- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
İyi de ne yapsın kadın. Karşı taraf da hassas diye çocuk ilkokula başlayınca ellerini öptürmeye mi yollasın. Başkasından duysa yine kızacaktı konu sahibi. Benim çocuğum olmuyor diye benden sakladı diyecek. Ben kadıncağızın kötü cümleler kullanarak söylediğini de düşünmüyorum. Aaa bak benim ikinci oluyor. Sen daha doğuramadın dememiş kiSizin hassas olduğunuzu bile bile sürekli bebek konusu açılıp, sevincini paylaşıyorsa normal değil zaten, insan karşı tarafı da biraz düşünmeli konuşurken tabi hassasiyetinizi bilmelisin en azından. Çok sık görüşme dicem ama aileniz kıskandı da görüşmüyor demesinler. Allahım sana da nasip etsin sevinçler içinde paylaş burada güzel haberlerini alalım inşallah, ne olur üzülme vardır zamanı muhakkak, böyle düşünceler sistemini çok etkiler, kendine odaklan.
Hep şunu düşünüyorum nedense zaten bir çocuğu var yetmiyor mu da ikinciyi istiyor hemen ,biraz daha bekleyebilir
Ya sen arana mesafe koymuşsun ama ben koyamam galiba çünkü eşim ve kaynım aynı iş yerinde çalışıyorlar haftanın 2 günü kayınvalidemde yemek yemeye gidiyoruz illaki yüzgöz oluyoruz onu ben yapamam açıkçası ama dediğin gibi bundan sonraki süreç için ben katlanamam onu her gördüğümde karnının büyümesini aylarca izleyeceğim aynı ortamda ona yapılan iyi muameleyi izleyeceğim allahımmm çok zor çok
Amin inşallah canım çok teşekkğr ederim evet bana da öyle diyorlar .burada anlatmadım aslımda ama eltim anan da nispet yaparcasına birçok şeyi söylüyor çocuğuyla ilgili ,çocuğu beni çok seviyor sürekli bana gelmek benimle oynamak istiyor ama o hemen yanına çekmeye çalışıyor dikkatini farklı yerlere çekmeye çalışıyor .kimse kimsenin ben çektiğini anlayamaz
özür diledim cevap vermedi yapacak birşeyim kalmadı bu saatten sonra ayağına gidip yalvaramam ki.
Ay bunlar nee 32 sayfa yazılmış göremedim haliyle mesaj atmasını suçlu buldum sadece ama gerçekten yanlis ve kötü düşünüyoralintiladigim mesajlarin tamami sizin kalbinizin ne kadar kotu oldugunu gosteriyor. Ben eltinizin yerinde olsam asla gorusmem sizinle, gorusurse buyukluk yapmis olur. Hele de “zaten bir cocugu var 2. Cocuk icin bekleyebilirdi” mesajiniz beni benden aldi. Sizin gibi insanlarin var olduguna hala inanamiyorum
Kotu ya, bildigin kotu kalpAy bunlar nee 32 sayfa yazılmış göremedim haliyle mesaj atmasını suçlu buldum sadece ama gerçekten yanlis ve kötü düşünüyor
alintiladigim mesajlarin tamami sizin kalbinizin ne kadar kotu oldugunu gosteriyor. Ben eltinizin yerinde olsam asla gorusmem sizinle, gorusurse buyukluk yapmis olur. Hele de “zaten bir cocugu var 2. Cocuk icin bekleyebilirdi” mesajiniz beni benden aldi. Sizin gibi insanlarin var olduguna hala inanamiyorum
Tabi ki yapmiyor kadin gayet dogru davranislar gostermis. Konu sahibi gelen tepkiler uzerine onlari yazdi, kendini biraz olsun hakli gosterebilmek icinBen eltinin nisbet yaptiginada pek inanmiyorum sahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?