- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Sadece huzunlenseydiniz sizde hakverebilirdim ben de 5asilama + 2.tüp bebek tedavisinde hamile kalıp oğlumu kucağıma aldim.allah isteyene hayırlı sagliklisini versin.Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Evet malesef yanlış yapmissinizKendisine tepkili bir mesaj attım sence yanlış yapmış mıyım ?çok zoruma gidiyor
Dünyada birtek cocuk sahibi olamayan siz değilsiniz?Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Dua edin bol bol.Çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve duaların için ben inançlı bir insanım namazımda niyazımdayım ama böyle kötü duygularımın önüne geçemiyorum malesef konu bebek olunca
Allah iyi insanlarla karşılaştirsın diye dua ederiz ya..Bu duanın beddua versiyonu.Kalbi kömür bağlamış resmen...Ailemde arkadaşlarımda böyle çocuğu olmayan birsüru kadin var.Ben böylesini görmedim yemin ederim...Ilk okurken Yaziyi iki kere okudum gözlerime inanamadim.Diğer yazılarinıda okudum yazdıkça daha çok battı..Bir insan bu kadar kötü kalpli kıskanç olabilirmi gercekten yaKotu ya, bildigin kotu kalp
Valla canım benim de geç oldu çocuğum 3 buçuk yıl sonra hamile kaldım ikinci de olmuyor yine, tamam çok zor psikolojin iyi değil ama eltine yok bizim olmuyor siz ikinciyi yapıyorsunuz demek nedir çok yanlış yapmışsın sacmalamissin insanlar istediği zaman çocuk sahibi olur Allah sana da versin olmayan herkese nasip etsin ama belki kadının aklına bile gelmedi senin yarın doğum günün olduğu ya da yarın doğum günün için arayacaklar eltinde hamileymiş der başkasından duyarsan üzülürsün diye yarın kimse demeden ben bugün diyeyim demiş olabilirtabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Ben asıl eltinizin yerinde olsam sizinle konuşmam ve sizin fesat olduğunuzu düşünürüm sizin çocuğunuz olmadı diye onlarda mı evlat sahibi olmasın. Psikolojiniz bozuk ama kusura bakma da bencilsiniz de.Kendisine tepkili bir mesaj attım sence yanlış yapmış mıyım ?çok zoruma gidiyor
Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
8 sene çocuğum olmadı. Hiçbir hamilelik haberinde böyle düşünmedim.tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
kadın belkıde 1-2 ay oncesınden sıze sorm sebebı, 2 gebelık dusuncsıydı, senınde agzını aramak ıstedı. daha sana sormıcam senı uzmek de ıstemıyorum demıs. benden duymanı ıstıyorum demıs. bence guzel davranmmıs.ahhh kalbini kıracak uzun bir mesaj attım kendisine .ama bunu bildiği halde Doğum günümden 1 gün önce söylememeliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?