odasını almak bile çok heyecanlı ne güzel sıranız 3 bide benim gibi 10 olsa zaman geçmiyor sıra gitmiyor şansımaHerkese Günaydın :)
Kızlar haftasonu bizim kızın odası geldi. Odayı almaya karar vermeden önce cidden çok zorlandık. Ben bilmem kaç kere karar değiştirdim çünküEn sonunda büyüyen yataklı bir odada karar kıldık ve aldık. Odayı yerleştirmek nasıl keyifli bir işmiş öyle. Ama nasıl yorulduk anlatamam. Prizleri değiştirdik. Çocuk koruma aparatlarını taktık. Daha önce perde diktirmiştim oda için ama sonradan içime sinmedi tekrar sipariş verdim yeni perdeleri de gelecek haftasonu. Avizeyi değiştirdik. Bir tek halısı kaldı kızımızın. Bir kaç parça eşyası vardı kızımızın. Hurç içinde öyle yerde duruyordu. Onları bir güzel yerleştirdim raflara, askılara. Sonrada o kadar duygusallaştım ki oturdum ağladım da ağladım. Yeni yıl gelmeden gelir diyordum kızımız ama sıralar malum bu yıl her ilde çok yavaş ilerliyor. 3. sıradayız ama ben bu gidişle şubat veya mart ayını bulur diye düşünüyorum.
Kusura bakmayın görmemişimben hala eklenmemişim yeni listeye
Bu yıl gerçekten çok zor ilerledi. Mayıs ayında 9. sıradaydık anca 3'e düştük bizde. Normalde önceki yıllardaki arkadaşların kavuşmalarına baktığımızda (Antalya için konuşuyorum) ayda ortalama 3-4 sıra ilerliyordu. Bu yaz kesin gelir kızımız diyordum hep ama maalesef kavuşamadık prensesle.odasını almak bile çok heyecanlı ne güzel sıranız 3 bide benim gibi 10 olsa zaman geçmiyor sıra gitmiyor şansıma
30 kasım 2015 afyon kız terk -rıza 13.sıradaymışımKusura bakmayın görmemişim
Bilgilerinizi verirseniz hemen eklerim
merhaba bizde evlat edinme adına yoları Sevgili Nilgün hnmla kesişenlerdeniz. 5mart 2015 tarihinde başvurduk.bugün konuştuk kendisiyle bir türlü sıramızı öğrenemedik.insan çook meraklı ve heyecanlı oluyor bu bekleyiş sürecinde.sadece mayıs 2014 de başvuran erkek sırasının bile yeni geldiğini söyledi,çok yavaş ilerliyormuş süreç bu dönemde.sizin başvuru tarihiniz nedir.
Gözünüz aydın, ne mutlu size çabucak gelsin miiiiis kokulunnnnkızlarr mujdeli haber geldi dosyamız ankaradan gelmiş onaylanmış 10 gun içinde kağıt evinize gelir sıranız belli olur dedi uzmanımız birde burda sıralar cabuk ilerliyomuş yakında kavuşcaz sanırım çok hecanlıyımm..
teşekurler inşallah hepimiz biran önce kavuşuruz hayırlısıyla ..Gözünüz aydın, ne mutlu size çabucak gelsin miiiiis kokulunnnn
siz hangi ildesinizkızlarr mujdeli haber geldi dosyamız ankaradan gelmiş onaylanmış 10 gun içinde kağıt evinize gelir sıranız belli olur dedi uzmanımız birde burda sıralar cabuk ilerliyomuş yakında kavuşcaz sanırım çok hecanlıyımm..
Hangi ilden basvuru yaptinizmerhaba bizde evlat edinme adına yoları Sevgili Nilgün hnmla kesişenlerdeniz. 5mart 2015 tarihinde başvurduk.bugün konuştuk kendisiyle bir türlü sıramızı öğrenemedik.insan çook meraklı ve heyecanlı oluyor bu bekleyiş sürecinde.sadece mayıs 2014 de başvuran erkek sırasının bile yeni geldiğini söyledi,çok yavaş ilerliyormuş süreç bu dönemde.sizin başvuru tarihiniz nedir.
