- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Bak ben yaşadım stres aşırı etkili mutlaka rahat kafayla bu süreci hallet biz en olmaz dediğimiz ayda oldu. Tüp bebek içinde böyle inşallah burada gebelik haberini de okuruzEvet çok haklısınız gerçekten hatamın farkına vardım
Başkası mı söylemeliydi sizce .ben o zaman daha mı az üzülürdüm sizce
İnşallah canım benim çok teşekkğr ederim yorumun içinBak ben yaşadım stres aşırı etkili mutlaka rahat kafayla bu süreci hallet biz en olmaz dediğimiz ayda oldu. Tüp bebek içinde böyle inşallah burada gebelik haberini de okuruz
Yine gözyaşım pıt düştü mesajınızı okurkenBence daha uygun olurdu canım. Neticede senin içinde yaran var , isteyen istediği kadar doğurabilir ama nispet eder gibi bunu gözüne sokmanın manası yok. Ablamın benden önce çocuğu olmuştu ve benim bi kürtajım vardı. Ne kadar üzgün olduğumu biliyordu, onunla hastaneden dönerken baktım yüzü asıktı, "Sevinsene" dedim. "Sen üzgünken ben sevincimi yaşayamam" dedi.
Bı seferde kendi söylemiyor kıskanırım diye düşünebilirdiniz insanları zor durumda bırakmayın bence hassas olduğunuz için yanlış anladınız özür dileyin ve tedavinize odaklanın stresi azaltarakBaşkası mı söylemeliydi sizce .ben o zaman daha mı az üzülürdüm sizce
İnşallah sağolunBı seferde kendi söylemiyor kıskanırım diye düşünebilirdiniz insanları zor durumda bırakmayın bence hassas olduğunuz için yanlış anladınız özür dileyin ve tedavinize odaklanın stresi azaltarak
İnş mutlu haberi alırsınız
Ben de istiyorum aylardır olmadı bazen umutsuzluğa kapılıyorum, kendimde kabahat buluyorum ama sonra bi bakıyorum yolda dilenenlerin kucaginda çocuk.yasam şartlarım onlar gibi degil ki bu olay onunla ilgili olsa onların da olmamasi lazım.ya da herkes ovülasyon testleriyle gün hesaplarken tek gecelik iliskiden hamile kalıp aldıranlar var. Bu is gercekten nasip kısmet isi.tıbbi desteği göz ardı etmeden oluruna bırakmak en güzeli.olacagı varsa en hayırlı zamanda olur insallah.gerçekten çok haklısnız allah yokluk içinde bile yaratıyor varlıkta vermeyince vermiyor herkesin kaderi farklı .
Ben memorialden memnun kaldım istersen git bi görüş fiyat daha uygun hem doktorlar ve personel daha iyi ve laboratuvarı oralardan daha iyiÇok teşekkür ederim düzgün bir merkez olarak acı badem ve
İnşallah canımçok teşekkğr ederim burada sizlerle konuşmak çok iyi geldi hatalarımın farkına vardım en azından akıl akıldan üstündür bazen doğruları göremiyoruz malesef tüp bebek merkezi olarak Acıbadem ve Fulya yı araştırdım Fulya ile görüştüm 15 bin lira fiyat çıkardı baban vazgeçtim
Kesinlikle yanlış yapmışsınız. Özür dileyinKendisine tepkili bir mesaj attım sence yanlış yapmış mıyım ?çok zoruma gidiyor
Ne güzel yazmışsınız konu sahibi bu mesajı defalarca okumalı. En yakın arkadaşım hamile ve benim de tedavi olduğumu tabiki biliyor. Birlikte mutluluktan çığlık atıp mutluluktan ağladık onun hamile olduğunu ogrenince. O benim en iyi arkadaşım nasil mutluluğuna ortak olmam kiBelki de fesatlığınızdan bazı şeyler olmuyordur. Stress çok büyük bir etken ya hani.
Bakın ben karşıma istediğim gibi biri çıkmadığı için evlenemedim, evliliğin eşiğinden döndüm. Ama kimse için ben evlenmedim diye evleniyor demedim, kalbimi karartmadım.
Nasip olmayan şeyler için başkalarına da nasip olmasın diye uğraşmadım. Nasip olana gücenmedim.
sabırlı bir kadınmış, çok düzgün cevap vermiş.
burası imtihan dünyası. Bir başka kulu imtihanımıza ortak olmaya zorlayamayız.
Yarışmayı bırakın, kalbinizi temizleyin, el açıp dua edin.
Allah tez zamanda size de nasip etsin inşallah
Sizinkini bilmem ama çoğu insanın ki artık fesatlık maalesef. Bu yolda olan biri olarak bazı kişiler için fesatlık kelimesine katılmak zorundayım.Fesat biraz agir olmamiş mi ? Stres deseydiniz sadece.
Inanin bende bu sureclerden geçtim fesatlik olmuuyor bu yasanilanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?