Evet yaa farkettin mi sende? Ben de kadının tavrını sevmedim. Bir de sanki sürekli pohpohlanmak istiyor evlat edinip baktığı için.
Biz de ikiz olabilir dedik. Bakalım:))
Xnimresx özelden mesaj atarak bana söyledi
Bende sizlere soruyorum
Uygun görürseniz sıralar içinde bir sutün eklensin isteği varmış
Arkadaşlar la aramızda konuştuk falan yazmış gerçi tam anlayamadım demek istediğini
Benim fikrim sıralar la ilgili sutün olmasın
Bakın zaten il tercih gibi bilgiler var
Daha fazlası bence gereksiz
Bukadar çok bilgiyi düzenli paylaşmak ilerde sorun olabilir
Sonuçta bu sayfayı sadece bizler takip etmiyoruz
Ama illa konsun deniyorsa dediğin gibi bu listeyi kaldıralım daha güncelleme yapmam
Senin yapacağın yeni liste üzerinden katılmak isteyenlerle devam edilebilir
Karar sizin kızlar
Bana her türlüsü uyar
Yeni sütunda ne bilgisi olacakmış ki?
Bu yıl henüz İzmir'de kız bebek yerleştirilmedi, belki daha 21.günü yılın ama böyle böyle atacak ki sıra bizlere gelsin :) Az kaldı, daha da az kaldı diye diye buralara geldik, inşallah son aylar, belki haftalar... O yüzden 21 gün uzun geliyor, sıra atmalı :)
Bugün kızımın perdesinin de siparişini verdim. Elbise askısı aldım, duvarına raf aldım, pembe/kahverengi çocuk armut koltuğu aldım (halısı da aynı renklerde), bir de duvarına askı aldım; hepsi çok tatlı teyzeleri :) Odasındaki prizleri ve ışık düğmesini değiştiricem, avizesi de takılacak. Halısını da dün yıkamaya yollamıştım. hafta sonu da odası için yaptığım puzzle'ı çerçeveletmeye vereceğim. nevresimleri, battaniyeleri, önlükleri, ağız bezleri şuan 2. posta makinede yıkanıyor. onlar da ütülenip dolabına yerleştirilince bir kızım, bir de kıyafetleri eksik kalıyor. o da az kaldı inşşşalllahhhh :)
Aslinda ilerde olabilecek seyleri kafama takmiyorum.tabiki zamani geldiginde aramak isterse tabi arasin gorussun en buyuk hakki.
Ama daha bebekken kendini ifade edemiyecek bi zamanda cikarlarsa ozmn kahrolurum.
Cikarlarsa alma ihtimalleri varmi.
Yani sonucta riza gosteriyolar.ne sacma bi kanun ya.hem riza gosteriyolar hemde alabiliyolar.bizi kimse dusunmuyomu.
Sürekli takip ediyorum canım :)) bende başvurmadan önce hemen gelir gibi düşünmüştüm ama Bursayada nazar değdi başvuralı 7 ay bitti ve sıraya 2 ay önce girdik çok şükür sıramız 13 geldi bir ay sonra aradım 15 e çıkmışız önümüze 2 kişi geçmiş son olarak geçen hafta aradım bu ay şükür 2 sıra düşmüşüz 13 e inmişiz canım bizim uzmanla ilgili değil yavaş ilelemesi uzmanlarımız Allah razı olsun çok iyiler gerçekten bize söyledikleri kız bebek yok erkek daha fazla geliyormuş kız çok az bilmiyorum ne kadar bekleriz inşallah Rabbim hepimizi tez zamanda kavuşturur
Ben ilk onay yazımı alınca dayanamamış birkaç birşey almıştım :) Sonra dedim ki sıramız 20'nin altına düşsün odasını boyatır, yavaş yavaş eşyalarını almaya başlarız. Ama daha 20'nin altına düşmeden pusetine kadar hemen herşeyini almıştım :) Benim naçizane tek tavsiyem odasını almayı daha sonlarabırakın, çünkü oda hazır olduktan sonra içinin boş olması canınızı çok daha fazla yakıyor. O odaya kimbilir kaç kere girip ağladım, kaç kere bağırıp çağrdım o boş yatağa bilmiyorum... Ama birşeyler almak, alışveriş yapmak iyi geliyor, en azından bana iyi gelmişti. ateş ölçer, banyo kuveti, nevresim, anne beek çantası, battaniye, yorgan, yastık, termos, emzik askısı, cam rende gibi ufak ufak şeyleri alabilirsiniz. Ama gidip tek seferde hepsin almayın, zamana yayın, her seferinde 1-2 parça... Sonuçta belki hepsini 1 saatte gidip alırsın ama zaman yayınca, o moral bozuk zamanlarda bir önlük almak bile ilaç gibi geliyor :)
Şuan ben tek basamaklardayım, o yüzden biraz hızlandım ama sanki hala herşey eksk gibi bir his var içimde. Kızım tamamlayacak inşallah o eksiklik hissini :)
Aynı şeyleri düşünmüşüz :)) bir de ikizi olduğunu biliyo. Kızı alıp ayırmış. Düşündüm ki ikisi de kuruma verilseydi. Alan aile ikisini de alırdı daha iyi olurdu. Kalbimi de bozmak istemiyorum ama sevmedim kadını napim :) bizim gibi çocuk hasreti çeken biri de değilmiş zaten.
