Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
slm arkadaşlar sade Ankara ,mı böyle durgun bu ara yoksa bütün şehirlermi böyle sıralar çok zor ilerliyor inşAllah birden hızlanır

Arkadaşlar valla ben sirami ogrendigim gün gittim beşik aldim şu an kutusunda duruyor. Battaniye aldim oyuncak aldım ilk adım arabası bile aldim.Allah nasip ederse yavrularimizin geleceği kesin ama tam olarak ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 7 ay belki 10 ay sonra .Valla çokta keyifli oluyor Rabbim daim etsin ins hep yavrularimiz için alışveriş yapalim.bunca yıl çocuk mağazalarını bırakın marketlerin bebek bezlerinin bulunduğu reyondan bile gecmezdim ama şimdi çok şükür bi hafta cıvıl bebede bi hafta ebebekte yim Rabbim evlatlarımız ilede gitmeyi alışveriş yapmayı nasip etsin ins ...

Dayanamadım bende dosya onaylandığından beri herşeyimiz hazır neredeyse şu an benimde mekanım ebebek civil çok güzelller yaa

Canm link nasil atilir hic bilmiyorum.hepsiburadanin perde bolumune girdim.ilerleyen sayfalarda buldum.
Canm link nasil atilir hic bilmiyorum.hepsiburadanin perde bolumune girdim.ilerleyen sayfalarda buldum.
Tamam canım bakayım bende. İnternette birşeylere bakıp hayal kurmak bile şu an iyi geliyor. Birde gelmesi yaklaşınca almaya başlamak Nasıl bir heyecandır acaba ? Tez zamanda inşallah o günleri görürüz

ay canim ben neler neler almistim.. daha ortada bişey yokken. daha çocuk bile dusunmuyorduk. erken almak iyi degilmis onu anladim. hepsini dagittim.birilerine.

Arkadaslar gec ilerlemesi sadece ankara degil cogu yer ole ben baska sehirdeyim ayda 1 yada bazen 3 ayda tek sora ilerliyo yavasladi artik onceden ayda 7 kisi ilerliyodu araliktan itibaren durdu isallah tekrar hizlanmaya baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…