- 17 Şubat 2019
- 377
- 1.040
- 43
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Aci haber,evet niyeti kötü...Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Elti olunca ne oluyor?Benim kucuk elti de elinde buyutecle geziyordu,beni kiskanan var mi,yeni tisortume ozenen var mi,kimin telefonu benden bir tik iyi diyeHaklısınız ben ona çok büyük tepki gösterdim sanırım ama konu elti olunca insan orada bi duraksıyor malesef kötü niyetle mi yaptı diye de düşünmedim değil
Cevaba gel durumunuzu evlat hasreti çekenler diyerek iyice durumunuzu travmatikleştiriyorsunuz.Sanki bu dünyada en çok acıyı "evlat hasreti" yaşayanlar çekiyor.Evladini kaybedenler yâda hasta evladı olanlar eminim sizden çok fazla acı çekiyorlar ama kimseye saldıranını görmedim. Ama evladı olmayan biri bile o insanları anlar illa birşeyleri anlamak için yaşamak gerekmez.Siz sanırım evlat hasreti çekmeyen kadınlardansınız beni anlayamazsınız o yüzden siz yorum yapmazsanız çok sevinirim teşekkğr ederim
Hicbir kadinin kendi hakkinda kısır kelimesini kullandigini duymamistimBelki de doğum günün de hep birlikte olduğunuzda milletin içinde duyup üzülmendense böyle duymanı daha mantıklı bulmuştur. eltim benden 3 ay önce evlendi ve ben 10 aylık evliyim doğuştan kısır olduğumu öğrendim ama hiç senin gibi karanlık düşünemedim hatta bazen kendimi unutup Allah'ım bana vermiyosan ona ver onun kucağı boş kalmasın diye dua ediyorum. Kadın kadının düşmanı olmamalı.
Aaaahhhahhhaaaa super yorum sabah sabahNick değişmen gerekiyor.
Dumanlı kafa, Tinerli kafa önerilerim...
size birinin kötülük yapmasına gerek yok ki; bu zihniyet ve kafa yapısında olan, paranoya sahibi kimse mutlu olamaz en büyük kötülüğü kendine yapar.Haklısınız ben ona çok büyük tepki gösterdim sanırım ama konu elti olunca insan orada bi duraksıyor malesef kötü niyetle mi yaptı diye de düşünmedim değil
İlk cocugum belli bir sure sonra oldu ama sizi anlamam maalesef mumkun degil. Uzulmenizi, aglamanizi anlarim bende dahil bicok insanin yasadigi bu oluyor genelde ama hamile insana 2. Cocugu oldugu icin kalbini kiracak mesaj atmak tedavi gormeniz gerektifin düşündürdu bana sadecetabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Ya sen arana mesafe koymuşsun ama ben koyamam galiba çünkü eşim ve kaynım aynı iş yerinde çalışıyorlar haftanın 2 günü kayınvalidemde yemek yemeye gidiyoruz illaki yüzgöz oluyoruz onu ben yapamam açıkçası ama dediğin gibi bundan sonraki süreç için ben katlanamam onu her gördüğümde karnının büyümesini aylarca izleyeceğim aynı ortamda ona yapılan iyi muameleyi izleyeceğim allahımmm çok zor çok
Ya kadin belki bilmiordu zirka ben bilmem eltilerimin dogum gununu ve baskasindan duyma benden duy istedim demis kadin gayet iyi niyetleAz önce bir üyeye de yazdım, bana verilen bir haberse ben tebrik ederdim, yanlış bi anlam yüklemezdim. Ama ben haber vereceksem karşımdakinin yanlış anlama ihtimalini düşünürdüm..
Bu mesaj kk platformunda 'gelmiş geçmiş en beyin yakan yazılar' kategorisinde yemin ediyorum top 3'e oynar.Hep şunu düşünüyorum nedense zaten bir çocuğu var yetmiyor mu da ikinciyi istiyor hemen ,biraz daha bekleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?