Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

çok teşekkür ederim canım tedaviye başlamadık hiç sadece eşim varikosel ameliyatı oldu covidden dolayı da gidemedik hastaneye ama yavaş yavaş başlamak lazım bi yerlerden

Seni çok iyi anlıyorum canım inan bana. Çok zor olduğunu biliyorum. Ama ona karşı söylediklerin ve tutumun çok yalnış. Onun da kalbini kırmışsın ve hamile bir kadını üzmüşsün. Bu ALLAHın daha da gücüne gider. Karar senin tabi ama bence hassas bir dönemde olduğunu ve onu da istemeden üzdüyünü söyleyip özür dileye bilirsin. Bu çok daha iyi olur. İnşAllah en kısa zamanda Rabbim seni de sevindirir inan bana

amin canım inşallah sende istiyorsan sana da versin inşallah

sanrım almalıyım çok haklısıız

Sizde benim gibi bu yoldan geçmişsiniz beni en iyi anlayan siz olursunuz diye düşünüyorum ama sizde tepki gösterdiniz rabbim size de sabırlar versin çok üzüldüm gerçekten ,

Ben tepki göstermedim aslında. Bu yoldan geçen herkese yazdım. Bebeğim olmadığı için ben de çok üzüldüm ama artık kabullendim. Allah yazdıysa olacak elbet ama ya yazmadıysa; ömrümü her an aklımda ne zaman bebek olacak düşüncesiyle mi geçireyim.

bu bahsettiğiiz öz anneniz ve kardeşiniz olamaz gözlerim doldu okurken çok zor dönemler geçirmişsiniz allah kucağınızı tez vakitte doldursun inşallah

bu bahsettiğiiz öz anneniz ve kardeşiniz olamaz gözlerim doldu okurken çok zor dönemler geçirmişsiniz allah kucağınızı tez vakitte doldursun inşallah
Öyle öz evet.. ateş sadece düştüğü yeri yakar unutma...
Ben hayatım da herkese mesafe koydum..
En iyi si böyle.. allah görüyor ALLAH biliyor...

Arkadaşlar zaten yazmıştır. Kimse çocuk yaparken kendi çekirdek ailesi dışındaki birini düşünmek zorunda değil,düşünmez de zaten. Kimse size nispet olsun diye çocuk da yapmaz diye düşünüyorum. Daha 4 yıllık evlisiniz, eminim çok zor bir süreç geçiriyorsunuzdur ama daha 4 yıl olmuş zaten. İnsanlardan sizin kalbiniz kırılmasın diye çocuk yapmamalarını bekleyemezsiniz. Eltinizden özür dileyin bence. Doğumgününüzde de söylememiş zaten. Doğumgününüzden bir gün önce söylemiş. Fark etmemiş bile olabilir.

İyi niyetli bir insan değilsiniz. Kimse de kocasıyla cima etmeden önce sizden izin alacak değil.
Yani, kizkardesiniz olsa (yine hak vermem ama) biraz anlarım. Ama bu kadının ne sizinle, ne kocanizla ne de sulalenin geri kalaniyla hiçbir kan bağı yok.
Siz on sene daha çocuksuz kalsanız o on sene hamile kalmayacak mi? Bu ne bencillik

6 yıllık evliyim 6 yıldır uğraşıyorum iki eltim de iki tane doğurdu benim olmadı hala 3. Eltim de uğraşıyor yeni evli benim olmuyor diye onlar da çocuk yapmayacak gibi bir düşüncem olamaz kimsenin çocuğunun kimseye faydası yok bu düşünceniz yanlış geldi bana

Hassas olmanız çok normal ama size gelmiş,benden duy demiş.Söylemese onu kıskandığımı düşünüyor diye alınganlık yapacaktınız.Bi bakmışsınız ikizleriniz hatta üçüzleriniz olmuş bir anda,farkı kapatmışsınızBence arayıp kusura bakma demelisiniz.

Eltiniz ne cevap verdi mi size?
Yazık kadın neye uğradığını şaşırmıştır. Bilememiş size sormadan hamile kalmaması gerektiğini.

Çocuk isteyebilirsiniz, olmadığı için gerçekten üzülüyorsunuzdur ama hayat sizden ibaret değil, etrafınızda ki insanlar size göre şekil alamaz.

Bu kadar tepki art niyete giriyor bana kalırsa. Bunun üzerine düşünün.

Acele etmeyin zamana birakin hersey vaktinde olur... benim yengeleriminde 6 yildan sonra tup bebekle cocuklari oldu, sonrakiler tedavisiz kendiliginden oldu. Her iste bi hayir vardir onlarin evliligi daha iyi. Cunku birbirlerini taniyacaklari cok zamanlari oldu.

Kötü olan sizsiniz.

Sanane ya sizin olmuyo diye başkaları niye bekliyomuş hayatımda böyle saçma şey duymadım.kasacak başka duyar kalmadı mı allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…