TL alışverişe. kargo da ücretsiz.... dönem denem güzel kampanyalar oluyor arada oraya da bakabilirsiniz, kargo olarak aceleniz yoksa tavsiye ederim
en çok elbiselere takılıyor gözüm ama alamıyorum henüz... inşallah gelditen sonra alıcam hepsini ayına/mevsimine uygun. ama beklemek çok çok zor
Ben de park yatak alıcamKızlar biley sormak istiyorum bebişlerin odalarını benek odasımı yoksa genç odası olarak mı almayı düşünüyorsunuz yatak odasında zatdn beşik olacağı için genç odalarına bakıyorum ben siz ne düşünüyorsunuz merak ettim
Kıyafet dışında hemem hemen tamamsınız sayılır bende aldım bu saydıklarını kanguru dışında biberonunu avent aldım canım bir cam bir plastik bir suluk biberon canım odasınıda beğendim biraz daha geçsin o zaman alayım dedim beşik olarak ahşap beşik aldık geldi az önce pek güzelmiş kuzımız için alışveriş yapmak çok şükür perdesinide beğendim odası alınınca taptıralım dedik avizesinide bependik aynı şekilde odası alınınca alalım diye konuştuk onun dışında kıyafetler bile hazır inşallah öevdimi denk gelirde giyer çok severek aldım çünküben kızıma park yatak aldım, gerekirse odasında gerekirse yatak odamızda gerekirse tatilde vs kullanılabilir sonçta. odasına tek kişilik yatak koydum, eşim uyurken rahatsız etmemek için yanında uyumak adına. 4 kapılı bir dolap, üstü ddolaplı bir de şifonyer aldım. bir de 3 çekmeceli komodin... ileride altı yavru yataklı ir yatak almayı düşünüyorum odasına, bir de çalışma masası falan. dolap dayandığı kadar gider sonuçta, şifonyer de öyle. ben birşeyi alırken iş görmesiylew ilgili baktım hep. aylardır hazır kızım odası, bir t5ek perdesi kaldı geriye... sıra atmadıkça alacağım çok bişey kalmadı gibi geliyor, perdeyi de son döneme bırekyım. sonuçta camda perde var, perde dedğin en fazla 1 hafta-10 güne geliyor zaten.
avizesini, priz kapaklarını, ışık için düğmeyi de aldım ama daha takdırmadım, sıram hala çift basamakta, biraz daha düşsün diye bekliyorum.
diş kaşıyıcıdan, çıngırağına, ateş ölçerinden dönencesie, bnyo küvetiden ana kucağına, pusetinden salıncağına hepsini aldım. yorgan (yedekli), yastık, termos, nevresim, uyku tulumu (büyük aldım her şekilde kullanır, gerekirse küçüğünü yine alırım), anne bebek çantası, bebek bakım ürünleri (şampuan, pudra, yağ vs) hazır. acil durum için 3 biberon aldım dr browns'ın gaz önleyicilerinden.
ben şahen kanguru da düşünüyıırum almak için. çok araştırdım. momfort baby uygun geldi (chicco dahil bir çok ürün içinde şikayet olarak inceledim ürünü, alan annelerle görüştüm) , bir anne üretmiş. onun da yeni doğan aparatlı hali de var, bekletiyorum o yüzden, ama kesin onu alacağım. 4 yaşa kadar kullanılabiliyor, dayanamazsam alırım onu daa
kıyafet adına birkaç örgü yelek hırka ve 2-3 body dışında birşeyim yok henüz. onları almak için sıramı bekliyorum. yaza gelir diye plan yapıyordum önceleri, sonrası yılbaşı öncesi oldu, şimdi inşallah bahara diyorum. o yüzden kıyafet almadım hala... bir de battaniye alacağım 1-2 daha...
bu arada butikbebe de dün indirim vardı. prima bebek bezleri 1 TLye düşmüştü 50 TL alışverişe. kargo da ücretsiz.... dönem denem güzel kampanyalar oluyor arada oraya da bakabilirsiniz, kargo olarak aceleniz yoksa tavsiye ederim
en çok elbiselere takılıyor gözüm ama alamıyorum henüz... inşallah gelditen sonra alıcam hepsini ayına/mevsimine uygun. ama beklemek çok çok zor
Bende bu adaletsizligi kara kara dusunur oldum. Ozel sektorde personel olarak calisiyorum cocugum gelince hic mi iznim olmayacak? Esimde benim gibi ozelde isci. Babalik izni varmis kullanamayacak mi? doguranlara o kadar kolaylik saglanirken ben isimden ayrilmak zorundami kalmaliyim illaki ? Ne kadar uzucu...Arkadaslar mrb evlat edinme ve izin haklarindan net bilgi almak icin dun brn sgk ya gittim hic bir bize karsi izin hic bisey yok illaki dogum yapmamiz gerekiyormus inanmadim 170 yi aradim daha detayli bilgi icin ve sanirim aldim ordaki beyfendi suan herhangi bi izin olmadigino sadece devlet dogum yapanlara cocuk parasi veriomus ilk cocuk 100kudir ikinci 300 kusur falan ondan yararlanabiliyormusuz ve birde babalik izni oluyomus babalar izne ayrilabiliyomus birde devlete sigorta anlaminda borclaniyormusuz emekli oluncagi zman iste calismaadan bebegi gosterip sigortan isleniyomus o kadar baska bisy yok bize cok sinirlenip uzuldum aslinda bize daha cok avantajlar olmasi gerekirdi illa dogurmakmi sart bizim bebeklerimiz can degil mi adeletsizlik ben sahsen iste calisiurm bebegim icin isi birakcam artik..
