- 13 Kasım 2015
- 56
- 96
- 3
- 47
Canim ben bebek odasi almayi dusunuyorum cok hosuma gidiyor yatak odamizada gerekecek ama park yatak aliriz diye dusunuyorum butun ozendigim herseyi bebegime yapmak istiyorum ama odamiz bom bos henuz bisey almadik esim hic olmazsa besinci dorduncu siralara gelelim diyo hepsini aliriz ama malesef hep yerinde sayiyoruz bende cok istiyorum birseyler alip hazirlik yapmak artik gecende aventin biberonunu sorduk kac aylik bebek icin dediler ayina gore veriyorz dediler bize o zaman onuda almaktan vazgectik bebegimizin kac aylik gelecegi belli degil acaba herkes biberonlarini aldik yaziyor onlara kac aylik bebek icin sorulmadimiKızlar biley sormak istiyorum bebişlerin odalarını benek odasımı yoksa genç odası olarak mı almayı düşünüyorsunuz yatak odasında zatdn beşik olacağı için genç odalarına bakıyorum ben dördüncüne düşünüyorsunuz merak ettim
Evet arkadaşım öyle oluyor özendiklerimizi yapmak istiyoruz yapabildiğini yap bencede gözünde kalmasın sralarda neden hiç ilerleme olmuyor anlayamadım ocak ayında yazı gelecek ya belki o zaman değişiklik olur canım ben aventin biberonunu aldım bebeğimizin aylığına göre değişiyor ucları ama uclar zaten aylığına göre sadece satılıyor ben altı aya göre aldım daha küçük gelirse sadece başlığını alacağımCanim ben bebek odasi almayi dusunuyorum cok hosuma gidiyor yatak odamizada gerekecek ama park yatak aliriz diye dusunuyorum butun ozendigim herseyi bebegime yapmak istiyorum ama odamiz bom bos henuz bisey almadik esim hic olmazsa besinci dorduncu siralara gelelim diyo hepsini aliriz ama malesef hep yerinde sayiyoruz bende cok istiyorum birseyler alip hazirlik yapmak artik gecende aventin biberonunu sorduk kac aylik bebek icin dediler ayina gore veriyorz dediler bize o zaman onuda almaktan vazgectik bebegimizin kac aylik gelecegi belli degil acaba herkes biberonlarini aldik yaziyor onlara kac aylik bebek icin sorulmadimi
En iyisini yapmışsın arkadaşım herşey nasip olacaksa herşekilde oluyor Rabbim nasip ederse bizdede doktor problem yok dedi ve defalarca tedaviler tüp bebekler olmayınca olmuyor bir sorun olmamasına rağmen demekki Rabbim bize vunu uygun gördü diyoruzBen de kaderciyim..Evliliğimin ilk 5yılı çocuk istemedik.Son 3yıldır da olmuyor.Ne aşılama ne tüp bebek hiçbirşey denemedik.Eşimde de bende de sorun görünmüyor ve buna rağmen olmuyor..Ozaman dedim ki Rabbim daha iyi bilir,demekki hayırlısı böyle bizim için.Evlenmeden önce eşime evlat edinmeyi çok istiyorum demiştim,tabi ozamanlar olur mu bebeğimiz olmaz mı bilmiyorduk.Eşime söz ver bebeğimiz olsa bile bir tane evlat edinelim demiştim ve onay almıştım.Çok mu gönülden diledim yoksa içime mi doğdu bilmiyorum ama geldiğimiz nokta bu ve halimden çok memnunum.Olacaksa zaten olur olmayacaksa da hastalıklar bahanedir.Bizim durumumuz gibi yani sebepsiz de olabilir.İnat ettim tedavi falan görmicem:)))Hayırlısı neyse o gelsin başımıza..
