• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Adam biraz aklı başında olsaydı en azından, karisini mantıklı düşünmeye çalışır, eltiye saçma sapan mesajlar atmasına engel olurdu belki.
Ama rant aksine birbirlerine gaz vermişler gibi duruyor. 🤔
Kardeşi sonucta ve aynı iş yerinde çalışıyorlarmış
Bu nasil bir hasetlik anlayamadim gercekten

Eşi de biraz konu sahibine benziyor galiba
Sarılıp ağlamişlar eltinin çocugu oluyor diye 😒
4 sene boyle bir kadinla evlisin, aglamayip ne yapsin adam 😂😂😂 sinirleri bozulmustur garibin 🙈

bir de ben cok inancli namazinda niyazinda bir insanim, seytan fisildadi heralde yazdigi bir mesaj vardi 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Ben bu konuya, boyle her kotulugu dusunup sorumlulugu uzerine almayan insanlarin varligina inanamiyorum.
- Cocugum olmuyor ama doktora gitmiyorum.
- eltim 2. Ye hamile hem de isteyerek. Boyle bir sey de yazmisti, istemeden olsa hadi anlarim da falan diye 🤦🏼‍♀️
- kadin olabilecek en makul sekilde soyluyor ama yine suclu. Cunku onun bebegi olacak, karni buyuyecek, insanlar ona iyi davranacak.
- hamile kadina uzunca bir mesaj atiyor ama kadinin kalbinin kirilmasindan ziyade, esine mesaji okutup sulalenin kendi gercek yuzunu ogrenmesinden cekiniyor.
- ha soylemis miydim bu arada kadin hamile 😄🙈

4 sene boyle bir kadinla evlisin, aglamayip ne yapsin adam 😂😂😂 sinirleri bozulmustur garibin 🙈

bir de ben cok inancli namazinda niyazinda bir insanim, seytan fisildadi heralde yazdigi bir mesaj vardi 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Ben bu konuya, boyle her kotulugu dusunup sorumlulugu uzerine almayan insanlarin varligina inanamiyorum.
- eltim 2. Ye hamile hem de isteyerek. Boyle bir sey de yazmisti, istemeden olsa hadi anlarim da falan diye 🤦🏼‍♀️
- kadin olabilecek en makul sekilde soyluyor ama yine suclu. Cunku onun bebegi olacak, karni buyuyecek, insanlar ona iyi davranacak.
- hamile kadina uzunca bir mesaj atiyor ama kadinin kalbinin kirilmasindan ziyade, esine mesaji okutup sulalenin kendi gercek yuzunu ogrenmesinden cekiniyor.
Doktora da mı gitmemisler 🤦konuyu sonradan okudum, aradaki mesajları bilmiyorum o yüzden her ayrıntida birkez daha sok oluyorum 🥴

çocuk özlemini anlayabilirim. olmamasının zor olmasını da anlayabilirim.
ama çocuğu olan başka insanları suçlamayı anlayamam.
konu sahibi için hayatta sadece kendisi önemli olabilir ama başkalarını hayatlarına saygı duymayan bir kadın olarak daha çooook üzülür.
Aynen kadin birde cevap vermemis cok asil gercekten kötü niyetli olsa bu mesajlari kulanirdi bile aileye kötü etmek icin en büyük cahilliktir baskasinin kismetine hasetlenmek

sevişirlerken yanlarındaydı zaar, kadının çocuk yapmalıyız hadi diye adamı zorla yatağa attığını bile söyleyebilir her an.

Aynen kadin birde cevap vermemis cok asil gercekten kötü niyetli olsa bu mesajlari kulanirdi bile aileye kötü etmek icin en büyük cahilliktir baskasinin kismetine hasetlenmek

bence piremses sendromlu biri.
kendisinden çok eltisiyle ilgilenilecek diye bunlar. sırf çocuk değildir mevzu.
ne kadınlar var çocuk sahibi olma şansları bile yok ama eltinin görümcenin çocuklarını evlat gibi görüyor, onlara destek oluyor.

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Bence kimse kimseye inat olsun diye bebek yapmaz.Bebek çok büyük bir sorumluluk sonuçta.Stres yapmayın ve gereksiz yere kendinizi üzmeyin lütfen Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin size inşallah

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın

Anlamaya çalışıyorum , çünkü annem 4 değil tam 14 sene çekmiş bu evlat hasretini.. o süre içinde bilerek veya bilmeyerek çok insan onu üzmüştür eminim
Ama inan hepimizin hayatında eksikler var Başka insanlar bizim sahip olamadiklarimiza sahip.. bu şekilde yaşamak kendine zor olur Kiminin annesi babası hayatta değil, kimisi evlat acısı çekmiş (Allah kimseye vermesin), kiminin kendi evi yok kiminin arabası yok, varsa da daha üst modeli yok vs vs..
Başkalarının hayatına bakıp kendini üzme Söylemesi kolay biliyorum ama, gerçekten başka hayatlar yüzünden mutsuz olma Onların geleceğinin ne olacağını bilemezsin, kendininkini d bilemezsin

İkinci kez çocuk sahibi olmasında bir problem yok ama tavrı ve tarzını siz analiz edebilirsiniz tabi.bunu söylerken sizi kırıcı bir tavrı olduysa haklisiniz.bir bütün olarak düşünün herşeyi.iyi niyetli biri olduğuna inanıyorsanız belkide sizin hassasiyetinizdir.herseyin hayırlısı içinizde ukte olmuş belliki Allah tez vakitte sizede nasip etsin

Bir bu sitede Halhala'ya "evliliğimin ikinci ayında hamile kaldım" dedi diye saldıran "nispet yapıyorsun, bizleri üzdün" diyen kadınlar, bir konu sahibi yani. Çok değişik bir psikolojiye giriyorlar. Sanki herkes onlara inat hamile kalıyor, hamile kaldığında onlara nispet olsun diye duyuyorlar falan.

Edit: Ha bir de bakamayacağı için kürtaj olmak isteyen kadınlara saldıran üyeleri unutmuşum.

Mentolu kafa Mentolu kafa Gidin güzel bir bebek kıyafeti alın. Yeni doğanların giyeceği tulumlardan. İster bir tane pembe bir tane de mavi; ister beyaz ya da sarı, iki cinsiyetin de giyebileceği şekilde. Tekrar anne adayı olan eltinize de sevdiği tatlıdan falan yaptırın. Özür dileyin. Bu hamilelikte yardıma ihtiyacı olacağı her zaman onun yanında olacağınızı söyleyin. Doğum gününüz yaklaştığı için duygusal olduğunuzu, tedavi süreci yıprattığı için alınganlaştığınızı anlatın. Umarım insaflı insandır da bu çabaya affeder sizi.

Back
X