- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Vallaha ya daha bundan fazlası olmaz derken oluyorO kadar haklısınız ame yetmez dünyada kimse çocuk yapmasın. Elin japonu, kenyalısı, rusu, uruguaylısı bile size nispet yapıyor böyle şey olmaz. Mesaj çekin hepsine çocuk yapıyomuşsunuz diye
Bu forumun en güzel özelliği nedir biliyor musunuz, tam bundan absürt konu olmaz derken bir gün karşınıza böyle bir konu çıkabiliyor. Acayip bir site yemin ediyorum
Konuyu açan üyenin, çocuğu olmadığı için eltisinin 2. çocuğa hamile kalması konusundaki yazılan tüm düşüncelere katılıyorum. Ama sadece bir tek konuda, eğer ben eltinin yerinde olsaydım şuna dikkat ederdim: Hamile kaldığımın haberini vermek için bu konuda tedavi alan bir kadına doğum gününden 1 gün öncesini seçmezdim.. Daha başka bir zamanda bu haberi vermeyi seçerdim.. Not: Konuyu açan üye tedavi almıyormuş, sanırım eşinden kaynaklanan bir problem varmış..
Kadını uzdum ya cocugu duserse kaygısı, neden yaptım kı bunu pısmanlıgı yok farkındaysan?
özgüvene koş.Ben bir yerde alintiladim, yalvarcak halim yok ya yazmis
kusura bakmayın ama ilk içimden gelen kelimeyi demeden edemeyecegim..eee yuhh yani.. ne yapsınlar izin mi alsinlar? Allah size de versin sağlikli sihhatli..ama daha 4 sene olmus.gorende 50 yasina gelmis sanar.hayir hanimefendi nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyorsunuz? o kadin hamile hamile...
uzuntuden bebege birsey olsa ne yaparsiniz?
Allah size en sagliklisindan guzel evlatlar nasip etsin..ama boyle yasanmaz..bu kafayla mutlu olunmaz.bir yerde ne bileyim elti olunca nispettir diye dusundum demissiniz.hayir yahu elti sürekli nispet yapan bir canlı degildir.ben ne eltiler gördüm kanka gibi..ne imrenirim..biz de olamadik eltimle oyle..aldigim nefes bile ona nispet gibi geldigi icin..
degistirin bu kafayı...kendinizi de esinizi de cevrenizi de yipratmayin..size aklima geldikce dua edecegim.Allah hayirli evlat versin.size de tum evlat bekleyenlerede inşAllah..
Yav duygulara şeytan falan karışmıyor senin fesatligin o eltin olduğu için... kötü bi şey olunca şeytandan iyi olunca senden ne güzel kandiriyorsunuz kendinizi ya harika valla... vicdan rahatlıyor böyle tabi, bence Allaha dua edin içinizdeki fesatligi alsın yenmenize yardım etsin diye bu ne böyle şeytan da şeytan.konu arkadaş kardeş yenge olunca bu tarz duygular olmadı dediğiniz gibi mutlulukları mutluluğum oldu sanırım sizin eltiniz hiç olmadı ve bu durumu yaşaömadınız .elti söz konusu olunca şytan çok farklı duygulara karışıuor malesef allah affetsin.ben haberini alınca mjutlu oldum tabiki hala da mutkuyum ama bana nispet yapar gibi gülerek söylemesi ve senin yok ya sen bilemezsin şimdi tarzındaki konuşmalarını bilmediğiniz için belkide böyle konuşuyorsunuz .neyse teşekkrler yorumunuz için allah size de evlat nasip etsin hayırlısıyla ama bir eltiniz varsa beni çok iyi anlayacaksınız
Ben en çok eltinin mesajını merak ettim. Ama ben olsam görüşmezdim herhalde çünkü en iyisi bu olur elti için.
Herkes kendi için uygun zaman neyse o zaman yapar kimse kimseyi beklemek zorunda değil sizin ne zaman olacağı nerden belli belki çocukları ada asında çok yaş farkı olmasını istemiyor hayatını size göre planlamak zorunda değiltabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Burda kötü niyetli eltiliği siz yapmıssınız eltinizin cocuğu olacak diye kıskanmışsınız resmen bi mesajınızda da ona ilgi artacak ben gormeye dayanamam demissiniz ne kadar bencilsiniz millet çocuk yapmak icin sizden noter onaylı izin belgesi alacak değil ya biraz iyi niyetli olmayı deneyin iyi düsünün iyi olsun fesatlanarak bi yere varamazsınız ben okuyunca sinirlendim yazık eltinize çok üzüldüm onun yerinde olsam sizle bi daha gorusmezdim neyse insallah Allah size de bi evlat verir eltinizi kıskanmayı birakıp bebeginizle ilgilenirsinizHaklısınız ben ona çok büyük tepki gösterdim sanırım ama konu elti olunca insan orada bi duraksıyor malesef kötü niyetle mi yaptı diye de düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?