Zamancım seninde sıran yaklaştı canım aslında benimde aldığım beşik dört yaşına kadar kullanılabilir dedi adam bende avangart beşik aldım odasınıda avangart beğendim benim kızımızın eşyalarını koymak için gardroba ve şifonyere ihtiyacım var almışken yatağınıda alayımda takımını bozmiym diye takımı almayı düşünüyorum yerimde müsait olduğu içinBen de park yatak alıcam
Zaten çok rahat 3 yaşına kadar kullanabilirsin
Birdaha bebek odası gereksiz geliyor
Ben öyle çok eşya sevmiyorum
Nekadar az okadar iyi
Rahatca dolaşamayınca beni boğuyor
Avangart tarzda düşünüyordum onun için bir yatak aklım ikea daki divanda
Birde 3 kapılı gardolap yeter
Komidin almıcam zaten divanın altında 3 tane kocaman çekmece var
Yeter diye düşünüyorum
Kıyafet konusunda şimdilik bişeyler var
Enazın dan telefon gelse bize yetiri kadar var
İlerde alacaklarımı hep büyük almayı düşünüyorum çok çabuk büyüyorlar
Hiç değilse 6 ay giysin
Sadece ayakkabıları tam ayağına göre alıcam
Halımız perdemiz var
İnşallah nasip olur
Güle güle kullanın :)Zamancım seninde sıran yaklaştı canım aslında benimde aldığım beşik dört yaşına kadar kullanılabilir dedi adam bende avangart beşik aldım odasınıda avangart beğendim benim kızımızın eşyalarını koymak için gardroba ve şifonyere ihtiyacım var almışken yatağınıda alayımda takımını bozmiym diye takımı almayı düşünüyorum yerimde müsait olduğu için
Saol canım senin kızın bayağı nazlı gerçekten ama olsun geç olsun temiz olsun hayırlı gelsin evinize eşya önemli değil elbet olur sen bakma bana ben dayanamıyorum :)) işini görecek kadar olsun yeterli bencedeGüle güle kullanın :)
Sıramız düştü ama çakıldık kaldık
Odasını da hazırlamak zor geliyor
İki ay oldu kaldık aynı yerde
Azcık daha düşse alalım dedik
İhtiyaç varsa almak tabii ki gerekli
Benimde odam büyük iki parça eşya az kalacak ama ben çok eşya sevmiyorum
Hatta uzmanımız gelince bu evde neden az eşya var demişti :)
Sorma teyzesi okadar çok nazlı kiSaol canım senin kızın bayağı nazlı gerçekten ama olsun geç olsun temiz olsun hayırlı gelsin evinize eşya önemli değil elbet olur sen bakma bana ben dayanamıyorum :)) işini görecek kadar olsun yeterli bencede
Gelir canım gelir hiç canını sıkma herşeyin bir zamanı vardır yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık sabret çok az kaldı nazlı kızına kavuşmana Allah gönlüne göre verdin canımSorma teyzesi okadar çok nazlı ki
Bu günlerde canım sıkkın
Az kaldı ya sıramız sabırda azalıyor
Gelse artık değil mi
Çok bekletti çok
listeye nasıl ekliycez kendimizi.nerde ben ilk defa bakıyorum da yardımcı olurmusunuz çook merak ettim.bizde 5 mart 2015 de başvurduk.farketmez dedik bakalım onaylandı nezaman gelir bebeğim çook heyecanlıım merakla kavuşacağım günü bekliyorum.Canm sen listede varmisin.
Evet canim bende 5 yildir ozel sektorde calisiyrm ama malesef dogum olmadigi icin biz yararlanamioruz artik napilcak bilmiyrm yillik iznimi ayarlasa 20 gun neye yetcek arti rapor ceksek en fazla 20 gunde 40 gun diyelim hic biseye yetmez bugun ilk uc ay ince yururluluge girecek diye basbakan haberlrde konusma yapti bu aile paketi hakkinda iste 2 ay ucretsiz icin yarim zamanli calisma tam ucret alimi diye artik bizde yararlanabilecekmiyiz emin degilm nette arastirdiginda aile paketinde evlat edinenlerde yazio ama haberlede bu hakkinda bisy gecmedi isallah bu umarim girerde bize faydasi olur buda olmazsa isten ayrilcam ayrilmadan once doktordan surekli rapor isticem alabilirsem enazindan onlar cikarsinda tazminatimi alayim diorum bu olsa enazindan faydasi olurBende bu adaletsizligi kara kara dusunur oldum. Ozel sektorde personel olarak calisiyorum cocugum gelince hic mi iznim olmayacak? Esimde benim gibi ozelde isci. Babalik izni varmis kullanamayacak mi? doguranlara o kadar kolaylik saglanirken ben isimden ayrilmak zorundami kalmaliyim illaki ? Ne kadar uzucu...
gule gule kullanin canim biz henuz bisy alamiyoruz cunku cinsiyet ayrimi yapmadik kizda olabilir erkekte.artik bebegimizi alir almaz bigunde gidp alacagiz hepsini..Zamancım seninde sıran yaklaştı canım aslında benimde aldığım beşik dört yaşına kadar kullanılabilir dedi adam bende avangart beşik aldım odasınıda avangart beğendim benim kızımızın eşyalarını koymak için gardroba ve şifonyere ihtiyacım var almışken yatağınıda alayımda takımını bozmiym diye takımı almayı düşünüyorum yerimde müsait olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?