- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
bu düsüncen cok yanlıs ve bencilce .Yumurta kalitesizligi canım sonumuz tüp bebek ama ben o cocuga o kadar baglanmısımki yani onun benim olması için herşeyimi verirdim
Yumurta kalitesizligi tüp bebek denildi bayramdan sonra gidicem insallah ama o da kesin degil belkide bu yüzden cok duygusalım kafam cok karısık ama cocuk özlemi artık boyumu astı
Bazen oluyor öyle kızma kendine ben de en sevdiğim kucağımda büyüttüğüm arkadaşın kızını verirken bir kaç kez ağladım canım sıkma kendini ağla canım .Kızlar iyi geceler . Cok kötüyüm ya kimseye birsey diyemiyorum bari size anlatayım. 24 yasındayım 5 yıllık evliyim. 5 gebelik gecirdim 5 ide düştü malesef. Sürekli içimdeki üzüntüyü degişik bahanelerle sindirmeye calıştım en son ki düşügüme hiç üzülmedim nedenini söyliyim apartmanda bi arkadasım var ilk çocugu tüp bebek ikincisi normal oldu . 7 aylık oldu o kadar sevimli ki ben ve esim asırı düşkünüz hergün bizde gündüz olmasa aksam uyumayı da cok seviyo . Eşim yanına aldı bugun birlikte yatakta uyudular . Sonra arkadasım geldi cay filan içtik evinde işi vardı uyanınca alırım dedi o kadar içli dışlıyızki kardes gibiyiz . Her neyse işi bitti mesaj attı uyucam çocugu alcam dedi o kadar zoruma gittiki alması yani dedim Rabbim bizede böyle cocuk nasip et o kadar içerledim ki normaldede alıyor ama bugun bi daha degişikti hiç bırakmak istemedim eşimle okadar güzel uyuyorlardı ki . Çocugu verdim kac dakika agladıgımı bilmiyorum . Size derdimi anlatmak istedim cok uzun oldu kusura bakmayın
Bir gün beyaz bir beşik gördüm dedim alsam içi dolar belki sonra kendime geldimKızlar iyi geceler . Cok kötüyüm ya kimseye birsey diyemiyorum bari size anlatayım. 24 yasındayım 5 yıllık evliyim. 5 gebelik gecirdim 5 ide düştü malesef. Sürekli içimdeki üzüntüyü degişik bahanelerle sindirmeye calıştım en son ki düşügüme hiç üzülmedim nedenini söyliyim apartmanda bi arkadasım var ilk çocugu tüp bebek ikincisi normal oldu . 7 aylık oldu o kadar sevimli ki ben ve esim asırı düşkünüz hergün bizde gündüz olmasa aksam uyumayı da cok seviyo . Eşim yanına aldı bugun birlikte yatakta uyudular . Sonra arkadasım geldi cay filan içtik evinde işi vardı uyanınca alırım dedi o kadar içli dışlıyızki kardes gibiyiz . Her neyse işi bitti mesaj attı uyucam çocugu alcam dedi o kadar zoruma gittiki alması yani dedim Rabbim bizede böyle cocuk nasip et o kadar içerledim ki normaldede alıyor ama bugun bi daha degişikti hiç bırakmak istemedim eşimle okadar güzel uyuyorlardı ki . Çocugu verdim kac dakika agladıgımı bilmiyorum . Size derdimi anlatmak istedim cok uzun oldu kusura bakmayın
Daha çok gençsin. Senin yaşında kızlar yeni evleniyor. Kuzenimin 13 yıl bebeği olmadı. 12 tüp bebek sürekli doktor hastane ama sonunda oldu. 13 yıl dile kolay. Umudunu kaybetme.
İnsallah canım benim insallahSeni cok iyi anlıyorum. Ben de 5 hamilelik geçirdim. 3 kez bebegimi kaybettim. şimdi iki kızım var. başka bir üye de söylemiş beslenme çok önemli. Mümkün oldugunca doğal beslen. Pozitif düşün umudunu sakin kaybetme. Umarım en kisa zaman da kendi bebisine sarılırsın.