AnkaraHangi ilden basvuru yaptiniz
Haziran 2014.. Terk rıza kız cnm bizimmerhaba bizde evlat edinme adına yoları Sevgili Nilgün hnmla kesişenlerdeniz. 5mart 2015 tarihinde başvurduk.bugün konuştuk kendisiyle bir türlü sıramızı öğrenemedik.insan çook meraklı ve heyecanlı oluyor bu bekleyiş sürecinde.sadece mayıs 2014 de başvuran erkek sırasının bile yeni geldiğini söyledi,çok yavaş ilerliyormuş süreç bu dönemde.sizin başvuru tarihiniz nedir.
evinize geçtiğimiz hafta mı geldiler, hatta cuma günü. Nilgün hanım mı uzmanınız?sevgiler yüreği güzel anne adayı arkadaşlar,bu bekleyiş süreci çook yoruyor beni.biz Ankaradan başvurumuzu yaptık.5 mart 2015 tarihinde,onaylandı.henüz 9 ay oldu ama bana çook uzunmuş gibi geliyor.iki köpeğim oluşu birde kayınvalidemin demans rahatsızlığından dolayı biraz tedirgin bir onaylanma süreci oldu bizim için.beraber yaşıyoruz kayınvalidemle ben ilgileniyorum onunla.çook korkmuştum onaylamıycaklar diye.evimizi görmeye geldiklerinde evmizi köpekler ve kayın validemle beraber 3 oda bir salon olmasına rağmen uygun bulmadılar.bebeğimiz için uygun olmadığını evimizi değiştirmemizi istediler.kendi evimiz olduğu için ne yaparız derken neyapalım evladımız için kiraya veririz diyerek kiralık bir ev arayışına girdik.ya dubleks tutucaktık terası olan(köpekler için) yada bahçeli bir ev gerekiyordu.lakin ankarada bu şartlarda bir evin kirası iyi bir semtte oturmak istersen bayağı yüklüce geldi bize.bebeğimize harcıycakken neden kira ödeyelim dedik.antalya manavgatla alanya arasında kayınvalidemin yazlığı var,2 sene kadar yaşadık önceden.site içerisinde kocaman bahçesi olan müstakil bir ev.dedik gidelim orda yaşayalım.eşimde burdayken çalıştığı otelde tekrar işini ayarladı ve buraya geldik 1 ay önce.Ankaradaki görevli bayanla konuştuğumuzda gidebileceğimizi ,iş değişikliğini gösteren bir dilekçe ile bilgi vermemizi söylediler.antalyaya dosyayı göndericeklerini,burdaki evimizin uygun olup olmadıklarına bakılcağını ve tekrardan gelir belgesi isteyeceklerini söylediler. henüz dilekçeyi vermedik.eğer uygun görülürse süreçte evimiz, dosyamızın takibini antalya yapıcakmış,bebeği ankaradan sıradan devam edip alıcakmışız.istemezsek eğer antalyada sıramıza devam edebileceğimizi ama sıra daha ileridede olabilir dediler.ankaradamı sıra çabuk geliyor yoksa antalyada mı.çoook merak ediyorum benimle paylaşırmısınız.herşeyin incelendiği bir süreç tekrar tekrar. heyecanıyla tatlısıyla bekleyişiyle acısıyla beni çook yoruyor çook sabırsızım.hepimiz gibi bir an önce yavruma hayırlısıyla kavuşmak istiyorum.onca tedavi tüpbebek süreçleri,olumsuz duygular hatırladıkça sitrese giriyorum. güzel yüreğinizle bütün bekleyen arkadaşlarım güzel günler hayırlı günler sizin için benim için en kısa zamanda doğsun inşallah.
Ev
evinize geçtiğimiz hafta mı geldiler, hatta cuma günü. Nilgün hanım mı uzmanınız?
cnm bize geldiklerinde mayıs ayıydı sanırım ,nilgün hnm evet,çook şeker çook samimi içten birisi.işini çook inceleyerek yapıyor.Ev
evinize geçtiğimiz hafta mı geldiler, hatta cuma günü. Nilgün hanım mı uzmanınız?
sizin sıranız kaç mahsuru yoksa öğrenebilir miyim.Haziran 2014.. Terk rıza kız cnm bizim
Evet çok tatlı bir kadın :)) bizim evimize geldiğinde köpekli bir evden bahsetmişti de bizim de iki kedimiz var.cnm bize geldiklerinde mayıs ayıydı sanırım ,nilgün hnm evet,çook şeker çook samimi içten birisi.işini çook inceleyerek yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?