Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Evet yaa farkettin mi sende? Ben de kadının tavrını sevmedim. Bir de sanki sürekli pohpohlanmak istiyor evlat edinip baktığı için.
Biz de ikiz olabilir dedik. Bakalım:))

Aynı şeyleri düşünmüşüz :)) bir de ikizi olduğunu biliyo. Kızı alıp ayırmış. Düşündüm ki ikisi de kuruma verilseydi. Alan aile ikisini de alırdı daha iyi olurdu. Kalbimi de bozmak istemiyorum ama sevmedim kadını napim :) bizim gibi çocuk hasreti çeken biri de değilmiş zaten.

Ben de ikiz çok istiyorum inşallah olur hayırlısı tabi de. Dediğin gibi bakalım kısmet :))

Bence bu bilgiler yeterli.

Zamancım ben bilgilerimi yazdım ama arada kaynadı beni de ekleyebilir misin lütfen :) Acelesi yok uygun olduğunda.

10.2015 Ankara Terk-Rıza, Kız-Erkek

birden kendimi böyle hayal ettim. bir rüya gibi geldi mutlu bir rüya.

bence tabiki sizi seçecektir.ben sanmıyorum biyolojik aileyi seçeceğini. Kendimden örnek vereyim. ben 11 yaşındayken annem babam ayrıldı. Babam çok ilgisizdi. onunla çok durmadım. Annem yeniden evlendi ve üvey babam baktı Allah razı olsun. Şimdi sorsan kendi öz babam bana yabancı gibi. Oysa diğer babam öz gibi. üstelik o bebekken bizi anne baba bilecek nasıl onları tercih edebilirki. benim hiç öyle korkum yok ama eşimin korkusu var o sebeple söylemeyelim deyip duruyor.

sıranız nasıl 13ken 15 e çıkıyor onu anlayamadım :)

ben de geçen bebek eşyaları satan yere gittim. sonra biran önce çıkmak istedim. içim daraldı. bilmiyorum bu hissi hepiniz anlarsınız eminim

Bence gereksiz olur siralarin paylasilmasi.sonucta heray degisiyo.heray tek tek nasil guncellenecek zor olur.
Bu sekilde bencede iyi.

Mrb arkadaslar ben ocagin 4de kurumu aradim sirami ogrenmek icin erkek 7 kiz 11 deymisiz 10.2014 basvuru yapmistik ama gecen uzmanimiz bizim 1 aralik olaral kaydetmissin ama siraniz 10.2014den sayidi dedi biz ilk siramizi ogrnedigimizde erkekde 15 kizda kizda 23.siradaydik simdi yariladik ama bu yarinama ekim 2015den ocak 2016 4 ay icinde hizli ilerledi daha once subat 2014den. Ekim 2014 kadar sadece 1 ler sira ilerdi.bu son 4 ay da hemen siramiz yari ilerledi ama son 1 ay 1 tek sira ilerledi baska sehirlerdede yavaslama basladimi yok sadece eskisehirdemi bu oluyor subat yada martta bebegime kavusurum diodum ama sanirim yazi bulcak yada yaz sonunu cok uzgunum

Bence senin listen güzel ve yeterli... Aynı şehirde olanlar özelden de yazışarak sıralarını öğrenebilirler. ben şahsen kaçıncı sırada olduğumu burada açık açık yazmayı istemem, ha özelden konuştuğum herkese söylüyorum zaten ama senin de dediğin gibi burayı birtek bizler okumuyoruz. Şehir var, tercih var üstüne bir de sıra eklenirse biraz deşifre gibi geliyor ana, kaldı ki listede şehir bilgisi bile vermek istemeyen kişiler olabiliyor.
Üstelik her sırası atan ha bire güncelleme isteyecek, bir yerden sora o listeyi yapana da eziyet... Hem söyleyen, söylemeyen karışır zaten.

Zamancım ben senin listenin devam etmesinden yanayım...

canım benim senin onayın ne kadar zamanda geldi.

Cnm biz 2014 haziranda başvurduk 15 ocakta kızımıza kavuştuk.. Darısı size.. Siz kaçıncı sıradasınız
Teşekürler canım kızınla bir ömür mutuluklar çok sevindim senin adına sıramız 40 biliyorsun bu yıl çok ağır ilerledi sıra hayırlısı Amin...

Teşekürler canım kızınla bir ömür mutuluklar çok sevindim senin adına sıramız 40 biliyorsun bu yıl çok ağır ilerledi sıra hayırlısı Amin...
Sizin kendi cocugunuzda var anladigim kadariyla.nasil aldiniz evlad edinme kararini.bebeginiz kac yasinda.
Ozel olduysa sorum cvp veremeyebilirsiniz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…