- 1 Eylül 2016
- 158
- -462
- 48
- 33
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
çok teşekkür ederim canım tedaviye başlamadık hiç sadece eşim varikosel ameliyatı oldu covidden dolayı da gidemedik hastaneye ama yavaş yavaş başlamak lazım bi yerlerdenCanim suan icin bebis olmuyor diye sanirim cok fazlaca alinganlik sanki gostermissin..benimde 1 asilama ve 2 negagif tup bebek denemem oldu..cok uzuldum..ama insanlar bizlerin olmuyo diye cocuk yapmaktan vazgececek degiller..dunya bizim uzerimizede kurulu degill..bole haberler alindiginda evet uzulunuyo..ama cocuklari olucak diye degil belkide..kendisi icin daha cok uzuluyor..aslinda en iyi taniyan sizsiniz..eltinizi..ama uzaktan sanki kotu niyetli degil gibi geldi bana..icini ferah tut olurmu..sen eksik degilsin..1 yumurta 1 sperm...guclu bir kadinsin..canim..tedaviniz ne asamada..
Seni çok iyi anlıyorum canım inan bana. Çok zor olduğunu biliyorum. Ama ona karşı söylediklerin ve tutumun çok yalnış. Onun da kalbini kırmışsın ve hamile bir kadını üzmüşsün. Bu ALLAHın daha da gücüne gider. Karar senin tabi ama bence hassas bir dönemde olduğunu ve onu da istemeden üzdüyünü söyleyip özür dileye bilirsin. Bu çok daha iyi olur. İnşAllah en kısa zamanda Rabbim seni de sevindirir inan banahaset değil aslında içimdeki kıskançlık hiç değil sadece anlatamıyorum onlar için çok mutlu ouyorum ama kendim iin çok üzülüyorum çok farklı bir duygu rabbim sana da bana da evlat isteyen hakeden tüm kadınlara annelik duygusunu yaşatsın inşallah
amin canım inşallah sende istiyorsan sana da versin inşallahSenin şu anki durumundan dolayı hayatını erteleyemezdi,çocuğunu kardeşsiz bırakamazdı.2.çocuğu istediği için hamile kalmıştır,sırf sana inat olsun değil.Hiç kinlendirme kendini.Allah tez vakitte sanada versin inşallah
sanrım almalıyım çok haklısıızTamam benimde 4senedir olmuyor sürekli düşüyor bende üzülüyorum olmadığı için hatta insanlardan uzaklaştım herkeside kendimden uzaklaştırdım bir süre ama bu şekilde değil. Beni çok derinden etkileyen bir sınavım var ve Allah kimseye çektirmesin evlat hasreti diyorum. Bebeği olanları görünce seviniyorum. He sizin yanınızda sürekli bebekten gebeliğinden bahseder ne biliyim her lafta sizin evlat sahibi olamamanızdan bahseder o zaman amenna çok büyük terbiyesizlik. Bunda sizin üzeleceğiniz bir nokta yok bence ama ciddi anlamda etkileniyorsanız gerçekten uymanızı istediğim bir tavsiye var “psikolojik destek alın” mutlaka alın hemde. Bunda utanılacak bişi de yok. yarın bir gün seninde bebeğin olacak inşallah ve seninle ilgili biri böyle düşünürse kötü olur o yüzden sende düşünme fikirlerini bence bir şekilde değiştir.
Sizde benim gibi bu yoldan geçmişsiniz beni en iyi anlayan siz olursunuz diye düşünüyorum ama sizde tepki gösterdiniz rabbim size de sabırlar versin çok üzüldüm gerçekten ,
bu bahsettiğiiz öz anneniz ve kardeşiniz olamaz gözlerim doldu okurken çok zor dönemler geçirmişsiniz allah kucağınızı tez vakitte doldursun inşallahBu yol zorlu bir yol ve sabır gerektirir.. konu sahibi hasas dönemden geçiyor biraz anlayışlı olalım.. bir anlık bir düşünce ile yanlış birşey yapmış ve msj atmış.. özür dile ben şuan çok kötü dönem deyim ne yaptığımı bilmiyorum de..biz seni çok iyi anlıyoruz.. yakın zamanda bende ağır şeyler yaşadım.. kardeşim hamile ve annem doğum yapan abladan benim için dua istemiş benim 5 yıldır olmuyor bebeğim..
Kardeşim hamilelik haberini verdi ve hemen ardından bu cümleyi söyledi.. Annem senin için dua istemiş ama ben hamileyim...
Şimdi 'de sürekli whatup grubuna kıyafet emzik biberon beşik atıyor ailem de benim durumumu bildiği halde alkış tutuyor..
Arkasından yakın arkadaşım bir gün msj attı akşama evde misiniz evdeyiz buyurun gelin dedim.. geldiler .. müjde teyze oluyorsun 2. Ye hamileyim dedi.. hayırlı olsun diyebildim sadece eşimin gözleri doldu yere baktı..
Onlar gidince ağladım çok ağladım.. insan 8 yıllık evli olan birine empati yapmayı bilmez mu gelmiş bide müjde veriyor.. herkes için bu kadar kolayken benim tüp bebek bile tutmuyor.. benim sınavım da bu ve ben sonuna kadar mücadele edeceğim asla pes etmeyeceğim ALLAH büyük o nasip ederse olur.. onlara nasıl verdiyse bizede verecek inşallah.. bi nevi sınav olduğunu düşünüyorum kardeşime benden önce verdii bu da bir sınav bakalım vereyim ISSIZZ ı bildiği halde onun gözüne sokacak mi birde varlığı ile imtihan edeyim...dedi diye düşünüyorum.. benim kardeşim sınavı kaybetti ailem de öyle.. benim yaşadıklarım benim SINAVIM DI bana o günlerde nasıl davrandığınız da sizin SINAVINIZDI diyeceğim çocuğum olduğunda.. sabırsızlık la bekliyorum o günü karnım çıkana kadar da hiç birine söylemeyeceğim...
Öyle öz evet.. ateş sadece düştüğü yeri yakar unutma...bu bahsettiğiiz öz anneniz ve kardeşiniz olamaz gözlerim doldu okurken çok zor dönemler geçirmişsiniz allah kucağınızı tez vakitte doldursun inşallah
6 yıllık evliyim 6 yıldır uğraşıyorum iki eltim de iki tane doğurdu benim olmadı hala 3. Eltim de uğraşıyor yeni evli benim olmuyor diye onlar da çocuk yapmayacak gibi bir düşüncem olamaz kimsenin çocuğunun kimseye faydası yok bu düşünceniz yanlış geldi banaSelam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Kötü olan sizsiniz.Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?