- 7 Ocak 2011
- 161
- 249
- 103
Sanırım ankara hep ankara yavaş ilerliyor diye duydumslm arkadaşlar sade Ankara ,mı böyle durgun bu ara yoksa bütün şehirlermi böyle sıralar çok zor ilerliyor inşAllah birden hızlanır
Evet yaa Ankara çok yavaş gibi sankiSanırım ankara hep ankara yavaş ilerliyor diye duydum
Evet canum o zaman öğreniliyor tez zamanda öğren ve kavuşalım inşallah kuzularımızaİnsallah canim onay yazısı geldiğinde mi siramizi öğrenmiş olcaz sizin oyle mi oldu
Dayanamadım bende dosya onaylandığından beri herşeyimiz hazır neredeyse şu an benimde mekanım ebebek civil çok güzelller yaaArkadaşlar valla ben sirami ogrendigim gün gittim beşik aldim şu an kutusunda duruyor. Battaniye aldim oyuncak aldım ilk adım arabası bile aldim.Allah nasip ederse yavrularimizin geleceği kesin ama tam olarak ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 7 ay belki 10 ay sonra .Valla çokta keyifli oluyor Rabbim daim etsin ins hep yavrularimiz için alışveriş yapalim.bunca yıl çocuk mağazalarını bırakın marketlerin bebek bezlerinin bulunduğu reyondan bile gecmezdim ama şimdi çok şükür bi hafta cıvıl bebede bi hafta ebebekte yim Rabbim evlatlarımız ilede gitmeyi alışveriş yapmayı nasip etsin ins ...
Bu konuyu uzmanınızla konuşmanız daha mantıklı olacaktır arkadaşım onlar sizi yönlendirecektirbizim binada posta kutusu yokki. is yerime gelmesi daha iyi. direk bana vereceklerdir sanirim. baskasina verecek degiller diye dusundum.
Link atar mısın canım mümkünseArkadaslar hepsiburadada cocuk odalari icin cok guzel perdeler var.ben bayildim.bi bakin bence.tablo gibi
Canm link nasil atilir hic bilmiyorum.hepsiburadanin perde bolumune girdim.ilerleyen sayfalarda buldum.Link atar mısın canım mümkünse
Al arkadaşım inan terapi gibi oluyoDayanamadım bende dosya onaylandığından beri herşeyimiz hazır neredeyse şu an benimde mekanım ebebek civil çok güzelller yaa
Sen ne vakittir bekliyorsun .sanırım senin sıra yaklaştı. .Evet yaa Ankara çok yavaş gibi sanki
Canm link nasil atilir hic bilmiyorum.hepsiburadanin perde bolumune girdim.ilerleyen sayfalarda buldum.
Tamam canım bakayım bende. İnternette birşeylere bakıp hayal kurmak bile şu an iyi geliyor. Birde gelmesi yaklaşınca almaya başlamak Nasıl bir heyecandır acaba ? Tez zamanda inşallah o günleri görürüzCanm link nasil atilir hic bilmiyorum.hepsiburadanin perde bolumune girdim.ilerleyen sayfalarda buldum.
Hah tmm iste bende bunlari soyluyodum.cok guzrl desenler var.bayildim ben.sizde gule gule kullanin :))http://urun.n11.com/cocuk-perdesi/5106-sevimli-dostlar-desenli-fon-perde-P52974868
ben n11 den bu perdeyi aldım
çook teşekkür ederim inşallah daha güzeli sizin olsun.bebeğinizin odası mis gibi görünsünHah tmm iste bende bunlari soyluyodum.cok guzrl desenler var.bayildim ben.sizde gule gule kullanin :))
Bu arada bugun esimle avmdeydik.
Bebek magazalarini gezdik.okadar heveslendimki.ama mutluydum.onceden girmek istemezdim girmezdimde cok uzulurdum bigun bende gelebilcekmiyim diye.herseye baktim gonlumce.alacak gibi :)
Alicamda insallah.
Hatta bebekli bi bayan bize tavsiyelerde bulundu :))besiklere baktik cook guzeller.
Gorevli yatak falan koydu icine daha bi tatli oldu.cibinlikli falan hayal ettim.ne hayallerim var.insallah yerine getircem.
Ama enaz 1sene mendil bile almicam
Kotu oluyo insan.
Bi biberon almistim pisman oldum sonra.cunku daha cok yeniyiz.
Birazdaha zaman gecsin.
Esimde alma enaz 1sene kotu oluyosun dedi.
Ama oyle guzelki ya bakmasi bile.o ayakkabilar,zibinlar ,besikler ,yastigi kucucuk cok tatli :))
Rabbim bizlere ve tum isteyenlere bu duyguyu biran once tattirsin insallah
15.ci ayımız bu canım yok daha nerde çok yavaş yaza bekliyorduk ama daha gelmez sanırımSen ne vakittir bekliyorsun .sanırım senin sıra yaklaştı. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?