Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşlar, change.org diye bir paylaşım platformu var, mutlaka duymuş olanlarınız vardır. Belli bir konu açılarak imza kampanyası düzenleniyor amaç farkındalık oluşturmak. İstenen sayıda imza çoğunluğuna ulaşılınca konu ile ilgili haber yapılıyor. Düşündüm de bizler de orada bebek sahibi olan ailelere verilen sosyal hakların evlat edinilen ailelere de sağlanması şeklinde bir imza kampanyası açabiliriz. Katılım çok olursa konu ile ilgili haber yapılır belki mecliste bile görüşülebilir. Çünkü bana onaylamam için böyle kampanyalar geliyor daha sonra sonuçlara baktığımda makul olanların haber yapıldığını hatta sgk nın ödemediği bazı ilaçları bu platform sayesinde ödenenler listesine aldığını görmüştüm.

Bugun. Kendimi yorgun hissediyorm canım sıkkın bir haber yok hala arkadaşlarmla bile görşmk istemiyorum hepsi cocuk sahibi oldular yaşca kucuk olanlarına rağmen benden cok sonra evlnmelrine rağmen bencillikmi yapıyorm kıskanıyormuyum evt bende o duyguyu evladım olmasını istiyorum rabbim bize bu sınavı verdin sabrınıda ver kavuştur bizi biran önce yavrularımıza

Ben daha yeni başvurduğum halde sabırsızlık yaşarken uzun zamandır bekleyen anne adaylarına Allahtan sabır diliyorum.Bir an önce hızlansın ve hepimiz kavuşalım bebeklerimize inşallah.Sizinle aynı duyguları paylaşıyoruz.Hatta bugün anneme dedim ki evime çocuklarıyla gelen ailem ve arkadaşlarımın hepsinin evine defalarca çocuğumla gideceğim.Çocuğuma asla yapma yavrum demiyeceğim.Kırsın,döksün,batırsın ve ev sahibini çileden çıkarsın.Biz eşimle misafirliğe gitsek oturduğumuz yerden kalkmayız ve tertemiz bırakırız gittiğimiz evi.Ama bize çocuklu gelenler olunca doğal olarak etraf uçuşa geçiyor:)Kesinlikle çocuğum gelsin iadei ziyaretlerimiz olacakkk:)))Üzülme arkadaşım sabrın sonu selamettir.

Oda takımı alacak arkadaşlar, mobilyaların 30-45 gün kadar havalandırılması gerektiğini de düşünüp ona göre siparişi verirsiniz. Evde bebekle yeni mobilya kokusu zor olur.

Nekadar önemli bir yaklaşım olmuş
Bunun ses getireceğine inanıyorum

Gece gece güldüm
Hiç böyle düşünmemiştim
Eve gelen misafir çocukları benim kabus olurdu
Tüm şımarıklık yaramazlık yapılır
Anneden tek kelime ses çıkmaz
Keki gözümün önünde ufalayıp koltuk başlarında gezen camlara tükürüp parmağıyla desenler yapan çocuklar oldu annelerine hep acırdım
Nasıl bakıyor nasıl dayanıyor diye
Hatta uzun süre kendimi suçladım
İşte ben okadar sabırlı değilim ondan Allah banada kısmet etmiyor diye
Sonra sonra fark ettim ki aslında bu çocuklar evlerinde değil kendilerinin dağıtması gelen diğer çocuklara bile dur dokunma yapma annem kızar
Demek bende pişkin pişkin gülen dilinin ucuyla evladım yapma diyen kadınlar gerçekte kızabiliyor muş

Oda takımı alacak arkadaşlar, mobilyaların 30-45 gün kadar havalandırılması gerektiğini de düşünüp ona göre siparişi verirsiniz. Evde bebekle yeni mobilya kokusu zor olur.
Bunu defalarca düşündük
Koku olayını her mağaza söylüyor
Gerçi bizim kız nazlana nazlana geldiği için Odasını 1. Sıradayken alsak bile eminim aylarca bekletir
Kendileri bir sırada en az 2 ay beklemese incileri dökülür
Ah bir gelsin göstercem ona
Kucağımdan imdirmicem

Sabah olacak nerdeyse sende benim gibi uyuyamamissin dimi zaman.
Ama her karanlik aydinliga cikar.bizimde guneslerimiz dogacak

.
Bende senin gibi düşünüyorum.besiginide hatta park yatak olarak dusundum besiginizde hayırlı olsun hazırlıklar tam gaz devam

Arkadaslar bende bir iki yildir sizleri takip edip yorumlari okuyorum 7 yildir evliyim cocugumuz olmadi esim azosperm rahatsizligi var tup bebek tedavisi gordum fakat esimde tese operasyonunda sperm cikmadi bunlar cok zor seyler bizi bizden baska kimse anlamaz disardan biriyle konustugumuz zaman o kadar kolay konusurlar baktim olmuyor baslamadan konuyu kapatirim iki senedir evlat edinmek aklimin bi kosesinde duruyor adini koyamadigim bisey var biomiyorum ya korkuyorum yada cesaret edemiyorum Basvuru asamalari mahkeme ev ziyareti gozumde buyudukce buyuyor Sizlerin yazilarini okuyup kavusma hikayeleri vs icip kiipir kipir ediyo hastane donusum hic aklimdan cikmiyor helede dr napalim sperm cikmadi baskasinin spermini mi koyalim demesi bni orda yeterince ofkelendirmisti eve donuste bur daha bu sayfa kapandimi artik bnim hic bir zaman cocugum olmuycak her zaman annelere ozlemlee bakacagim dusuncesi bni yikmisti taaki ailemin neden bukadar uzuluyosun sende evlat edinirsin diyene kadar Bakalim Rabbim hayirlisini nasip etsin Bir an once kucuk meleklerinize prenslerinize kavusmaniz dilegiyle sevgiler ...