Ben de ikiz çok istiyorum inşallah olur hayırlısı tabi de. Dediğin gibi bakalım kısmet :))[/QUOTE
inan az önce babama aynısını söyledim. Yani resmen kardeşleri ayıran o aslında.
Aa ama o sürekli değişiyor. Onu güncellemek çok zor. Üstelik çoğu kişi de vermek istemez. Yani vermek istemeyenlere de hak veririm açıkçası.Sıralarımız galiba ben öyle anladım.
Bence gereksiz olur siralarin paylasilmasi.sonucta heray degisiyo.heray tek tek nasil guncellenecek zor olur.Xnimresx özelden mesaj atarak bana söyledi
Bende sizlere soruyorum
Arkadaşlar la aramızda konuştuk falan yazmış gerçi tam anlayamadım demek istediğini
Ama illa konsun deniyorsa dediğin gibi bu listeyi kaldıralım daha güncelleme yapmam
Karar sizin kızlar
Bana her türlüsü uyar
Xnimresx özelden mesaj atarak bana söyledi
Bende sizlere soruyorum
Karar sizin kızlar
Bana her türlüsü uyar
canım benim senin onayın ne kadar zamanda geldi.Sürekli takip ediyorum canım :)) bende başvurmadan önce hemen gelir gibi düşünmüştüm ama Bursayada nazar değdi başvuralı 7 ay bitti ve sıraya 2 ay önce girdik çok şükür sıramız 13 geldi bir ay sonra aradım 15 e çıkmışız önümüze 2 kişi geçmiş son olarak geçen hafta aradım bu ay şükür 2 sıra düşmüşüz 13 e inmişiz canım bizim uzmanla ilgili değil yavaş ilelemesi uzmanlarımız Allah razı olsun çok iyiler gerçekten bize söyledikleri kız bebek yok erkek daha fazla geliyormuş kız çok az bilmiyorum ne kadar bekleriz inşallah Rabbim hepimizi tez zamanda kavuşturur
birde onay yazısı nasıl posta yoluyla eve mı geliyor.canım benim senin onayın ne kadar zamanda geldi.
Teşekürler canım kızınla bir ömür mutuluklar çok sevindim senin adına sıramız 40 biliyorsun bu yıl çok ağır ilerledi sıra hayırlısı Amin...Cnm biz 2014 haziranda başvurduk 15 ocakta kızımıza kavuştuk.. Darısı size.. Siz kaçıncı sıradasınız
Bakanlık 2 tane dosya yollamış onunda galiba başvuru tarihi bizden önceymiş arkadaşım galiba şehir dışından geliyor dosyalarsıranız nasıl 13ken 15 e çıkıyor onu anlayamadım :)
Sizin kendi cocugunuzda var anladigim kadariyla.nasil aldiniz evlad edinme kararini.bebeginiz kac yasinda.Teşekürler canım kızınla bir ömür mutuluklar çok sevindim senin adına sıramız 40 biliyorsun bu yıl çok ağır ilerledi sıra hayırlısı Amin...
Canım yanlış hatırlamıyorsam 5-6 ay içerisinde geldi evet posta yoluyla eve geliyor senin işler ne durumda arkadaşım hangi aşamadasınızbirde onay yazısı nasıl posta yoluyla eve mı geliyor.
Cok şükür bütün görüşmelerimiz bitti dosyamiz onay icin gonderilcekti.insallah herşey yolunda giderCanım yanlış hatırlamıyorsam 5-6 ay içerisinde geldi evet posta yoluyla eve geliyor senin işler ne durumda arkadaşım hangi aşamadasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?