- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.434
- 683
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Yok msjlarla alakalı değil site renkleri pembe mesela sizin konuya girince bordo oluyor sadece bende oluyor sandım bak bir kişide daha olmuşKimse sorun yaşamıyor Mesajlar ulaşıyor bana bilemedim
Her zaman bu duayı ederim içimdeki haset değilkıskançlık değil anlayamadığım bir duyguHayat nasıl bir yer biliyor musun?
Insan baskasi icin ne diliyorsa 10 misli seni buluyor.
Sen kendin için ne istiyorsan başkaları için de bunu iste. Olan için de iste olmayan içinde. Emin ol kısa süre sonra sende aradığını bulacaksın. En önemli başka husus da hep hayırlısıni iste...
Amin canım inşallah çok teşekkğr ederimUzuntunu anliyorum ama eltinin yaptigi cok iyi birsey senden saklasa asil o zaman uzulmeliydin sen ona herseyi anlattin diye oda sana anlatmis ve senin olmuyor diye onunda olmayacak diye birsey yok Rabbim sana da hayirli evlat versin insallah uzulme sikma canini
Allah razı olsuncanım iyi dileklerin için teşekkğr ederim Bilemedim ya kime sorsam eltim doğru olanı yapmış ilk o söylemek istemiş dediler
çoookk haklısınız okunduktan sonra geri alınamayan bir mesaj var malesefAcilen psikolojik destek almalısınız.
Evlat hasreti çekiyor olabilirsiniz ama bir dakika mantıklı düşünün.
Kimse kimseye nispet çocuk yapmaz. Kimse de kimseye niye şimdi çocuk yaptın diye soramaz.
Emin ol o da sana bu haberi verirken içi cız etmiştir kolay değil söylemek. O zoru başarmış cesurmus ben bu konuda daha korkagim mesela.Her zaman bu duayı ederim içimdeki haset değilkıskançlık değil anlayamadığım bir duygu
ayyy bilemedimNesi doğru yahu senin yaran var, yarayı kanatmanın nesi doğru? Yanlışın daniskası hemde. Niyeti iyi olsa dahi bencilce olduğundan dolayı iyi durmuyor. Kendi yaşamamış tabi seni nerden anlayacak
Zaten çok mahcuptu söylerken ortam neşeli değildi evden ayrılana kadarEmin ol o da sana bu haberi verirken içi cız etmiştir kolay değil söylemek. O zoru başarmış cesurmus ben bu konuda daha korkagim mesela.
Siz sanırım evlat hasreti çekmeyen kadınlardansınız beni anlayamazsınız o yüzden siz yorum yapmazsanız çok sevinirim teşekkğr ederimAcilen psikolojik destek almalısınız.
Evlat hasreti çekiyor olabilirsiniz ama bir dakika mantıklı düşünün.
Kimse kimseye nispet çocuk yapmaz. Kimse de kimseye niye şimdi çocuk yaptın diye soramaz.
Sorun ne bilmiyorum ama Belki psikolojik tedavi hamile kalmanızı bile kolaylaştırır.
ayyy bilemedim
Tabiki ona seviniyorum ben sadece kendim için üzülüyorumArkadasimin cocugu olmuyor ve gorumcesi dorduncuye hamileydi ve tum aile ondan gizlediler uzulmesin diye arkadasim da kustu benden neden gizliyorsunuz diye bu daha buyuk bir sacmalik hayatta herkesin birseyleri olmayabilir boyle bakmayin olaya mesaj felan da yazmayin gormediyse silin dahi hayatta hersey insanlar icin eltinizin hareketi cok dogru onun icin sevininki size de versin rabbim
Kesinlikle yaşamayan bilemezBen onun yerinde olsam kesinlikle kendi ağzımdan duymasını istemezdim. Başkasından duyduğu zamanda "Yaranı kanatmamak için yüzüne söyleyemedim"derdim . Ben diyemem abi, hassas bi konu bu bunu yaşamayan ne kadar acı veren bişey olduğunu bilemez
Tabiki ona seviniyorum ben sadece kendim için üzülüyorum
Sizinde mi olmuyorAynı durumu yaşıyoruz. herkesin yaşadığı şeyler çok normal sadece bizim gözümüze batıyor.. onun da sebebi belli
Sİzin kaç senedir olmuyorUzulme dua et Allah tan umudunu kesme senin gibi olan kac kisi var bu sitede bende oyleyim keza sabir umut ve dua baska yapacak birsey yok
Kötü ne dedim ben şimdi?Siz sanırım evlat hasreti çekmeyen kadınlardansınız beni anlayamazsınız o yüzden siz yorum yapmazsanız çok sevinirim teşekkğr ederim
2 bucuk sene oldu her yolu deniyorum bakalim hayirlisiSİzin kaç senedir olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?