- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.295
- 113
- 29
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Hanımefendi kalbinizi kırmak istemem ama çocuk öyle birinin gönlü olsun diye yapılacak ya da ertelenecek bir şey değil ki ve belki de plansız oldu. Yani hassas olmanızı anlıyorum ama alenen nispet yapılmadığı ya da sürekli çocuk konusu dillendirilerek taciz edilmediğiniz sürece bunlara takılmayın. Hayat kimseyi beklemez. Kimse başkasının durumuna göre hayati planlar yapamaz ki yapmamalıdır zaten.tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Yani dünya üzerinde hiçbir insanın bebek isteyen ç birine hamilelik nispet yapacağını tahmin edemiyorum.Ben eltinin nisbet yaptiginada pek inanmiyorum sahsen
Evet kadin zaten gelip söylemiş ama eğer saklasaydı ben şahsen kötü niyetli olduğunu düşünürdümTabi ki yapmiyor kadin gayet dogru davranislar gostermis. Konu sahibi gelen tepkiler uzerine onlari yazdi, kendini biraz olsun hakli gosterebilmek icin
Canım yaYazmadan da geçemedim konu sahibi gerçekten fesat elti görmemişsin gel ben seni benimkilerle tanıştırayım eltini öpüp başına koyarsın
Var var canım konu sahibinin eltisi değil ama benim eltim var kendi ağzıyla söyler hem de :)Yani dünya üzerinde hiçbir insanın bebek isteyen ç birine hamilelik nispet yapacağını tahmin edemiyorum.
Valla canım hakikaten gülüp gelişecek davranışlar bunlar kıskançlık ve fesatlığın oluşturduğu komik durum :)Canım yabenimkinin iki kızı var en küçüğü 10 yaşına girecek nerdeyse ben çocuk kaybettikten sonra o çocuk düşünmeye başlamış.önceden asla bunlar yeter kızlarım büyüdü diyordu ve eşiyle de arası iyi değil ona rağmen düşünüyormuş Allahın verdiğiyle yarış ediyor ama ben yarışmıyorum gülüp geçiyorum komik ya
+163737373alintiladigim mesajlarin tamami sizin kalbinizin ne kadar kotu oldugunu gosteriyor. Ben eltinizin yerinde olsam asla gorusmem sizinle, gorusurse buyukluk yapmis olur. Hele de “zaten bir cocugu var 2. Cocuk icin bekleyebilirdi” mesajiniz beni benden aldi. Sizin gibi insanlarin var olduguna hala inanamiyorum
Siz tedavi olmalısınız. Bu düşünce asla normal değil. Sizi asla ilgilendirmeyen şeylere nasıl bu kadar hadsizce yorum yapabiliyosunuz? Bunun çocuk hasreti çekmekle hiçbir ilgilisi yok hanımefendi. Etrafımda bebeği olmayan birçok kadın/erkek arkadaşım var. Hiçkimseden böyle bir düşünce, ima, gaf bile duymadım. Bence kesinlikle tedavi olmalısınız.Hep şunu düşünüyorum nedense zaten bir çocuğu var yetmiyor mu da ikinciyi istiyor hemen ,biraz daha bekleyebilir
Ayrıca senin kalbinin güzelliğinin mükafatını rabbim sana en güzelinden gönderecek :)Canım yabenimkinin iki kızı var en küçüğü 10 yaşına girecek nerdeyse ben çocuk kaybettikten sonra o çocuk düşünmeye başlamış.önceden asla bunlar yeter kızlarım büyüdü diyordu ve eşiyle de arası iyi değil ona rağmen düşünüyormuş Allahın verdiğiyle yarış ediyor ama ben yarışmıyorum gülüp geçiyorum komik ya
Sizi anliyorum ama bu sizin simaviniz.Tabikk istedigi gibi çocuk yapabilir.Kendisine tepkili bir mesaj attım sence yanlış yapmış mıyım ?çok zoruma gidiyor
6 senelik evliyiz gören herkes çocuk düşünmediğimiz dönemde bile şöyle yap böyle yap diyordu en son sabrım tükendi ve gelin sizde biz yaparken yönetirsiniz demeye başladım sustular deli demişlerdir eminim. Benimde düşüklerim olumsuz tedavilerim oldu çevremdekiler bu süreçte hamile kaldı ve doğurdu ben kimseyi suçlamadım. Bir arkadaşım hamile kaldığını benim üzülebileceğimi düşünüp saklamıştı asıl saklamasına çok kırılmıştım mesela. Benim kimsenin evladında gözüm yoktu çünkü kendi evladımın yolunda kaldı gözlerim. Doğum yapan arkadaşlarımın ailelerine kadar üzülme seninde olurlar mı duymadım, olur olur inşallah olmazsa da evlatlık alırsınız paranız var diyenler mi olmadı. Öyle dini bütün bir ailede büyümedim ama eşimin tarafı inançlı bir insan bir gün dedim ki kuran-ı kerim okuyayım türkçe mealini dua rahatlatır beni başladım baştan sona hatim ettim sonra dilek için namaz kıldım. Sonra 5 vakit namaza başladım tekrar tüp bebek denemesine cesaretimi topladım ve hamile kaldım. Allah büyüktürSelam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Allah akıl fikir versin diyelim o zaman. Allahın emanet ettiği bir canla, bu konuda hasret çeken birine ne cesaret nispet yapabiliyolar anlayamam asla...Var var canım konu sahibinin eltisi değil ama benim eltim var kendi ağzıyla söyler hem de :)
Kafanız güzel herhalde! Sanane, ister bekler ister beklemez. Biraz daha bekleyecekmiş. Evi ayrı yolu ayrı, herkes kendine göre yapıyor planını.tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Yani dünya üzerinde hiçbir insanın bebek isteyen ç birine hamilelik nispet yapacağını tahmin edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?