Cok haklisin ,hakliyiz. Bakanlar konusir ama icraat ne zaman olur bilinmez. Ve dedigin gibi tazminatinin pesine dus.Evet canim bende 5 yildir ozel sektorde calisiyrm ama malesef dogum olmadigi icin biz yararlanamioruz artik napilcak bilmiyrm yillik iznimi ayarlasa 20 gun neye yetcek arti rapor ceksek en fazla 20 gunde 40 gun diyelim hic biseye yetmez bugun ilk uc ay ince yururluluge girecek diye basbakan haberlrde konusma yapti bu aile paketi hakkinda iste 2 ay ucretsiz icin yarim zamanli calisma tam ucret alimi diye artik bizde yararlanabilecekmiyiz emin degilm nette arastirdiginda aile paketinde evlat edinenlerde yazio ama haberlede bu hakkinda bisy gecmedi isallah bu umarim girerde bize faydasi olur buda olmazsa isten ayrilcam ayrilmadan once doktordan surekli rapor isticem alabilirsem enazindan onlar cikarsinda tazminatimi alayim diorum bu olsa enazindan faydasi olur
Merhaba. Duygularını yazman bizim için ne kadar önemli anlatamam. Umarım hep çok mutlu ve çok başarılı olursun. Sevgiler.Ben evlat edinilmiş biriyim ve bunu babam hiç yansıtmadı bana bugüne kadar. Annem birkaç kez yansıttı. Ama aslında beni çok sever. Ailem gerçek ailem olsa bu kadar sevip bu kadar değer veremezdi herhalde. :) Evlatlık olduğumu da ilkokul 2. sınıfta okulumdan bir kızdan öğrendim. Geçti karşıma dan dan dan söyledi. Tabi ben o dönemde psikoloğa gidiyordum. Meğer beni hazırlıyorlarmış ailem. Biyolojik babam ve kardeşlerimle de görüşüyoruz. & sene öncesine kadar aynı mahallede oturuyorduk hatta. Ama ben şehir değiştirdim üniversite sebebiyle ve ailem de zaten üniversitemin olduğu şehirli. Onlara da memleketlerine dönmek için bahane oldu :) O kadar yol var demediler hem mezuniyetime hem nişanıma hem de düğünüme geldiler biyolojik ailem. Ben onlari aile olarak göremesem de gerçek bu. Öz babam benim için komşu amca. Benim kendi annem benim doğumumda ölmüş. Ben hayatımdan memnunum ve evlat edinilen çocukların bu gerçeği zamanında öğrenmeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Hatta küçük yaşta öğrenilirse kabullenmek daha kolay oluyor sanırım. Çünkü o yaşta olayı tam anlayamıyorsunuz ve doğal olan bu sanıyorsunuz. Zaten beni mahallede çok insan durdurup ben senin öz anneni tanıyorum. öz baban şu değil mi ? gibi şeyler söylemek için çok durdurdu. Yani aile ne kadar saklamaya çalışsa da komşular buna izin vermiyor. Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için.
Tesekkur ederim hepimiz için amin :)Merhaba. Duygularını yazman bizim için ne kadar önemli anlatamam. Umarım hep çok mutlu ve çok başarılı olursun. Sevgiler.
Sen cokkkkkkkkk mutlu ol cokkkkkkkkk. ....Sevgiler gözlerinden öperim.Ben evlat edinilmiş biriyim ve bunu babam hiç yansıtmadı bana bugüne kadar. Annem birkaç kez yansıttı. Ama aslında beni çok sever. Ailem gerçek ailem olsa bu kadar sevip bu kadar değer veremezdi herhalde. :) Evlatlık olduğumu da ilkokul 2. sınıfta okulumdan bir kızdan öğrendim. Geçti karşıma dan dan dan söyledi. Tabi ben o dönemde psikoloğa gidiyordum. Meğer beni hazırlıyorlarmış ailem. Biyolojik babam ve kardeşlerimle de görüşüyoruz. & sene öncesine kadar aynı mahallede oturuyorduk hatta. Ama ben şehir değiştirdim üniversite sebebiyle ve ailem de zaten üniversitemin olduğu şehirli. Onlara da memleketlerine dönmek için bahane oldu :) O kadar yol var demediler hem mezuniyetime hem nişanıma hem de düğünüme geldiler biyolojik ailem. Ben onlari aile olarak göremesem de gerçek bu. Öz babam benim için komşu amca. Benim kendi annem benim doğumumda ölmüş. Ben hayatımdan memnunum ve evlat edinilen çocukların bu gerçeği zamanında öğrenmeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Hatta küçük yaşta öğrenilirse kabullenmek daha kolay oluyor sanırım. Çünkü o yaşta olayı tam anlayamıyorsunuz ve doğal olan bu sanıyorsunuz. Zaten beni mahallede çok insan durdurup ben senin öz anneni tanıyorum. öz baban şu değil mi ? gibi şeyler söylemek için çok durdurdu. Yani aile ne kadar saklamaya çalışsa da komşular buna izin vermiyor. Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için.
