Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Sadece huzunlenseydiniz sizde hakverebilirdim ben de 5asilama + 2.tüp bebek tedavisinde hamile kalıp oğlumu kucağıma aldim.allah isteyene hayırlı sagliklisini versin.
Kötü niyetli olan eltiniz degil.kusura bakmayın.kadin dürüstçe başkasından duyma benden duy istedim demiş,başkasından duysaydiniz tepkiniz ne olacaktı.sizi niye beklesin insanlar 2.cocuk yapmak için? tüm aile akrabalar sizinn durumunuzu bilsin ya da bilmesin neden çocuk yapmak için sizi beklesin.doğum gününüzde duymasaydiniz da daha fazla üzülecek bir nedeniniz olurdu.

Dünyada birtek cocuk sahibi olamayan siz değilsiniz?
İnsanlara msj atıp neden en güzel gğnlerinde can sıktınız
Size mi sorcaklar kac cocuk yapcaklarını.
Ben de 4 yıl sonra bebek sahibi oldım
Evet her hamile haberinde buruldum ama kendi kendmi ayıpladım hep.
İcimden bile gecirmis olsam söyle bir fesatlanmayı töbe de derim kendime.
Siz bide kadına msj atmıssınız pes.
İyi kimse dogurmasın siz dogurana kadar oldu

Tamam sizin cocuguniz olmuyor diye btun dunya çocuk yapmaya ara versin hic yeni dogmus bebek gormezsiniz bu sekilde.. ne hakla insanlara boyle mesaj atabiliyosunuz kadin gayet ince davranmis benden duy demis saklamamis daha ne? Dunyanin merkezi degilsiniz bunun farkindamisiniz acaba

Kotu ya, bildigin kotu kalp
Allah iyi insanlarla karşılaştirsın diye dua ederiz ya..Bu duanın beddua versiyonu.Kalbi kömür bağlamış resmen...Ailemde arkadaşlarımda böyle çocuğu olmayan birsüru kadin var.Ben böylesini görmedim yemin ederim...Ilk okurken Yaziyi iki kere okudum gözlerime inanamadim.Diğer yazılarinıda okudum yazdıkça daha çok battı..Bir insan bu kadar kötü kalpli kıskanç olabilirmi gercekten ya.Resmen benden izinsiz eltim hamile kaldı diyor..Allahim en acilinden hayırlısiyla bir bebek versin Insalah.Zira o elti olacak kadincagiz çok çeker daha bundan.

Valla canım benim de geç oldu çocuğum 3 buçuk yıl sonra hamile kaldım ikinci de olmuyor yine, tamam çok zor psikolojin iyi değil ama eltine yok bizim olmuyor siz ikinciyi yapıyorsunuz demek nedir çok yanlış yapmışsın sacmalamissin insanlar istediği zaman çocuk sahibi olur Allah sana da versin olmayan herkese nasip etsin ama belki kadının aklına bile gelmedi senin yarın doğum günün olduğu ya da yarın doğum günün için arayacaklar eltinde hamileymiş der başkasından duyarsan üzülürsün diye yarın kimse demeden ben bugün diyeyim demiş olabilir

Kendisine tepkili bir mesaj attım sence yanlış yapmış mıyım ?çok zoruma gidiyor
Ben asıl eltinizin yerinde olsam sizinle konuşmam ve sizin fesat olduğunuzu düşünürüm sizin çocuğunuz olmadı diye onlarda mı evlat sahibi olmasın. Psikolojiniz bozuk ama kusura bakma da bencilsiniz de.

Sıze gıcıklıga cocuk yapmak ne demek herkes ızın alarakmı yapacak allah askına asın bunları herkesın bır hayatı var. Kımse hayatını basklarını dusunerek kuramaz. Coxugunuzun olmaması dunyanın sonu degıl 4 sene cok bı zamanda degıl. Insallah olur cocugunuz yoksa herkese art nıyetle bakacaksınız galıba

8 sene çocuğum olmadı. Hiçbir hamilelik haberinde böyle düşünmedim.
Sizin içiniz fesat.

Yarin obur gun 2.yi yaparsam eltim boyle yapacak belki de...burda da konu acmistim hatta. Eltimin 11 yildir cocugu olmuyor. Cocugum oldugundan beri bizimle gorusmuyor, tum bir araya geldigimz ortamlardan kaciyor. Bir cocugum daha olsa ona nispet yaptigimi dusunse cok uzulurum. Siz tum hareketleri ustunuze alinarak buyuk hata ediyorsunuz. Hayat devam ediyor her gun binlerce bebek doguyor...kafayi buna takarak bir omur geciremezsiniz

ahhh kalbini kıracak uzun bir mesaj attım kendisine .ama bunu bildiği halde Doğum günümden 1 gün önce söylememeliydi.
kadın belkıde 1-2 ay oncesınden sıze sorm sebebı, 2 gebelık dusuncsıydı, senınde agzını aramak ıstedı. daha sana sormıcam senı uzmek de ıstemıyorum demıs. benden duymanı ıstıyorum demıs. bence guzel davranmmıs.

ozel gunler bıtmez. dogum gunumden bır gun once soyledı, dogum gunumun ertesı gunu soyledı, yok evlıllık yıldonumumde soyledı vs vs.. acınızı anlıyorum, acınız aklınızı elıne gecırmıs. kucagınız dolsun ınsallah. ama ban gore cok hatalısınız.

Çok ağır saçmalamışsınız ben de 10 yıldan fazla oldu evleneli kac tüp bebek tedavisi gördüm eltim sonradan iki tane doğurdu mille ne zaman doğurucagını bize soracak değil ben daha hassas olmam lazım ama tutup mesaj atmak falan nedir ayıp etmişsiniz bence

O kadar haklısınız ame yetmez dünyada kimse çocuk yapmasın. Elin japonu, kenyalısı, rusu, uruguaylısı bile size nispet yapıyor böyle şey olmaz. Mesaj çekin hepsine çocuk yapıyomuşsunuz diye

Bu forumun en güzel özelliği nedir biliyor musunuz, tam bundan absürt konu olmaz derken bir gün karşınıza böyle bir konu çıkabiliyor. Acayip bir site yemin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…