Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Slm canım bence çok yanlış düşünüyorsun. Bak benimde yıllarca çocuğum olmadı sonra 2 tane üst uste oluverdi. Benim de tup Bebek tedavisi goren arkadaşım vardı bu süreçte. Ben utancımdan karnım belli plana kadar diyememistim. Ama o davranisimi da yanlış bulan oldu. Bir insan alınmak istiyorsa söylense de alınıyor soylenmese de .
Onlar size garez olsun diye niye çocuk istesinler. Çocuğa bakmak o kadar kolay mı?
Söylemese de kizardiniz emin olun. Bakın bende geçtim o süreçten ben de ilk bebegimde tup Bebek tedavisi gördüm . Bu süreçte insan alıngan oluyor. Hamile görmeye bile tahammül edemiyor insan. Bunu biliyorum sadece.
Bence yazık hamile bir bayani kirmayin derim.

Gebelikle ilgili konularda çok hassasım ve dikkat ederim cümlelerime,hareketlerime ama Allah'ın izni olmadan yaprak bile kımıldamaz.Onlar ne kadar çabalarsa çabalasın Allah nasip etmese hamile kalamazdı sizin tepkiniz Allah'ın işine karışmak oluyor hâşa.

İnşallah bitanem çok teşekkür ederim gerçekten bir süre görüşmeyi düşünmüyordum hatta kayınvalidemden ağlayarak çıktım

Eltiniz iyi mi kötü mü bilemem ama çocuk çok büyük bir sorumluluk dolayısı ile sırf size inat olsun diye yapılabilecek bir şey değil. Sizin çocuğunuz olmuyor diye ( umarım en yakın zamanda ikizleriniz olur ) insanlardan çocuk yapmamaları gerektiği konusunda beklentiye girmeyin üzülürsünüz.

Çok güzel konuştunuz çok teşekkür ediyorum gerçekten sizlerle konuşmak iyi geldi
Sakın fesat dememe alınma. Çok düşündüm yanlış mı yaptım diye ama insanız nefsimiz var. İstemsiz içimiz eziliyor belki fesat düşüyor içimize. Ama engel olmalıyız.

Evladının “şimdilik” olmamasıyla imtihan, hayırsız bir evlatla imtihandan iyidir.

Allahtan daha mı iyi biliyoruz tövbe haşa.

Doğumgünün kutlu olsun, eşinle sevdiklerinle evladınla nice doğumgünleri kutlarsın inşallah..

çok teşekkğr ederim yorumun için gerçekten sizi dinleyince yaptığım hata oldupunun farkına vardım onunla konuşmayı düşünmüyordum

inşallah canımmm çok teşekkür ederim çok sağol iyi dileklerin için .haklısın aslında bu konuda tam ağlarken ona uzun bir mesaj attım yanlış yaptım sanırım

Amin canım inşaşlah alınmadım tabiki haklılık payın vardır diye düşündüm belki de fesat düşündüm bilmiyorum ama şuan keşke mesajı atmasaydım ertesi günü bekleseydim uyuyunca geçerdi stresim belki biraz

Burda tek hatali gordugum nokta eltinize nasil evlat hasreti cektigimizi bile bile ikinciyi yaptiniz dediniz ? Cevabi ne oldu?

Evet biraz öyle oldu sanırım ama hepimizin şeytanı var ve kötülük fısıldıyor malesef

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve duaların için ben inançlı bir insanım namazımda niyazımdayım ama böyle kötü duygularımın önüne geçemiyorum malesef konu bebek olunca ☹
Sana uzun uzun anlatmak isterdim...Kiminin sinavi olması kiminin olmaması iste...Sen dua et ve tedavini ol Allah hayırlisiyla evlat verecektir sana buna inandım nedense

inşallah canımmm çok teşekkür ederim çok sağol iyi dileklerin için .haklısın aslında bu konuda tam ağlarken ona uzun bir mesaj attım yanlış yaptım sanırım

Vesveseme yenik düştüm. Yanlış şeyler şeyler yazdım. O yazdıklarımı lütfen mazur gör. Hamilelik haberine gerçekten sevindim bu aralar gergin ve stresliyim buna bağla halimi lütfen. Diyerek duzeltebilirsin.

Sana uzun uzun anlatmak isterdim...Kiminin sinavi olması kiminin olmaması iste...Sen dua et ve tedavini ol Allah hayırlisiyla evlat verecektir sana buna inandım nedense
Allah razı olsun kardeşim inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .çok zor bir imtihan

Bence kirici olan eltiniz değil sizsiniz. Size kötülük olsun diye ikinci çocuğu niye yapsın kadın yahu çok saçma . Hassas olabilirsiniz ama yaptığınız yanlış olmuş . Rabbim en yakın zamanda size nasip etsin inşallah. Ama bir an önce bu kötü düşüncelerden kurtulun

Evet yarın yazmayı düşünüyorum öyle bir mesaj inşalalh eşine okutmamıştır mesajımı

Fesat biraz agir olmamiş mi ? Stres deseydiniz sadece.
Inanin bende bu sureclerden geçtim fesatlik olmuuyor bu yasanilanlar

Çok haklısınız hepiniz benim hatalı olduğumu söylemişsiniz gerçekten haklısınız sanırım nefsime yenik düştüm haset ettim

Fesat biraz agir olmamiş mi ? Stres deseydiniz sadece.
Inanin bende bu sureclerden geçtim fesatlik olmuuyor bu yasanilanlar
Anlıyorum da ben kendi durumumu ondan değerlendirdiğim için öyle yazmış bulundum.
Mesela konu sahibi vesvese demiş, daha doğru olurdu öyle demem. O an aklıma fesatlık/içine fesat düşürmek geldi öyle demiş bulundum.

allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. Zor bir şey.

Benimde bebeğim olmuyor ama olanlara cok seviniyorum. Hamile gördüğümde icim burulmuyor diyemem ama kıskançlıktan degil. Onlarin adina çok seviniyorum. Rabbim hayirlisiyla isteyen herkese nasip et diyorum.
Siz yanlis düşünmüşsünüz bu konuda hassas oldugunuz icin. Bence gönlünü alin. Baskalari icin isteyin ki Rabbim sizede nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…