Tesekkur ederim :))) iyi dilekleriniz kat kat size geri dönsün :)Sen cokkkkkkkkk mutlu ol cokkkkkkkkk. ....Sevgiler gözlerinden öperim.
Deneyimli olanlar daha iyi bilir elbette ama şahsen 6ayım kalsa ben tamamlardım odasını.Ortalama renkler seçerdim çünkü kız mı erkek mi bilemeyeceğim için.Beşik alın bence hazır olsun. Sizin adınıza heyecanlandım yaa her an gelebilir bebiş:)Hem hazırlık biraz erken olursa heyecan da artıyor annelik hissiyatı artıyor,evde varlığını hissetmek kolaylaşıyor.Tabi şahsi fikrim bu.Arkadaslar size bisy danismak istiorum biz 1 hafta uzmanimizla gorustuk maksimum 6 ayin var dedi yani en uzun.biz haftaya besigini alip hazir edelim dioruz acaba erken mi sonradan bi aksilik olurmu diye korkuyorum sizce napmaliyim
Haklisin cnm bizde heran gelebilir diye dusunup yavas yavas baslayalim dedik.besigi duz beyaz yada krem dusunuyorum zaten erkegede kizada olur..suan heycandan gunleri sayiyoruz cunku en uzun 6 ay dedi bakalim ocaktaki bildirimde siramiz ne olacak zaten artik tekli sayilardayizSlm.
Deneyimli olanlar daha iyi bilir elbette ama şahsen 6ayım kalsa ben tamamlardım odasını.Ortalama renkler seçerdim çünkü kız mı erkek mi bilemeyeceğim için.Beşik alın bence hazır olsun. Sizin adınıza heyecanlandım yaa her an gelebilir bebiş:)Hem hazırlık biraz erken olursa heyecan da artıyor annelik hissiyatı artıyor,evde varlığını hissetmek kolaylaşıyor.Tabi şahsi fikrim bu.
Gozun aydin canim hadi hayirlisi cok sevindimkızlar bizim kız sanırım yeni yıl bebeği olacak ocak ayına kadar kavuşmuş olucaz sanırım... öyle duyumlar aldım) sabırsızlıkla heycanla beklemekteyim....
canim tahmini ocak 10 kadar gelir aralik sonda en son sira duzenlemelerini yapip kargoya verirseler zaten sehir ici kargosu engec 2gunde teslum eder benim fikrimcemutlu bir hafta geçirmek dileğiyle herkese günaydın sizlere birşey sormak istiyorum ocak ayında yazı gelecekmişya acaba ocak ayının başlarındamı geliyor yoksa ortalarında filanmı merak ettim eğer geç geliyorsa dayanamayıp arayabilirim bilenler varsa cevapverirlerse sevinirim şimdiden teşekkür ederim
kızlar bizim kız sanırım yeni yıl bebeği olacak ocak ayına kadar kavuşmuş olucaz sanırım... öyle duyumlar aldım) sabırsızlıkla heycanla beklemekteyim....
Herkese Günaydın :)
Kızlar haftasonu bizim kızın odası geldi. Odayı almaya karar vermeden önce cidden çok zorlandık. Ben bilmem kaç kere karar değiştirdim çünküEn sonunda büyüyen yataklı bir odada karar kıldık ve aldık. Odayı yerleştirmek nasıl keyifli bir işmiş öyle. Ama nasıl yorulduk anlatamam. Prizleri değiştirdik. Çocuk koruma aparatlarını taktık. Daha önce perde diktirmiştim oda için ama sonradan içime sinmedi tekrar sipariş verdim yeni perdeleri de gelecek haftasonu. Avizeyi değiştirdik. Bir tek halısı kaldı kızımızın. Bir kaç parça eşyası vardı kızımızın. Hurç içinde öyle yerde duruyordu. Onları bir güzel yerleştirdim raflara, askılara. Sonrada o kadar duygusallaştım ki oturdum ağladım da ağladım. Yeni yıl gelmeden gelir diyordum kızımız ama sıralar malum bu yıl her ilde çok yavaş ilerliyor. 3. sıradayız ama ben bu gidişle şubat veya mart ayını bulur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?