- 13 Kasım 2014
- 246
- 371
- 303
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geleceğe umutla bakmamızı sağladınız size çok teşekkür ederimMerhabalar mesela ben 2 yaşımdan beri koruyucu ailede büyüdüm kendim ve inanın öyle bir aileye sahip olduğum için o kadar şanslıyım ki Allah onlardan razı olsun aile iyi olunca çocuk da iyi olur gerçeği söylemeye gelincede annemler bana 3 yaşından itibaren biz senin gerçek ailen değiliz senin başka ailen var ama biz senin hep yanındayız diye aşılamışlar ve ben çok normal karşılamışım bu çok önemli söylenilen yaş gerçekten önemli şuanda öz ailemi kardeşlerimi bilmeme rağmen koruyucu ailede büyüdüğüm abim ve ablamin yerine kıyamam çünkü onlarla bir paylaşımımve geçmişim yok 2 sene önce evlendim ve şimdi 4 aylık bir oğlum var oğlumu ailem o kadar çok seviyorlar ve sayıyorlar ki hiç bir zaman sevgilerinden şüphen olmadı hissettirmediler demem o ki teraziyi düzgün tuttuğunuz sürece ve iyi olduğunuz sürece çok güzel birşey hatta bende ileride bir çocuk sevindirmek isterim çünkü annem beni oğlu ve kızı olduğu halde almış bende yapabilirim ve kendimden de pay biçerek
Ziyaret zaten kısa sürüyor pek bir sorun çıkacağını sanmamSelamlarDün ev ziyaretimize geldiler. Bu evde kalırsanız balkon açık olduğu için yürümeye başlayacağı döneme kadar sizden file yaptırmanızı isteriz sadece dediler olur dedik. Kedimiz var bizim kendisini sevdirdi ama ne diyeceğimi unutuyorum seveceğim diye dedi
çok bir şey konuşamadık. Odaları gezdiler her ay bir görüşme yaparak kasım ayında bitirmeyi öngörüyoruz dedi inşallah
![]()
ben teşekkür ederim ne demek rabbim sizi güzel şeyler ile karşılaştırsın inşallahGeleceğe umutla bakmamızı sağladınız size çok teşekkür ederimumarım ileride evlatlarimizda sizin gibi bizleri sevgiyle Anar
![]()
Aminnnn çok teşekkür ederimben teşekkür ederim ne demek rabbim sizi güzel şeyler ile karşılaştırsın inşallah
Ben en son Haziran'da aramıştım 64 tu bu ay 49 olmuşum ...biraz hızlı düşüş olmuş sanki ... Öğrenince bizede yazarmisinizİstanbulda sıralar ne durumda acaba ? Bugun arıcam öğleden sonra.
Ayy maşallah çok güzel düşmüş sıranız. bizde bu ay düşme yoktu. 15 agustosta aramıştım aynıydı eylül ortası arıycam tekrar umarım düşer o zamana kadar.Ben en son Haziran'da aramıştım 64 tu bu ay 49 olmuşum ...biraz hızlı düşüş olmuş sanki ... Öğrenince bizede yazarmisiniz
Evet bu ay güzel düşüş oldu bazen beklemediğimiz anlarda güzel şeyler oluyor...umarım sizde aradığınızda iyi bir haber alırsınızAyy maşallah çok güzel düşmüş sıranız. bizde bu ay düşme yoktu. 15 agustosta aramıştım aynıydı eylül ortası arıycam tekrar umarım düşer o zamana kadar.
Evet öğrendim bende öyle istanbuldan erkek bebek için 90 a düşmüşüm 100 küsürdeydim. Hadi bakalım inş 1 1 .5 seneye gelir sıra bana.Ben en son Haziran'da aramıştım 64 tu bu ay 49 olmuşum ...biraz hızlı düşüş olmuş sanki ... Öğrenince bizede yazarmisiniz
İnşallah o kadar beklemezsiniz bileEvet öğrendim bende öyle istanbuldan erkek bebek için 90 a düşmüşüm 100 küsürdeydim. Hadi bakalım inş 1 1 .5 seneye gelir sıra bana.
Garip değil bende 100 ün altına düşünce çok heyecanlanmıştım şimdide aynı seyi 50 nin altına düşünce hissettim... Her sayı her adım bizim için çok kıymetli ... Bunu sadece bizler anlarızAh inşallah. Garip gelicek ama ilk kez heycanlandım biliyomusunuz ?
Evet istediğimiz kriterler süreci çok etkiliyor ...Bir şey sormak istiyorum, bazıları erkek bebekte 2 yıl gibi bir sürede sırası gelirken bazıları ise 3 yılı aşıyor. Bunun sebebi dosyası kapanmış çocuk tercih edilip edilmemesi mi acaba. İlden ile de çok farkeder biliyorum ama İstanbul içinde bile büyük farklar var.
Sizin süreç bayağı uzun sürmüş takip ettim yazılarınızı, inşallah şimdilerde bebeğinize kavuşmuşsunuzdur. Siz rıza davası bitmiş mi istemiştiniz, ben de İstanbul'dayım dosya onaylanma sürecindeyim aşağı yukarı ne kadar sürer diye anlamaya çalışıyorum o yüzden sormak istedim.malesef eşime sırayı söylememişler ilk sıradasınız demiş aranacaklar listesinde en son 5-6 falandı aradığımda