- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Sadece kendi için çekilmez olmaz. Çevreyi de etkileyecek boyutta hasetAynı seylerın yasayan biri olarak yazıyorum
6ıncı yılıma gırdım etrafımda arkadaşlarımın ailemin herkesin cocugu oldu onlar adına cok sevindim elbette cok agladım uzuldum yıprandım ancak siz Bira fazla abartıyorsunuz bizim olmuyor diye insanlar cocuk yapmasınmı ı misal durumu olan birisi ev alıyor dıgerını benım durumum yok sende ev alma diyebiliyor muyuz tabiki hayır herkes kendi kaderini yasıyor
İnsallah en kısa zamanda Rabbım sızede banada isteyen herkese de nasıp eylesın
Size tavsiyem kafanızı dagıtacak hobiler edinin yoksa sızın ıcın hayat cekılmez olur
Ilk bebegim tüp bebek çok zor süreçler eşim sizin gibi tepkiler verirdi kuzeni hamile kalınca bizim olmuyor o ikinciyi yaptı diye üstüne alındı iş yerinde arkadaşı cocugunu anlatınca akşam gelir ağlardı ama inan bunlar geçici süreçler ya eşinden destek al yada yetmiyorsa profosyonel bir destek alman gerekli ben bir art niyet olduğunu düşünmüyorum sen hassas olduğun için kafanda farklı değerlendiriyorsun yaklaşımın değiştikçe sen değiştikçe herşey daha farklı olacakSelam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Sizden izin mi alacaklar dı ?Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Ay niye beklesin ya allah allah sen insanı sinir komasına sokarsıntabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Sevindin mi onlar için ??? Senin çocuğun olmuyor diye beklemelerini istiyorsun ki bunlarin çocuğu 1 kez oldu diye 2. Kesin olacak diye bir şey yokken. Bu düşünce kötülük ya resmen. Gerçekten kötülük.tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Evet sende onun eltisi olduğuna göre bir duraksasin kadın. Bence seninle bir daha konusmamali. Kim bilir neler söyledin. Tabiki çocuğun olsun inşallah mutlu olursun. Ama bu durum bir kadini uzebilecegin anlamina da gelmiyor. Onada yazık ne suçu var.Haklısınız ben ona çok büyük tepki gösterdim sanırım ama konu elti olunca insan orada bi duraksıyor malesef kötü niyetle mi yaptı diye de düşünmedim değil
Fazla vurduk sanırım konu sahibi havlu attı, ortada yok.
Yoksa cevap verirdi:
Çekmeyen anlamaz...
Aynı şeyleri yaşadık. Benim. Çocuğum olmazken ablam ilk bebeği küçük olduğu halde isteyerek hamile kaldı. O zaman bende çok üzüldüm. Çok uzun hikayem. Sadede gelirsek beş senelik evliyken ilk bebeğim dogdu. Dört sene arayla iki oğlum oldu cok şükür. İnşallah sende benim gibi başkalarına anlatırsın zamanında bende çok üzüldüm ama bak oldu çok şükür diye. Duadan asla vazgeçme doktorluk işiniz varsa doktor yardımı alın. Spor yapın .spor kafayı çok dağıtıyor. Ben ne zaman spora başlasam hamile kaldım. Kafamdan attım o ara. Kendim için yaşamaya başladım. Bebek kendiliğinden geldi.Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Benimde yok ve olmayacak. Fakat sizin düşüncenizi hiç sağlıklı bulmadım. 2.yi yapmak için niye sizi beklesinler? 10 sene çocuğunuz olmayacaksa 10 sene bekleyecekler mi? Onlarında kendilerince planları vardır. Kendi iç meseleniz bu. Durumunuzu kabullenin ve başkalarına baskı yapmayın. Mesaj atarak yanlış yapmışsınız. İyi kadınmış demek ki size kırıcı cevap vermemiş. Böyle davranmaya devam ederseniz çevreniz azalır. Kendinizi toplayın gerekirse yardım alın. Dünyanın sonu değil. Tüm hayatınızı çocuk olmuyor diye harap etmeyin derim ben. Başka uğraşlar bulun. Son olarak Allah gönlünüze göre versintabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Siz yine de kötü düşünmeyin alıngan davranıyorsunuz elinizde olmadan tabiki herkes sizin gibi düşünebilir ama şunu da biliyoruz ki onların cocouk yapmasıyla sizin durumun alakası yok iyi yapmış o demiş size bence samimi davranmış başkasından duysanız bu seferde nazar ederim diye bana söylemedi diye düşünebilir DinizSelam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?