Her işte vardır bir hayır diye düşünüyorum. Sevgiler.

Güzel arkadaşım herşey Allah tan elinizden geleni yaptınız olmuyorsa kabullenmek gerek bilirim cokkkkkkkkk zor hastaneler biktirdi , bezdirdi ...bir umut bekleyiş ve her şey bitti dediğinde ...inan .bu kararı verdiğinde yeniden yüzün gulecek arada bir dibe çöküş olsada sen inan ve korkma ufacık bir yavru sana hayat verecek sadece doğurmak değil şu kalbimiz yokmu hasret minik bir ele nefese .Ailenin desteği çok güzel ama en önce sen ve eşiniz in kararı hayat akıp gidiyor ve evlat edinmek için çok uzun bir bekleyiş var bir an önce gelsin diye sabırsızlıkla bekleyeceksiniz. .Beklersiniz inşallah. ..Bu arada benim eşim de tese micro tese oldu yıllarca gitti geldi..Yıllarca hep bekledim 15 yıl inandım olacak dedim hayallerrrrrrrr ahhhhh hayaller o gün hast çıkışı dedim bitti her şey bittiiiiiii. ....Bitmediiii inan şimdi o kadar rahatım ki hiç değilse minik kızımızı kucagimiza alacağız Allah ın izniyle. ...korkma üzme kendini at bir adim hayat devam ediyorrrr ve inan Her şey çok güzel olacak Sevgiler

Cok haklisin canim bizim cocugumuz yok diye daha cok suistimale ugruyoruz nasil olsa batiran yok diye cocuklarini rahat birakiyorlar bu cocugumuz olmamasini herkes kotuye kullaniyo bence

Dedigin gibi bi biz anlariz seni.okadar tanidikki yazdiklarin.eminim burda hepimiz yasadik yazdiklarini.
Bende enson karar verme asamasina geldigimde acabalardaydim artik herkes gibi.hatta senin gibi boyle yazmistim buraya.
Sonra dedimki amannn bosver ya yasanacak nevarsa yasarim.bundan daha kotu olamam heralde.ki ben artik pskolojimi kaybetmek uzereydim.dibe batmistim.
Bu yol uzun bi yol.bekleyis fazla.basvurumu yapip gerekirse yine tedavide olurum diye dusundum hep.ama inan basvurumuzu yaptiktan sonra tedavi falan hic istemiyorum.sanki bu sekilde anne olmam gerekiyo gibi geliyo.
Sende kendine zaman ver biraz.suanda kabullenme asamasindasin.fazla dusunme bu konuyu.sadece iyilesmeye bak.esinde karsi degilse bak buraya yaziyorum 6 aya kalmaz basvuru yaparsiniz :)))

Canim 1gun bile kaybetmeden basvurunu yap derim okadar guzel bi duygu mutluluk ki anlatmanin tarifi yok sanki sanki hamile iyimissinde dogum yapcagin duyguyu yasiosun bizim 1 sene bitti 3 bes aya kadar kucagimiza alcaz bebegimizi.herseyin hayorlisi alllah belki evlati bole vermek istiordur dogurmak illaki annelik degildir benimde esimde azosperm var hatta birinde bulundu tese ile tutmadi yani vercek allah zaten biseyo bahane eder verir demek ki bu yolla anne baba olmamizi istiodur biz basvurmadan once kimseye danismadik bile ne benim aileme ne esimin ailesine..sonucta o bizim tercihimizdi asla evimle ilgili konulara disariyi sokmam sadece esimle ben.ole de yaptik her islem bitti laf arasinda dedik onlarda zaten anlayisla karsiladilar ve simdi heycanla bekliolar..bence hic vakit kaybedmeden basvur

Evet ben de biraz kaderciyim sanıyorum. Başımıza bir şey gelecekse öyle ya da böyle gelecek. Tabii her şeyi düşünmek de gerek ama. Napalım. Biz de aynı duygudaydık. Başvurudan sonra deneriz yine diyorduk ama hele onaydan sonra aklıma bile gelmiyor artık tüp bebek. Hepimiz için hayırlısı.

Tupbebek lafini bile duynak istemiyorum artik okadarim.
Olacaksa rabbim verir diyorum.tevekkul ettim artik.
Oylede boylede bebegimiz olacakmi rabbimin izniyle insallah olacak hepimizin

Ben de kaderciyim..Evliliğimin ilk 5yılı çocuk istemedik.Son 3yıldır da olmuyor.Ne aşılama ne tüp bebek hiçbirşey denemedik.Eşimde de bende de sorun görünmüyor ve buna rağmen olmuyor..Ozaman dedim ki Rabbim daha iyi bilir,demekki hayırlısı böyle bizim için.Evlenmeden önce eşime evlat edinmeyi çok istiyorum demiştim,tabi ozamanlar olur mu bebeğimiz olmaz mı bilmiyorduk.Eşime söz ver bebeğimiz olsa bile bir tane evlat edinelim demiştim ve onay almıştım.Çok mu gönülden diledim yoksa içime mi doğdu bilmiyorum ama geldiğimiz nokta bu ve halimden çok memnunum.Olacaksa zaten olur olmayacaksa da hastalıklar bahanedir.Bizim durumumuz gibi yani sebepsiz de olabilir.İnat ettim tedavi falan görmicem:)))Hayırlısı neyse o gelsin başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…