Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Aci haber,evet niyeti kötü...
Size soylememeliydi,baskasindan duymaliydiniz,ve eltim kiskanacagimi dusundu,bana soylemedi,asla yuzunu gormek istemiyorum diye daha dramatik bir konu acmaliydiniz.Allah herkese versin,fakat kalbinizi de bir yoklasaniz iyi olur,bir supurulme silinmeye ihtiyaci var

Belki de doğum günün de hep birlikte olduğunuzda milletin içinde duyup üzülmendense böyle duymanı daha mantıklı bulmuştur. eltim benden 3 ay önce evlendi ve ben 10 aylık evliyim doğuştan kısır olduğumu öğrendim ama hiç senin gibi karanlık düşünemedim hatta bazen kendimi unutup Allah'ım bana vermiyosan ona ver onun kucağı boş kalmasın diye dua ediyorum. Kadın kadının düşmanı olmamalı.

Ben okuduğumu yanlış mı anlıyorum yoksa siz, sizin çocuğunuz olmuyor diye eltinizin sırf size inat hamile kaldığını mı düşünüyorsunuz? Üstelik bir de kadına mesaj atıp bunu söylediniz yani. E pes. Dünya bu kadar sizin etrafınızda dönmüyor. İnsanlar istemiş, kendilerini hazır görmüş çocuk yapmış. Bu sizi zerre ilgilendirmez. Sizin çocuğunuz olmuyor diye tabiki hassas olabilirsiniz. Ama anlattığımız kadarıyla eltinizle samimiyetiniz varmış. O da yakın gördüğünden, başkasından da duymayın diye sizle paylaşmış. Sizin yaptığınız şey ise bana göre terbiyesizliği alası. Ben eltinizin yerinde olsam bir daha sizinle asla muhattap olmazdım. Çocuğunuzun olmaması kötü kalpli olmanıza sebep değil. Herkes kalbinin ekmeğini yer.

Haklısınız ben ona çok büyük tepki gösterdim sanırım ama konu elti olunca insan orada bi duraksıyor malesef kötü niyetle mi yaptı diye de düşünmedim değil
Elti olunca ne oluyor?Benim kucuk elti de elinde buyutecle geziyordu,beni kiskanan var mi,yeni tisortume ozenen var mi,kimin telefonu benden bir tik iyi diye
Insanlara kv gorumce elti olarak degil,once insan olarak bakin,daha dogru bir yargiya varirsiniz.

Siz sanırım evlat hasreti çekmeyen kadınlardansınız beni anlayamazsınız o yüzden siz yorum yapmazsanız çok sevinirim teşekkğr ederim
Cevaba gel durumunuzu evlat hasreti çekenler diyerek iyice durumunuzu travmatikleştiriyorsunuz.Sanki bu dünyada en çok acıyı "evlat hasreti" yaşayanlar çekiyor.Evladini kaybedenler yâda hasta evladı olanlar eminim sizden çok fazla acı çekiyorlar ama kimseye saldıranını görmedim. Ama evladı olmayan biri bile o insanları anlar illa birşeyleri anlamak için yaşamak gerekmez.
Anne olmak illa çocuk doğurmak değildir zaten doğum yapabilmekte nasiptir.Ĺutfen çocuk sahibi olmaya yâda olmamaya bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin.

Hicbir kadinin kendi hakkinda kısır kelimesini kullandigini duymamistim
Eger gercekseniz uzulmeyin,belki bir caresi vardir,tibbin imkanlari cok genis,fakat bilemedim,yeni uye 2 mesaj

Haklısınız ben ona çok büyük tepki gösterdim sanırım ama konu elti olunca insan orada bi duraksıyor malesef kötü niyetle mi yaptı diye de düşünmedim değil
size birinin kötülük yapmasına gerek yok ki; bu zihniyet ve kafa yapısında olan, paranoya sahibi kimse mutlu olamaz en büyük kötülüğü kendine yapar.

İlk cocugum belli bir sure sonra oldu ama sizi anlamam maalesef mumkun degil. Uzulmenizi, aglamanizi anlarim bende dahil bicok insanin yasadigi bu oluyor genelde ama hamile insana 2. Cocugu oldugu icin kalbini kiracak mesaj atmak tedavi gormeniz gerektifin düşündürdu bana sadece

Aciniza saygi duyuyorum ama kötülüğünüze bahane kılmışşınız.
Allah yureginize biraz ferahlik versin.
Bunu sizin icin degil, eltiniz icin istiyorum.

neden beklesin sana göre mi yapacak çocuğu ne saçma. çevremde senin gibi birisi olsa anında uzaklaşırım. tamam durumunu anlıyorum gerçekten zor böyle hissettin diyelim bari içinde yaşasaydın kıskançlığını bu kadar belli etmeseydin. eltinin yerinde olsam seninle ömür boyu tek bir kez bile görüşmezdim.

Az önce bir üyeye de yazdım, bana verilen bir haberse ben tebrik ederdim, yanlış bi anlam yüklemezdim. Ama ben haber vereceksem karşımdakinin yanlış anlama ihtimalini düşünürdüm..
Ya kadin belki bilmiordu zirka ben bilmem eltilerimin dogum gununu ve baskasindan duyma benden duy istedim demis kadin gayet iyi niyetle

Sağlığınızın yerinde olmadığını düşünüyorum yazdıklarınızı görünce. Hamile bir bayanın kalbini kırmışsınız bu çok büyük günah inşallah sizi affeder ama ben olsam affetmem. Belki de bu hastalıklı düşünceniz yüzünden çocuğunuz olmuyor akışına bırakın olayları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…