Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Eminim yazan olmuştur ama okuyamadım. Söylemeseydi "herşeyi konuştuğum eltim benden hamileliğini sakladı" başlıklı konuna cevap yazacaktık. Ben seni çok iyi anlıyorum. İlk çocuğum 5 yıl sonra oldu çok üzüldüm kırıldım ama kimseye mesaj atma yüzsüzlüğünü yapamadım. Kendine gel.

İyi de ne yapsın kadın. Karşı taraf da hassas diye çocuk ilkokula başlayınca ellerini öptürmeye mi yollasın. Başkasından duysa yine kızacaktı konu sahibi. Benim çocuğum olmuyor diye benden sakladı diyecek. Ben kadıncağızın kötü cümleler kullanarak söylediğini de düşünmüyorum. Aaa bak benim ikinci oluyor. Sen daha doğuramadın dememiş ki

Canım bende 2 senedir uğraşıyorum olmadı, tüp yaptık, çevremde ikinciyi doğuranlar oldu kalkıp kimseye atarlanmadım, aile onların, isterse peşpeşe yapar isterse bekler kimsenin acısı başkasının hayatını yönlendirmez bu bi gerçek, bu konuda fazlaca yanlış düşünüyosun psikolojik açıdan iyi bişey değil bu, yapma kendini hırpalarsın, senin çocuğunun da nasibine zamansa ne zaman yazıldıysa o zaman gelcek dua et sadece kimsenin çocuğuna gebeliğine vs kafanı takma

Bence elti kötü niyetli değil. Kötü niyetli olsa şey demezdi sana " Bir daha sana sormayacam üzülüyorsun "
Sen asıl kimlerden uzak dur kimlere haddini bildir biliyor musun?
Yanina gelip surekli çocuğundan bahseden,ben zaten hemen hamile kalirim tarzında konuşan. Sen sorununu paylaştığında bunu güya sözüm ona iyi niyetle sana o sorunla ilgili öneri veren,evladını senin önünde umursamazca ve abartılı seven.
Gidipte başkasına muhabbetini yapan ay onların da cocugu olmuyor biliyor musun tarzında..

Ben de evladıma zorluklarla hamile kalmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ben degil insan görmek insan sesi duymak istemiyordum hala daha nefret ediyorum. Kısmetse 15 gün sonra dogum olacak hala daha unutamıyorum ve bisey deyim mi bana öyle artislik yapanin da şuan cocugu olmuyor. Yani yüksek ihtimal oyle tahmin ediyorum. Üzüldüm mu? Tabi ki Hayir.
Ama sen yine de hata etmişsin oyle mesaj çekerek. Allah sana da nasip etsin inşallah. Bence bu süreçte kimseyle görüşme benim nacizane tavsiyem bu. Ben herşeyi yanlis anlıyordum. (Aslinda yanlis anlamıyordum gayette doğru anlıyordum da esime göre oyleymis) simdi onunda sonuçta ailesi kocasi aile planlaması var
Bir de sana söylemiş. Saklasa daha cok sinir olur üzülürdün kötü niyetli olsa saklardı bence hamileligini

Kimse, hayatini baskasina gore yasayamaz. Demek ki o ve esi icin dogru zaman buymus. Evlilik iki kisilik olduguna gore bu iki kisi disinda kalanlara gore plan yapilmaz. Onun hayatinin merkezi de kendi ailesidir. Empati yapmayi deneyin, ayni durumda siz olsaydiniz ne yapardiniz? Ucuncu kisi icin hayatinizi erteler miydiniz?