Rabbim seninde yardımcın olsun aynen bizi bizden baskası anlayamaz . İnsallah bizimde olur ya . İnanki bende cocuk özlemi okadar çokki yani arabaların altına bırakıyorlar ya sonra doktorların kucagında bebegi gösteriyorlar resmen içim gidiyor yani bAglanmaya yer arıyorum resmenBunu gercekten yasamayan bilmez.
Allah insallah sana evlatlar nasip eder.
Bnm cok zoruma gidiyor dogurup cope atilan bebekler falan.Yani onlar bizden daha mi cok hakediyor Allahin takdiri tabi ama insan dusunmeden edemiyor.
Bende kahroluyorum icten ice..Ama en azindan esim yanimda birbirimize destek oluyoruz..kendimi bir yandan alistirmaya calisiyorum cocuksuzluga..Icimdeki ozlem yerini umutsuzluga birakiyor zaman zaman.
Ablam ilk istedigi ay hamile kaldi.Hem de tiroid sorunu,adet duzensizligi,yarasi varken.Allajh nasip edecekse ediyor.Bizim kaderimizde yok belki de.
Uzulme herseyi cocuga baglamamaya,mutlu olmaya calis esinle.Elimizden gelen birsey yok keske gelse.Keske bizim elimizde olsa.Evlenirken ne hayaller kuruyoruz sonra buyuk bir yikim oluyor seneler gectikce.Inan evlilik yildonumumu kutlamak dahi istemiyorum.
Yalniz degilsin..
İnsallah canım benım hayırlısı Allah tanBazen oluyor öyle kızma kendine ben de en sevdiğim kucağımda büyüttüğüm arkadaşın kızını verirken bir kaç kez ağladım canım sıkma kendini ağla canım .
Rabbim nasip etsin bize de .
Şimdilik yok canım tüp bebege baslıyacagım için doktorun söylemedigi birşeyi yapmak istemiyorum ne olur ne olmaz diyeSenede bikac kere kaliteli yumurta uretir kadinlsr diye biliyorum.
Ben bol ceviz tukettigim ay hamile kalmistim kizima.
Kur yeme programi vs uyguluyor musunuz?
Bak bu düşünceler hiç normal değil. Çocuk başkasının siz de komşu teyzesiniz bu kadar bağlanmayın başkasının çocuğuna olan size olur.Yumurta kalitesizligi canım sonumuz tüp bebek ama ben o cocuga o kadar baglanmısımki yani onun benim olması için herşeyimi verirdim
O Yazdıklarımdan sonra kendime geldim canım şuan iyiyim yani cocugu yine seviyorum her evlat kendi annesinin yanına yakısır o yüzden pek almıyorum . Suan tek derdim bi an önce adet olup tüp bebege baslamakBak bu düşünceler hiç normal değil. Çocuk başkasının siz de komşu teyzesiniz bu kadar bağlanmayın başkasının çocuğuna olan size olur.
Aynen öyle sen başkasının çocuğuna kaptırma kendini kendi işlerin ile ilgilen kendine konsantre ol. Yaşın daha çok genç tedavilerden sonra bir bakmışsın bebişin kucağında. Boşver komşunun çocuğunu ona takıntılı kalma allah sana sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.O Yazdıklarımdan sonra kendime geldim canım şuan iyiyim yani cocugu yine seviyorum her evlat kendi annesinin yanına yakısır o yüzden pek almıyorum . Suan tek derdim bi an önce adet olup tüp bebege baslamak
Aynen öyle sen başkasının çocuğuna kaptırma kendini kendi işlerin ile ilgilen kendine konsantre ol. Yaşın daha çok genç tedavilerden sonra bir bakmışsın bebişin kucağında. Boşver komşunun çocuğunu ona takıntılı kalma allah sana sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?