Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Uzuntunu anliyorum ama eltinin yaptigi cok iyi birsey senden saklasa asil o zaman uzulmeliydin sen ona herseyi anlattin diye oda sana anlatmis ve senin olmuyor diye onunda olmayacak diye birsey yok Rabbim sana da hayirli evlat versin insallah uzulme sikma canini

Her zaman bu duayı ederim içimdeki haset değilkıskançlık değil anlayamadığım bir duygu

Amin canım inşallah çok teşekkğr ederim

Allah razı olsuncanım iyi dileklerin için teşekkğr ederim Bilemedim ya kime sorsam eltim doğru olanı yapmış ilk o söylemek istemiş dediler

Nesi doğru yahu senin yaran var, yarayı kanatmanın nesi doğru? Yanlışın daniskası hemde. Niyeti iyi olsa dahi bencilce olduğundan dolayı iyi durmuyor. Kendi yaşamamış tabi seni nerden anlayacak

Acilen psikolojik destek almalısınız.
Evlat hasreti çekiyor olabilirsiniz ama bir dakika mantıklı düşünün.
Kimse kimseye nispet çocuk yapmaz. Kimse de kimseye niye şimdi çocuk yaptın diye soramaz.
çoookk haklısınız okunduktan sonra geri alınamayan bir mesaj var malesef

Her zaman bu duayı ederim içimdeki haset değilkıskançlık değil anlayamadığım bir duygu
Emin ol o da sana bu haberi verirken içi cız etmiştir kolay değil söylemek. O zoru başarmış cesurmus ben bu konuda daha korkagim mesela.

Arkadasimin cocugu olmuyor ve gorumcesi dorduncuye hamileydi ve tum aile ondan gizlediler uzulmesin diye arkadasim da kustu benden neden gizliyorsunuz diye bu daha buyuk bir sacmalik hayatta herkesin birseyleri olmayabilir boyle bakmayin olaya mesaj felan da yazmayin gormediyse silin dahi hayatta hersey insanlar icin eltinizin hareketi cok dogru onun icin sevininki size de versin rabbim

Siz sanırım evlat hasreti çekmeyen kadınlardansınız beni anlayamazsınız o yüzden siz yorum yapmazsanız çok sevinirim teşekkğr ederim

Ben onun yerinde olsam kesinlikle kendi ağzımdan duymasını istemezdim. Başkasından duyduğu zamanda "Yaranı kanatmamak için yüzüne söyleyemedim"derdim . Ben diyemem abi, hassas bi konu bu bunu yaşamayan insan ne kadar acı veren bişey olduğunu bilemez

Tabiki ona seviniyorum ben sadece kendim için üzülüyorum

Kesinlikle yaşamayan bilemez

Siz sanırım evlat hasreti çekmeyen kadınlardansınız beni anlayamazsınız o yüzden siz yorum yapmazsanız çok sevinirim teşekkğr ederim
Kötü ne dedim ben şimdi?
Evlat hasreti ceken, hatta evlat kaybeden hiçbir yakınım böyle bir şey yapmıyor hamile kalanlara.

Sİzin kaç senedir olmuyor
2 bucuk sene oldu her yolu deniyorum bakalim hayirlisi Ve anlaman icin yaziyorum benim eltim bana acikca ayy simdi iki kisiniz bebek gorunce heveslenirsiniz biz yeni evliyken heveslenirdik dedi o yuzden diyorum eltin iyi biriymis bence bosver yazma yani onun icin de zor olmustur sana soylemesi eger o soylemese baskasindan duysan o zaman da soylemedi diye kirilcaktin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…