Hep şunu düşünüyorum nedense zaten bir çocuğu var yetmiyor mu da ikinciyi istiyor hemen ,biraz daha bekleyebilir
özür diledim cevap vermedi yapacak birşeyim kalmadı bu saatten sonra ayağına gidip yalvaramam ki.

alintiladigim mesajlarin tamami sizin kalbinizin ne kadar kotu oldugunu gosteriyor. Ben eltinizin yerinde olsam asla gorusmem sizinle, gorusurse buyukluk yapmis olur. Hele de “zaten bir cocugu var 2. Cocuk icin bekleyebilirdi” mesajiniz beni benden aldi. Sizin gibi insanlarin var olduguna hala inanamiyorum

Tepkiniz hem cirkin hem cok yanlis. Hasas olabilirsiniz ama kizma hakkiniz ve hesap sorma hakkikiz yok. Hala tavrinizi surduruyorsunuz sanki. Ozur mesaji yazmissiniz ama hala ben hasas donemdeyim eltimin tribini cekemem kafasindasiniz. Cok yazik. Tepkiler gelincede gule oynaya soyledi sil tararak soyledi dediniz sahsen ben buna inanmadim ilk mesajlarinizda gayet iyi niyetli duruyor eltiniz. Tepkiler gelince yazdiniz

Amcamın çocuğu olmadığı için babam birgün bile bize sevgisini göstermedi. Babamın elini tuttuğumu hiç bilmem. Bayramdan bayrama öperdik birbirimizi. Babamla hiç konuşmazdım/konuşamazdım. Liseye geçtimde özgüvenini kazanıp babamla herhangi bir konuda konuşmaya başlayabildim isteklerimi söyleyebildim.

Sizin çocuğunuz olmuyor diye hiç kimse çocuk isteğinden vazgeçecek değil. Ve evet eltinize ayıp etmişsiniz. Size karşı nispet yapmış gibi durmuyor yazdıklarınıza bakarak.

Dilerim Allah size en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.

Bakın size başkasından duyma benden duy demiş incelik göstermiş, fesatlık yapmamış eğer söylemeseydide başkasından duysaydınız bu seferde dersiniz ki çocuğum olmuyor diye benden sakladı söylemedi fesatlığından bana, ben sizi anlıyorum aynı yollardan geçtim Rabbim evlat hasretinizi en kısa zamanda gidersin inşallah, eviniz çocuk sesleriyle dolsun

Ay bunlar nee 32 sayfa yazılmış göremedim haliyle mesaj atmasını suçlu buldum sadece ama gerçekten yanlis ve kötü düşünüyor

Canım sen çok hassas olduğun için alınganlık ediyorsun. Benim de aynı durumda bir arkadaşım vardı. Ben de ona hamilelik haberimi verirken çok tereddüt etmiştim. Söylemesem, başkasından duysa "acavz kiskanacagimi mi dysundu de bana demedi" diye düşünür diyorum. Desem ayri dert. Cok zordu. Sonra bir arkadaş o üzülür diye bazı şeyleri yapmadı çocuğu ile ilgili.
Derken bu arkadaş da tedavi ile haile kaldı çocuğu oldu. Ohoo. Paylaşımlar... en gösterişli şekilde kutlamalar... cocugum benkm kirmizi cizgim demeler.... kendisi o hassasiyeti hic gostermedi. Sonucta bu sikintiyi yasayam baskalari da var. Ustelik bu duyguyu bilen bir insandı

Öncelikle Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

İsteyen istediği zaman, istediği kadar çocuk yapar. Bu konunun sizinle alakası nedir? Neden sizi beklemek zorunda olsunlar. Sizin bebeğiniz henüz yok diye insanlar neden planlarını isteklerini ertelemek zorunda olsun ki? Bunları yazdığım için üzgünüm ama gerçekten gereksiz tepki göstermişsiniz. Eltiniz sizi gerçekten seviyormuş ki tepki göstermemiş.Bence onların adına sevinmeyi deneyin.

Ben eltinin nisbet yaptiginada pek inanmiyorum sahsen

Eltisinin doğum gününü bilen var mıdır? Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ama nihayetinde öyle bile olsa herkes niyetini belli etmiş bu durumda. Bana bu şekilde mesaj atan kişiyle arkadaşlık etmezdim ben. Bu durumun sadece hassasiyetten kaynaklandığını da düşünmüyorum. Dünya da ne dertler var, çocuk olması da olmaması da yerine göre derttir, imtihandır. Daha yeni evlisiniz, yola yeni çıkmışsınız, biraz sakin, serin durmayı öğrenin. Yolun sonunda kucağınıza bebek alsanız da etrafınızda kimse kalmaz. Kalp kırıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…