- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.356
- 208
- Konu Sahibi Mentolu kafa
Ailede çocuk kotası vardı da ikinciyi yaparak elti mi doldurdu? Buyuzden mi bu tepki? Başka açıklama yok. Önce kalbini temiz tut, sonra biseyler iste.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben açıklamamı yaptım sanırım. Tatmin olup olmamak sizin tercihiniz. Kimseyi de kırdığımı ya da konuyu kişiselleştirdiğimi zannetmiyorumöncesindeki mesajlarınızda da gayet çalışan kadınları küçümser yazmışsınız, o nedenle öyle anladım.
çalışmayan kadına tepki gösterenler de bence şöyledir; bir sürü çalışmayan kadın "bak kocam beni çalıştırmıyor, sen modern kölesin" gibi laflarla çalışanlara güya laf sokuyor. e o zaman o çalışmayan kadın da laf duymayı haketsin bence.
bizim toplumda erkek eve baksın kadın çocuk büyütsün kafası hala çok hakim. o yüzden ne olursa olsun ben çalışan-çalışmayan kadın konusunda yol katedileceğini zannetmiyorum.
Ben açıklamamı yaptım sanırım. Tatmin olup olmamak sizin tercihiniz. Kimseyi de kırdığımı ya da konuyu kişiselleştirdiğimi zannetmiyorum
Lütfen her yazdığından bir anlam ya da pay çıkarmayın. Tartışmaya değer bir konu olursa tartışalım ama konuyu kişiselleştirip ikili münakaşaya ya da sen haklısın ben haklıyım a getirmeye gerek yok. Yazdığımdan ne anladınız ne çıkardınız bilmiyorum ve pekte bununla ilgilenmiyorum.zaten bu son yazım iki tarafı da eleştiren yöndeydi. size konuyu tatmin olmaya getireceğiniz kişisel birşey yazmadım. yüksek müsadenizle yazdıklarınızdan anladığımı söyledim.
Lütfen her yazdığından bir anlam ya da pay çıkarmayın. Tartışmaya değer bir konu olursa tartışalım ama konuyu kişiselleştirip ikili münakaşaya ya da sen haklısın ben haklıyım a getirmeye gerek yok. Yazdığımdan ne anladınız ne çıkardınız bilmiyorum ve pekte bununla ilgilenmiyorum.
Muayyen gününüzde falan mısınız yoksa bugünün şanslısı olarak beni mi seçtiniz bilmiyorum ama atarlı yorumlarınızı daha aktif alanlarda ve yeri geldiğinde kullanın. Burada boşuna ve gereksiz laf sokma çabanız bende bir nörosempatik tepkiye neden olmuyor.sakin ol champ esprisini hakeden bir yorum olmuş.
Muayyen gününüzde falan mısınız yoksa bugünün şanslısı olarak beni mi seçtiniz bilmiyorum ama atarlı yorumlarınızı daha aktif alanlarda ve yeri geldiğinde kullanın. Burada boşuna ve gereksiz laf sokma çabanız bende bir nörosempatik tepkiye neden olmuyor.
İyi günler
Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Bende onu düşünmüştüm demin.diyelim doğurdu o çocuğu da böyle kotu duygularla yetiştirecek. Konu sahibinin kendini torpulemesi lazım. Birde aralarda gördüm yorumlarda.bidaha onunla görüşmek istemiyorum diyor.ne münasebet sanayi soracaklar çocuk yaparken.kadının suçu bebek yapmakmi.seninle evli değilki kadın kocası var başında.o elti senin suratına bakmasın bencekonuya gittim geldim, karışmayayım dedim iki satır girdim şuraya sildim gittim tekrar geldim mesaj sayısını görünce
ama dayanamıcam
ya kıskançlık da haset de biz insanlara mahsus da
ya ne zamandan beri biz bunları böyle utanmadan uluorta söyleyebilir olduk onu düşünüyorum kafamın köşesinde saatlerdir
konu sahibi, sen de biliyorsun bu düşüncenin doğru olmadığını
niye ısrarla canhıraş bu ayıbını savunuyorsun, inatçı bir kötülük peşindesin
annelik gibi bir şey için hem de, aklım almıyor
sonra hatırlıyorum ama bak, gelinine eziyet eden kaynanalar da aynı kökten besleniyorlar
ANAYIM BEN diye sanki dünyada biricikmiş gibi,
sanki dünyada tek ve en yüksek en kutsal dert, mertebe onlarınmış gibi davranıyorlar
ya yapma şunu neler demişsin insanlara burda bile
böyle davrananlara "kediler de ana oluyor" diyorum geçiyorum artık
belki nahoş bir laf ama cidden hakediyosun yani
insan olamadıktan sonra hiçbirinin önemi yok ama kimse nasıl anlatacağız bunu, 2020 Türkiyesinde hala şu durumdayken valla üzülüyorum gelecek nesil için
senin gibilerin ortaya saldıkları/salacakları çocukların arasına bir de ben doğurmadığım için şükrediyorum bir taraftan
çünkü ben sizin gibilerin yetiştirecekleri çocuklarla baş edebilecek bir çocuk yetiştiremezdim kesinlikle
inanılmaz korkutuyor beni senin gibi insanlar
Konu sahibi hassas degil bildigin KÖTÜ. Allah belki de kalbine gore veriyor(vermiyor)
Size akıl vermedim ki ortaya yazdığım yoruma saatlerce cevap yazıyorsunuz. Ben adınızı alıntıladığım size hitap ettiğim bir yorum göremiyorum .size aklınızda umurumda olmadığından yorumlarınız da umurumda olmadığından kaçtır konuyu kapatmaya çalışıyorum. Lütfen bir sorununuz varsa sorununuzu bulunduğu bölgede çözün.yahu ilk mesajından beri tersleyen sizsiniz. ne ara konu bana döndü anlamadım. sanırım siz kimseden çıkaramadığınız hıncınızı burada atmak istediniz de o kişi ben değilim.
bana akıl vermek de sizin haddinize değil. önce herkes kendi davranışına baksın. ben benimkinden memnunum, siz benden rahatsızsanız da görmezden gelebilirsiniz, buna da çok memnun olurum :)

Kalbe göre olsa çığu insanın çocuğu olmazKonu sahibi hassas degil bildigin KÖTÜ. Allah belki de kalbine gore veriyor(vermiyor)