4.. Az kaldı artık bizimsizin sıranız kaç mahsuru yoksa öğrenebilir miyim.
Sen önce ne istediğinden emin ol. Başkalarının söyledikleri bu kadar önemliyse senin için çok zorlanırsın.Merhaba ben 1 sene önce başvuru yaptım eve geldiler sonra eltimin benimle dalga geçmesi ile kuruma dönüş yapmadım otomatık olarak iptal dönüşü geldi bana şimdi ise tekrar başvuru yspmak istiyorum eşime söyledim ve bana çok tepki gösterdi sen beni ne ile sınıyorsun bir isteyip bir istemiyorum ve şimdi yine istiyorsun dedi ve sabaha kadar ağladı caresizim şuan
çoook sevindim rabbim en kısa zamada kavuştursun yavrunuza.4.. Az kaldı artık bizim
Evet çok tatlı bir kadın :)) bizim evimize geldiğinde köpekli bir evden bahsetmişti de bizim de iki kedimiz var.
Sıralama ve görüşme sayısı ilden ile, uzmandan uzmana değişebiliyor. Mesela bizim toplam 4 ziyaretimiz oldu. Biri evde.Merhaba arkadaşlar uzmanımız eve gelmeden en az veya en fazla kac görüşme yapıyorsunuz ?
Biz çarşamba tekrar gideceğiz başvuru dahil 4. görüşme olacak ve bayan daha çok gorusecegiz gelip gideceksiniz dedizaten kızım dolayısıyla olumsuz yaklasiyor çok geriliyor
Hayirli olsun.insallah bizde biran once onayi kapariz.bizim daha ev ziyaretimiz olmadi.bakalim insallah bi aksilik cikmazkızlarr mujdeli haber geldi dosyamız ankaradan gelmiş onaylanmış 10 gun içinde kağıt evinize gelir sıranız belli olur dedi uzmanımız birde burda sıralar cabuk ilerliyomuş yakında kavuşcaz sanırım çok hecanlıyımm..
Arkadasim bu isler cocuk oyuncagi degil sen ve esin en saglikli sekilde dusunuo bu duruma karar vermeniz gerekiordu.hayr eltinin kim ki ne alaka dis kapinin dis mandali sana bole bi durumda direk ona tepkini gosterip arana mesafe koyman grekirdi ne yani dogurunca ne oluyor..esin cok hakli yani bi oyle bi boyle olmaz bole seylere baskalarinin dusuncelerini onemsemeyinMerhaba ben 1 sene önce başvuru yaptım eve geldiler sonra eltimin benimle dalga geçmesi ile kuruma dönüş yapmadım otomatık olarak iptal dönüşü geldi bana şimdi ise tekrar başvuru yspmak istiyorum eşime söyledim ve bana çok tepki gösterdi sen beni ne ile sınıyorsun bir isteyip bir istemiyorum ve şimdi yine istiyorsun dedi ve sabaha kadar ağladı caresizim şuan
Sıralama ve görüşme sayısı ilden ile, uzmandan uzmana değişebiliyor. Mesela bizim toplam 4 ziyaretimiz oldu. Biri evde.
Hayırlı olsun başvurunuz. ..inşallahMerhaba, sizleri bir süredir takip ediyorum ve sayenizde kafamdaki birçok soruya cevap buldum. Biz de Denizli'den başvuruda bulunduk. Umarım hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz...
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsun başvurunuz. ..inşallah
Teşekkür ederim canım hayırlısıyla sıralar su gibi akıp geçer inş.Hepimiz sağlıklı sıhhatli meleklerimize kavuşuruz.Listeye eklemek isteyenleri ekledim
Süreciniz su gibi aksın
Merhaba, Ben de Denizli'den başvurdum, sizi görünce çok sevindim17 Eylül 2015 Terk/rıza, Kız ya da erkek, Denizli. Tabloya beni de eklerseniz çok sevinirim.
birkaç gündür nefes almak bile çok zorlaştı
Tuhaf bir sıkıntı var
Böyle içim içine büklüyor sanki
Geçsin diye farklı işlerle uğraşıyorum geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?